Sara Bjersgård

Korfu 2009

Publicerad 2009-06-15 22:18:30 i Allmänt,

Här kommer en fin liten resume av vår resa till underbara Korfu, Grekland.

Uppladdningen började på flyget......dock var de en del turbulens så de var svårt att hålla i glasen. Vi var nog även de mest skojsiga och fnissiga passagerarna på hela flyget......men vem vill inte höra oss sjunga när vi ska landa och de börjar trycka i öronen...*tss*


Både jag och Lotten bryter mot reglerna direkt när vi landat typ.....men vem kunde veta att man inte får slänga toapappret i toan.......trotts många och stora skyltar missade vi den lilla detaljen=)

Här är utsikten från min och Linas balkong.....ser ni havet där borta! Annars bodde vi mittemot ett renoveringsprojekt och en väldigt trafikerad väg.


Detta var vår lilla reception.....en pärm! Så servicen på hotellet var tyvärr inte så bra. Men vi överlevde!



Vi började nästan alltid dagen med att ta våra luftmadrasser och knalla ner till stranden....vi hade två olika stränder att välja mellan och just nu var de väldigt lite folk där, då högsäsongen inte satt igång än.

Vi hade ingen pool vid hotellet men de fanns 3olika pooler som allmänheten hade tillgång till.....detta var en av våra favoriter med skönast solstolar och mysig gammal gubbe i serveringen=)


Vi åt massa god mat såklart!


Det blev även en massa massa tzatziki.........gud vad gott det är!!


Vi åkte på båtutflykt en heldag. Vi stekte en stund på båten, besökte en liten grotta. Sen kom vi till denna underbara lagun och hoppade från båten......jag vågade hoppa trots min höjdrädsla*stolt*

Sen bar de av till en liten hamnstad- Sivota, för lite lunch och strosa i affärer. Sedan blev de ännu ett stopp för att bada. Det var verkligen en underbar dag med massa fina bilder, dock i bikini och dom vill ingen av oss visa här...hahha!

På kvällarna begav vi oss till Los Amigos för att dansa och dricka fina drinkar. Vi träffade massa trevliga människor och även massa konstiga serber*fniss*. Vi dansade barfota med grekiska flaggor i håret och försökte få dj:n att spela svenska musik......vi hade de verkligen superkul och dansade så vi nästan fick träningsvärk.

Jag matchar min fina grekiska flagga i håret med blå,vit klänning.

Man blir rätt svart under fötterna efter en kväll på dansgolvet

Tänk vad en vecka kan gå fort......vi hade de underbart med vädret, vi blev alla lite brunare och alla människor var så trevliga mot oss.
Nu ska man tillbaka till verkligheten. Man vänjer sig snabbt med att äta ute hela tiden och sola och bada varje dag. De är verkligen njutning.
Tack för en underbar vecka mina vänner......*LOVE*
//S

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sara

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela