Sara Bjersgård

livet fortsätter...

Publicerad 2010-03-29 20:55:26 i Allmänt,

Det är konstigt de där med livet....man lever verkligen i en liten bubbla ända tills något drastiskt händer och ens liv förändras. Jag har haft en tung period i mitt liv nu ett tag och man blir trött...sååå trött!
Min morfar dog den 20/3...förra lördagen....ingen hann ta farväl,de gick otroligt fort och kom som en chock. Helgen var en enda gråtfest och ett sista farväl...av den person som varit snällast i världen. Han var den bästa morfar man kan få......alla ungars dröm och han var min morfar!
Man märker även under dessa tider hur nära vi i familjen är....hur mycket stöd och kärlek det finns och hur viktiga dom är. Speciellt min älskling som varit en klippa....min klippa!
Jag har haft tur som haft skola och mycket annat att tänka på...för de är när man är ensam och tid att tänka som gråtattackerna kommer, helt utan förvarning och utlöses av vad som helst egentligen.

Kommer sakna honom...................men han kommer alltid vara en sån stor del av mitt liv!

                                                                                                                                  //S

älskar...

Publicerad 2010-03-20 19:03:52 i Allmänt,



Jag tycker de är sååå vackert med tulpaner....dom är så fina och färgglada. De bästa är buketterna där man har blandat i olika färger.....en fröjd för ögat. Idag när vi var och handlade passade jag på att köpa en bunt...tyvärr hade de inte så fina färger så fick bli vita, stilrent och snyggt=)

                                                                                                                                //S

städa städa varje.....

Publicerad 2010-03-20 10:51:36 i Allmänt,

...lördag och så varje jul..de tycker jag är kul!

Jag vaknar av att vara lätt irriterad på min granne och kan inte förstå varför man ska spela såååå hög musik att jag kan höra varje ord som sägs på en lördagsmorgon......vi har verkligen dom sämsta grannarna!!!
Men nu är jag iaf uppe och laddar inför dagen......vilket inte består av så mycket skoj iof utan av städning. Imorn kommer la familja hit för lite firande och då kan man ju inte ha dammråttor i varje hörn=)
Jag måste även besluta idag vad jag ska bjuda på....så himla svårt då jag är sugen på så mycket gott. Har fått ett superrecept av Lina på en trippelchokladtårta men jag är sugen på ostkaka och våfflor är också väldigt gott, eller ska jag baka massa olika kakor och bullar när jag ändå håller på....bakar ju aldrig annars!??

Men vad det blir återstår att se....nu ska jag ta och äta frukost (härligt med helgen då man kan vänta nån timme med att äta) och sen försöka få upp älsklingen från sängen.

Hoppas ni får en fin lördag!



                                                                                                                        //S

aj aj aj

Publicerad 2010-03-17 11:34:55 i Allmänt,

Har så sjukt ont i nacken idag....började känna redan igår men idag kan jag typ inte röra huvudet åt sidorna eller ner mot hakan.......måste varit dom där himla bakåtkullerbyttorna vi gjorde igår, aj aj aj!

Varit duktig och kört 30min på crossen nu på fm....ska gå på station70 på friskis i eftermiddag, vilket mest är styrka, så tänkte jag skulle få med kondition också....beach 2010??

Idag väntar som sagt en väldigt go dag....ledig och planerat bara roliga saker=)
Vid 14 ska jag till Lina för lite fika och fix med 2 nya stipendier vi ska söka. Lina hittade dem och vi tror vi får söka dom....vi tänkte att vi testar och ser, kan ju inte skada, då vi har allt material färdigt redan liksom!
Sen går vi till friskis för 70min styrkepass, dusch och sen onsdagsfika/träff på kaffepaus med Eve o co.....vilken trevlig dag jag kommer ha!

Hoppas ni får en fin onsdag mina vänner

Vill bara meddela att mina fina lyktor äntligen börjat lysa på kvällarna. Det är sånna som ska ladda upp sig själva av solljuset och när jag köpte dom innan vintern så lös dom inte alls och Isse retade mig för mitt fantastiska köp. Men nu efter dvala 1-2månader lyser alla tre fint varje kväll....me like!
'

                                                                                                                             //S

men herregud....

Publicerad 2010-03-16 20:41:18 i Allmänt,

Nu har jag hicka igen för 8 gången denna eftermiddag/kväll.......vad är felet liksom?
Man fick alltid höra när man var liten att när man hickade "var de någon som tänkte på en".......tycker den där personen kan sluta tänka så mycket nu...blir snart galen!
Det enda knepet som jag tycker funkar och är det smidigaste också är att dricka mycket vatten på en och samma gång...känns som man typ sväljer ner hicken liksom, funkar jämt men gör en väldigt kissenödig=)
Har läst nånstanns att de man ska göra är att irritera halsen med något (typ lingonsylt m.m.) så ska de sluta.....får väl ta och käka lingon resten av kvällen då!

                                                                                                                                         //S

det rullar på...

Publicerad 2010-03-16 20:36:05 i Allmänt,

Dagarna kommer och går...är mycket i skolan och man är trött när man kommer hem. Detta samt att jag inte har nån dator gör att jag inte hinner/kan/orkar skriva i bloggen.....tyvärr!
Kommer nog bli lite svajig uppdatering...ibland flera per dag eller med flera dagars mellanrum, vi får se.

Hade en toppen måndag verkligen. Vi var på Torpaskolan på fm och gjorde två fältstudier....gick kanon och var sååå skönt att få de gjort så tidigt. Tyvärr efter det fick jag sån fruktansvärd huvudvärk...var som om jag hade haft en tenta och man är så spänd och sen släpper allt och huvudvärken kommer. Satt i hela dagens sen..men hann med både promenix med Jeanette och storhandling med älsklingen....sen fick de bli en tidig kojsning.

Idag har vi både haft gymnastik (stå på huvudet, kullerbyttor,tranpetts och annat skoj) och sen även handboll...väldigt skoj!
Kvällen har varit lugn annars och är nu "ledig" onsdag-torsdag, vilket är himla najs!=)
Har även massa skojsigt planerat imorn som jag längtar till.......

                                                                                                               //S

borde inte......

Publicerad 2010-03-13 12:20:18 i Allmänt,

När jag var och lämnade in datorn förra helgen på A6 så tog jag en liten tripp i de andra affärerna och såklart fick jag med mig lite hem=) De är ju lätt att vara efterklok när man nu inser att de är köpstop tills jag sparat ihop till en ny dator....suck!
Men ska njuta av de jag köpte ändå....en sann shoppoholic!

Då min hårfön dog, var detta ett nödvändigt köp...en ny söt hårfön!


På Intersport hittade jag perfekta träningströjor...man fick 2 för 200kr, så jag köpte 4=)


På H&M fanns de sååå mycket fint nu...vad jag önskade att jag var lite rikare=) Men fick bli lite krimskrams iaf. Ett fint halsband, söta hårspännen och bronzepuder.


Hittade denna fina sjal på H&M oxå....blev helt kär i den men hängde tillbaka den först då jag inte visste om jag ville lägga 99kr (haha) på en sjal..snål som jag är. Men den fick hänga med mig hem ändå....väldigt nöjd!


Sen måste jag erkänna att jag varit inne och beställt lite på H&M's hemsida för några veckor sen.....smygshopping=) Blev den där bikinin jag visat innan i turkost, ett par jeansshorts för 99kr, nåt smycke och en hoodtröja....kommer dock inte förrens om 1månad typ.

                                                                                                                                         //S

Bra inledning på helgen...

Publicerad 2010-03-13 12:09:39 i Allmänt,


Hade en supermysig kväll igår.....
Efter en heldag i skolan med föreläsningar och idrottslektion med gymnastik (tranpets,hjulningar och annat skoj) så skulle vi på After Work med massa fina vänner. Vi var runt 20pers så vi fick tyvärr sitta lite utspritt, då de var fullt med folk på Pipes igår.....Men blev ändå en mycket trevlig kväll. Efter några timmar drog vi vidare till Harrys....22.30 drog jag och älsklingen oss hemåt...en såndär lagom kväll=)

Idag skulle vi egentligen åkt och hälsat på morfar men de fick bli imorn istället,så delar vi upp besöken över helgen (mamma och pappa är där nu). Hoppas han är på bättringsvägen.....älskade morfar!

                                                                                                                                     //S

Hatar datorer.....verkligen!

Publicerad 2010-03-11 16:24:50 i Allmänt,



Jag lämnade in min dator i helgen, efter att den utan förvarning kraschade för ett tag sen. Har fått låna min systers dator nu, vilket varit väldigt skönt.
Nu ringde it-nissen idag och meddelade att moderkortet var sönder och att de skulle kosta 5500kr att fixa....alltså helt onödigt att lägga på en dator som är 2½år gammal. Alltså är de bara att köpa en ny dator......mitt dilemma är nu att en fattig student som jag har liksom inte 5000kr att bara slänga ut sådär...vad ska jag göra liksom?
Just nu sitter jag vid älsklingens dator, medans han är på innebandy.....men de kommer ju inte funka i längden, då jag bara kan skriva arbeten när han inte behöver datorn då.
F*n F*n F*n....vad jag hatar datorer!
Det första jag gjorde i min "åtgärdsplan" är att ändra min csn-ansökan så jag tar fullt lån hela terminen...kanske kan jag spara ihop till en dator om några månader....jippi!=/
Den andra åtgärden blir att endast önska mig pengar av alla som födelsedagspresent nu.....kan komma en bit på vägen iaf....*tänk positivt, tänk positivt*

Har annars hållt i en volleyboll lektion idag som gick skitbra........alltid nåt!

                                                                                                                                        //S

Tips...

Publicerad 2010-03-09 19:14:53 i Allmänt,

Jag är förkyld och dricker därför mer te än vanligt=)
Ett tips som jag fått från min mamma är att lägga i ingefära i teet. Ger en jättegod smak om de får dra sig lite och är nyttigt. Vill man kan man även tugga i sig bitarna, dock är det lite starkt.



           

Ingefära
-aptiten och matsmältningen stimuleras.
-antiinflammatoriska 
-hjärtstärkande.
-stimulerar andning och blodcirkulation
-reducera smärta vid huvudvärk.
-effektivt mot illamående och åksjuka. 


                                                                                                                            //S

lördag och helg...

Publicerad 2010-03-06 09:23:29 i Allmänt,

Nu kommer snart mamma o co och hämtar upp mig, då vi ska åka och besöka morfar och mormor idag.
Har haft en väldigt bra vecka med massa skoj, men är alltid lika skönt att få helg,tycker jag.

Har dock haft sån himla otur de senaste.......
-min dator kraschade för ett tag sen...fick låna min systers, men nu har den börjat krångla....suck! Men de är tur att man har en duktig pojkvän som fixar sånt=)
- Igår dog min hårfön.....började ryka från den, så den tackade för sig och nu kan jag inte få mitt hår torrt alls efter en dusch...suck!
- min mobil är skitkass...eller batteriet är det, då de räcker med att jag ringer ett samtal så är batteriet slut......jäkla skit!

Imorn hade jag tänkt att jag äntligen skulle lämna in min dator på elgiganten så de får kolla om de går att fixa för en "billig" peng eller om jag måste köpa en ny....uch uch. I samma veva tänkte jag införskaffa mig en ny hårfön.....den som dog nu är egentligen mammas!!=) Sen ska Isse kolla på min systers data idag med och se om han kan få bort den där jäkla skylten som kommer upp hela tiden...väldigt mysko de där!

Nähä nu ska jag slita mig från älsklingens dator, gå ut med mitt blöta hår och ta med mig min kassa mobil för att åka till vedum.
Hoppas ni får en fin helg mina vänner

                                                                                                                             //S

here we come.....typ!

Publicerad 2010-03-03 10:13:33 i Allmänt,

Igår lämnade jag och Lina in stipendieansökan.....nu är de bara att vänta tills april om vi får de eller inte, kommer bli en lååång väntan!

Annars mår jag rätt bra....solen skiner för andra dagen idag och hoppas hoppas alla snö smälter bort nu!
Jag har haft hektiska dagar nu, med tvättning kl6 på morgonen, föreläsningar och träningspass, jag har hållt i uppvärmningen och jag har satt ihop uppvärmningen (tog evigheter)....jag har fixat med stipendiet, jag har lunchat med Lina, jag har gått promenad med Jeanette, har storhandlat masssa mat för masssa pengar, jag har sovit för få timmar och drömt massa hemska drömmar, jag har pratat telefon med min fina vän Karin och jag har pratat med min mamma som klarade Öppet spår galant.

Idag har jag haft sovmorgon...ska inte vara i skolan förrens kl11 för lite gruppstudier. Vi ska idag planera för vår Volleyboll lektioner vi ska börja hålla i nästa vecka...skoj skoj.
Ikväll blir de fest.....förfest hos en klasskompis och sen kåren. Ska bli skojsigt då de var läängesen jag var där. Vi är också ett väldigt roligt gäng att gå ut med så kommer nog bli en skojsig kväll.
Dock börjar jag känna mig mer och mer förkyld för varje dag....vilket inte känns helt lyckat...suck, alltid ska det vara nåt!

                                                                                                                                            //S

Om

Min profilbild

Sara

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela