Sara Bjersgård

helgens fynd...

Publicerad 2009-05-31 22:06:42 i Allmänt,

Hittade massa fint igår på marknaden och riktade in mig på bara reagrejer såklart=)


Dessa fina blusar hittade jag på Vila som sålde ut massa saker med 50%rabatt......underbart! (100kr-150kr)


Sen hittade jag ett långt linne som jag både kan ha som klänning med leggings till eller bara slänga på mig den över bikini och använda som strandklänning.(120kr) Den vita sålde dom ut på B-young och är en lite finare tröja (100kr).

Dessa två köpte jag för 40kr/st på B-young och de är korta ärmar på och rätt långa. Blev även en tjockare kofta från Stadium,(199kr) som kommer väl till pass under kalla sommardagar.

Är verkligen supernöjd med alla fynden!!
//S

morsdag...

Publicerad 2009-05-31 12:16:08 i Allmänt,

Nu åker jag hem till Hok för att fira morsdag.....underbart väder och planerna för dagen blir nog att ligga på altanen och steka med föreläsningsanteckningar framför sig.....tror de kommer bli en bra dag!

Idag kör vi på en somrig look med orakade ben och osminkad......men ska man ut på landet så behöver man aldrig tänka på sånt...=)


Ska ni fira er mor idag???
//S

marknad...

Publicerad 2009-05-30 12:21:27 i Allmänt,

Snart går vi ner till stan och förhoppningsvis fynda massa saker.......iaf njuta av vädret och atmosfären.
Ska bara invänta Viktor som förhoppningsvis kommer om en stund och starta med att äta lite lunch på nån mysig uteservering.
Hoppas på en underbar dag och hoppas vi ses ute på stan....
Annars får ni ha en underbar lördag och bränn er inte för mycket i solen nu.....
//S

helgggggggggg.....

Publicerad 2009-05-29 14:22:47 i Allmänt,

Nu är de helg och jag mår så bra över detta......ååå vad skönt!
Blev en konstig dag i skolan då föreläsaren förstod att ingen av oss skulle stannat kvar till 16.30, som de stod på schemat. Så han sa att vi hoppade lunchen och höll på till 13istället. Jag hade tur som köpte mig en stor macka till fikat vid 10....då han inte riktigt höll tiden utan vi slutade vid 14 och alla höll på och döö av hunger!!
Men nu är iaf den sista föreläsningen avklarad och nu återstår bara en redovisning på måndag och sen den nedrans salstentan på torsdag!!!
Men ska inte försöka tänka så mycket på detta i helgen då jag har massa annat mycket roligare inplanerat!! Snart beger vi oss ut till Hok för att kolla på Balen och min fina kusin som ska gå. Efter de åker vi hem till min faster och firar henne med resten av familjen.
Imorn blir de Marknaden och då kommer min underbara underbaraste vän Viktor in och gör mig sällskap. Ska bli så kul både att gå på marknaden och prata igen allt jag och Viktor missat att prata om....=)
På söndag är de ju Morsdag (ni har väl inte glömt!!??) och då åker jag och syster ut till Hok och mammsen för att fira. Kanske blir de även en liten sväng till storstaden Vaggeryd för grillning, men dessa planer är inte fullt lika spikade!

Såhär fina var Jag & Viktor på vår bal.....ååå vad kul de var!


//S

godmorgon torsdag......

Publicerad 2009-05-28 09:49:59 i Allmänt,


Godmorgon godmorgon!
Idag skolkar jag (!!!) då förmiddagens föreläsare aldrig har nåt vettigt att säga.....de var samma som vi hade i tisdags,då jag gick hem vid rasten. Har aldrig varit en sån person som inte gått på lektionerna....har heller inte fattat andra personer som förr i tiden valde att inte gå.....helt obegripligt för mig. Men de känns som en stor skillnad nu när man går på Högskolan än Gymnasiet/högstadiet......Ändå så får jag väldigt dåligt samvete när jag inte går (väldigt sällan), konstigt de där!
Men tänkte jag skulle ägna mig förmiddag åt en springrunda och sen lite "pyssel" här hemma....hoppas jag hinner öva lite begrepp oxå,så dom sätter sig.
I eftermiddag blir de sedan då studiebesök ute på Råslätt i en moske...hoppas på at de blir väldigt intressant!
Resten av em/kväll finns de ännu inga planer för....så de återstår att se!
//S

lillördagskväll...

Publicerad 2009-05-27 17:41:03 i Allmänt,

Precis kommit hem efter en långpromenix...gick upp mot stadsparken så var mycket backar att ta sig upp för. Känns faktiskt lite extra i benen nu....men kan bara vara inbillning oxå *haha*
Resten av kvällen kommer ägnas åt att laga lite mat...superhungrig redan. Sen ska jag väl försöka kolla lite på de där böckerna(men bara kolla på dom...tss) så jag känner att jag komme rigång med tentapluggandet redan nu. Ikväll kl20 har älsklingen fotbollsmatch, så ska nog gå och kolla på den, bara om det inte regnar såklart!

Dagens redovisning visade sig inte ens vara obligatorisk och inget examinerande så många tog tillfället i akt och sket i gruppdiskussion och istället skriva på sin hemtenta. Dock var vi ju redan färdiga med den i vår grupp så vi var nog dom enda som satt snällt och fint och redovisade vår del...hahha. Läraren gick inte ens runt till de olika grupperna för att höra vad vi hade kommit fram till.....dåligt tycker jag!
Imorgon ska vi besöka en moske med vår danska religionslärare....ska bli väldigt spännande och troligtvis de mest intressant vi kommer ha gjort på hela terminen, tyvärr!

Hoppas eran onsdag har varit fin på alla sätt
Nu ska jag ringa min mor....
//S

sugen...

Publicerad 2009-05-27 17:27:03 i Allmänt,

åååå jag är så sugen på att shoppa........jag vet inte vad som flugit i mig men sitter och tänker på alla fina kläder som ligger i affärerna och bara väntar på mig!! Tror ni inte att de är så*blink*
Har bestämt mig för att köpa en massa saker efter vi har beställt resa.......Vi bokade ingen i måndags då de inte fanns någon vi riktigt kände för och så hoppas vi att de går ner ännu mer i pris. Kollar man på restresor som är några dagar framåt ligger de runt 1000-lappen....så vi sa att vi ska hålla ögonen öppna och gå in och kolla med jämna mellanrum och ringa varandra ifall vi hittar nåt bra. Men egentligen behöver vi inte ha så stor framförhållning då vi alla vet att vi är lediga och bara kan packa och åka iväg. Såg en resa som var avresa om 2dagar där de var sueprfint hotell med allinklusiv för ca 3000kr......kanske kan vara ett tips för den som är sugen=)
Det är alltid en massa saker man behöver ha med sig utomlands som jag måste köpa .....nån snygg strandklänning, lediga shorts,nån tunika kanske,nya flippflopps,solkräm....ja...finns ju massa!

Hade ju även tänkt och fynda en massa under Kalajs på lördag......älskar marknad där de säljer ut massa krimskrams....ååå vad skoj det är! Hoppas ni ska dit med.......är ju en sån härlig folkfest varje år. Hoppas jag får Viktor (japps Viktor, nu bestämde jag åt dig) att gå med under dagen,blir nog även Rixfm på kvällen....ska bli kul.

//S

nedräkningen..

Publicerad 2009-05-27 11:14:29 i Allmänt,

Nu har nedräkningen börjat......har 8 dagar tills jag avklarat tentan (förhoppningsvis med alla rätt) och får officiellt sommarlov. Känns väldigt skönt även att få möjligheten till just sommarlov. Näst sista sommarlovet som elev för mig....lustig känsla faktiskt.

Är ledig idag på förmiddagen och ägnat den åt att sova och slappa....behövde de kände jag. Min tanke var egentligen att springa idag igen, men valde att vila mitt högerknä lite.....så får bli imorn!
Någon som har några bra övningar för att bygga upp knäna?? Igår när jag var ute och löpte så kände jag av mitt högerknä rätt mycket, ibland känns de som nån led eller nåt ska gå av......
I eftermiddag har jag redovisning och en massa annat tjafs som måste göras.......bara att bocka av! Så ska väl börja göra mig fin för detta och snart fixa mig lite lunch oxå.
Hoppas ni får en superfin onsdag
//S

nu har jag ringt...

Publicerad 2009-05-26 13:42:15 i Allmänt,

Åååå nu har jag äntligen lyckats komma fram till CA för att höra om de har nån annan lägenhet åt oss. Har försökt ringa hela dagen men tyckte de tjöt och hade sig i luren hela tiden elelr så var de bara upptaget.....de visade sig att jag ringde till faxen.....hahhaha. Att jag inte fattade de efter 20:e samtalet.....
Men nu kom jag fram och hon skulle höra av sig om de kom upp nån ny lägenhet.....super tillmötesgående var hon med, så de kändes bra.
Blir spännande och se om de blir nåt av det....annars får vi börja söka oss till andra fastighetsskötare efter sommaren.
//S

tisdag..

Publicerad 2009-05-26 12:55:46 i Allmänt,

Haft skola på förmiddagen...gick dock efter rasten då de inte gav mig nånting alls att vara där. Så gjorde ungefär resten av klassen oxå=) Just hennes föreläsningar är alltid likadana...de är helt sjukt hur man kan rabbla om ungefär samma sak fast med olika inriktningar....
Har ägnat tiden åt att fixa här hemma istället.....även testat alla sommarkläder för att se vad om passar och inte. Härligt är de då de mesta passar fortfarande och sitter bra!
Har lagat fiskgratäng och potatismos nu och ska snart sätta mig och plugga lite. Tänkte börja med att försöka lära mig så många begrepp som möjligt....tror de kan vara en bra start.
Ska även ta en härlig springrunda idag så man får en bra start på denna fullspäckade vecka
//S

sommar......

Publicerad 2009-05-25 16:34:04 i Allmänt,

åååå vilket härligt väder de är ute.....jag älskar försommaren!!!
Idag har jag haft grupparbete på morgonen och vi fick färdig vår hemtenta....underbart att få de gjort. Sedan låg jag ute i solen en stund och njöt innan jag skulle på möte i Taberg. Dock var mötet instället och ingen hade meddelat mig detta så blev rätt sur......som tur är fick jag låna bilen dit, hade varit surt att åka buss 50min fram och tillbaka för de. Men de bästa med extra tid var ju att jag nu legat ännu mer ute på gräsplätten och solat. Har även nu läst ut alla böcker......känns verkligen toppen.
Om en stund kommer Lina, Lotten och Eve hit och vi ska förhoppningsvis boka en resa idag.......eller iaf bestämma hur vi ska göra med resan. Ska därför ta och fixa iordning lite här hemma nu så dom inte blir chockade när dom kommer innanför dörren*tss*
Hoppas ni har kunnat njuta av solen lika mycket som jag har
//S

söndag...

Publicerad 2009-05-24 12:22:04 i Allmänt,

Godmorgon godmorgon...
...eller ja, de är ju snarare lunch nu!
Ska ägna min dag åt att läsa och förhoppningsvis kommer solen fram igen så jag kan gå ut och lägga mig. Idag är de sådär disigt ute så solen är framme men inte sådär intensivt som man hade hoppats och så blåser de lite mer idag med. Men ska inte klaga......regnar ju inte!
Annars finns de inte så mycket annat på schemat.....ikväll ska vi fira Isses mamma som fyller idag Grattis Grattis!!

Nähä...ska ut och steka lite i solen nu
Hoppas ni får en underbar söndag mina vänner
//S

lördag...

Publicerad 2009-05-23 17:29:11 i Allmänt,

Haft en underbar dag idag......solen har skinit och jag har solat så mycket som de bara gått. Undertiden jag legat och stekt har jag avslutat en bok och kommit en bra bit in på den sista...känns superskönt och mitt mål om att läsa ut alla böcker i helgen känns inte så omöjligt!
Jag har även tagit mig en löparrunda......3 för veckan*blinkblink* och jag känner mig allmänt pigg och allert.
Nu ska jag försöka städa lite här hemma då dammtussarna börjar synas överallt....bäst att attackera dom direkt.
//S

yes....

Publicerad 2009-05-23 17:23:58 i Allmänt,

Ville bara meddela att jag kommer i mina gamla shorts som jag köpte för ungefär 5år sedan....

Visst, dom sitter inte lika snyggt som dom gjorde förr men dom går att använda och dom sitter inte åt i midjan.....JIPPI!
En liten seger är tagen.......
//S

det nya...

Publicerad 2009-05-23 10:51:05 i Allmänt,


Denna köpte jag på IKEA i torsdags och blev supersnyggt i köket. Tyvärr lossnade allt under kvällen sen så allt är nu nertaget. Troligtvis funkar de bara att klistra upp på tapet eller någon dörr.....tråkigt tycker jag.
//S

är de fredag??

Publicerad 2009-05-22 12:34:49 i Allmänt,

Jag är helt förvirrad.....är de verkligen fredag idag eller kanske lördag. Jag känner mig smått virrig idag får jag nog säga.
Idag borde jag verkligen läsa.....har fortfarande 1½bok kvar och borde läsa iaf en halv idag, de får bli mitt minimum mål.
Annars finns de inga planer för denna fredag utan vi tar den som den kommer. Ska väl försöka röra på mig idag med....om de slutar regna ska jag nog ta en långpromenix och låta min knän/lår vila en dag till iaf så blir de springrunda imorn istället.

Vad ska ni hitta på idag?
//S

dagens...

Publicerad 2009-05-21 19:18:56 i Allmänt,

Haft en superhärlig dag men min underbara vän Frida. Vi tog en promenix runt munksjön och sedan åkte vi upp en sväng till A6 och kikade lite. Blev även en sväng på IKEA och såklart köpte man lite där...haha. Ska visa vad jag köpte när jag satt upp det......*spännande*


Ikväll blir de lugn kväll med älsklingen.....dock ligger han och sover nu efter en tuff dag på golfbanan. Hoppas de blir lite filmmys ändå.
//S

snart så...

Publicerad 2009-05-21 09:44:13 i Allmänt,

Snart så kommer Frida hit och vi ska ta oss en promenad och bara tjöta av oss lite=)
Ska ägna resten av dagen åt att läsa....läste faktiskt ut en av böckerna igår, så nu har jag bara 1½ bok kvar..jippi!

Gårdagen var väldigt trevlig.....vi kom faktiskt iväg tillslut för att springa efter två åskväder hade passerat. Riktigt läskiga åskväder, så jag drog till och med ur sladden till datorn. Under springrundan fick jag lite kramp i låren och hade sedan fruktansvärt ont i dom hela kvällen igår, lyckligtvis känner jag inte av detta idag.
Igår var vi ju även hemma hos min syster och hennes sambo och åt taco och sedan fick killarna spela lite NHL 2009....förstår inte vad de är för roligt med de spelet??

Hoppas ni får en härligt ledig torsdag nu......
//S

Onsdag...

Publicerad 2009-05-20 11:59:00 i Allmänt,

Godmorgon mina vänner......
Idag står massa skoj på schemat! Ska sätta igång och läsa lite nu, hoppas jag hinner läsa några kapitel innan lunch och sedan har älsklingen lovat mig att hänga med ut och springa=)
Efter de åker jag upp till min syster på Ekhagen och sedan blir de tacos där ikväll......jammi!

Känns härligt när man har saker planerade på lediga dagar men man är inte stressad över det.....tror ni förstår vad jag menar!

Tycker ni att vi är lika??

//S

Imorn så...

Publicerad 2009-05-19 20:00:06 i Allmänt,

Imorn ska jag banneme ringa till CA-fastigheter och fråga varför dom inte svarar på mina mejl!!!!!! Hoppas dom kommer vara tillmötesgående och hjälpa oss i vårt lägenhetssökande. Spelar ju ingen roll för oss om vi har CA eller någon annan men är smidigare om dom kan hjälpa oss hitta en ny ju.............kommer bli väldigt spännande!!
//S

tisdag....

Publicerad 2009-05-19 19:35:52 i Allmänt,

Haft en skitdag idag............
Haft föreläsning hela dagen med vår 67 åriga danska religionsvetare.....förstår knappt nåt av innehållet eller vad han säger heller...hahah. Men han är ändå väldigt trevlig och kan skojar till de ibland......
Fick en fruktansvärd huvudvärk innan lunch och inget hjälpte. Trodde de berodde på att jag var hungrig men hjälpte inte.....som tur var slutade vi vid 14.30 idag istället frö 16.30 så orkade med hela dagen och gick sedan hem och slängde mig i soffan. Funderar kanske på om de är vädret och att de var lite åska i luften eller så.....visade sig ju att Frida oxå hade samma huvudvärk som jag....ont över ögonen och tinningarna!!=)

Men är ändå glad för att de är tisdagkväll för nu är jag ledig ända till måndag...jippi! Dock så ska jag ju läsa en massa men behöver inte passa nåt speciellt nu på flera dagar. Så vill någon hitta på nåt skoj dessa dagar så säg till=)

//S

nytt under....

Publicerad 2009-05-19 16:15:49 i Allmänt,


Hittat en ny underbar bodylotion......luktar så himla gott!
Testade den första gången igår och luktar fortfarande gott....tss!
Så kan verkligen rekommendera den
//S

glömde ju....

Publicerad 2009-05-19 16:11:56 i Allmänt,

Glömde ju helt bort att berätta en annan rolig sak som hände idag. idag fick vi reda på att de blir sommarskola i sommar igen och att jag och Frida kommer få hålla i de.....jippi! Så under v31-32 kommer vi "leka lärare" med massa underbara ungdommar......nyfiken på om de blir några som var med förra året, då var de ett härligt gäng!
//S

underbar måndag...

Publicerad 2009-05-18 21:00:31 i Allmänt,

Har haft en väldigt bra måndag........
* Gjorde klart en intervju och sammanställde detta sen- en sak att bocka av!
* Sprungit runt munksjön, allt för att bevis en sak för min syster*fniss*
* Solen sken direkt in på vår altan vilket typ aldrig händer och jag satt och solade en stund-fick en snygg bränna-underbart!
* Hittade ett bra erbjudande på vaxning av benen+ bikini på Atlantis- spa....endast 199kr! Var ju tvungen att boka...
* Hoppas på att vi blir alla 4 tjejer(*blinkblink'*) som åker utomlands v24.......om 3 veckor åker vi......JIPPI!
* Ska nu måla min naglar och kolla på mitt favvoprogram- CSI

Tänk vilken underbar måndag de blev tillslut. Härligt att en regning start slutar med en solig avslutning........

//S

hej hopp....

Publicerad 2009-05-18 12:08:38 i Allmänt,

Måndag och regnet de bara öser ner.....vad deppig man blir då!
Varit och intervjuat en pedagog nu om kulturkrockar och sedan sammanställt detta i ett fint arbete. Skönt att få de gjort, trotts att de skall in nästa måndag och redovisas fredagen där sen....Men vi har så konstigt schema så fanns egentligen ingen annan dag att göra de på.
Varit hemma och lunchat lite nu..blev spagetti och köttfärssås, så nu är jag helt proppmätt=)
Har föreläsning hela eftermiddagen och sen ska jag ut och springa ikväll......de är alla mina planer för dagen.
Vad ska ni hitta på idag?
//S

nya inköp....

Publicerad 2009-05-17 14:54:52 i Allmänt,

Vi var på stadium igår för att kolla på jacka åt Isse. Hitta även själv lite fina grejer som jag kan ha när jag tränar......såklart på rea=)

Blev ett lite längre linne och sedan en t-shirt.....man vill ju även vara snygg när man springer och tränar=)
//S

söndag...

Publicerad 2009-05-17 10:42:43 i Allmänt,

Nu ska jag ta och gå ut och lägga mig och sola......hoppas de är varmare idag än igår! Annars kommer jag nog in igen rätt snabbt.
Igår hade vi de supertrevligt och åt gott. Tyvärr var ju Eurovision omröstningen inte så spännande så halv gänget somnade...hahah
Vaknade som vanligt allt för tidigt idag efter bara 7h sömn.......redan rastlös!
Hoppas eran helg varit toppen
//S

kvällen...

Publicerad 2009-05-16 16:33:05 i Allmänt,


Ikväll är vi bortbjudna till Peza och Madde för grillning och Eurovision....och pimpla vin=)
Men nu är frågan...vad ska man ha på sig????
//S

lördag...

Publicerad 2009-05-16 10:36:27 i Allmänt,

Härligt att solen skiner och de är lördag.......
Förhoppningsvis är vinden inte så kall idag så jag kan lägga mig ute på gräsplätten och sola lite=)

Igår blev de återigen en filmkväll med Lina......vi såg Baby Mama och Twilight. Båda var väldigt bra och den första var väldigt girlygirly. Twilight var ju väldigt romantisk och lite läskig.......Edward i filmen var läskigt läskig hela filmen*haha* Ett vitare ansikte och läskigare ögon får man leta efter!!

Ska ta och få upp älsklingen nu så vi kan åka iväg och kolla på regnställ åt honom.
Hoppas ni får en underbar lördag....


Testade mitt nya diadem med rosett på igår.........hiss eller diss?

//S

helg........

Publicerad 2009-05-15 10:06:31 i Allmänt,

Gud vad härligt med fredag och början på helgen.......lovely!
Idag hoppade jag morgonens förelsäning för att läsa istället,ämnet för dagen var svenska traditioner och tror inte de ger mig så mycket, utan läser boken som innehåller exakt detta.
Tyvärr så vaknade jag som ett ljus efter 8h sömn och kan såklart inte somna om......sitter här och tagit del av alla nya nyheter som hänt under natten. Ska nog ta och äta lite frukost nu.....efter ca 1½h börjar magen kurra, hopplöst att äta frukost utan den startsträckan.

Igår var en trevlig dag på många sätt.....hade skola där vi mest diskuterade (på danska) om varför vi är som vi är......gav inte så mycket faktamässigt, men är mer filosofiska tankar kring livet och kulturen vi lever i. Efter skolan blev de ännu ett spinningpass-denna gång ala 70min.......gud vad död jag var i benen redan innan vi började och gud vad döda mina ben var efter=)
Sen blev de myspys framför criminal minds och hämtmat......jammi!

Idag ska jag försöka bege mig ut och springa......men ska vänta tills i em. Risken finns att om jag springer nu på fm så blir jag så trött att jag inte orkar läsa sen.......de vore ju inget bra!
Ikväll ska jag och älsklingen kolla på film och äta god mat. Älskar myskvällar där de inte finns några krav eller måsten......underbart!

Igår pratade jag och Lina mer om utomlandsresa......blir de av så åker vi om typ 3v....ååå vad jag längtar!!
//S

bikini

Publicerad 2009-05-14 20:58:31 i Allmänt,



Den kunde bli min- om jag bara planerat lite annorlunda. Är en lång historia som jag inte orkar dra mer men har jagat den hela dagen,typ! Men den var väl inte meningen att den skull bli min...*tår*
Men gud vad mycket snyggare den är i verkligheten än på bilden!!!
//S

working progress...

Publicerad 2009-05-13 17:24:05 i Allmänt,

Håller på att fixa med bloggen....ska äntligen göra lite ändringar och få en ny header. Älskade den jag hade innan som Eve gjorde åt mig men varit så sugen på en annan stil väldigt länge nu. Vet dock inte än om jag väljer att hålla mig till enkelt,utan något foto eller nåt. Eller om jag ska lägga till några fina kort i headerna ialla fall.....vad tycker ni?
Ni som kommer gå in nu under kvällen(onsdag) kommer troligtvis inte se de färdiga resultatet ikväll......beroende på hur sent ni läser=)
Hoppas ni kommer tycka om förändringen..
//S

lilllördag....

Publicerad 2009-05-13 15:38:32 i Allmänt,

Är trött.....så idag kommet jag ägna min em/kväll i soffan....härligt! Haft heldag i skolan om svenska som andraspråk, vilket var intressant men väldigt omfattande. Vi har även fått info om allt vi ska göra för den delen av kursen......man blir smått stressad och tyvärr inga klara besked där heller. Men förhoppningsvis kommer mer info framöver.
Dessutom har dom ändrat tillbaka tentatiden tills på torsdagen nu....hahah....sa ju att de skulle bli ramaskrik i klassen och de var de alla pratade om imorse.

Vad ska ni göra denna onsdag eftermiddag???


//S

jag blir så himla arg.....

Publicerad 2009-05-12 21:34:51 i Allmänt,

Jag blir så jäkla trött på denna kursen vi läser nu och lärarna!!! Nu hade vi fått ett meddelande om att tentan är flyttad fram en dag. Detta gjorde kursansvarig efter att en av eleverna tydligen hade ringt till honom och frågat om han kunde flytta den. Tydligen visste han inte ens vem de var han hade pratat med och han uppfattade de som om de var på klassens allmänna begärna/åsikt. Dock har ingen i klassen ens nämnt detta och läraren har heller inte ens kommit ut i klassen och frågat om majoriteten vill detta. Tydligen måste denna enskilda person varit mycket övertygande då han sket i oss 69 andra.......grrr vad irriterad jag blir. Vi hade 2 dagar fritt dagarna innan tentan och nu har vi bara 1heldag. Läraren kommer få ramaskrik de kommande dagarna....jag lovar!

Imorn ska vi även få reda på vad de är för himla examination vi ska ha ytterligare inom svenskaområdet. På kursstarten sa dom att vi skulle ha en tenta. I ett mejl från läraren själv står de att vi ska göra en redovisning. Men idag hörde jag att vi tydligen skulle göra en hemtenta.........GUD vad jag blir trött på detta.


//S

försvann...

Publicerad 2009-05-12 21:18:29 i Allmänt,

Mitt internet dog innan.....hann typ inte kolla mejlen eller bloggen eller nåt innan. Drog sedan iväg för lite träning på friskis...blev ett tufft pass på cykeln idag (spinning). Tyvärr funkade nätet inte när jag kom hem så efter väldans mycket pillande fick älsklingen nyss igång de. Jag har nog lite abstinens efter datorn och att kunna hålla mig uppdaterad om vad precis ALLA gör.........helt sjukt vad man blir beroende av nåt fort.
Nu hoppas vi nätet fungerar fortsättningsvis annars blir jag inget rolig att leva med!
Sitter och kollar på semifinalen av Eurovision.....hoppas verkligen Sverige kommer vidare nu. Gör vi inte de är de ju inget kul att kolla på lördag. Vi som hade planerat att kanske bjuda hem lite folk hit på lördag med......hör ju liksom till när det är dax för schlager=)
Hoppas er tisdag har varit bra
//S

tävlingsdax...

Publicerad 2009-05-12 21:05:33 i Allmänt,

Beslutat mig för att vara med i Kenzas tävling om Natuvive, ett nytt hudvårdsmärke.
                                                    
Här är en härlig ansiktskräm från deras serie OLIVE- Olive protect day cream
Älskar ju krämer och skulle snart behöva en ny. Den är för normal/blandad hy och har även solskyddsfilter, me love!

                                                              
AQUAMINERAL-serien kommer denna ifrån och är en härlig uppfriskande bodylotion. Behöver verkligen en ny nu då jag tröttnat på min jag har. Denna verkar ha en väldigt härlig och neutral doft också.....det är de bästa att satsa på.

                                                                                           
Denna kommer också från AQUA-serien och är en rengöringskräm. Det bästa med denna är att den är tvålfri och passar perfekt för mig som har känslig hy.

Dessa tre skulle jag beställa om jag vann Kenzas tävling......
Nu håller vi tummarna
//S

H&M-Matthew Williamson

Publicerad 2009-05-12 14:37:27 i Allmänt,



Är så sugen på att vara på H&M på torsdag för att se om man kan köpa nåt från Matthew Williamsons serie. Gillar verkligen hans bikinis och tunikor...så färgglada och härliga.
Tyvärr har jag skola 9-16 och efter de lär ju allt vara borta....*tår* Ingen som ska dit som kanske kan köpa åt mig med??
//S

måndag....

Publicerad 2009-05-11 21:13:05 i Allmänt,

Läst ut boken nu....sååå himla skönt!
Läst sedan 9 imorse med bara paus för mat och promenad med syster. Som sagt, de tar sån tid när man skall göra anteckningar samtidigt.
Har alltså haft en väldigt lugn dag och ska avsluta den med mitt favvoprogram CSI......blev en rätt bra måndag trotts allt.
Imorn blir de återigen skola, dock bara till 12........härligt!
//S

hungrig...

Publicerad 2009-05-11 18:46:28 i Allmänt,

Vi har ätit massa gott hela helgen.......men nu är typ kylskåpet tomt på alla rester och måste hitta på nåt kul tills ikväll. Några bra matförslag?

Igår åt vi rester från Palas Athena- kycklinggrillspett, tzatsiki och sallad med fetaost...mumma!
//S

morgonstund har guld i mun...

Publicerad 2009-05-11 11:22:33 i Allmänt,


Godmorgon mina vänner!
Start på en ny vecka och trots att jag är ledig idag känns denna måndag ändå så tung..... Var trotts de uppe vid 9 för att börja plugga ,så jag får boken jag lånat av Hanna utläst idag. Hoppas ju även på att mina andra böcker passar genom brevinkastet och kommer om 1h ungefär.....annars får jag vänta och hämta dom efter kl17...suck!
Kommer ta ett litet break med läsningen vid 14-tiden för att ta en långpromenix med min syster.....kommer bli väldigt skönt att komma ut och få lite luft och tjata av sig.

Tyvärr kommer min dag se väldigt tråkig ut.......
Vad ska ni hitta på för kul idag?
//S

hej mormor och morfar...

Publicerad 2009-05-10 22:50:59 i Allmänt,

Ville bara skicka en liten hälsning till min underbara mormor och morfar som följer min blogg mest av alla=)

Pratade med morfar idag och jag hoppas det löste sig med datorn.....
Ni vet väl även att jag ska bli som min mormor när jag blir stor...........de är det jag siktar på=)
Här firar hon sin 80års dag med att åka skidor........en person jag verkligen ser upp till!

Älskar er och hoppas vi ses snart
//S

springer...

Publicerad 2009-05-10 22:01:01 i Allmänt,



Hur gör ni när ni är ute och springer- håller ni blicken riktad framåt eller kollar ni ner i backen?


Jag och Karin.G pratade om detta för ett tag sen och vi är båda personer som kollar ner i backen när vi springer. Jag testade verkligen idag när jag var ute att kolla rakt fram-men gud vad jobbigt de var. Dels var ju solen framme och detta gjorde de jobbigt för ögonen och sen kändes det som om huvuvdet(allt som finns i huvudet) guppade extra mycket när man kollade rakt fram.......som om nåt i huvudet är löst och studsar runt*ler*. Ska testa om de funkar bättre en mulen dag...men kommer nog fortsätta stirra ner i backen när jag springer=)

//S

söndag...

Publicerad 2009-05-10 12:49:47 i Allmänt,

Solen skiner ute och jag ska snart ut på en löparrunda.......
Dagen i stort kommer ägnas åt att läsa och trycka in så mycket information de går.....Mina andra böcker kommer imorn så då ska jag ta tag i dom oxå. Vore skönt att hinna läsa allt nu de kommande veckorna så man kan plugga bara nateckningar innan tentan som kommer. Det dumma med den här kursen är att man inte vet vad som skall läsas i böckerna utan de kommer fram under vissa föreläsningar......därför lär man ha läst rätt mycket onödigt i slutet av kursen.....Men man hinner inte vänta på att få veta nåt heller.....ja uch vilken konstig kurs det är.

Igår hade jag och Lina filmkväll.....vi såg på I'ts all about the women och Yes Man. Båda var bra och älskar verkligen Jim Carrey....han är så himla rolig. Vi åt mat från chicken mama och svullade på Vipgodis......vilken lördag=)

Hoppas eran helg varit toppen
//S

lördag....

Publicerad 2009-05-09 16:49:21 i Allmänt,


Åt en supergod skaldjurssallad igår från DalBaffo..nåt jag verkligen kan rekommendera om ni ska äta där.
Blev en massa mys igår framför tv:n.....efter hockeyn kollade vi på Mr and Mrs Smith......den filmen är riktigt bra faktiskt.
Idag blev de även en härlig och välbehövd sovmorgon innan lite shopping. Nu under eftermiddagen vet jag inte vad jag ska göra. fastnat framför datorn och tv:n men känner mig allmänt rastlös.........
Ikväll ska jag umgås med Lina, så de blir en lugnt lördag. Synd att de är så trist väder för annars hade vi nog hamnat på en uteservering nånstanns.
Vad ska ni göra ikväll?
//S

shoppat loss...

Publicerad 2009-05-09 16:28:57 i Allmänt,

Haft en härlig shoppingrunda idag på förmiddagen bland allt folk. blev så att jag gick själv men de var faktiskt rätt skönt....kunde gå in och köpa de jag visste jag skulle ha....gick rätt fort faktiskt!

Hittade ett par sköna basjeans på MQ. Deras Sunshine serie är underbar och inte allt för dyr. Här har jag även på mig en ny t-shirt från Gina.....fyllt på basplaggen idag=)

 
Hittade massa tubtoppar för 49kr så köpte 3*tss* och ett par shorts att ha och sola i. Köpte även på mig ett randigt linne och två t-shirts.

Köpte äntligen ett par skor...letat i månader!


Blev även 3nya nagellack. Ett svart, ett korallrosa och ett vanligt transparant. Köpte även ny rengöringskräm och sedan hittade jag ett supersött diadem med en liten rosett på. De har ju blivit så himla populärt nu och tycker de är så fint på andra. Testade i affären och tyckte jag passade ganska bra i de=)

                              
Sist men inte minst köpte jag en fin härlig sjal.......me love!

//S

shoppinglista...

Publicerad 2009-05-08 21:28:41 i Allmänt,

Måste ner på stan imorn och shoppa lite saker........

MÅSTE ha ett par nya skor....                   Behöver 1-2 par basjeans


Dax att köpa ny rengöringskräm



Är även väldigt sugen på att köpa nåt nytt fint nagellack.....var duktig och slängde ungefär hälften senast. Kanske ska köpa med mig ett till Lina oxå, som inte äger ett färgat lack......förstår inte hur hon överlever!!*.tss*

Den här sorten från Lumene är underbara då de är väldigt täckande och en speciell pensel......

Ska ta och införskaffa mig massa nya baslinnen och t-shirts från H&M och Gina tricot oxå då jag "svettats" sönder dom jag har.....ny fräsch till sommaren=)

Nu ska jag iaf fortsätta kolla på hockeyn som inte går så bra och måla mina nyklippta naglar i blodröd färg...me love!
//S

början på helgen....

Publicerad 2009-05-08 18:28:32 i Allmänt,

Fredag idag och vem älskar inte fredagar..???
Skola idag mellan 9-12 och vi kollade faktiskt på film....Vikarien! Var en svensk dokumentär som speglar lärarns jobb i en stökig högstadieklass. Väldigt väldigt bra och började nästan gråta flera gånger.....så hemsk livsöden endel har varit/är med om, man är allt bra bortskämd i Sverige. Var lite som om man hade gjort en långfilm om Klass 9A- serien som gick för ett tag sen.

Efter skolan hade jag och Lina bestämt att vi skulle ta en runda på golfbanan uppe på A6. Fick med mig Isse oxå och vid 14-tiden var vi ute. Gick sådär...fast svingen satt ju fortfarande i och spelade som vanligt. Vissa väldigt bra slag och andra helt okontrollerade...hahah. De är därför jag inte blivit särskilt bra tror jag........krävs mer övning och vilja!
Tyvärr så kom de världens störst åskoväder in när vi var på 4 hålet och vi var tvungna att avbryta. Vräkte även ner när vi gick tillbaka och vi blev som dränkta katter(!!??).......de är då de inte alls är roligt när de regnar!!! Även surt för mig som betalade 200kr för att spela 9hål......så blev de bara 3½. Hoppas på rabatt nästa gång jag spelar.

Tagit en varm dusch nu och fixat lite här hemma. Snart kommer Isse hem med mat från dal Baffo och så ska vi "mysa" framför hockeyn som tydligen är ikväll=/


Trevlig kväll mina vänner
//S

torsdag.....

Publicerad 2009-05-07 19:54:33 i Allmänt,

Idag har jag haft skola till 15...sen har jag bara varit hemma och tagit de lugnt. Hade planer för en promenix med min syster men vi sket i den pga regn och kallt. Känt mig så frusen idag......suttit med jacka på mig under föreläsningarna- men hoppas inte de är nåt pågång i kroppen!
Försökt och läsa lite i en kursbok jag fått låna av en klasskompis.....ska låna den över helgen så har jag nåt att läsa innan mina egna böcker kommer, troligtvis på måndag.
Nu ska vi äta lite varmamackor och mysa framför tv:n......blir en myspys torsdag=)
Hoppas ni har haft en härlig torsdag
//S

Vilken dag....

Publicerad 2009-05-06 20:57:48 i Allmänt,

Vad jag har hunnit med mycket idag........har varit en väldigt bra onsdag!
Hann med en förmiddag i skolan...hem och åt och sen åkte vi till Maxi för att storhandla. Begav mig direkt efter handlandet iväg för en springrunda och idag gick de superbra.......hade dock ondare i knän och skenben men gick bra ändå. Känner att jag nog måste hitta på nåt som bygger upp mina knän samtidigt nu.....något förslag?

Ikväll har jag varit så pigg och rastlös så tog och städade vårt badrumsskåp.....ett evighetsprojekt. Men hann med alla hyllor utan Isses (han ville kolla igenom sina grejer själv). Blev superfint och organiserat och slängde såååå himla mycket=)
                           FÖRE                                                                            EFTER

       

Har ungefär en pappkasse full med saker jag ska slänga......känns väldigt skönt att äntligen fått de gjort=)
//S

Ny design

Publicerad 2009-05-06 18:19:30 i Allmänt,

Vill så gärna gör om lite här på bloggen.....göra en ny header och lite nya färger. Ska vara ljust och fräscht och stilrent. Kanske inte lika mycket kort i headern denna gång....eller de kanske blir snyggare med massa av bilder iställlet! Uch vad velig jag är! Men först måste älsklingen antingen hjälpa mig med en ny header eller om han kan hjälpa mig installera photoshop på min dator så jag kan sitta och klura själv. Testade ju de där Paint.NET som Eve fixade min nyvarande i men fattar inget alls. Tydligen ska Photoshop vara lite lättare.....vi får se!

Här är en enkel header med fina, ljusa färger.....

http://unreal.blogg.se/

Här är en med massa olika slags kort.........

http://karinolofsson.se/

Vilket tycker ni passar mig?
//S

min mor...

Publicerad 2009-05-06 17:53:30 i Allmänt,

Om nån undrar hur min mamma ser ut får ni en underbar bild på en underbar mamma här:

Hon har ärvt kameraskräcken från mormor.....hahha!
//S

Jag blir så irriterad....

Publicerad 2009-05-06 17:13:21 i Allmänt,

Igår gick jag och var mest irriterad på saker.......måste varit de trista vädret eller en släng av pms...haha!

1. Lösgående hundar- Jag fattar inte varför man släpper sin hund lös lite hur som helst. I parker mitt inne istan eller runt munksjön längs promenadstigen.......de finns ju faktiskt en LAG som säger att man inte får ha hunden lös i befolkat område. Jag kan förstå att hunden gillar att springa fritt och så och de går ju jättebra i skogen/landet. Men har man valt att ha hund och bo inne i stan får man p**ip åka ut till en skog om man vill släppa sin hund lös.....att de ska vara så svårt!!! Hade jag bott i stan när jag var liten hade jag aldrig vågat gå ut, då min rädsla var så stor. Nu tycker jag bara det är obehagligt med lösa hundar, men jag tänker på alla dom som var som jag. Att hundmänniskor inte kan visa den respekten för alla hundrädda!!! Blir lika arg varje gång men har tyvärr inte den pondusen att säga till dom man möter.......men en dag lär jag säga nåt, hoppas jag!

2. Folk som släpar fötterna- När jag gick hem från skolan igår så gick jag jämte en tjej som tydligen inte kunde lyfta ordentligt på benen. Hon gick och släpade fötterna/skorna i marken och skapade "rich,rach"-ljud om sig. Måste vara ett av de mest störande ljuden som finns.......herregud människa, gå ordentligt!! (kommer nog klaga lika mycket på flipp,flopp-ljudet i sommar=)

3. Lingonveckan-Bindor/Tamponger- Är inte själva bindorna i säg jag klagar på, utan orättvisan att vi tjejer ska behöva lägga ut sjukt mycket pengar på detta. Varför kan inte regeringen besluta att alla tjejer skall få lite extra pengar varje månad för att just köpa bindor/tamponger....tycker jag vore rättvist! Tycker inte ni?

//S

onsdagen regnar bort.....

Publicerad 2009-05-06 11:57:20 i Allmänt,

Här regnar det......regnar floder från himlen och alla människor flyr med nerburet huvud och försöker undvika minsta regndroppe. Hatar verkligen regn.....fast bara ibland. De förstör alltid sminket, man blir alltid kall och fryser in till benmärgen. Kläderna klippar sig och allt blir så himla besvärligt. Dock bör alla testa att gå ut när de regnar och känna vattnet studsa mot ansiktet och huden blir alldeles mjuk och rosaflammig- de är en underbar känsla och man känner sig fri, på nåt sätt.
Därför tänker jag idag trotsa regnet och ge mig ut och springa och verkligen njuta av den friska luften som är nu och låta dropparna förstöra sminket.......känna mig lite extra fri och lycklig=)


//S

lustigt...

Publicerad 2009-05-05 21:50:38 i Allmänt,

Mitt internet bara dog.........men fick igång de igen nyss! Men nu krånglar blogg.se så får se om jag får iväg nåt inlägg.

Har haft en bra dag idag ialla fall. Gick bara i skolan till 15 då vi fick sluta lite tidigare.....gick hem och gick direkt ut på en promenad. Kände mig så hängig och visste att om jag skulle sätta mig skulle jag inte komma iväg. Blev en rask promenix med Lina och sen har jag bara slöat i soffan. Ska snart gå och kojsa då jag är sååå trött nu.
Imorn går jag bara förmiddagen så är hemma till lunch....härligt. Förmiddagsföreläsningar är så mycket lättare att gå på än de på em och man hinner med så mycket mer dom dagarna. Man utnyttjar dagen bättre då man går upp tidigt och sedan har massa tid på em......me like!
Hoppas eran dag varit bra
//S

tisdag..

Publicerad 2009-05-05 08:12:00 i Allmänt,


Godmorgon!
Sitter och äter lite frukost nu och ska snart bege mig till skolan. Vet inte riktigt vad jag har idag, då kursstarten inte var nåt att ha och de står inget förutom tider på schemat, så vi får se. Dock är de en heldag så är inte hemma förrens vid 17-tiden...suck!
Hoppas ni får en toppen tisdag
//S

kvällen...

Publicerad 2009-05-04 21:55:35 i Allmänt,

Vi skulle verkligen behöva en diskmaskin......min kära sambo är hopplös. Han sa att han skulle diska idag men han har inte rört disken alls ..suck! Samma visa varje gång....att de ska vara så svårt.

Nu är han på sin första korp-fotbollsmatch och hade de inte varit så sent skulle jag gått dit och tittat. Hoppas de går bra för dom och att dom vinner denna match- att inleda serien med vinst är alltid väldigt skönt.
Själv kollar jag såklart på CSI och sen är de ju Project Runway....härlig tv-kväll.

//S

dagens outfit

Publicerad 2009-05-04 18:56:26 i Allmänt,

Känner mig ganska trist idag i klädväg!
Tog på mig myskoftan idag då de var regnigt och trist väder ute. Till detta blev de enkla svarta byxor och ett vitt boxarlinne.

Piffade dock till allt med massa armband och annat krimskrams.....me love!

//S

springrunda...

Publicerad 2009-05-04 12:03:22 i Allmänt,



Nu är jag nyduschad och helt slut i benen.....men gud vad härligt det är EFTER man har sprungit. Den känslan är värt så mycket! Var lite tyngre att springa idag men klarade hela rundan utan att stanna. Har tyvärr ont i magen (den veckan i månaden) och när jag tränar får jag alltid värre kramper. Ska ju egentligen vara tvärtom men inte för mig tyvärr. Så hade väldigt ont när jag kom hem då jag spänt magen hela vägen.
Nu ska jag äta lite och börja dra mig mot skolan......
//S

måndag morgon....

Publicerad 2009-05-04 09:41:16 i Allmänt,

Godmorgon mina vänner!
Precis gått upp och ätit lite go frukost. Ska snart bege mig ut för en springrunda, då jag är ledig nu på förmiddagen. Man måste ju passa på när man har tid till detta. Egentligen skulle man ju alltid träna på morgonen men skulle aldrig kunna tvinga mig upp 1 ½h tidigare varje dag.
Har ny kursstart i em om kulturmöten, hoppas verkligen de är en bra delkurs nu så man kan avsluta på ett bra sätt. Är bara 5 veckor kvar till man har sommarlov-helt underbart! Därför bör ju sommaren inom kort bli mer planerad med när man ska jobba med exakta tider och inbokade resor.....spännande!
Har ni några planer för sommaren? - Sommarjobba, åka utomlands, fira midsommar, sola som en galning????

//S

skulle vilja kunna dansa....

Publicerad 2009-05-03 22:27:09 i Allmänt,

Precis kollat på Americas best dance crew och gud vad häftigt det är! Älskar ju att dansa så men aldrig testat och dansa koreograferat så.......

Älskar ju även alla tv program som innehåller dans och även alla filmer.........det är sånt jag kan kolla på hur många gånger som helst och aldrig tröttna! Antar att alla kollat på dirty dancing som är såå bra. filmen Honey är oxå en av de bästa dansfilmerna, enligt mig.


Hoppas att "So you think you can dance" kommer tillbaka snart........absolut favoritprogram!


Åååå vad jag önskar att jag börjat dansa i tidig ålder och även varit bra på de...hahah!
//S

bilder från bröllopet

Publicerad 2009-05-03 21:05:22 i Allmänt,

Såhär fina var vi till bröllopet!


                                            
                               älskar älsklingens blåa skjorta

     

Vill inte visa massa bilder på bröllopsparet och dess övriga gäster då jag inte fått deras tillåtelse till de. Fast de har jag iof inte fått av min familj heller....tsss!


            

Bröllopet gick i färgerna champagne,rosa och limegrönt.....sååå fint!

//S

härlig helg

Publicerad 2009-05-03 17:38:35 i Allmänt,

Har haft en härlig helg och blev massa roliga bilder igår. Bröllopet var superfint och allt var så vackert. Cermonin i kyrkan var sååå fin och vår yngsta kusin sjöng massa underbart fina låtar. Prästen var skojsig och satte sin prägel på det också.... Sen blev de traditionell riskastning och fotografering utanför kyrkan. Sedan bar de av till festlokalen och där fortsatte festen. Var inte hemma förrens 3-tiden i natt och vi hade haft de superskoj. Dom hade fixat liveband och de blev så himla lyckat....men jag behöver nog öva mig lite på att bugga, klarar inte alla dessa snurrar*hahah* Idag har jag bara slappat....vaknade inte förrens 12 så halva dagen hade ju redan gått. Ska nog försöka ta tag i lite tvätt och diska nu för att få nåt vettigt gjort. Verkar inte som blogg.se funkar såbra idag så kan tyvärr inte lägga upp några bilder. Men lovar att de kommer framöver.... //S

Bröllop

Publicerad 2009-05-02 13:43:49 i Allmänt,

Nu är vi påväg till bröllopet! Sitter med isses nya ipone och skriver. Känner mig som en storbloggare=) hoppas ni får en toppen dag nu mina vänner.//a

dålig uppdatering

Publicerad 2009-05-02 10:29:33 i Allmänt,

uch vad dåligt jag har uppdaterat nu........
Hade iaf en slutredovisning i torsdag som gick superbra och vi fick knappt nån kritik för vårt arbete....mohahha va duktig vi kände oss=)
Sen bar de av direkt upp till A6 för att leta vita skor och massa annat kul.......var helt dööd när jag kom hem och han bara byta om lite innan jag drog iväg igen. Begav mig först till Lina (å Eve) innan vi åkte vidare till Emelie för att fira vår valborg. De blev grillning i en mysig park och vi satt där rätt länge. Tyvärr var jag sååå himla trött och satt mest och jäspade så när girlsen skulle gå ut begav jag mig hemåt till sängen.
Blev en tidig uppgång på fredagen ändå då älsklingen skulle upp och spela golf och jag kunde inte somna om sen (som vanligt). Så jag gick tidigt ut och la mig i solen för att bättre på brännan, men tyvärr blåste de kallt här i stan igår så låg inte så länge. Var en sväng hos min syster och fixade lite saker inför bröllopet. Blev en riktigt slapp dag helt enkelt.
Idag är de dax för bröllop.......så kul ska de bli. Solen skiner och är härlig klarblå himmel.....perfekt väder som vi hoppas håller i sig hela dagen.
Vi åker iväg vid 13-tiden då de är en bit att åka...
Nu ska jag ta och testa mina nya strumpbyxor om dom passar eller om jag ska köra med bara ben....!
Hoppas ni får en underbar lördag
//S

Om

Min profilbild

Sara

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela