Sara Bjersgård

min älskling då...

Publicerad 2008-12-30 20:28:12 i Allmänt,

min pojkvän är hopplös.....skickade ett mess i morse att han var tvungen att köpa lite hostmedicin idag då jag hostar som attan, pratade till och med med honom innan han gick in på apoteket....men vad kommer han hem med......sugtabletter för halsont!!!!!!! Så nu ligger jag här och hostar lika mycket och lär inte få mycket sömn inatt.........att de ska vara så svårt!
Tyvärr måste jag säga att vår nyår hos Mats och Karin är hotad....min feber vet jag inte hur de är med då jag knaprar ipren och jag vill ju inte smitta dom. Sen börjar älsklingen känna sig hängig så han gick och la sig direkt när han kom hem. Hoppas de bara beror på att han är uppe tills kl5 på morgonen och spelar poker, äter fördåligt och sover för lite nu de sista.......ger honom mina sugtabletter mot förkyldning för förebyggande syfte. Vill ju att han ska kunna åka till Österrike på fredag...fast jag blir ensam i 10 hela dagar!! Hur de blir med nyår för morgondagen utvisa.....hoppas jag känner mig som en friskare människa och att Isse mår bättre......
//S

sjukare...

Publicerad 2008-12-30 14:52:03 i Allmänt,

Nu har jag legat med 39-40graders feber i 2dagar..inne på min tredje och hostar snart upp mina lungor. Efter förra inlägget började jag frossa och febern steg med rasande fart.....jag fick ont i varje led i kroppen och kunde knappt röra mig. Min älskling är bäst när jag är sjuk, då är han världens bästa pojkvän! Men trotts 2ipren innan läggdax låg jag och yrade och fick ingen sömn alls.....igår steg febern ännu mer och fick upp till 40,4....då bad jag Isse ringa jourläkare och fråga vad man skulle göra. Han sa att jag skulle knapra Ipren och dricka vatten.....de är roligt de där. På ipren förpackningen står de att man inte ska äta mer än 3st per dag medans läkaren säger att man kan knapra på.....så de är de jag gör nu och har sovit i natt..underbart!
Hoppas ni får en mer lyckad dag än mig
//S

sjuk.........................

Publicerad 2008-12-28 11:48:42 i Allmänt,

Igår började jag känna att jag fick lite ont i halsen....de kom  så fort så jag tänkte att jag bara satt nåt i halsen då de började killa. Detta var igår kväll typ vid 22-tiden och nu hostar jag så jag mår illa och de sitter långt nere i bröstet och de värker i hela kroppen.....kan ju inte bli sjuk nu! Sitter nu med min andra kopp te med honung och hoppas de blir bättre. Borde gå och fixa lite hostmedecin eller nåt lindrande innan jag spyr men vart går man?? Ska se när älsklingen vaknar om han kan åka och fixa de....
Har ni några bra tips?
Mamma brukar köra med saltvatten som man gurglar när man har ont i halsen...frågan är om de funkar när de sister så långt ner i bröstet. Ska nog testa de så får vi se......värt att testa.
Nu ska jag kura ner mig igen och hoppas jag inte får nån feber...blir helt utslagen då
//S

filmval

Publicerad 2008-12-27 19:14:59 i Allmänt,

Vilken film ska man välja...Harry Potter och den flammande bägaren går på tv nu och den är ju himla bra.



Sen har jag ju favoriten Hitta nemo liggande som är lite mer komedi.



Vilken ska jag välja??
Kanske blir de både två beroende på hur länge jag orkar hålla mig uppe...
//S

jahopp...

Publicerad 2008-12-27 18:59:40 i Allmänt,

sitter själv i min kalla lägenhet......vi var bjudna till Henke ikväll men då de tydligen bara skulle bli killgänget som skulle dit kände de konstigt om jag kom med. Så älsklingen gick för en stund sen och så sitter jag här....lite snopen och vilsen. Vad gör ni för kul ikväll?
Varför ska de alltid vara jag som sitter själv en lördagskväll.......känner mig lite bortglömd av alla just nu, men jag får väl skylla mig själv......jaha!
Jag blir alltid så rastlös när jag är själv hemma...speciellt på kvällarna då jag inte tar mig för nåt då utan bara kollar på tv. Idag har jag även nog kollat alla bloggar jag kunnat hitta 20gånger om och jag börjar bli galen...hahhaa....
Hoppas ni får en mysig kväll....får se vad jag hittar på men stannar nog i mitt hörn framför tv:n...får väl ta tag i mitt liv imorn istället.
//S

julen....

Publicerad 2008-12-26 22:14:31 i Allmänt,

Här kommer lite bilder från mitt härliga julfirande.....

3 generationer......och alla ser nästan likadana ut=)



Såhär såg syskonen ut för dagen......hade velat ha mer lockar!
                    

Mitt fina fiskspel som jag fick på julfesten har varit väldigt populärt....här spelar mormor och Linus en match!


Mysigt när man bara tar de lugnt och är med familjen ibland.
//S

Mellandagsshopping

Publicerad 2008-12-26 19:26:32 i Allmänt,

Nu har jag och älsklingen varit och shoppat på mellandagsrean........ni skulle ha sätt kaoset på Gina tricot...hahah helt galet. Vi tog Gina de först vi gjorde och sedan var alla andra affärer rätt trista så de var väldigt lite rea, hm och så hade lika mycket rea idag som de hade innan jul.......då är de ju inget roligt. Medans Gina tricot hade nästa hela affären med 50%.....då blir alla som galna och pengarna flyger=)
För mig blev de en ny rosa kofta, vit t-shirt med tryck och en tvådelad klänning. Fick även tag på 3par snygga trosor och ett par guldiga örhängen......älskar den affären!
Hittade även en snygg vårjacka för 149kr på Once......yaaa
Nu ska jag ta och se vad som ska göras till kvällsmat.....
//S

juldagen...

Publicerad 2008-12-25 22:58:50 i Allmänt,

Nu är nästan julen över och de känns både konstigt och vemodigt. Kändes som de var så långt kvar till jul och sen kom den så snabbt så jag hann knappt tänka....och nu är den typ över....jahopp!
Julafton blev mysig.....vaknade först och gick ner till vardagsrummet och bara väntade på att pappa skulle tända i spisen så vi kunde börja vårt mys framför brasan. Sen öppnade vi paket och mös...alla hade rimmat fint fast dessa skapade mest skratt kvällen innan då alla satt och spånade på dom och behövde hjälp med konstiga ord att rimma på. Sen såg vi att vi mysigt lite för länge och helt plötsligt fick vi bråttom som attan att göra oss iordning. Jag hade som plan att locka håret riktigt noga med små fina lockar och de blev lockar tillslut men fick ta underhåret lite väl slarvigt....trotts detta var jag 10min sen.....suck!
Sen bar de av till kusinerna för julmat och julmys.....fick smaka på nåt jätteläskigt när jag var där med. De hade fått rökt älghjärta som de bjöd på och som tur var fick jag inte reda på vad de var förrens jag hade ätit upp.....uch va läbbigt men konstigt nog smakade de gott- läskigt eller hur!?
På kvällen åkte jag hem till Isses familj och vi öppnade lite paket där och åt lite till....
Vi var inte hemma på Torpa förrens 23 och då skulle vi själva ha en liten julklappsutdelning. Vi tände en massa ljus och kröp upp i soffan och öppnade ett paket i taget..tsss.....fick massa fint av älsklingen och han köper alltid för mycket enligt min mening. Men han säger att de är för att kompensera för att han aldrig är hemma (frånvarande pojkvän). Fast jag tar hellre en engagerad pojkvän en massa julklappar....de vet han ju!
Jag fick i alla fall bara sånt jag önskade mig av honom....en epilator,ett usb-minne och en ipod nano som jag kan ha när jag tränar......han vet precis vad jag vill ha!

Idag har vi varit hemma i Hok och spelat spel och njutit av lugnet.....vi hann med en omgång av TP och Pappa och Isse vann över oss andra. Sedan var de dax för en alfapet-omgång och den segern gick till både lag Christian/Sara och mamma/pappa.
Jag skulle egentligen till Lina ikväll för förfest och sen utgång men då vi beslutade att vara kvar och äta i Hok så kände jag inte för att komma hem sent och göra mig fin bara för att direkt gå ut och ställa mig att köa för att komma in nånstanns. Då är jag hellre hemma med min älskling och myser framför en film.......sån softis är jag=)
Vad har ni hittat på i julhelgen?
//S

familjen...

Publicerad 2008-12-23 14:19:35 i Allmänt,

I eftermiddag åker jag hem till familjen i Hok.....ikväll klär vi granen och julpyntar som mest och jag och syster brukar hitta på en massa bra rim till våra klappar.
Idag har även mormor och morfar anlänt och jag riktigt myser nät dom kommer. Så på juldagen åker jag och älsklingen ut till Hok igen för en speldag med dom och resten av familjen.....mormor vill nog spela alfapet då hon alltid är bäst och något jag inte alls är bra på, ganske vi ska bilda lag iår och jag ska få dom tänkte jag att spela galen panna...hahha!
Jag ÄLSKAR verkligen julen......


GOD JUL TILL ER ALLA ÖNSKAR SARA MED FAMILJ
//S

Julmys...

Publicerad 2008-12-23 14:14:04 i Allmänt,

Nu sitter jag och väntar på att Isse ska slå in min sista julklapp....så får inte lämna soffan ännu. Därför passar jag på att visa veckan som gått i bilder jag tagit men inte hunnit lägga in.

Under min bakvecka blev de både lussekatter, kärleksmums och banankaka....alla blev väldigt lyckade!


I torsdags när jag kom hem från träningen hade Isse fixat iordning vårt årliga julbord. Då vi inte firar jul ihop så har vi vårt egna lilla julbord lite innan.....smakade smaskens.


Såhär såg jag ut på julfesten i lördags....älskar min nya klänning!


När jag och Annie var ute senast gjorde hon en inbakad fläta på mig och jag tyckte de blev ganska snyggt, trotts min stora panna=) Kanske blir de denna frisyr på julafton om hon orkar streta med mitt hår.


//S

Julgran

Publicerad 2008-12-21 23:19:34 i Allmänt,

Idag var jag och mamma och högg årets julgran.......
Men vi ska inte pynta den förrens på tisdag...klär den alltid dagen innan och man måste hålla på alla traditioner=)


//S

söndagsstök

Publicerad 2008-12-21 20:22:09 i Allmänt,

Idag har varit en lugn dag hemma i Hok. Jag valde att stanna tills måndag och hjälpa till mes julstöket och städning. Efter maten tog jag en sväng till Karin och vi gick promenix och fikade....härligt att träffa sin bästaste vän igen.

Kvällen igår blev väldigt lyckad...hade superkul och de var så roligt att träffa alla vänner och alla andra man kände. Tack tjejer för en lyckad fest. Lite synd var det då massa bestämde sig för att åka in till stan och gå ut istället.....varför lämnar man en bjudning så?? Hoppas bara inte dom satte tjejerna i skiten då bussen kom för att hämta alla 50st och de bara var 7kvar som skulle åka med!!!!!!
Men jag hade i alla fall skojisgt och helt plötsligt var klockan 00.30 och de var dax att åka hem...hoppas ni tjejer inte fick städa allt för länge efter oss.
Tyvärr tog jag inte fram kameran alls under kvällen men Linas kamera blixtrade flitigt så ska se om jag kan få alla av henne sen....vissa blev bra, vissa kort blev mindre bra*tss*
Hoppas ni får en mysig söndag..nu ska jag ta och fortsätta städa.
//S

de vankas...

Publicerad 2008-12-20 17:08:02 i Allmänt,

Nu måste jag göra mig iordning för den stora festen ikväll....
Jag har slagit in paket och stekt köttbullar som jag ska ha med mig, hoppas de blir en lyckad kväll med mina underbara vänner.
Jag ska ha på mig min nyinköpta lila klänning.....har inte bestämt mig om jag ska ha legging med mönster då jag tyckte låren mest såg ut som kassler=)......men har med mig mina heltäckande svarta med, blir nog dom så slipper jag bekymmra mig för konstiga blickar...hahha
Hann faktiskt oxp färga håret nu på förmiddagen så ser jag naturligt blond ut då utväxten började synas...... fixad för fest helt enkelt!
Tydligen kommer de folk som jag inte träffat på flera år...ska bli roligt och se hur mycket dom har förändrats, tappar jag bort mina vänner så kan jag alltid prata gammla minnen med folk.
Ska försöka ta massa kort ikväll....kanske kommer dom ut på bloggen, kanske inte....de beror nog på hur kvällen fortskrider.
Hoppas ni får en mysig lördag....ni som inte ska tillbringa den med mig såklart....då blir de galej!


//S

Fredags stress

Publicerad 2008-12-19 10:17:46 i Allmänt,

Nu har min stressiga fredag börjat......jag har redan varit och solat en sväng, den sista innan festen och jag har blivit lite brunare och finare=)
Nu ska jag snabbt in i duschen och sedan få i mig lite frukost. Efter de ska jag och älsklingen bege oss ner mot stan och se om de finns någon som vill klippa både två....jag ska bara toppa håret och Isse ska både färga de och klippa. Sedan ska jag hitta miljoners saker nere på stan....de är ett måste, så därför känner jag mig smått stressad. Vill så gärna hitta en klänning tills imorn så de är prio 1. sedan ska jag även köpa en present för 50kr och sen en hemlig sak som jag inte kan skriva här. Sen vill jag ju hitta nåt fint till älsklingen.....hoppas de blir avklarat idag med för då är ja färdig med alla klappar. Sen tillslut ska vi fixa en julklapp till våra föräldrar och detta har vi nog redan bestämt vad de blir för nåt....
Sen ska vi åka upp till A6 och möta upp Isses mamma och handla lite där med......denna tur vet jag inte om jag ska ta då jag hoppas jag har köpt färdigt allt och jag måste hem och packa då. Men vi får se hur de blir med de. Sedan vid ca 17 kommer mamma in och vi ska handla kläder till henne uppe på A6 för hennes presentkort hon fick i födelsedagspresent.....ska blir spännande. Efter de åker jag me mamma hem till Hok och jag ska sova där i helgen.................förstår ni att jag är stressad!!???
Hoppas ni får en supermysig helg....ska försöka uppdatera hur festen blev och helgen hemma i Hok.
//S

Jippi....

Publicerad 2008-12-18 16:32:05 i Allmänt,

Nu har jag JULLOV.....guddd va härligt!
Dagen har varit ganska meningslös då vi bara suttit och pratat i våra studiegrupper återigen och sen berättat kort vad vi sa, men nu är de avklarat och känns så skönt.
Skulle egentligen tränat med lina idag på förmiddagen men de blev inget då hennes soffa aldrig kom och hon var tvungen att sitta hemma och vänta på den. Men nu har de äntligen fått din soffa och den var rätt denna gång oxå....jippi!
Glömde tyvärr bort min syster som vi skulle lunch med vid 12-tiden och kollade inte på mobilen förrens kl12 och då hade jag 4missade smtal coh en arg syster.....ajaja. Men vi ska träna Kibox ikväll så hon får väl slå lite extra hårt mot mig än vanligt....skulle ju ringa men massa annat tog min uppmärksamhet och så blev de dumt....=(

Ringde och skulle boka klippttid till mig och älsklingen idag tills imorn men där vi klipper oss var de fullbokat...attan. Tyckte vi kunde ringa till nåt annat ställe istället då men Isse kan tydligen bara klippa sig där.....suck. Därför ska jag ner på stan tidigare imorn och se om nån kan fixa till mina toppar. Hade en plan att klippa mig kort upp till hakan men vågar inte riktigt så får bli att ta bort allt slitet. Sen ska jag se även om jag kan hitta en fin klänning att ha på lördag på julfesten...att de ska vara så himla svårt att hitta nåt fint att ha på sig.
//S

natti natti

Publicerad 2008-12-17 23:36:56 i Allmänt,

Förstår inte vad jag fortfarande gör uppe......skulle gå och lägga mig vid 22 men de var för 2h sedan. Jag fick för mig att jag skulle kolla på Johan Glans World tour in Skåne då min bror pratat så gott om den och jag älskar ju Johan Glans...så rolig! Så suttit den senaste timmen och skratta och sen när man ändå är på youtube fortsätter man ju att klicka vidare på alla andra roliga klipp med honom och helt plötsligt kom jag över till Björn Gustavsson.....rolig han med.
Men nu ska jag ta och kojsa och så får jag skylla mig själv att jag kommer vara supertrött imorn.....suck!
//S

suck...

Publicerad 2008-12-17 16:21:37 i Allmänt,

Gud vad trött jag är idag....kunde knappt hålla upp ögonen under sista lektionen. Ska i alla fall ta och köra ett yogapass och sen gå och lägga mig och sola, vet ju hur bra jag mådde igår efter de och hoppas på samma reaktion idag. Ska även sedan ta och skriva klart reflektionen vi ska behandla imorn.....alla verkade ha problem med den sista avslutande diskussion så ska se hur mycket man mer kan göra.
Var förresten en bra dag idag då vi mest suttit och berättat för varandra i gruppen hur vfu:n varit utifrån vissa frågor.....dock var de tydligen nån bok vi skulle ha läst tills idag......men som ingen hade läst!!!*haha*...vi blev så full i skratt då lärarna tog för givet att alla hade läst och man såg på alla runt omkring vilka frågetecken de blev....men man hade inte behövt läsa den ändå, vissa saker känns så onödigt!
Ska se hur mycket jag hinner innan kl20 då de blir att bänka sig framför tv:n och kolla på bonde och sen greys......härliga onsdagskväll.
Hittar ni på nåt skoj?
//S

dagen....

Publicerad 2008-12-16 22:39:21 i Allmänt,

Första skoldagen efter vfu:n och gud så segt...fick träsmak i baken redan efter 2h,haha...
Kändes konstig även att vi skulle ha föreläsningar hela dagen som handlade om lek, dom hade ju kommit till bra användning innan man gick ut på praktik så man kunde testa saker de nämner, men nej..... utan nu ska vi vänta tills nästa gång om ca ½år eller mer....hmm.
Pga detta "smet" jag och Lina vid 14.30 och träffade Eve och Sofie på stan och tog en fika...mysig värre att sitta med en kopp te och härliga vänner en tisdag.
När jag kom hem tog jag och svirade om till min yoga outfit och körde ett pass och gick sedan och solade....känner mig smidig som en katt just nu och så där alert,underbar känsla. Tyvärr kommer de nog kännas i låren imorn och jag återgår till att vara smidig som ett kylskåp*tss*
Ikväll har jag försökt rätta lite kompletteringar på mitt arbete.....hade så mycket talspråk så min handledare tyckte det förstörde hela helhetsintrycket.....men innehållet sa hon var jättebra.......ibland blir man trött!
Sen var de inget kul på tv så blev att kolla på de nya avsnitten av The Hills på nätet.....en väldigt underhållande serie som man kan riktigt drömma sig bort i...skulle älska att bo nära havet/vattnet i ett varmare land, my kind of place!
Nu ska jag ta och kojsa
Hoppas vi ses snart.......längtar tills Karin kommer hem och förhoppningsvis hinner vi ses.

Jag längtar så tills lördag och de ska bli så kul att umgås med alla vänner,"min" Viktor kommer ju oxå så han och Lina får inte lämna min sida...okido!!?.
 
Blir mysigt att ha mormor och morfar hemma i jul och jag börjar få upp julstämningen nu. Jag har så många saker att se fram emot....bara man kunde släppa allt i skolan snart och få lite ledigt så jag hinner njuta av alla underbara människor jag har i min omgivning.
Ni gör min dag...mitt liv.....NI är bäst




//S

värmen....

Publicerad 2008-12-16 17:48:21 i Allmänt,

Är redan trött på kylan....men bara när all snö smälter bort och ersätts mot råa vindar och regn....hatar!!
Därför ska jag gå och lägga mig och få lite "solenergi" nu efter att jag redan svettats under mitt yoga pass.....går faktikst mycket bättre nu och kan nästan programmet utantill, hoppas jag ska kunna göra detta ungefär varjedag denna gång..haha!
Nu handlar mycket om vikten framöver....ställde mig på vågen hemma i Hok nu(då jag inte har en egen våg) och de visade sig att jag hade gått upp 3kg.....hur kan de vara möjligt??? De konstiga är att jag känner mig smidigare och lättare av alla träning och så.....hatar detta och just nu känner jag mig som den största människan i världen. Man går verkligen och tänker på alla andras vikt och undrar hur andra ser på mig, börjar nog bli deprimerad och besatt=(
Men nu har jag och syster en deal fram till jul....haha...ja vet de är kort kort tid men vi ska köra stenhårt. Sen har jag min deal med Lina om minst 10kg till sommaren, de känns milslångt de målet just nu men ska ge allt verkligen för att komma dit. Vill ju känna mig bekväm igen.....
Tyvärr har Viktor och jag inte kommit igång med vår deal och tävling men då han redan tappat en massa kilon behöver han nog inte mig längre*tår*
Men hoppas även jag är på nergång snart....nångång måste de väl vända, eller???
//S

korregering..

Publicerad 2008-12-14 19:03:25 i Allmänt,

En liten ändring bara.......jag vet att de är den tredje advent......=)
Tack Karin för att du har koll på mig=P
//S

hopplös...

Publicerad 2008-12-14 17:38:01 i Allmänt,

Jag är helt hopplös....gud vad jag skjuter på saker och ting....börjar bli galen på mig själv!!
Tror ni jag fick nåt skrivet igår....näää...skrev en reflektion och sitter nu och skriver för fullt.....är jag inte hopplös så sej!
Igår blev de återigen en kväll med syster...hon tar hand om mig här i min ensamhet. Efter att vi varit en sväng på A6 och jag bara införskaffade mig en del av Isses julklapp och en ny mössa till mig så bar de hemåt. Tanken var ju nu att jag skulle skriva mina reflektioner och sedan åka upp till Ekhagen...skrev en kladd på reflektionen och sen kom älsklinge  hem och jobb övergick till mys. Sen gick han igen(upptagen man) och jag begav mig till Annie och Johan som hade fixat mat=)
Vi åt gott och spelade galen panna hela kvällen...vi satt säkert i 3-4h med de spelet. Tillslut gav vi upp och gick över till scrubble...haha...gick inte alls bra för mig, som vanligt men treligt hade vi. Jag var inte därifrån förrens vid 2-tiden och därför blev de en härlig sovmorgon idag. Vi skulle egentligen ha en städdag idag men då jag skrivier och Isse gick upp vid 14.30 har de inte blivit så mycket med de tyvärr. Men nu är iaf julskinkan i ugnen och skall avnjutas innan jag ska packa en liten väska och åka hem till Hok.....
Imorn åker jag, syster och mamma till Köpenhamn för att kolla på utställningen Body, egentligen tror jag inte de är nåt för mig och jag kommer säkert drömma mardrömmar om de sen, men man vet aldrig. Utställningen, för er som inte vet, är med riktiga döda människokroppar som är uppmontrade och skärda på olika sätt. Man kommer kunna se en människa där de har frilagt alla muskler eller de har kapat en människa på mitten, från huvudet till fötterna och man kan gå emellan och studera alla organ m.m.
Min mor och syster är ju väldigt duktiga på kroppen medans jag knappt vet vart njurarna sitter=) Hoppas vi även hinner med en sväng på stan i Köpenhamn, de vore mysigt. Fast vi får de nog mysigt ändå.....en liten tjejtripp är aldrig fel med två av mina favorit personer.
Hur har ni firat Lucia och Andra advent???
//S

helgen...

Publicerad 2008-12-13 12:26:31 i Allmänt,

Nu har jag varit dålig på att uppdatera igen....attans!

Ägnade hela onsdagskvällen åt att baka....de blev kärleksmums och banankaka, både blev toppen och supergoda.

I torsdags var jag och syster på Kibox och brändes massa kalorier.....

Igår så var de sista dagen på praktiken och de är ju alltid lika tråkigt....längtar inte alls tillbaka till skolan, hade varit kul att vara kvar iaf nästa vecka tills man går på jullov.

Igår blev de även lite minifest som bestod av mig och Annie...haha...vi kollade på Idol,åt chicken mama, spelade spel och blandade drinkar. Sen blev de faktiskt utgång och vi gick till Harrys/Sliver där vi mötte upp Johan och hans jobbarkompisar. Tyvärr spelade de rätt dålig musik på alla 3 dansgolv så vi gick vid 1-tiden. Men de var trevligt att bara sitta och prata och så drack vi nya favoritdrinken....strawberry daiquiri. Kanske är mer av en sommardrink men den är så god så den funkar nog på vintern med=)


Ska ta och göra mig iordning nu och kanske hänga med Annie och Johan upp till A6...hoppas jag kan köpa nåt till älsklingen till julklapp. Ska även skriva mina reflektioner idag så jag får de gjort....
//S

jammi...

Publicerad 2008-12-09 19:27:53 i Allmänt,

bakar lussebullar nu.....degen ligger och jäser just nu, hoppas jag inte tagit dö på för många jässvampar under processen....är ju inte van vid att baka med jäst...eller baka över huvudtaget=)
Men varit så sugen på lussebullar så länge så hoppas dom blir goda nu.....
Sen imorn ska jag ta och storbaka för att bjuda i personalrummet på torsdag....tror jag både ska göra banankaka med choklad och kärleksmums(mina absoluta favoriter)...man får ju passa på!!
Imorn blir de mina sista lektioner för denna vfu och sen på eftermiddagen blir de glasskalas med strutar,chokladsås och strössel.....tss**
Vad hittar ni på denna trista tisdag??
//S

hemma igen...

Publicerad 2008-12-07 22:22:00 i Allmänt,

Nu är jag hemma från jobbet.....gick bra idag och känns skönt.
Ska ta och kojsa nu....precis kommit hem och inte alls trött men ska försöka få iaf 7h sömn...
Hoppas ni haft en superskön söndag..
//S

andra advent....

Publicerad 2008-12-07 11:48:12 i Allmänt,

Va mysigt med söndag...tyvärr är vädret regnigt och trist!!
Ska försöka komma iväg och sola idag fast inte på nordic då de inte öppnade förrens 15 på söndagar....ska testa de  "nya" stället nere vid torpaplan....men har tänkt och sola länge nu men kommer aldrig iväg...vi får se helt enkelt. Först ska jag köra mitt yoga pass...känner i bakre lår idag efter yogan igår...så de tar ju iaf!
Jag ska ju även jobba idag så min söndag bli inte så slapp som jag kanske hade hoppats...men de är okey ändå. Ska bara jobba mellan 15-21 så ingan 12h pass idag. Får även låna bilen så kommer hem fort istället för att sitta på bussen 1h.
Hoppas eran söndag blir mysig....är ju andra advent och tid för att tända en massa ljus och mysa.

//S

natti natti

Publicerad 2008-12-07 00:01:51 i Allmänt,

Nu har jag försökt vara vaken länge bara för att jag kan......hade kunnat sova vid 9 men har ju sovmorgon imorn så man får ju passa på!!
Viktor har som tur var hållt mig sällskap....fast över msn.....tur att de finns=)
Har hunnit lägga en härlig ansiktsmask och måla naglarna...de var min kväll de!
NU ska jag sova.....älsklingen kom hem nu med....me like!
//S

suck...

Publicerad 2008-12-06 19:05:51 i Allmänt,

Har knappt gjort nåt idag...de är väl så himla jobbigt när man fastnar i alla sina planer och vara kaputulerar. Hann med och äta och träna yoga...blev ca 30min då jag kände mig vig som ett kylskåp, men ska försöka köra dessa 30min varje dag nu och se om de blir bättre......brukar ju vara vigare!
Sen fastnade jag vid en film på tv...sen vid mtv och Viktor på msn.....men nu ska jag säga hejdå till Virre en stund och stängaav allt, sätta på bra musik och ta hand om mig själv, måla naglarna,ansiktsmask och äta kvällsmat. Orkar jag blir de nog en god sallad ikväll annars är jag rädd för att de blir nåt enkelt som knäckisar....är slarvig när de kommer till mat på kvällen. Har börjat fundera på om jag alltid ska byta ut kvällsmaten mot en shake eller soppa, behöver ju egentligen inte äta mer då jag knappt gör nåt på kvällarna. Är ju även smidigt att göra istället för att äta en massa onyttigt som jag gör när de ska gå fort och smidigt. Vi får se vad jag bestämmer mig för......något tips på bra/nyttiga soppor???
//S
 

uch va pengar...

Publicerad 2008-12-06 12:29:58 i Allmänt,

Nu står de snart 0kr på mitt konto.....har bara flygit ut pengar två dagar i rad nu....börjar snart få ångest!
Men jag har ändå köpt bara sånt som är nödvändigt och relevant och som jag verkligen behövde....nästan iaf! Nu har jag köpt färdigt alla julklappar till familjen och nu återstår de bara till älsklingen kvar...känns skönt att ha de gjort! Var nere på stan nu på förmiddagen och köpte nytt smink oxå....tänkte köpa på body shop men deras mineral foundation kostade multum så gick till Kicks istället=)
Blev en frisk promenad på köpet....de börjar bli så där bitande kallt nu..brrr!
Idag ska jag försöka göra massa bra saker tänkte jag.....
ska ta och laga lite lunch nu...blir nog äggröra med skinka och sambaoleak. Sedan ska jag ringa och boka en soltid på nordic så jag utnyttjar mitt 10-kort- inte solat på 1månad nu och snart går de ut......skönt att de redan är betalt(jag som är pank nu då). Sedan ska jag hem och köra ett yogapass då jag ändå är svettig, tror jag kör ett lite längre idag men vi får se om jag orkar. Sedan ska jag börja skriva på reflektionerna från mina gjorda lektioner och se om jag kan knåpa ihop nåt. Tänkt att börja skriva hela veckan men inte blivit av pga de långa dagarna. Sen blev jag så sugen på att baka lussekatter då jag åt en när jag och älsklingen var på torget idag.....me love!
Ikväll blir jag nog ensam hemma då Isse skulle till någon kompis efter matchen och spela xbox och så. Kanske blir en runda till vip för att hyra en film om de inte går nåt kul på tv ikväll.....eller nej...jag vet....har ju fortfarande Hitta Nemo- filmen hemma, den ska jag nog se.....en absolut favorit och har nog sätt den för många gånger för att de ska vara bra för en*tss*
Men ringer någon och säger att  den vill hitta på nåt släpper jag alla planer direkt=) bara så ni vet!!

Här kommer ett pysseltips om ni har lust och tid över....blir jättefina snöflingor av värmeljuskopparna som man kan hänga i fönstret, de låter underbart oxå när de slår på fönsterrutan!



Hoppas ni har en mysig lördag nu.....

helg...

Publicerad 2008-12-05 20:48:55 i Allmänt,

Sitter och myser framför Idol och äter after eight.....jag älskar helg!
Varit mycket hela veckan nu och har längtat så mycket efter helgen...och nu är den äntigen här. Veckan har som tur var gått väldigt fort och har haft bra dagar på praktiken. Var och tränade på gymmet med Annie i onsdag och hoppas jag brände några kilo....minst! Igår var älsklingen och jag på a6 för att spana efter julklappar och en sväng på Ikea såklart...tyvärr blev de knappt inget köpt alls, då blir man lite deprimerad! Men idag blev de bättre upp......tss*
Efter praktiken kom Frida och hämtade upp mig och vi åkte ner mot stan......vi var både på shoppinghumör och behövde båda massa saker. Kom hem med 2 par svarta byxor, det ena paret för 99kr och de andra för 179kr.....fynda fynda! Sen köpte jag vinterstövlar, svarta fina på Din Sko...mycket nöjd att jag äntligen hittade ett par. Sedan kommer jag nästan alltid hem med en påse från Gina tricot....så även idag. Blev en röd fin kofta som jag kan ha på jul och en svart med stora fina knappar.....är så nöjd. Sedan kunde jag äntligen införskaffa systers julklapp.....hoppas hon blir nöjd nu då jag letat över hela jönköping, blev smått galen idag innan jag kunde införskaffa denna klapp.
Fortfarande ingen som har ett tips om vad jag kan ge till Isse???......frågar honom flera gånger om dagen om han kommit på nåt han vill ha....snart blir han galen på mig*haha*

Imorn får jag ändå ta en sväng till på stan....skulle köpa ny foundation och concealer då de snart är slut. Men då jag inte kom ihåg vilken färg/nyans jag använder nu och orkade inte stå där och testa bland alla sorter får jag ta de imorn när jag kollat upp detta...smart va!?


Hoppas mina vänner har en fin fredag....imorn blir de torget rätt tidigt med älsklingen innan han ska iväg på match. Någon som vill umgås med lilla mig imorn?
//S

hej och hå

Publicerad 2008-12-02 18:12:51 i Allmänt,

uch va dålig jag är på att hålla er uppdaterade.....ursäkta ursäkta!
De är bara tisdag och jag är redan trött....de känns inte som en bra start på veckan.
Igår så gick allt så himla fort..haha....min hlk-lärare var hos mig och skulle bedömma mig som lärare, alltid lika nervigt och jobbigt men de gick så bra så. Sen hade jag typ resten av dagens lektioner med....så nu är snart alla mina uppgifter klara, slutspurten imorn. Sen fick jag gå lite tidigare än vanligt igår och var hemma redan vid 15.50 och kollade därför med Lina om hon ville träna tidigare än kl19....vi såg att de gick ett spinningpass medel kl 16.30 och satsade på de.....fatta vilken fart man fick. Slänga i sig lite mat, ta på sig träningskläder och bylsa på sig överdragskläderna...sen ta cykeln och gasa iväg. Var där 16.20 och 16.30 drog de igång..........jag hann inte ens tänka däremellan, satt helt plötsligt på cykeln och spinnande för fullt!
Var så skönt att komma hem och ha hunnit träna och klockan bara var 17.30....de är ju då jag annars brukar komma hem från praktiken (som idag)!!!
Kvällen sedan bestod av lite planering och sedan en massa mys framför tv:n i soffan......är ju vår CSI-kväll ju!

Idag kom jag hem sent......bussf*n var även 25min försenad så där stod man och frös och regnet de bara öste ner.....ska skriva ett mejl till bussbolaget nu och klaga. Jag har snart åkt med linje 25 i 4veckor nu och inte en enda gång när jag åkt från månsarp hemåt har bussen kommit i tid....den är alltid 10-15min sen.........hur kan detta komma sig tror ni?????
arg börjar jag bli i alla fall.....
Tänkte även åka och lägga mig i solariet idag men har inget ork och då de blev punka på cyklen igår så måste jag isf gå ca 15min i ösregnet och sen hem igen......de vill vi ju inte! Får ta de imorn och hoppas jag känner mig lite piggare.

Hoppas ni har haft en härlig början på veckan
//S

Om

Min profilbild

Sara

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela