Sara Bjersgård

måndag

Publicerad 2009-11-30 16:20:52 i Allmänt,

När jag gick upp i morse var jag tvungen att kolla på klockan några extra gånger då de kändes som jag var uppe allt för tidigt...inte för att jag var trött (vilket jag iof var) utan för att de var så mörkt ute.....men icke klockan  var ändå 8.30 och dax att ta tag i denna måndag. Tog mig en fm promenix i regnet och sen iväg till skolan för en ny kursstart. Vi ska nu börja skriva på en uppsats (B-uppsats) inom ämnet specialpedagogik och jag har bestämt mig för att hitta nåt inom autism. Alltid efter en kursstart är man trött i huvudet och fullmatad med ny information om hur kommande veckor kommer bli. Jag har valt att skriva själv, då jag får mer utrymme för att jobba och planera min tid.....dock kommer de bli ensamma 5v!
Har börjar bli lite stressad över hur min vecka ser ut framöver....massa inbokat och saker avlöser varandra...men när jag väl på fredag sitter på bussen upp till sthlm kan jag pusta ut....jag längtar redan! Dock får jag skylla mig själv då jag bokat in 2 jobbpass denna veckan samtidigt som de är skola direkt efter....men vill ju jobba när man får chansen, måste jobba för att klara sig.....
Dock har jag roliga saker inplanerat oxå i alla dessa måsten...som volleyboll, träffa vänner (onsdagsfika?) och myskvällar med älsklingen=)
Nu ska jag ta mig nåt att äta för att ladda inför kvällens volleyboll, kommer nog bli tungt idag då jag känner mig helt seg i bollen. Imorn blir de jobb för hela slanten och sen en massa plugg.....
                                                                                                                                         //S

hjälp....!

Publicerad 2009-11-29 16:25:52 i Allmänt,

Sitter uppkurad i soffhörnet och mumsar på 72% Anthon Berg- choklad och torkade jordgubbar och försöker vara kreativ. Ska försöka skriva ihop ett personligt brev.......men vad ska man ha med?? Aldrig gjort detta innan och därför helt idelös på vad jag vill att det ska stå. Någon som skrivit många personligabrev och kan ge mig tips om vad som är bra att ha med??
Skiten ska även vara på engelska....jippi!
                                                                                                                            //S

redan söndag??

Publicerad 2009-11-29 16:07:54 i Allmänt,

Min helg har varit toppen! Hur har eran helg varit??
Hade det väldigt trevligt i torsdags på tupperware-partyt....de hade dock ingen matlåda men köpte annat småttoch gott...dock kom jag undan med 200kr endast (stolt)
I fredags var jag helt ledig från alla måsten, tog de lugnt på förmiddagen med en promenix och lite pyssel hemma. Sen var de yoga med syster och sen fredagsmys för fulla muggar.
Skulle egentligen åka hem till Hok på lördagen för de årliga pepparkaksbaket med fam Westins, men då pappa fortfarande ligger på sjukhuset, sköts detta upp till nästa helg. Därför tog jag och mamma oss en roadtrip ner till pappa i Malmö för att muntra upp honom lite. Vi hade en väldigt trevlig dag och första gången jag var i Malmö faktiskt...såg dock inte så mycket=)
När jag kom hem hade älsklingen tänt massa ljus i hela lägenheten och gjort de mysigt....love!
En söndag är till för att ha som viladag, så jag kunde förstås inte trottsa detta och har slappat hela dagen=) Har dock hunnit med en promenix (såklart=) och tagit upp alla julsaker, så nu är vi reda för julen......välkommen första advent!

                                                                                                                                     
                                                                                                                             //S

tupperware...

Publicerad 2009-11-26 14:51:41 i Allmänt,

Vi har inte lyckats rädda filerna än, men träffade på en kompis vars kille kan massa om datorer så förhoppningsvis kommer han kunna rädda alla mina bilder...hoppas hoppas hoppas!
Dock fungerar Annies dator super och jag känner hur tur de var att hon kunde låna ut den till mig....tack tack tack!
Nu har jag precis varit i skolan och lämnat in pappersformatet av hemtentan....skrev färdigt den igår, vilket var himla skönt! Är kanske inte supernöjd med den men den får duga....alltid lika svårt att veta vad man ska ha med och vad de tycker är relevant...men men.
Ikväll blir de tupperware-party hos Karin och ska blir superskoj att se....mamma hade sånna party hemma förr när vi var mindre, så vi är uppväxta med deras produkter=)
De enda jag hoppas köpa är en bra matlåda.....tsss. Tror att de kommer bli en trevlig kväll med massa skojiga saker att se.
Har även hunnit med en riktig långpromenad idag på förmiddagen, hann nästan emellan alla regnskurar=)
Vad har ni gjort denna regninga torsdag?

                                                                                                                     //S

Mitt nya mål....

Publicerad 2009-11-26 14:44:50 i Allmänt,


Igår kände jag att jag fick nog av att aldrig tappa de där kilona jag gått upp och har därför satt upp ett mål. Jag ska gå promenad, varje dag nu i 1 månad framöver (till julafton) och se om jag kan få igång min ämnesomsättning igen. Jag får endast byta ut promenaden mot en springrunda annars om jag tex tränar volleyboll skall jag även gå en promenad....inga undantag!
Kände att de var perfekt läge nu då jag inte har mycket saker i skolan...
Någon som vill vara med och göra samma sak?

                                                                                                                   //S

HATAR DATORER

Publicerad 2009-11-24 15:17:38 i Allmänt,

Min dag har varit skit...en riktig otursdag! Gick upp relativt tidigt idag för att jag skulle försöka få min hemtenta klar...när jag sätter igång min dator så verkar allt som vanligt när helt plötsligt skärmen blir svart trots att datorn är igång........jag får panik och sen har resten av dagen varit förstörd! Troligtvis är de ljusen i skärmen eller nåt sånt som gått sönder och kostar typ 2000kr att laga...jippi! Just nu har min syster varit så superduper snäll och lånat ut hennes laptop till mig, då hon inte använder den så mycket. Det enda jag är ledsen för nu är att Isse inte skall lyckas att rädda alla mina bilder jag har och som jag inte har sparat någonstanns..*tår*
Gud vad jag hatar datorer ibland....och man märker hur hela ens liv är kretsat kring den där dumma burken!
Tur i oturen skickade jag över min hemtenta som jag hade skrivit en stor del av till min mejl igår så jag slipper skriva om skiten....då hade jag nog inte överlevt denna dag!
Nu ska jag snart hem till Lina och skriva stipendie till Filippinerna....hoppas dagen avslutas positivt, ska bara se till att jag inte blir påkörd påvägen dit!

Hoppas ni har haft en bra tisdag ialla fall......
                                                                                                                                  //S

måndag v48..

Publicerad 2009-11-23 17:30:44 i Allmänt,

Ledig hela den här veckan.....med kravet att skriva en hemtenta tills på torsdag. Har hunnit ungefär 2/3 idag och är väldigt nöjd och det känns skönt att få mycket gjort såhär i början av veckan. Är jag lika effektiv imorn så kan jag nog lämna in den sen....men det återstår att se.
Ska snart iväg för lite volleyboll med mina vänner och sen blir de en härlig tv-kväll med älsklingen. Jag känner att jag njuter mer av myskvällar i soffan nu under vinterhalvåret då man kan tända massa ljus och det finns massa bra program varje kväll nu nästan....me like!
Vad har ni hittat på idag?
                                                                                                                   //S

mysko...

Publicerad 2009-11-23 17:23:12 i Allmänt,


Fick hem detta brev idag....ska man vara orolig när någon har öppnat min telefonräkning och sedan efter att ha öppnat skiten sett att de inte är ens eget namn på och sedan "omsorgsfullt" tejpat igen de med 100tejpbitar......???
Kunde inte människan varit så snäll och betalat den med då...är de för mycket begärt??
Glad nu i efterhand att den tillslut kom fram då den snart måste betalas, stackars brevet måste varit på rymmen i nån veckan nu=)
                                                                                                                       //S

helgen som gått....

Publicerad 2009-11-23 17:17:56 i Allmänt,

Hade en dålig pluggdag i lördags då jag enbart hann med en bok och inte alls så mycket jag tänkt....dock fick jag 1h solljus mitt på dagen och en skön promenix, vilket var behövligt!
Under söndagen var de dax för en heldags jobb med dom fina barnen och trotts de skittråkiga vädret var de en bra dag!
När jag kom hem hade älsklingen dukat upp med god mat och lite plockmat oxå med parmaskina,melon, brie och annat gott.....en väldigt mysig och bra avslutning på helgen.


Hoppas din helg varit kanon!
                                                                                                                    //S
 

Fredag

Publicerad 2009-11-20 21:22:42 i Allmänt,

Sitter nerkrypen i soffan och kollar på Idol och njuter av alla fina kärlekslåtar de sjunger ikväll.....me love!
Min dag började i skolan efter en jobbig och plågsam natt av hemska magsmärtor (lingonveckan)....hade vår sista föreläsningen för denna termin(!!!) då vi har massa självständigt arbete framöver. Kändes nog konstigare för endel som hade sin sista föreläsning någonsin i sin utbildning då dom tar examen i januari....helt sjuk tanke att om 1år är jag där med!!
Fick även lite fixat under lunchen så nu är jag reda för råpluggande av hemtenta nästa vecka....vågen!
Efter de var de dax för Yoga på friskis och göra mig lite flexibel och vig...tss. Är verkligen en sjukt bra träningsform och tycker fler borde testa....
Nu väntar jag på att älsklingen ska komma hem från sin innebandymatch för då blir de filmmys....
Imorn ska jag sova länge länge för att sedan ägna hela dagen åt att läsa och plugga....vilken lördag de kommer bli*tss*
                                                                                                                                   //S

kalas helg

Publicerad 2009-11-19 22:23:23 i Allmänt,

Min förra helg var en riktig fest-helg då vi var på två inflyttningsfester både under fredagen och lördagen. Först var vi hos Erik och Elin som bor såååååå fint...älskade deras lägenhet och blev smått avis! Blev en tidigt hemgång dock då jag skulle jobba 9-20 på lördagen....men trevligt var de!

Körde en mysig tunika och lite tjockare leggings....hade dock vara raggisarna hemma=)


Sedan åkte jag hem efter jobbet på lördagen i rasande fart för att fräscha till mig och sen var de inflyttningsfest hos Anna och Patrik. Hann knappt dit innan de var dax för utgång och gänget på typ 20pers drog sig ner mot stan....

Utgång= partytopp=). Tyvärr hann jag inte eller orkade locka håret....


Både tunikan och den svarta toppen är köpta i Sthlm och affären New Yorker!

                                                                                                                           //S

nu är de dax...

Publicerad 2009-11-19 21:59:42 i Allmänt,

Nu har jag bestämt mig för att ta tag i de där med bloggandet igen och skriva här ofta ofta.....de är ju de bloggandet är till för. För mig att skriva av mig om mitt liv och allt kul som händer och för er att ha nåt att läsa. Själv läser jag mest bloggar som jag vet skriver ofta och som jag vet alltid har skrivit nåt nytt när jag går in.....
Dock ska jag försöka att inte bli för bunden till bloggen heller då man blir lite galen tillslut..tss...tar kort på allt man gör, vad man äter och hur man ser ut....allt ska dokumenteras=)
Dock gillar jag att ta egna bilder än att sno en bild från google!
Hoppas nu bara att jag får massa intressant att skriva om och att ni tycker så med....
X0X0
                                                                                                                     //S

vilken onsdag...

Publicerad 2009-11-11 15:36:41 i Allmänt,

Inte gjort ett skit idag......är ledig idag och inget inplanerat, vilket är en sköööön känsla. Vi tog en lång sovmorgon och sen lite slapp i soffan. Nu blir de lite städning och sen promenix med syster, blir en riktig lång runda idag är de bestämt!
Tisdagen fortsatte i trötthetens tecken och heldag i skolan+ möte om examensarbete under lunchen=stress! Blev ändå volleyboll på em vilket var ett bra beslut då de var hur skoj som helst=)

Ikväll börjar so you think you can dance (mitt favvoprogram) som ni inte får missa. Kommer själv sitta spikad och drömma mig bort, önska att jag kunde röra mig så....åååå!

                                                                                                                   //S

ingen motivation...

Publicerad 2009-11-09 17:18:03 i Allmänt,

Vad gör man när ens motivation är noll.....trött och seg, ont överallt, fryser och lättirriterad.....vilken härlig snart på veckan.....hahha
Efter allt för lite sömn på jobbet mellan lör/sön så var jag istället övertrött igår efter att besökt föräldrarna i Hok, med lövkrattning och mys. Sen hem och bara vända för att sen kolla på handboll och Eve...sedan till kvällsfika hos Emelie (där jag var allt för trött för att vara social=) och sen avsluta med tv-tittande.....var som en död zombi i morse när klockan ringde!
Hade dock en mysig morgon med sconesfrukost hemma hos Anna för lite grupparbete...hade även lite hundträning med Jennys nya valp...tss
Sen hem för lunch och sammanställning av gruppens tjöt (hann inte med detta under utsatt tid)....har inte rört mig från soffan sen dess. Allt de där om att ut och springa eller gå en långpromenad har försvunnit med orken/lusten.....jag som tränade så bra förra veckan!!
Ska försöka övertala älsklingen att gå en promenix, då mörkret är allt för skrämmande för lilla mig=)
                                                                                                                               //S

present tips!

Publicerad 2009-11-07 17:07:01 i Allmänt,

Hade beställt 2 muggar från Extrafilm som jag hade hoppats skulle komma innan torsdagen som vi kunde ha på morgonen till frukosten. Jag har själv "designat" dom och blev väldigt nöjd. Dom kom på torsdagen så fick bli en överraskningen sen efter vi kom hem från relaxen.

Den första är med fyra bilder...på andra sidan står de "du är kärlek för mig"


Denna är de en bild med rund bild och sen på andra sidan står de " Jag älskar dig" samt bredvid de 2 hjänan står de C&S



                                                                                                                               //S

mysig dag....

Publicerad 2009-11-07 16:59:03 i Allmänt,

Hade en underbart mysig dag i torsdags med massa av kärlek!
Vi åt frukost i sängen och sen blev de att vi åkte till atlantis -spa i Huskvarna för först träning i gymmet, vilket jag har försökt få med Isse till i evigheter. Sen åt vi lunch i deras relaxavdelning och sen blev de massa bubbel och bastu under em. På kvällen sen hade vi bokat bord på La dolce vita nere på stan och ett ställe jag verkligen kan rekommendera.....ååå va smaskig mat!

Till förrätt beställde vi in deras tallrik med italienska delikatesser......så smaskigt!! och vi var mätta när varmrätten kom...men den var underbart god med=)


Vi avslutade kvällen med en promenad hem och sen filmmys........love!
                                                                                                                     //S

kärlek....

Publicerad 2009-11-07 16:53:53 i Allmänt,



Denna "tatuering" kom älsklingen in med och försökte lura mig att han hade tatuerat in ett hjärta med mitt namn och datum när vi träffades......inte sant såklart, då han inte tycker man ska tatuera sig men väldigt sött. Kanske börjar han även bli okey med att jag kommer göra en snart.....håller fortfarande på att bearbeta honom..tss!
Han hade till och med köpt ett visst sorts papper som man kan klistra fast....så nu ska jag försöka hitta några fina motiv som jag kan skriva ut och "testa" på kroppen, vart och vilken jag skulle vilja ha, smart va!
                                                                                                                    //S

5 år av kärlek!

Publicerad 2009-11-05 11:31:32 i Allmänt,

Idag firar jag och älsklingen att vi varit tillsammans i 5 år....gud vad tiden gott fort!
Dagen började med frukost på sängen (som jag fixade) med massa gott. Nu åker vi snart till Atlantis-spa för lite träning och sen är relaxavdelningen på schemat....myspys i massor.
Ikväll ska vi gå ut och äta och bara njuta av varandras sällskap....tror de kommer bli en bra torsdag=)

(måste visa sen vad älsklingen kom in och hade gjort 00.05 inatt...de är kärlek de!)

                                                                                                                  //S

Om

Min profilbild

Sara

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela