Sara Bjersgård

det är nästan roligt jämt....

Publicerad 2011-12-31 10:57:29 i Allmänt,


Nu får ni ursäkta den konstiga vinkeln på kortet men blir så när jag lägger in bilder från mobilen till bloggen...vet inte varför.
Men ser ni vad brun jag är......hade själv önskat att de var för jag varit utomlands över lovet men så är inte fallet. Igår var jag och Lina och testade spraytanning och de var så skoj. Vi blev dessutom sjukt bruna om man jämför hur bleka vi var innan....bästa grejen ever!!! Så nu kommer vi vara fräsha och fina till nyårsfesten/25års festen som äger rum i kväll....ååå vad jag längtar!
Lovar att jag skall vara duktig med den där himla kameran ikväll....de är ju sådana här kvällar med de bästaste av vänner man vill föreviga.
XOXO
Sara

frisörtid!

Publicerad 2011-12-13 20:56:40 i Allmänt,

Imorgon är det äntligen dax för att klippa och färga håret. Dock vet jag inte alls hur jag vill ha mitt hår. Vet inte om jag ska satsa på kallare blonda nyanser då mitt hår är rätt gult just nu. Eller ska jag satsa på mer varma nyanser med brunare inslag...!? Blir nog ett infall imorgon när jag väl sitter i frisörstolen...kanske kommer jag ut med svart hår:) fast de där har jag iof redan testat...haahah!

det senaste!

Publicerad 2011-12-03 21:13:34 i Allmänt,

Nu sitter jag och skriver på min nya mobil....så himla roligt och spännande! Kanske blir det fler blogg inlägg pga av detta! Känner att jag är med i utvecklingen nu iaf...haha! Xoxo sara

Om

Min profilbild

Sara

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela