Sara Bjersgård

duktig idag....

Publicerad 2009-04-29 15:00:06 i Allmänt,

Har massa att göra idag.....

# Tvättid mellan 14-18

# Läsa igenom massa arbeten

# Förbereda inför redovisning imorn

# Dammsuga

# Damma av allt....samlas så himla fort

# Kanske putsa fönster.....

# Fixa proppen i handfatet

# Städa toaletten

# Måla naglarna

och massa andra småsaker....
Nu väntar tvätten
//S

friskis

Publicerad 2009-04-29 14:34:02 i Allmänt,


Idag har jag varit duktig och varit ute och sprungit/joggat...tänkte jag skulle hitta en ny springväg då jag inte ville springa inåt stan mer med alla rödljus. Begav mig ner mot torpaskolan och runt och sedan bortåt gräshagen.....de gick så himla lätt att springa idag och kom in i min andra andning nästa direkt...vilket typ aldrig hänt. Brukar alltid ta ungefär 2½km innan de lättar i andningen. Men då de gick så lätt sprang jag på och sprang nästan igenom gräshagens centrum och då fick jag ta och vända=)sedan försökte jag hitta hem.....blev en sträcka på 5km ungefär och de kändes super!! Så min morgon började väldigt bra och känner att de kommer bli lättare att bege sig ut nu då de gick så bra idag.
//S

nya frisyren...

Publicerad 2009-04-28 20:10:03 i Allmänt,

Klippte ju mig igår och den enda skillnaden är att de är mycket kortare där bak i nacken........och så mycket fräschare nu också.

Så nu är jag vår/sommar fin.....
//S

min helg.....

Publicerad 2009-04-28 20:07:15 i Allmänt,

Hemma i Hok njöt vi av solen och åt massa gott.......här är kvällens mat till de grillade köttet. Potatisklyftor med lök,tomater och fetaost..jammi!


 
Big Comedy.....otroligt roligt! Tack mamma och pappa för en bra julklapp=)
//S

tröttis

Publicerad 2009-04-28 14:49:50 i Allmänt,

Uch är helt slut nu....varit igång sedan 6 idag och varit ute i skogen med ett gäng barn....gick superbra så vi är väldigt nöjda! Men man blir så himla trött efter en dag ute......Kom hem för en stund sen och ska snart ¨åka till maxi och storhandla. Orkar jag ska jag nog storstäda oxå....men just nu är jag så trött att jag kan somna!

Ska försöka lägga in alla bilder jag tog i helgen med lite senare
//S

måndag

Publicerad 2009-04-27 17:58:33 i Allmänt,

Uch vad måndagar är jobbiga fast jag egentligen inte har slappat alls i helgen så är måndagar jobbiga mer psykiskt. Men min dag har varit väldigt bra ändå. Vi i gruppen tog lite sovmorgon och möttes upp vid 10 för att planera de sista till vår lektion vi ska ha imorn-ska li riktigt kul! Gick hem sen och lunchade och begav mig ner på stan. Har slutat äta zink-tabletterna då de inte hjälpte nåt och ska nu testa lite extra tllskott av B5 vitaminer. De bästa med dessa är att de inte finns några biverkningar utan de kroppen behöver tas upp och resten kissar man ut.....tanken har även slagit mig att det skulle kunna vara så att min kropp inte lyckades ta upp zinken alls och att de kan vara ett annat grundläggande problem....hmm...svårt de där!
Vid 16 var de dax att snygga till sig inför bröllopet och jag coh älsklingen gick och klippte oss. Jag fick en sån där övertrevlig kille som egentligen inte lyssnade ett skit på vad jag sa...hahah
Ungefär såhär lät samtalen.....
Jag "-jag ska på bröllop på lördag så de ska bli skönt att bli lite fräsch inför de, min kusin som ska gifta sig"
Frisören-" ååå va trevligt"
Jag-" ja, jag var på möhippa i lördags och hade de superskoj"
Frisören-" jaha va skoj- vem är de som ska gifta sig?"

hmmmmm......sa jag inte just de?! hahahahhaha. Blev iaf väldigt nöjd med frisyren och han klippte verkligen upp de där bak och behöll mer längd där fram idag så har en riktig bob nu!
Nu ska jag snart ta bussen upp til Ekhagen och umgås med min syster. Vi ska t.ex. våga oss på att vaxa mina ben. Skulle egentligen gå till en salong till en av Annies kompisar men hon jobbade inte denna veckan så gör de själv nu och går dit nästa gång innan sommaren där.

Hoppas ni har haft en härlig måndag
//S

work,work,work..

Publicerad 2009-04-26 08:01:35 i Allmänt,

Ska snart iväg till jobbet......som vanligt går jag upp allt för tidigt då de går väldigt snabbt att göra sig färdig inför dessa dagar. Mår ganska bra idag.....börjar få magkatarr tror jag och därmed väldigt ont i magen periodvis.....hoppas jag slipper detta idag.
Gårdagen var hur mysig som helst. Vi låg och solade, plockade upp studsmattan,utemöblerna och jag klippte gräset lite (absolut bästa sättet att få härlig solbränna). På kvällen blev de grillat och de smakade underbart.
Sen drig vi in till stan och till föreställningen......åååå den var så bra! Blev helt lyrisk då Johan Glans kom in.......åååå va han är bra. Skrattade så jag grät! Visst så var de några av hans gamla skämt men dom är ju lika roliga ändå=) Alla dom andra var också superbra, förutom Mede som var superdålig!
Hoppas ni får en toppensöndag och verkligen kan njuta av solen.....ska bli ännu varmare idag..gosch!
//S

fredagskvällen...

Publicerad 2009-04-25 11:51:04 i Allmänt,

Hade en underbart trevlig fredag....
Blev ingen spinning utan vi passade på att vara ute i solen och gick en långpromenix.....fick lite färg igår med såg jag idag...jippi!
På kvällen åkte jag hem till Lina ovh vi åt kinamat och drack rödvin. Vi försökte oss även på att blanda en härlig drink...resultatet blev tyvärr inte alls så lyckat*fniss* Men med lite extra tillsatser som apelsinjucie och saft så gick de att dricka......hahah
Efter de mötte vi upp ttre andra tjejer från Linas klass och satte oss på Piren.....var mest bara 18åringar där som hade glömt att ta på sig kläder för kvällen så vi gick vidare rätt snabbt till O'learys. Nu hade även ett gäng killar anslutit och de blev en trevlig kväll med lite dans och tjöt.

Nu ska jag snart hem till Hok och njuta av solen på bästa sätt= på en gräsmatta på landet=)
Ikväll blir de grillning och sen åker vi ungdommar in till stan för att kolla på Big Comedy.....ska bli så himla kul! Älskar ju Johan Glans.......!!
Hoppas ni får en underbar lördag

//S

fredag...

Publicerad 2009-04-24 08:13:45 i Allmänt,


Godmorgon mina vänner!
Fredag och solen skiner ute...alldeles underbart. Ska snart iväg till skolan en sväng för att först skriva lite på arbetet och sedan ha handledning. Osäkert hur länge vi sitter idag....kan vara hemma till lunch och kan vara hemma flera timmar senare. Vid 16 ska jag till friskis iaf och gå på spinning....svettas lite!
Ikväll blir de att åka hem till Lina en sväng..äta god mat och tjöta. Kanske kan vi börja planera vår utlandsresa ikväll med...hahah....men bara kanske!

Hoppas även att Viktors tenta går toppen idag........Lycka till!
//S

Hjälp mig...

Publicerad 2009-04-23 22:33:53 i Allmänt,

Sitter och kollar på både gamla och nya bilder och funderar på hur jag ska klippa mig nu nästa vecka. Ibland är jag nöjd med att ha de blont och kort. men den blir jag även sugen på att färga de mörkar igen. Ibland är jag trött på att ha de kort och skulle vilja ha långt blont hår igen eller kanske ska jag ha de långt och färga de brunt?????
Hjälp mig att bestämma mig! Vilken frisyr tycker ni jag passar bäst i???

    

  

Kanske ska jag raka av allt eller testa någon crazy färg....de är väl typ de jag inte testat än=)
//S

break..

Publicerad 2009-04-23 16:53:27 i Allmänt,

Har ett break i allt pluggande.....legat ute på en handduk och solat ryggen samtidigt som jag skrivit på vårt fördjupningsarbete. Just nu håller jag på att skriva om kompostering. Men tyvärr gick solen bakom husen allt för fort så hamnade här inne istället.
Har ni haft en bra dag?
Haft skola hela dagen idag men inga föreläsningar utan vi har varit och intervjuat elever och sedan suttit med vårt arbete. Kommit rätt långt nu så är bara lite av litteraturfördjupningen (som jag gör en del av nu) och diskussion kvar....himla skönt!
Imorn blir de nya tag och då hoppas vi att vi hinner bli klara....!
Borde gå en promenix idag men är så tråkigt att gå själv. Blev ingen kibox ikväll.....Lina kan inte och hittade ingen annan som ville gå med mig. Men imorn hoppas vi på spinning....japp!
Snart är de ju helg oxå...jippi
//S

mår skit idag med...

Publicerad 2009-04-22 17:44:05 i Allmänt,

Är så himla trött idag med......var iof rätt tidig uppgång imorse men ändå. Får som ett tryck över ögonen/ögonlocken och klarar knappt hålla uppe ögonen när klockan bara är 10.......nåt är fel!
Annars har dagen flytet på bra....hade verkligen heldag idag från 8-16.30 vilket på senaste tiden inte varit så vanligt. Hade lång lunch så jag och Malin satte oss ca 1h i lite lä och solade...så härligt! Blev även en glass till 14 fikat...jammi!
Nu ska jag försöka sätta mig och skriva ihop en text om matavfall till vårt fördjupningsarbete.....orkar egentligen inte men skulle vara skönt att ha nåt gjort då vi ska sätta oss med de imorn.
Imorn bör de av ut till en skola där vi skall intervjua några elever och se vad dom vet om matavfall,kompostering,ekologiskmat m.m. Sedan kommer både tor och fre bestå av skrivande på arbetet. Känns skönt att vi nu inte har en enda föreläsning eller seminarium på 1½ vecka och då är de en ny delkurs! Nu är de nämligen bara arbetet och en slutredovisning(med opponering) kvar av kursen...jippi!

Längtar till helgen nu.........med sovmorgon och allt!
//S

50 frågor!!!

Publicerad 2009-04-21 21:33:54 i Allmänt,

1. Hur gammal är du om fem år? 27
2. Vem var den sista du träffade? älsklingen
3. Hur lång är du? 179cm
4. Vilken var den senaste film du såg? .....kommer inte alls ihåg vad den hette
5. Vem ringde du senast? Isse
6. Ditt senaste sms och till vem? Lina...om träning
7. Vad är helgens planer? Kanske hem till Hok? Big comedy & jobb
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Sms
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Gift
10. När såg du senast din mamma? oj....allt för länge sen
11. Vilken ögonfärg har du? blågröna
12. När vaknade du idag? klockan halv 8
13. Har du någon gång hittat en katt? hmm..de tror jag inte
14. Vilken är din favoritplats? ååå finns ju så många. älskar platser nära vatten/havet. hemma i Hok & Londons citykärna
15. Vilken plats föredrar du minst? mörka,kalla platser
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Är nog kvar i Jönköping och har jobbat inom skola i några år. Hoppas jag även flyttat till större boende och barn=)
17. Vad skrämde dig som barn? Hundar,katter och döden
18. Vem fick dig att skratta senast? Isse
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? oo ja
20. Har du stationär eller bärbar dator? bärbar.
21. Sover du med eller utan kläder på dig? *hemligt*
22. Hur många kuddar har du i sängen? 2st men vi delar ju=)
23. Hur många landskap har du bott i? Ett
24. Har du någon gång spytt på någon? Nej de tror jag inte....kanske när jag var liten. Då var jag så åksjuk att jag både spytt i bilar och på flyg*haha*
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? barfota...ni ska se mina fötter efter en sommar-ser ut som en grottmänniskas
26. Är du social? Ja oftast. Gillar att prata men har dagar jag inte orkar vara social heller
27. Vilken är din favoritglass? ååå älskar ju all glass. Men magnum mandel är en klassiker
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Resa, betala av studielån och unna mig massa roliga saker
29. Tycker du om kinamat? Ja de älskar jag
30. Tycker du om kaffe? magen klara inte svart men dricker gärna kaffedrinkar
31. Vad dricker du till frukost? vatten
32. Sover du på någon särskild sida? på höger
33. Kan du spela poker? jag kan alla begrepp och regler men har inte tålamod för de
34. Tycker du om att mysa? Ja de älskar jag
35. Är du en beroendemänniska? Jag är beroende av andra och av mat, tyvärr
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? nja tror inte de
37. Vill du ha barn? Självklart!
38. Kan du några andra språk än svenska? engelska, lite tyska,lite franska
39. Har du någonsin åkt ambulans? nej.
40. Föredrar du havet eller en pool? Gillar att kolla på havet men älskar att bada i poolen
41. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder,smink m.m
42. Äger du dyra smycken? Nja fått massa äkta men köper själv bara krimskrams...älskar billigasmycken
43. Har du någon gång testat narkotika? nej.
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? 72% choklad
45. Vem är den roligaste människan du känner? hmmm svårt....Karin brukar dra roliga skämt och vi fnissar mycket ihop.
46. Välj ett ärr på din kropp? Mitt ärr på hakan som jag fick när jag och min bror testade mamma och pappas byxor=ingen bra ide!
47. Vad har du för ringsignal? I'm yours
48. Har du kvar något klädesplagg från när du var liten? Mina första skor
49. Flirtar du mycket? nja var nog flörtigare förr
50. Vart togs din profilbild? hemma
51. Kan du byta olja på bilen? nee
52. Har du fått fortkörningsböter? nej.
53. Vilken var den senaste bok du läste? Flyga drake eller egentligen Eldens hemlighet men skumläste den bara lite inför ett seminarium i skolan
54. Läser du dagstidningen? nej.....läser på nätet
55. Prenumererar du på någon veckotidning? nej
56. Dansar du i bilen? Ibland kan jag "viffta" lite med armarna men annars sjunger jag gärna högt
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Lyssnar aldrig på radio
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Olika preparat mot acne
59. När var du i kyrkan senast? de var länge sen nu
60. Vilka personer utmanar du: Britta, Linda. J & Linda.G

//S

outfit...

Publicerad 2009-04-21 19:22:26 i Allmänt,

Tog min nya tunika igår och den är så himla skön och passar till allt. Igår blev de till ett par ljusa jeans och rosa kofta.
Vågade även ta ballerina igår.....härligt!

Imorn blir de nog den gula tunikan......behöver lite upppiggande färger under en heldag med föreläsningar!
//S

är trött...

Publicerad 2009-04-21 17:32:37 i Allmänt,

Är så himla trött idag med.......varit i skolan hela dagen idag och såfort jag kommer hem vill jag bara krypa under täcket och sova. Har unnat mig lite glass nu och ska snart ta tag i disken. Blir en lugn kväll framför tv:n i min ensamhet!
//S

huvudvärk...

Publicerad 2009-04-20 15:54:01 i Allmänt,

Ont i huvudet idag........vet inte om jag dryckit för lite eller börjar bli sjuk! Känner mig helt enkelt inte pigg alls. Fundera på om jag ska ta en snabb promenix nu trotts att de dunkade i huvudet påvägen hem från skolan. Behöver ju röra på mig ju!
I kväll ska vi hem till Isses föräldrar och fira hans pappa som fyller idag....blir massa god mat..jammi!

Borde passa på att ringa och boka klipptid med...mitt hår växer som ogräs!
Hoppas ni har haft en bra måndag
//S

vilken dag...

Publicerad 2009-04-19 13:36:29 i Allmänt,

Hade superskoj igår.......vi gjorde så mycket roliga grejer och i trevligt sällskap! 
När jag och Annie mötte upp dom gick vi på stan och hon fick sälja kalsonger till folk.....hon var riktigt duktig på de...hahah!
Sen blev de lunch på ett fullsmockat Waynes med god mat och chailatte. Efter det bar de av till Gränna där hon fick gör sina egna polkagrisar. De roliga var att hon fick välja helt vilken smak hon ville ha och vilka färger. Den blev med passionssmak med rosa som grund och lila och gröna ränder....supersnyggt! Vi andra som stod och kollade på fick testäta en massa gott och även smaka på varm polkagris. Så som den är när de kavlar ihop den/rullar ut den. Så himla gott och vi fick tipset om att de blir så även om man mikrar polkagris. Så de ska vi alla testa när vi kom hem sa vi!
Köpte även med oss en massa polkagrisar (fick 20% rabatt på allt dessutom)........
Efter det begav vi oss till Harrys i stan för att äta gott och ha en fortsatt trevlig kväll. De roliga var att just på harrys var de 3andra möhippor.....
Vi var dom enda som utmärkte oss dock med att alla i gruppen hade fina diadem med hjärtan på- sånna där man hade när man var liten som vickar fram och tillbaka. Lena hade oxå sånna fast med en slöja på såklart=) Dessa gick vi omkring med hela dagen så mot slutet hade alla grymt ont bakom öronen..hahha!

Visst är vi söta!

//S

idag är de.....

Publicerad 2009-04-18 11:20:20 i Allmänt,


Ska iväg på möhippa.........med rock n roll-tema ala 1960-1970-tal!!
Ska bli så himla kul.......jag och Annie ska nästan se likadan ut men lika kjol och vitt linne. De enda som skiljer oss är sjalarna och koftan....jag ska såklart vara rosa=)

Vi ska hitta på en massa skoj och först ut för oss (dom andra började redan tidigt imorse medkidnappningen och massa annat. Vid 12.30 anländer dom till jkpg där vi ska sluta upp. Blir ölbowling och mat på Harrys. Men först ut blir de uppdrag på stan.....tar självklart med kameran!!

Ha en underbar lördag
//S

uppe med tuppen...

Publicerad 2009-04-18 08:03:28 i Allmänt,

Uppe alldeles för tidigt idag...
Har precis lämnat av älsklingen i Huskvarna då ett gäng från innebandyn ska åka upp till Stockholm idag för att kolla på sm-finalerna i just innebandy. Kommer nog bli en helt galen resa....
Som vanligt kan jag inte nu gå och lägga mig igen och somna sött.....tyvärr. Så nu ska jag försöka fördriva min tid tills klockan blir 12 för då ska jag iväg på en massa skoj.....berättar mer lite senare!

Så underbart att solen är med oss även idag och jag ska verkligen försöka njuta av den denna helg och vara så mycket ute som möjligt.
//S

shoppoholic

Publicerad 2009-04-17 19:53:13 i Allmänt,

Uch vad de är farligt att gå på stan med pengar på kontot.........svisch säger de så går man där med 5 kassar och tomt i plånboken.
Var ju på stan med syrran i dag efter skolan då vi skulle införskaffa massa skojiga saker. Köpte saker jag behövde såklart men lite andra saker slank liksom med......men är sååå nöjd med alla inköp idag. En riktigt bra shoppingtur helt enkelt.
Vet ni vad jag har köpt.....en ny klänning att ha till bröllopet!!! Annie sa till mig då jag köpte den första att jag kanske skulle vänta lite och ha is i magen då den inte passade mig till 100%.(lite kort). När vi nu var inne på Gina tricot så hittade jag en superhäftig klänning som jag tog och provade och den passade så himla bra. Så jag köpte den....hahah! Men jag kände de att klänningar kan de alltid vara bra att ha nu till sommaren=)

Köpte även en fin,virkad,vit bolero att ha till...........

Köpte även två ursöta tunikor på Gina som jag verkligen kan rekommendera era att springa och köpa. Perfekta att ha till leggings. Fick bli en härlig gul och en klassisk svart.


Köpte en härlig utsvängd kjol på rea som jag först testade med en body...sååå himla fint. Tyvärr kan jag inte ha en body med så åtsittande armar så blev bara kjolen. (någon som vet om de finns body:s med kortärm eller linneform)
 


Köpte även massa krimskrams som nya solbrillor och ett fodral så jag inte behöver ta sönder detta par. Sen köpte jag snygga armband i läder..älskar dom! Blev även en sväng på Kicks med nytt sprej,rosa rouge och concealer.

Köpte även nya leggings då mina favvopar gått sönder-köpte likadana=) Blev även ett par fina strumpbyxor som jag kan ha om de blir kallt vid bröllopet- annars kör jag nog utan! Köpte även ett sjukt skönt baslinne på JC- kommer garanterat köpa fler där......sååååå härligt material och lite längre i modellen. Att jag inte köpt de där innan.......!!!!!!


Visst var de bra köp!??
//S

ont...

Publicerad 2009-04-17 19:27:37 i Allmänt,

                                                             
Gud vad ont i låren jag har!!!!
Igår under ett grymt pass med mycket knäböj började jag få kramp i båda låren/framsida lår. Kändes som om musklen spändes ihop och blev två bollar. Kämpade ändå mig igenom resten av passet men hade så himla ont efter. Känns precis som när jag brukade få kramp i vaden under crawlträningen förr. Jag har sjukt ont idag och plågsamt att bara sätta sig ner och tyvärr har jag behövt gå mycket i trappor idag så.....uch!
Ska köra med massagmakapären Isse fick i 25års present och hoppas de blir bättre imorn!

//S

tröttis...

Publicerad 2009-04-16 18:05:32 i Allmänt,

gud.....nu har vi suttit och förhandlat (på låtsas) i flera timmar......alla tig de verkligen seriöst så vi gick verkligen inte förrens alla länder hade skrivit på något slags förslag mot bättre miljö. Har precis ätit lite pasta och ska snart svida om till träningskläder. Ikväll blir de ju ett 80min Ki box-pass....var evigheter sedan vi var på de nu.....kommer alltså vara helt dö efteråt!
Imorgon är de fredag och jag har verkligen längtat tills denna helg....haft så mycket krav och måsten i veckan och nu börjar de äntligen mattas av. Imorn ska jag och en annan i min grupp sätta oss i bibblan och börja på vårt fördjupningsarbete. Vid 13-14.30 har vi handledning så då ska vi få lite hjälp att komma vidare.
Efter skolan blir de shopping med min syster....ska bli så skoj. Vet massa jag vill köpa.....kliar i fingrarna redan=)

Dax att byta om..
//S

godmorgon..

Publicerad 2009-04-16 09:29:08 i Allmänt,

Godmorgon mina vänner!
Vilket underbart väder de är ute....och såg nyss på vädret att de ska hålla i sig iaf till lördag....härligt!
Ska försöka skriva färdigt mitt 2min "tal" om IPCC så bör jag klara av dagens rollspel. Som tur är ska enligt anvisningarna för min roll ska jag bara läsa upp massa fakta om hur klimatet påverkats och kommer påverkas i framtiden. Jag ska inte väva in mina egna åsikter eller nåt. Dock kan de andra som representerar länder be mig om ett inlägg med statestik......så ska till skolan lite tidigare och skriva ut den senaste rapporten från IPCC hemsida. Mer än det har jag inte fattat av uppgiften....lite mysko övning tycker jag!

Slutar vid 16 och sen ikväll ska jag träna Ki box med Lina.....härligt! Var super längesen jag tränade på friskis nu och länge sen jag träffade Lina med=)

Hoppas ni får en härlig torsdag......snart helg ju!
//S

mystiskt....

Publicerad 2009-04-15 17:47:35 i Allmänt,

När jag kom hem i lördags från jobbet så var ju ett gäng trevliga människor här hemma hos oss. När jag gick in på toan för att byta om så möttes jag av de här:

Nu kanske ni undrar vad som är konstigt på denna bild. Men någon (som måste druckit lite för mycket) hade tagit sig tiden att flytta på mina bilder jag har satt över toastolen. Ena satt mitt på badrumsspeglen så man inte såg sig själv...en satt i duschen.....
Under resten av kvällen sen blev de en lek att satta bilderna på andra tankfulla/symetriska sätt. Anna var väldigt symetrisk medans Dannes sätt krävdes en lååång förklaring bakom varför dom satt där dom satt.

När jag sedan skulle sätta tillbaka dom på söndagen där sen hittade jag bara 3st.....den 4 satt över dörrkarmen när man skulle gå ut-fyndigt Danne!
//S

Precis hemkommen från promenix

Publicerad 2009-04-15 17:40:54 i Allmänt,

Nu har jag precis varit ute på en promenix.......solen sken så starkt nu och de var så skönt. När man väl kommer iväg är de ju oftast de....

Kunde gå med bara en tunn kofta.....idag tog jag även med mig min lilla mp3 då jag kände för lite bra musik. Har Chris Brown i lurarna och vissa av låtarna är så bra att gå till.....ska försöka lägga upp min favvo senare. Kom även på mig själv idag att gå och mima till låtarna...måste ju se heldumt ut där jag går och svingar med armarna och pratar för mig själv...tss!

Nu ska jag ta och läsa in mig på min roll som representant från FN:s klimatpanel- IPCC då vi ska spela rollspel imorgon i skolan och ha vår egen klimatkonferans. Jag hoppas jag slipper prata särskilt mycket då jag knappt fattar hur vi ska göra. Dock tror jag ingen riktigt vet....hahah
Blir spännande iaf att testa.
//S

trött...

Publicerad 2009-04-15 14:41:10 i Allmänt,

Idag är jag sååååå trött.....malande huvudvärk och seg! Haft skola under förmiddagen och nu slöar jag bara framför tv:n. Jag orkar verkligen inte ens kolla på tv egentligen och vill bara gå och sova. Känner att jag inte är helt pigg i kroppen och har sovit dåligt i två nätter nu så kan bero på detta. Ska försöka bege mig ut en runda runt munksjön iaf så kanske jag mår lite bättre. Här har himlen börjat spricka upp med och ser blå himmel utanför fönstret...jippi!
Ikväll blir de myspys med älsklingen framför tv:n och som tur är har jag nog sovmorgon imorn så jag kan verkligen sova ut!
//S

JIPPI!

Publicerad 2009-04-14 18:00:17 i Allmänt,

JIPPI!!!!! Jag klarade tentan......ååååå vad skönt de känns, en sån lättnad! Den var sjukt mycket svårare än någon av oss hade tänkt sig men alla i "vårt" gäng klarade sig så vi bestämde oss för att fira och gick till Claras och drack kaffedrinkar och åt lunch.......vet inte hur många gånger någon av oss uttryckte sin lättnad och vi andra höll med, en sån lycka!


//S

rysningar......

Publicerad 2009-04-14 08:53:43 i Allmänt,

Nu ska jag snart iväg och skriva tentan......ååå vad nervös jag är fast ändå rätt säker. Men gjort det misstaget innan att känna mig för säker och så har allt skitit sig ändå. Så nu ska jag läsa igenom mina anteckningar en sista gång och äta en bra frukost så jag inte får blodsockerfall och sen bege mig och göra "skiten"..........
Kommer inte hem förrens efter 16 då vi har hela dagen idag....tycker man borde få lite ledigt efter en tenta men icke.....
Hoppas ni får en bra tisdag mina vänner
//S

Jippi!

Publicerad 2009-04-13 17:23:13 i Allmänt,

Glömde ju helt att berätta innan........ställde mig på vågen innan och jag har gått ner 3kilo.............JIPPI! Känns så skönt att jag äntligen är på rätt väg då vågen stått stilla i nästan 1år (innan dess gick den bara uppåt). Nu hoppas vi trenden håller i sig och att jag nåt mitt mål. Vill ju oxå känna mig bekväm på standen i sommar!!!

//S

uppdatering om helgen...

Publicerad 2009-04-13 15:50:26 i Allmänt,

Så, nu är påskhelgen snart över och den har gått så himla fort. Har haft 2 väldigt bra dagar på jobbet med promenader och hopp på studsmattan. Letat påskägg i trädgården och varit på utflykt. Blev lite övertid igår pga stökigheter men de gjorde inte mig nåt. En bra helg allt som allt.
I lördags hade Isse bjudit hem hela "växjö"-gänget och dom grillade och hade du kul.....då tyckte jag de var lite tråkigt att jobba men kom hem vid 22 till ett gäng glada människor och satt och pratade allt för länge*fniss* Blev lite för lite sömn mellan lör-sön men som tur var gick söndagen så snabbt så.
De har även varit så skönt att jobba då jag helt glömt bort tentan och allt pluggande som väntade mig....blev ett litet break och de var väldigt skönt såhär i efterhand.
Blev ju även en helg med 24 timmars arbete+ storhelg+ helg ob= money money money=)

Idag tog jag en sovmorgon till 9....hahha....och sen har jag pluggat. Känns faktiskt rätt bra men har fortfarande massa begrepp jag ska lära mig.......precis övat in antroprocentrisk natursyn....skitsvårt att säga bara..hahah! Men nu sitter de....ska försöka att lära mig skillnaden på bioackumulation och biomagnifikation oxå..blandar ihop dom hela tiden. Så jag kan innehållet men behöver ju en "rubrik"/namn för de jag kan.

Ikväll får jag otroligt trevligt besök av min kära vän Karin som är hemma från Sthlm över påsk. Ikväll var den enda tiden vi kunde träffas så klart jag lägger pluggandet åt sidan.......allt för att prata strunt och livet med min vän!

Nähä...nu ska jag och älsklingen åka till Maxi och fylla upp vårt kylskåp som gapar tomt.
//S

helgen....

Publicerad 2009-04-11 09:19:24 i Allmänt,

Nu ska jag snart åka till jobbet. Jag jobbar till 22 ikväll men fått använda bilen idag så slipper sitta på bussen 1h hem...Tack älsklingen!
Hela denna helg kommer gå så himla fort och jag kommer inte skriva nåt här under hela helgen. Ikväll när jag kommer hem blir de att direkt gå och lägga sig och upp tidigt för ännu en jobbardag på söndag.

Hoppas ni får en härlig helg mina vänner

GLAD PÅSK

oxox

//S

ledig.....typ!

Publicerad 2009-04-10 10:10:24 i Allmänt,

Ååå de är fredag, man är ledig och solen skiner. Vad härligt de hade varit att bo på landet nu och kunna sätta sig ute och sola och samtidigt plugga. Idag kommer jag sitta här i min lilla "bunker" aka lägenheten och känna mig instängd och rastlös......suck!
Ska försöka ta mig en långpromenix i eftermiddag så jag får lite frisk luft mellan allt läsande och inmatande av kunskap.
Som vanligt vaknade jag allt för tidigt för att ha sovmorgon och har redan hunnit läsa nyheterna på nätet och den dagliga rundan av alla bloggar (beroende). Nu ska jag försöka läsa de sista som jag inte hann igår och sen börjar tentaplugget......kommer hålla på med detta tills ikväll!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hoppas ni får en underbar fredag och att ni kan njuta av vädret
//S

outfit

Publicerad 2009-04-09 19:30:59 i Allmänt,

Såhär casual måste man ju vara när man ska på bio.......

                                Mina lösbyxor- Vero Moda
                                  Svart linne- Gina tricot
                                      Ljusblå tröja- Vila
Sen kommer jag även ta med min H&M sjal då den är supermysig om man blir lite frusen under filmen.
Stora örhängen- armband och klocka i silver=)

//S

kvällen...

Publicerad 2009-04-09 19:24:35 i Allmänt,

Nu har jag gått en rask promenix runt munksjön och gjort mig fin för kvällen.
Ikväll blir de ju då bio med älsklingen och då han bjuder fick även han välja film=)
Blir den nya fast and furious.....vet inte hur många gånger jag och min bror har sett de tidigare filmerna...men många gånger har de blivit....hahah!
Hoppas den är lika bra som dom tidigare....

//S

tentaångest

Publicerad 2009-04-09 15:01:04 i Allmänt,

Uch vad jag vill ha tentan gjord. Inte för att de kanske är de svåraste ämnet och jag fattar inget alls, utan att jag alltid blir så himla nervös och går och tänker på att jag inte ska klara den flera dagar i förväg...de tär på psyket ser ni.
Men fick idag lite skvaller om tentans troliga upplägg......vi har spekulerat i detta i 2veckor nu. Tydligen hade förra gruppen som gjorde tentan först fått svara på flervalsfrågor som gjordes på datorn och där fick man reda på svaret direkt.....om man klarat de eller inte. (precis som teoriprovet..uch). Sedan om man klarar den är man klar med tentan men klarar man den inte får man fortsätta med en del 2 som består av utredande frågor som man ska besvara.......blir som en liten nödlösning eller vad man ska säga. Kände att jag kunde pusta ut lite då man nästan kan få 2 chanser på sig.......men vi (vårt lilla tidigare-lärare gäng) att vi inte behövde en del2 då vi självklart skulle klara den direkt.....japp!
Nu ska jag återgå till mitt läsande och snart bege mig ut och gå....nu ser jag till och med blå himmel här utanför..hoppas de håller i sig.
//S

påsk var de här....

Publicerad 2009-04-09 12:47:53 i Allmänt,

Nu har påskhelgen officiellt börjat!
Min helg består mest av måsten.....just nu känns de bara som man vill få helgen överstökad och blickar framåt mot nästa redan. Men hoppas att jag kommer få en trevlig helg, ska ju förhoppningsvis jobba med massa trevliga människor och jag hoppas de blir fint väder så vi kan vara ute med barnen.....de vore ju toppen! Kanske blir de nån utflykt med...vem vet!?

Dagen började allt för tidigt med skola kl8 och sista föreläsningen innan tentan....huua! Tyvärr dök inte gästföreläsaren som skulle ha lektion vid 10 så vi fick en väldigt kort dag. Då både tv:n och internet var helt dött när jag kom hem (troligtvis problem hos comhem) så satte jag mig och läste....läser urdrag ur en bok nu och den är så himla tråkig....de blir så mycket jobbigare då! Har några kapitel kvar av de sen har jag läst allt man kan läsa inför tentan, typ. Imorn blir de till att sitta och gå igenom alla anteckningar, förstå begrepp och göra fina mindmaps så jag kan kategorisera vissa ämnen och så. Min plan är ju att jag ska vara rätt säker imornkväll då jag inte vill tokplugga på måndagen sen....då ska man ju bara "finputsa"...
Älsklingen hade som uppgift att fixa lucnhen idag och latfisen är nu och köper mat på wok o co!!! Efter de ska jag läsa lite till och börjar de inte regna (som de ser ut att börja göra nu) så ska jag gå en långpromenad. Vid 20 tiden blir de lite snabb middag och sen ska älsklingen och jag gå på bio ikväll. Kvalitetstid*tss*
//S

dagen......lilllördag!

Publicerad 2009-04-08 17:38:19 i Allmänt,

Jahopp...då var de onsdag helt plötsligt!
Haft skola till 14.30 idag och sen messade systeryster om att hon skulle ner mot stan och så skulle vi kolla klänning.........har känt mig så stressad över denna himla klänning fast de är nästan 1månad kvar! Men då jag var helt trött i huvudet efter vår föreläsning om USAs civilreligion och tjafs visste jag att jag inte skulle orka sätta mig och läsa när jag kom hem..... så tackade glatt jag till lite shopping=)
Blev att vi åkte upp till A6 istället då jag kände att jag redan kollat överallt på stan och även tilltalade inte vädret särskilt.
Och kan ni tänka er.....jag har med mig en klänning hem......JIPPI! Ska lägga in lite bilder i nästa inlägg. De roliga är att jag testade den klänningen redan i lördags men fick inte upp dragkedjan så trodde den var för liten och i större storlke var den förstor. Men med lite hjälp av Annie så gled jag i den med.......är lite kortare än vad jag hade tänkt men den är glansig, ljus färg, tyll och med paljetter på.....allt jag ville ha! Dessutom passade den min plånbok......
Nu ska jag ändå försöka sätta mig och läsa lite innan hockeyn drar igång.....kanske blir de sista matchen ikväll på väldigt långt framöver.(kan ju avgöras ikväll) Men HV får gärna spöa skiten ut dom med 0-7 oxå.
Hoppas ni har haft en bra onsdag trotts allt regn
//S

Hade rätt...

Publicerad 2009-04-08 17:28:26 i Allmänt,

Ha! Jag har alltid sagt de och nu är de bevisat!


I aftonbladet idag står de om att mellanbarn kommer i kläm. Att dom inte får lika mycket uppmärksamhet av sina föräldrar som de övriga syskonen och studierna visar att mellanbarn behandlas annorlunda. Pga detta lyckas mellanbarn dock bättre senare i livet då de, tidigare än sina syskon, får klarat av saker själva och stå på egna ben. Undersökningen visar också att mellanbarn gör sina läxor själva mycket tidgare i åldrarna och de visar sig att mellanbarn klarar sig bättre i skolan.

Det är de jag alltid har sagt...........jag är mellanbarn och jag har alltid klarat mig mest själv. Mamma och Pappa har väldigt sällan hjälpt mig med läxor eller annat. Och man blir definitivt bemött på annat sätt........japp, då var de bevisat!

//S

hockey och mys....

Publicerad 2009-04-07 20:34:05 i Allmänt,

Ibland blir jag rätt trött på hockey och önskar ibland att de är slut.....att HV gick vidare skapar en sån hysteri bland alla. Man måste vara hemma till varje match och har man inte kanalen matchen går på så måste man fixa de eller så bjuder man hem sig till någon som har de. Sedan brukar man även bli bjuden eller bjuda hem folk för den lilla folkfest de är att heja på HV. För de måste man antingen städa,laga mat och fixa för att få gäster eller så fixar man till sig lite extra för att gå till någon. Kollar man själv hemma med sambon måste maten vara klar innan matchen börjar och allt ska vara tyst under hela matchen. Men trotts detta är de rätt roligt att kolla på hockey och jag gillar ändå stämningen bland alla människor/vänner när de går bra för HV.......tänk va härligt att umgås,tjoa,skrika och heja(sjunga) tillsammans. Blir som en trevlig fredagkväll en vanlig tisdag.!
Nu hoppas vi HV vinner ikväll.......vi är bänkade...är ni?
//S

dagens outfit

Publicerad 2009-04-07 18:32:04 i Allmänt,

Igår såg jag ut såhär innan jag skulle ut på promenad......tagit fram västen nu och solbrillorna är på!

                                  Skor/springdojjor- Intersport på rea
                                              Jeans- Vero moda
                        
boxarlinne svart + oversize t-shirt - Gina tricot
                                            
Svart kofta- Gina tricot
                                                
Dunväst- Stadium
                                                      
Sjal - H&M
                                         Solbrillor- Gina tricot (inne på sin 3 säsong)
                  Armband av märket Snö och stora örhängen i guld från Gina

//S

vart tog solen vägen...

Publicerad 2009-04-07 18:23:12 i Allmänt,

...de undrar nog de flesta idag!
Var ju så fint och soligt på förmiddagen och helt plötsligt kom molnen och svepte in över land....illa!
Skulle vilja ha de lika gött som jag hade i fredags när jag satt och pluggade.

Kanske imorn.....kanske!!!
//S

åååå vad jag är sugen...

Publicerad 2009-04-07 18:19:47 i Allmänt,

Försöker äta mindre portioner nu och till följd av detta är hungerna och sötsuget mer påtagligt allt oftare....
Hittade en gammal bild och blev såååå sugen på chokladpudding....gud va gott det är!

Jag och Viktor syndade för ett tag sen....med banan och grädde....åååå så gott!
//S

min framtid...

Publicerad 2009-04-07 17:10:42 i Allmänt,

Nu har jag precis gjort valen för vad jag ska läsa i resten av min lärarutbildning......huuuu va spännande! Blev så att jag valde idrott,lek och hälsa först och sedan läser jag sisa terminen lärande 3 med examensarbete...... Har ju redan gjort valet att läsa specialpedagogik efter sommaren. Men redan ska man göra valen för 2010....känns så himla långt fram ju!
Men nu är de gjort och nu ska jag försöka kolla på några små föreläsningar på nätet. Kanske orkar jag läsa lite ur de jag fick kopierat idag.....tack Jessica!
Borde oxå gå en promenad men hinner ju inte de...haft en sån lång dag i skolan idag och plugg måste prioriteras. Men imorn måste jag ut och gå eller springa kanske.....japps!
//S

vårsolen..

Publicerad 2009-04-06 17:15:21 i Allmänt,

Alla njuter för fulla muggar och även jag! Man mår så himla bra av solljus....man blir lika förvånad varje vår hur underbart och hur pigg man egentligen blir av de. Tog min första springrunda på förmiddagen och guddd vad jag känner mig duktig. Nu äntligen ska jag sätta igång och få så bra kondition....jippi! Men gud va tungt de var och trotts att jag bara sprang 3km så tog de 2½km innan jag kom in i min andra andning och då gick de hur lätt som helst...hahha. Ska försöka springa 3-4km först nu i början tills jag känner att jag klarar av mer. Sen blir de 5km runt munksjön såklart. Tänkte jag skulle försöka hitta nya springvägar bort från stan oxå för en mer njutbar upplevelse. Ungefär efter 1½km kommer man nu till ett rödljus.....är inget bra för mig att stanna upp utan de gör de bara mer jobbigt. Vi får se vad jag hittar.....
Har haft föreläsning på em nu och han vi har är så himla lätt att lyssna på och han är så rolig när han berättar så allt han pratar om kommer nog in i huvudet.....sånna föreläsningar gillar vi!
Hade tänkt att kopiera en kompis bok idag men glömde helt bort att fråga henne i helgen så hon hade inte med sig den idag. Så nu har jag inget att läsa idag så. Tog genast tag i mina kopierade tentafrågor och jag hade rätt på 24/33 frågor. Tycker de var rätt bra med tanke på att de där frågorna jag hade fel på kunde jag inget alls om. Troligtvis står de om i den andra boken jag inte läst än och vi har inte haft mågon föreläsning om de heller.
Nu ska jag bege mig ner till stan och möta älsklingen så ska vi gå hem sen........han puchar mig bra nu för att jag ska gå ner i vikt. Tyvärr samtidigt som han snaskar godis och käkar skräpmat varje dag.........vi får se hur länge jag kan hålla fingrarna borta!

Mina ben känns helt stumma.........jag ska ut i värmen.......jag ska ha kvalitetstid med älsklingen.........underbar dag det är!
//S

måndag....

Publicerad 2009-04-06 09:13:13 i Allmänt,

Godmorgon allihopa!
Redan uppe fast jag har sovmorgon.......ätit frukost nu och ska snart ut och springa hade jag tänkt. Förkylningen börjar kännas bättre nu och jag vill ju börja springa så fort som möjligt. Dock har ja inget att springa i......de är ju fint ute nu fast ändå inte linne/shorts väder så vet inte hur jag ska klä mig. Men de löser sig alltid=)
//S

färdig...................

Publicerad 2009-04-05 18:40:33 i Allmänt,

Jippi...har läst ut boken nu. Från pärm till pärm, rad för rad, bokstav för bokstav!!!!!
Nu ska jag sätta mig och kolla på tentafrågorna från gamla tentor och se om jag fått in nåt i huvudet eller om jag måste läsa om hela boken....typ!!
Kanske ska väcka älsklingen som sovit sig igenom hela HV-matchen och försöka laga lite kvällsmat. Imorn är de måndag igen och dax för skola. Har dock bara mellan 13-16.30 så får sovmorgon....jippi!
//S

visste ni...

Publicerad 2009-04-05 14:48:24 i Allmänt,

Visste ni att.....

En läskflaska kan återanvändas i genomsnitt inte mindre än 37gånger!

Att alla affärer som säljer batterier har även skyldighet att ta emot gamla batterier

Jag läser just nu om återvinning.........om ni inte förstod de=)
Visst är de en spännande bok jag läser.....!!!
//S

inget napp...

Publicerad 2009-04-05 11:07:59 i Allmänt,

Tyvärr hittade jag ingen klänning igår.....testade några men dom satt antingen konstigt eller så passade inte färgen mig. Jag var typ inne i varenda affär man kunde tänka sig ha lite finare klänningar. Nu får jag ta en sväng upp till a6 för att reka i dom affärena där. Men kommer inte hinna dit förrens efter påsk.....allt får vänta tills efter tentan! Isse hittade ett par jättefina kostymbyxor inne på dressman så nu är han färdig.....fuskisen!
Hittade hurrr mycket annat fint som helst igår som jag gärna hade köpt men fokuset låg på klänningar så testade aldrig nåt annat. Vill snart ta en shoppingrunda och inhandla lite inför våren/sommaren...finns så mycket fint nu.
Men såg i almernackan nu att jag inte har en enda ledig lördag förrens om typ 5 veckor.........de är alltid nåt inbokat men ska försöka klämma in lite shopping med=)
Tog en lång sovmorgon idag och ska sätta igång och plugga nu. Har ungefär hälften kvar att läsa idag så de ska nog gå bra. Så synd att solen inte skiner idag då jag hade planerat att sätta mig ute och läsa......
Hoppas eran söndag blir härlig!
//S

lördag....

Publicerad 2009-04-04 11:57:13 i Allmänt,

Nu ska vi snart åka ner mot stan och kolla på klänning/kostymbyxor till bröllopet. Hoppas verkligen vi hittar de vi söker idag.
När jag kommer hem sen blir de läsning av "hållbar utveckling"-boken...hann läsa ungeför 1/4 igår. Tog förvånansvärt lång tid att läsa igår men de var krångliga kapitel om kretsloppen i naturen och olika ämnens kretslopp. Saker jag gärna vill förstå och kunna, dock aldrig lärt mig innan. Därför läste jag allt väldigt noga och läste om vissa stycken så de skulle sätta sig. Allt handlar ju om kretslopp i slutänden och vill därför kunna varför haven/sjöar försurnar m.m.
Igår hängde jag faktiskt med älsklingen ner till klubbstugan i Huskvarna och satt precis i dörröppningen där i bara linne och uppkavlade jeans och läste....såå himla gott! Kändes verkligen som sommar och fick nog min först solbränna igår med=)
Ikväll blir de filmmys.....de var planerat att vi skulle gå på bio men tyvärr fanns de inga platser kvar knappt på den filmen "vi" ville se, så bli i veckan troligtvis. Beroende på hur mycket jag behöver plugga.....uch va skönt de ska bli när tentan är över och man kan lägga de bakom sig(förhoppningsvis)
//S

boken har kommit....eländet börjar!

Publicerad 2009-04-03 14:46:32 i Allmänt,

Nu har äntligen boken kommit.......gud va skönt! Blev orolig där ett tag att jag inte skulle kunna läsa alls i helgen. Vad hade jag gjort då.........troligtvis gripits av panik och ångest! Men den snälla brevbäraren kom med den idag så nu har jag ingen ursäkt för att inte plugga längre. Dax att börja läsa!! Dock blev jag positivt överraskad när jag bläddrade igenom den nu och såg hur lite text de var och massa med bilder......kanske inte behöver HELA helgen för att läsa den. Kanske kan jag redan på söndag börja kolla på tentafrågorna jag har kopierat......I wish!
Men målet är i alla fall att läsa ut boken.......så nu ska jag ta fram min överstrykningspenna(blir nog den med orange färg idag) och anteckningsblock+ post it-lappar. Min kväll är räddad!
Dock lär jag inte klara läsa mer då hockeyn börjar vid 19. Isse försökt bjuda hem lite folk hit ikväll men tror de bara blir vi......kanske blir de grillning på uteplatsen.....ååå vad sommarkänslor man får!

Titta vad fin boken är.........kanske blir jag jätteinspirerad!


Ha en trevlig fredags eftermiddag/kväll mina vänner. Så hejar vi på HV riktigt ordentligt så de vinner ikväll=)
//S

blind*bling*

Publicerad 2009-04-03 14:33:57 i Allmänt,

Idag är jag riktigt silvrig.....har på mig alla smycken man kan ha tror jag! Var på sånt humör idag och blev mycket bling*bling(stenar). Jag älskar verkligen smycken....de är så kul och de gör sig mycket till en outfit med tex ett snyggt halsband eller stora örhängen.

Idag blev de (som vanligt) min snygga klocka med stenar runt hela urtavlan. Feting örhängerna med 1sten i. Tog mina fina hårspännen med sten på, dock de mest diskreta idag. Hittade min stassring som jag köpte till balen. Sen har jag ju massa bling på mitt armband/berlockerna. Hade även ett silverhalsband på mig idag men inga stenar på de=)
Jag brukar vanligtvis hålla mig till begreppet "Less is more". Då jag vanligtvis kör med bara stora örhängen eller bara ett större halsband. Glömmer oxå väldigt ofta örhängen/ring/armband........dock skulle jag aldrig klara mig utan klockan!
Vilket är ni...är ni silvermänniskor eller föredrar ni guld?
//S

fredag!!!!

Publicerad 2009-04-03 09:14:43 i Allmänt,

Godmorgon mina vänner!
Idag är de fredag och jag har inte alls mycket planerat. Ska till skolan en sväng för en kort föreläsning mellan 10.30-12. Känns väldigt onödigt men alla föreläsningar kan komma på tentan så vågar inte vara hemma....
Skulle även träna på gymmet efter skolan men är mer förkyld idag, igenkorkad och halsont så hoppar över det. Hatar denna förkylning......har ni något tips som kan göra mig frisk??????
Idag kommer boken oxå hoppas jag genom de fina brevinkastet så kommer ägna tid till den i em...jippi!
Vad ska ni göra denna fredag?
//S

vår altan...

Publicerad 2009-04-02 19:12:21 i Allmänt,

I helgen skaffade vi ju oss ett set med utemöbler som vi idag tog och satte upp.......tyvärr kan vi knappt ha några större möbler då uteplatsens planlösning är sämst!

Men tyckte de blev väldigt sött och passade bra där. Vi funderar även på att lägga trätrall på marken med och markera sittdelen/uteplatsen bättre.....men kanske är de helt onödigt då jag hoppas vi snart flyttar här ifrån!
//S

diskning..

Publicerad 2009-04-02 18:23:52 i Allmänt,

Ibland är man allt för konstig.....jag får alltid sån lust att städa och fixa såfort älsklingen börjar diska......kanske är de för att jag är såååå rastlös oxå! Dax att ta fram damsugan och jaga lite dammråttor.
Visste ni att såfort man "gör iordning" hemma skapar man oordning någon annanstanns! Ni som nu läser samma kurs som jag fattar direkt*fniss* Jag har allt snappat upp en del under föreläsningarna...mohhaha!
Nä men så är de faktiskt.....då man damsuger behöver man ju el och el kommer ju från kärnkraftverk, vindkraftverk eller kanske vattenkraftverk någonstanns i din närhet. För att du ska få el krävs de att på de olika elverken skapa en reaktion eller process som bildar rörelse= det skapas en viss oreda! ......Gud vad den här tentan kommer gå bra......*positiv,positiv,positiv*
//S

torsdagen.....

Publicerad 2009-04-02 18:13:43 i Allmänt,

Gud va denna vecka har gått fort....svisch så var den förbi! Idag blev de tidig uppgång och förmiddagen full med föreläsningar..var rätt intressant idag om miljöutveckling....de är rätt skönt oxå då många av föreläsarna tar upp samma saker. Nu inför tentan känns de som man får bra upprepning på olika grunder och förhoppningsvis sätter de sig lättare då. Har fortfarande inte fått min bok så har knappt kollat/pluggat inför tentan. Men såg på nätet nu att den är iväg skickad och borde komma imorn...gött! Men de är svårt att börja plugga än då alla föreläsningar, till och med torsdag, kommer ingå i tentan och de är inte förrens tor em man riktigt kan ta itu med allt och få en helhet. Dock har jag som mål att läsa ut "hållbar utveckling"- boken i helgen och fört anteckningar av den.
Vi slutade vid 11.30 idag och då begav jag mig direkt till friskis för att köra ett pass- blev station 55. är en stationsgympa som håller på i 55min...helt logiskt va!=) Var redan helt döö i ryggen och lite i armarna sen igår men klarade ändå av allt bra. Var dock lite föör mycket hopp och skutt i slutet så mina knän klarade inte riktigt av de.....hoppas inte jag får ont imorn.
Efter de blev de en promenad i solskenet hem....så härligt att bara kunna gå i tjockatröja(å solbrillor) på sig. Under eftermiddagen har älsklingen och jag varit på maxi och storhandlat...jammi! Vi köpte till och med kol och kött för att kanske grilla imorn.....jag tycker de är lite tidigt men älsklingen envisades! Av någon konstig anledning fick jag även med mig ett glasspaket hem med banansplit glassen jag älskar så.......hjälp!
Vi tog oss även den första pinnglassen/gb-glassen.....den nya solero...den lär de bli många gånger i sommar...jammi!


Hur gör ni för att njuta av våren, värmen och solen??
//S

klänning...

Publicerad 2009-04-02 17:54:20 i Allmänt,

Jag behöver hjälp att hitta en snygg klänning!! Min kusin gifter sig den 2maj och tills dess ska jag ha hittat en klänning som passar ett bröllop. Den får ju då inte vara vit......de finns hur ycket fina vita som helst nu i studenttider. Den får inte vara svart....och då de flesta festklänningar man kollar på är svarta är urvalet väldigt litet.
Ska försöka få med mig min sambo på lördag för att gå och kolla i affärer på stan.....vilka affärer tror ni jag ska satsa på? Vill ju ha nåt finare än en gina-klänning känner jag ju. Kanske till våran kåk,lagos och sånna där mer för äldre....dom borde väl ha en fin, färgglad klänning.....eller?
Annars har jag hittat 4 snygga klänningar på nätet som jag får nödköpa om jag inte hittar nåt.

Den första älskar jag bara...funderar på att klicka hem den fast jag inte kanske kommer ha den till bröllopet....sååå fin! Sen skulle de vara snyggt med en axelbandslös klänning som den andra, dock har jag inte figuren (riktigt än) för ett sådant fodral.


Tror kanske inte att många kommer bära långklänning vid bröllopet men tyckte denna var så fin, älskar färgen och sådär silkigt material som jag vill ha=) Den sista känns mer bröllopsaktig då den är enkel och stilren.

Vilken tycker ni är snyggast?

Åååå vad svårt de är...vet inte alls vad jag ska leta efter för modell eller nåt.....vad har man på sig till ett bröllop? Har bara varit på ett bröllop innan och då bar jag långklänning/lånad gammal balklänning. Detta bröllop behöver man inte klä sig lika snoffsigt men man vill ju ändå se lite snoffsig ut....haha..fattar ni vad jag menar?!
Hoppas verkligen jag hittar nån på lördag.....
//S

Tips!

Publicerad 2009-04-01 21:03:57 i Allmänt,

Här kommer ett tips på fin present till någon man tycker om eller till dig själv=)

Jag och min syster har kollat i massa smyckesaffärer efter brickor som man sedan kan gravera in saker på. Nu har jag hittat en sida där en tjej säljer egengjorda smycken där man kan specialbeställa önskad text. De var heller inte så dyrt. Det kostar 300kr för 3 brickor (som på bilden).
Här kan ni hitta de!

//S

trött....

Publicerad 2009-04-01 17:13:16 i Allmänt,

Helt seg i kroppen nu....kört ett pass på gymmet precis så mina armar är som spagetti=) Förkyldningen har satt sig i halsen nu och de känns som sandpapper, därför blev de ingen kondition för mig utan armar, rygg och mage å lite ben. Gick en härlig promenix hem sen med min älskling och njöt av solen.....åååå snart ska jag plocka fram alla mina ballerinaskor, men känns förtidigt än...eller?!
Hamnade framför datorn direkt.....borde verkligen gå och dusch, men uch så jobbigt! Känns som allt är lite extra jobbigt idag....hmmm.
Har haft en svårt dag med avancerade föreläsningar då hjärnan går på högvarv och man försöker hinna skriva allt, samtidigt som man lyssnar, samtidigt som man ska försöka förstå, samtidigt som man vill lära sig det inför tentan........åååå vad trötta vi var efter bara första föreläsningen. Som tur var var em föreläsning inte lika tung. Svår att förstå var den men inte sååå svår!
Har en kluven känsla om jag borde sätta mig och gå igenom mina anteckningar, de få jag har, för att öva inför tentan eller om de ens ger mig nåt. När jag sen får boken kommer jag läsa den noga och skriva stödord och sedan när jag väl har fått en helhet göra mindmaps. Jag pluggar alltid inför tentor med mindmaps, har ett bra visuellt komihåg och kan se framför mig i huvudet vad jag skrev i den rutan/molnet.
Har idag även hämtat ut/köpt gamla tentor som man kan utgå ifrån för att få ett litet grepp om vad de tycker är viktigt och hur djupt in på "världsproblemen" man ska gå/lära sig.
Jag har även bestämt mig för att jobba nästa helg, fast tentan.......ååå hoppas jag inte kommer ångra mig då jag sitter på måndagen och fattar ingenting!!!! *positiva tankar, positiva tankar*
Nähä dax to shave my legs och duscha lite...
//S

Om

Min profilbild

Sara

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela