Sara Bjersgård

lite ledig...

Publicerad 2009-06-26 12:49:47 i Allmänt,


Nu är jag ledig tills på måndag.....ååå vad skönt de är med helg!
Gick upp rätt tidigt idag då jag planerat en massa......bakat kärleksmums som jag och Karin ska ha, när vi nu i eftermiddag lägger oss på vätterstranden=)
Så blir att umgås med Karin hela dagen...jippi! Sedan ikväll åker jag hem till Hok och så blir de firande av min bror på lördag, med släkt och vänner.
På söndag blir de mer kalas, för då blir de firande av min systers sambo som fyller 25.........kalas,kalas,kalas hela helgen.
Ska försöka vara så mycket ute i solen som möjligt nu, då en nu tuff, jobbvecka väntar på måndag......

Hoppas ni får en underbar helg mina vänner!
//S

måndagen...

Publicerad 2009-06-22 21:58:49 i Allmänt,

Började dagen med en powerwalk i solskenet.....väldigt fridfult och skönt att börja dagen med. Sedan begav jag mig ner mot stan och hem till Lina. Där blev de lite fika och Annie hade kommit in till stan med från metropolen Skillingaryd*tss*
Vi tog oss även en sväng på stan, då massor av affärer hade stor rea nu. Som vanligt hittade jag massa fint=)

Imorn ska jag jobba och jag känner verkligen inte för det. Jag har 3 dagar nu (tis,ons,tor) som jag jobbar och heldagar, alltså inga andra planer förrens fredag. Vet att de kommer gå snabbt dit, men man vet aldrig om de blir 3 lätta dagar eller 3 jobbiga,krävande dagar.....så därför går man och funderar på hur de kommer bli,nu långt innan man ska dit....¨tänker för mycket tror jag!=/ Men är ett bra jobb när man väl kommer dit....man hittar på massa skoj, kommer ut på promenader,lagar mat m.m. Ett socialt jobb, som jag verkligen behöver.

Kanske dax att kojsa snart....inget bra på tv idag heller....vad är detta!?
//S

Helgen är över...

Publicerad 2009-06-21 22:33:07 i Allmänt,

söndag kväll, inget bra på tv alls och imorn börjar en helt ny vecka.......känner bara lite,lite ångest ju nu=/
Har haft en underbart skönt och avslappnande helg.
Midsommarafton började med lite grillning av dom som kunde hemma hos oss. Isse startade grillen precis när ett stort åskväder fdrog in och de började hagla....så grillningen skedde under taket på vår altan.(var livrädd att nått skulle brinna upp)
Efter fotbollen så åkte vi vidare till en sommarstuga ute i Mullsjö nära en sjö....jättevackert och perfekt ställe att fira midsommar på.

Det bjöds på underbart god mat......ååå så gott de är med lax, färskpotatis och gräddfil!!

Jag och älsklingen var midsommarfina. Tyvärr har jag ingen bra bild på vad vi hade på oss från början. Här har vi bylsat på oss med kläder och jackor...

Vi sov över där och på lördagens bjöds de på lite sol mellan regnskurarna så vi satt en stund och stekte innan vi åkte hemåt. Resten av helgen har vi inte gjort ett dugg......"tar igen oss". Igår gick vi ner till VIP och hyrde 2 filmer. Idag har de enda vettiga varit att vi tog en långpromenix, även då i åskväder!!!
Nu ska jag nog ta och börja läsa i boken jag har liggande vid sängkanten,som eve lånat ut, för känns ju onödigt att sitta och kolla på konstiga tv-program.
Imorn är jag ledig och ska träffa Lina och Annie för lite shopping och fika......jobbar sedan rätt mycket i veckan så jag laddar upp mentalt för det=)
//S

GRATTIS!

Publicerad 2009-06-20 18:49:26 i Allmänt,

Idag fyller min lillebror 18år.....Grattis grattis!

Tyvärr blir de inget firande idag, då ingen är hemma. Men blir firande nästa helg......
//S

midsommar outfit...

Publicerad 2009-06-18 15:42:19 i Allmänt,


Denna fina klänning köpte jag igår, som jag ska ha på midsommar. Ville verkligen ha en vit klänning nu då man blivit lite brun. Denna är en sån där söt- söt klänning med lite broderat,spets,rosett och veckad. Av alla klänningar jag testade passade denna bäst. Den är köpt på Lindex!
Hittade dock en underbart fin klänning på Vero Moda med tyvärr var passformen inte den bästa, såg mest gravid ut=)

Blev lite kär i denna....såå fin vid ringningen. Men om man står i profil så var den inte lika fin, tyvärr.

Nu är frågan om man "får" ha svart nagellack till en sommarfin vit klänning.....hmmm.

Tycker ni jag ska ha svarta naglar eller måla om dom?

//S

slappar torsdag...

Publicerad 2009-06-18 14:10:04 i Allmänt,

Idag har jag en riktig slappardag......jag sov till halv 11 idag vilket inte har hänt på flera,flera månader. Vaknade dock upp med huvudvärk som jag hade när jag gick och la mig och halsont....toppen!
Har inga planer för dagen alls utan ska kurera mig med c.vitaminer och kanske städa lite här hemma. Regnet öser ner utanför och man blir inte alls på nåt bra humör. Hoppas de blir bättre imorn- man vill ju att solen skall skina på midsommarafton!
Har hela eftermiddagen ensam hemma också, då Isse spelar golf. Kanske ska ha lite mini-spa och återfukta min torra hud som nu börjat fjälla. Lyssna på hög musik och dansa runt och sjunga högt....sånt där som man inte gör när sambon är hemma. (fast ibland gör jag de ändå=)
Men först måste jag ta mig upp från soffan..vilket är fruktansvärt svrt ibland!

Vad har ni för planer för midsommar?
//S

godmorgon...

Publicerad 2009-06-17 08:56:38 i Allmänt,

Godmorgon mina vänner!
Uppe med tuppen riktigt idag då jag hade bokat tvättid mellan 6-10.....torktumlar de sista nu=)
Kunde inte sova igår heller då jag var så upp i varv och hade sjukt ont i benen....kändes som den växtvärk jag hade som liten, då jag grät av smärta, var nog dagens ansträngningar som tog ut sin rätt. Så tur att man har en älsklingen som kan massera.....=) De konstiga är att idag känner jag inget i benen.....

Idag står en massa annat skoj på schemat. Vid 10-tiden kommer systeryster hit och så ska vi åka en liten sväng och kolla 18års present till lillebrorsan som fyller på lördag. Kanskw blir de lite annan shopping med.
Ikväll ska vi hem till Lotten för att dela alla kort vi tog i Korfu och bara umgås......konstigt att inte träffas varje dag nu.

Vad ska ni hitta på denna onsdag?
Solen skiner och fåglarna kvittrar utanför...underbart!
//S

Tisdag=Jobb

Publicerad 2009-06-16 08:26:20 i Allmänt,


Åker iväg och jobbar nu.....9-21 är de idag. Hoppas på lugna barn och vackert väder=)
Hoppas ni får en underbar tisdag
//S

Korfu 2009

Publicerad 2009-06-15 22:18:30 i Allmänt,

Här kommer en fin liten resume av vår resa till underbara Korfu, Grekland.

Uppladdningen började på flyget......dock var de en del turbulens så de var svårt att hålla i glasen. Vi var nog även de mest skojsiga och fnissiga passagerarna på hela flyget......men vem vill inte höra oss sjunga när vi ska landa och de börjar trycka i öronen...*tss*


Både jag och Lotten bryter mot reglerna direkt när vi landat typ.....men vem kunde veta att man inte får slänga toapappret i toan.......trotts många och stora skyltar missade vi den lilla detaljen=)

Här är utsikten från min och Linas balkong.....ser ni havet där borta! Annars bodde vi mittemot ett renoveringsprojekt och en väldigt trafikerad väg.


Detta var vår lilla reception.....en pärm! Så servicen på hotellet var tyvärr inte så bra. Men vi överlevde!



Vi började nästan alltid dagen med att ta våra luftmadrasser och knalla ner till stranden....vi hade två olika stränder att välja mellan och just nu var de väldigt lite folk där, då högsäsongen inte satt igång än.

Vi hade ingen pool vid hotellet men de fanns 3olika pooler som allmänheten hade tillgång till.....detta var en av våra favoriter med skönast solstolar och mysig gammal gubbe i serveringen=)


Vi åt massa god mat såklart!


Det blev även en massa massa tzatziki.........gud vad gott det är!!


Vi åkte på båtutflykt en heldag. Vi stekte en stund på båten, besökte en liten grotta. Sen kom vi till denna underbara lagun och hoppade från båten......jag vågade hoppa trots min höjdrädsla*stolt*

Sen bar de av till en liten hamnstad- Sivota, för lite lunch och strosa i affärer. Sedan blev de ännu ett stopp för att bada. Det var verkligen en underbar dag med massa fina bilder, dock i bikini och dom vill ingen av oss visa här...hahha!

På kvällarna begav vi oss till Los Amigos för att dansa och dricka fina drinkar. Vi träffade massa trevliga människor och även massa konstiga serber*fniss*. Vi dansade barfota med grekiska flaggor i håret och försökte få dj:n att spela svenska musik......vi hade de verkligen superkul och dansade så vi nästan fick träningsvärk.

Jag matchar min fina grekiska flagga i håret med blå,vit klänning.

Man blir rätt svart under fötterna efter en kväll på dansgolvet

Tänk vad en vecka kan gå fort......vi hade de underbart med vädret, vi blev alla lite brunare och alla människor var så trevliga mot oss.
Nu ska man tillbaka till verkligheten. Man vänjer sig snabbt med att äta ute hela tiden och sola och bada varje dag. De är verkligen njutning.
Tack för en underbar vecka mina vänner......*LOVE*
//S

måndag

Publicerad 2009-06-15 14:16:59 i Allmänt,

Det är måndag och början på en helt ny vecka.....
Jag ska snart iväg på möte....ett möte jag en gång redan åkt till, som var inställt och ingen hade meddelat mig! Men nu hoppas jag mötet verkligen blir av, då jag missat de senaste 3-4 pga skolan. Mötet är en introduktion av jobbet jag har jobbat extra på och skulle ha gått redan i julas....men som sagt. Så de kommer nog blir lite konstigt att få höra en massa grejer som man redan vet liksom....men men.
Jag börjar sakta men säkert komma tillbaka till verkligheten igen och satt igång med att styra upp livet lite. Midsommar skall planeras, bussanknytningar skall kollas upp, tvättid skall bokas,mat skall handlas och såvidare. Jag kan nu börja slänga toapappret i toan igen, äta regelbundet och kolla på tv....vilken lycka=)
Nu måste jag bege mig...

//S

hemma igen...

Publicerad 2009-06-14 22:49:42 i Allmänt,

Hemma igen från en underbar vecka med tjejerna på Korfu. Lite brunare och lite lugnare i själen=)
Berättar mer om resan i veckan...nu ska jag ta igen lite sovtimmar och vara utvilad inför veckan prövningar.
Hoppas ni har haft en bra vecka trots de trista vädret,de tydligen har varit här hemma...
//S

hejdå...

Publicerad 2009-06-06 14:13:11 i Allmänt,

Nu beger jag mig snart iväg....packat färdigt och tjejerna kommer och hämtar upp mig vid 15-tiden. Har försökt äta lite men är så nervös så jag knappt får i mig nåt. Ska försöka köpa nån drickyoghurt eller nåt som jag kan ha med mig.....mår illa nu men mår ännu mer illa av att inte äta.....en ond cirkel de där!
Har även blivit helt nojig över "allt jag kanske gör för sista gången"-grejer......hahah. Har bra lust att skratta åt mig själv.....vet ju att varje gång jag sätter mig i en bil löper jag större risk av att dö än i ett flygplan......men ändå blir jag såhär varje gång jag ska flyga. Men har med mig min miniipod med massa bra ny musik, som jag hoppas ska lugna mig lite=)

Men jag längtar verkligen till solen och att kunna bada i havet och umgås med vännerna.......
Ska försöka ta en massa,massa kort och så får ni se lite om vårt äventyr när jag kommer hem.
Massa underbara kramar till er och hoppas att ni får en underbar vecka

//S

fredag och dagen innan....

Publicerad 2009-06-05 11:02:51 i Allmänt,

Redan fredag och regnet öser ner utanför......varför känns de mycket tyngre att göra nåt när de regnar?!
Idag ska jag ta en sväng in mot stan för att växla pengar och ska nog stanna en sväng på apoteket för att köpa lite förkyldningspreparat...tyvärr har förkyldningen inte släppt och hoppas jag kan kurera mig och slippa bli sjuk under resan....
Ska nog även ta mig en promenad till Maxi för att köpa lite ätbart som man kan ha med sig..lite nötter,knäckebröd pratade vi om, nån frukt kanske att ha med sig på resan dit.
Sen ska jag såklart ta upp min fina röda resväska från källaren idag och börja packa idag...ååå vad roligt! Dock har jag alltid så himla svårt att gallra och brukar ta med mig hela garderoben...ska försöka tänka lite extra den här gången=)
Ska även köra en riktig "ta- hand -om- mig" dag då naglar skall målas,ögonbryn skall noppras,ansiktsmask läggas och massa mer.
Ikväll ska jag och älsklingen ha myskväll såhär innan jag åker...lite kvalitetstid alltså!
Nu ska jag svida om och ge mig iväg så man får en start på denna dag.
Hoppas ni får en underbar fredag
//S

SOMMARLOV!!!!!

Publicerad 2009-06-04 10:08:45 i Allmänt,


SOMMARLOV!!!!!!!!!!
Nu har jag officiellt sommarlov och gud vad skönt de känns...........inget mer pluggande,läsande,inmatande på flera månader. Kommer nog ta några dagar för mig att inse detta...livet rullar ju liksom på ändå.
Tentan gick bra.....var nästan exakt likadan som en av de gamla tentorna jag övat efter......så om jag inte skrivit helt fel och konstigt så har jag garanterat klarat den. Kändes skönt när man såg frågorna men ändå kändes de snopet då man övat på så mycket mer.........men men.
Nu ska jag slapp en stund och sen möta Lina för lunch och shopping på stan.....ska införskaffa mig allt nödvändigt inför resan idag tänkte jag=)
Hoppas ni får en underbar torsdag....
//S

mysig gårdag...

Publicerad 2009-06-03 11:10:01 i Allmänt,

Hade en supermysig dag igår!
Vi åt väldigt god mat på Piren och tjötade en massa....tyvärr var ljudvolymen rätt hög så de var svårt att höra alla, då vi var rätt många. Därför gick vi som kunde till Johans cafe sen efter för att fortsätta tjöta och äta lite "efterrätt" där istället. Där kom vi fram till att man vet så lite om varandra egentligen fast vi gått så länge tillsammans. Tex att jag och Hanna har båda lillebröder som fyller 18år den 20/6....väldigt komiskt!

                   Malin & Jag                                           Jessica & Hanna

Idag är inget speciellt planerat förutom att tentaplugga de sista.......imorn gäller de ju! Känner mig dock rätt säker och de är en lurig känsla. Kanske är jag för säker så de kommer gå skit eller så kan jag de jag behöver.......men ska ändå försöka kika på anteckningarna och böckerna idag. Just nu känns de inte som jag får in så mycket mer!
Hoppas ni får en bra onsdag...
//S

Resan är bokad....

Publicerad 2009-06-02 23:47:19 i Allmänt,


Nu är resan bokad och på lördag åker vi girls till Korfu, Grekland!
Vi åker från Landvetter på kvällen och sen kommer vi hem natten till söndag den 14/6.
ååååå vad skoj de ska bli och nu har jag även läst på om stället. Är ett rätt lugnt, pitoreskt ställe med en av Korfus bästa sandstränder.......inte så mycket uteliv alltså men underbart att sola och bada........toppen tycker jag. Hoppas dock att utbudet på restauranger är rätt stort så man kan testa nya ställen varje dag......=)

Såhär ska vi bo.....


Här är stranden vi kommer steka vid varje dag.......ser de inte för härligt ut!?


Nu ska jag bara överkomma min otroliga flygrädsla så kommer detta bli underbart!! Men uch vad jag kommer drömma om flygkrascher nu tills vi åker.........hata! Hoppas jag kan låna nån av tjejernas hand när vi lyfter......uch och fy vad jobbigt annars!
//S

tisdag...

Publicerad 2009-06-02 09:49:44 i Allmänt,

Sitter och äter frukost......ska snart iväg till Atlantis spa och få benen+bikinilinjen vaxad....ajajaj!
Men tror de kommer bli super då jag slipper raka varje dag annars, typ!
Sen direkt efter ska jag ta en promenad med Lina och sen hem för lite lunch. Blir att storhandla efter detta, då vårt kylskåp gapar tomt nu(blev 2ägg till frukost).......
Ska försöka plugga lite till men känner mig rätt säker på helheten nu så vet inte riktigt vad jag ska plugga på mer........men vi får se.
Ikväll ska jag och mina närmsta klasskompisar ut och äta på åtta glas, piren......vi "tidigare år" ska fira att denna kurs snart är över och lite ta farväl av varandra då vi alla splittras upp nu,typ! Som tur är får jag Jessika med mig till hösten, henne jag gått längst med=)
Så dagen kommer nog bli väldigt lyckad och ikväll kommer även Lotten och Lina boka vår resa.....åååå så spännande!!!
Nähhä nu blev de visst lite bråttom här...
Ha en underbar tisdag mina vänner
//S

dagens...

Publicerad 2009-06-01 14:53:43 i Allmänt,

Hej alla!
Nu har jag precis kommit hem från skolan och haft vår redovisning av hemtentan.......vi fick gå när vi hade redovisat färdigt i våra smågrupper och detta tog ungefär 30min=) De är ju lite segt att sitta och redovisa saker som alla andra oxå har skrivit så de gick fort.....Nu är de bara tentan kvar av denna kurs och sen har jag sommarlov....åååå vad jag längtar!!

På förmiddagen begav jag mig aldrig ut för att springa då jag har blivit förkyld (hata!) och faktiskt blivit värre idag.......så vågar inte riskera nåt nu inför tentan och utlandsresan. Därför åkte jag istället till en park i närheten och satt och pluggade med Hanna i solen en stund. Kändes som vi kunde ungefär lika mycket och de kändes bra.
Nu ska jag svida om till mina "hotpants" och bikiniöverdel och gå och lägga mig på vår lilla gräsplätt och sola och plugga......
Tror detta kommer bli en väldigt bra eftermiddag...tror inte ni?

Här kommer även en dagens outfit.....hade faktiskt på mig leggings för första gången i skolan idag...yaaa!

Mitt nya långa linne/tunika/klänning med ett vitt ribbat linne under och vita leggings!! Älskar att linnet går ner mer baktill....

//S

helgen som gått....

Publicerad 2009-06-01 14:46:23 i Allmänt,

Här kommer massa bilder från lördagens event och märk oxå vid festivalbilderna att för varje uppträdande så är bilderna närmre och närmre.......tss!

Innan de började var vi ju tvungna att ladda om efter en lång shoppingdag......så vi satte oss med lite macedonkan på en av de nya "bänkarna" de satt ut vid hamnkanalen och hade lite picknick.


Melody club (stavas de så?!) började spelningen...alla artister körde 3 låtar var!


Sen spelade nykomlingarna Janet och Kim.....hade bara hört 1 av deras låtar så de andra 4 som dom sjöng var lite tråkiga att lyssna på för min del.



En av de bästa showerna gav Alcazar.......dom dansar så sjukt bra!


Underbaraste låtarna sjöng Sarah Dawn Finer....åååå vad hon sjunger bra!


Slutligen var Arach (vet inte om de stavs så) och sjöng.....de blev ett himla drag när han sjöng Eurovisionlåten.......då stod både jag och Viktor och hoppade med......så han bjöd på kvällen bästa drag!


Vi hade de verkligen supertrevligt...dock med sååå onda fötter att vi knappt kunde gå till bilen sen!! Tyckte även synd om Viktor som skulle upp tidigt dagen efter och jobba......hoppas de gick bra för honom!!
//S

Om

Min profilbild

Sara

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela