Sara Bjersgård

ångest..åååå ja!

Publicerad 2012-02-18 15:52:16 i Allmänt,


Detta ligger framför mig nu......har skjutit på det hela veckan och jag gör de just nu med genom att blogga istället...haha!
Egentligen har jag inte massa att planera för nästa veckas jobb med tog med massa hem som jag hade kunnat göra under lovet....mycket gjort blev de dock inte! Man ska veta att som lärare finns de massa man egentligen kan göra, förbereda, skriva, dokumentera m.m. Jag har med mig planeringsscheman, klasskonferanser att skriva, medarbetarsamtals-dokument att fylla i, måluppfyllelse/kunskapskrav att fylla i, Hab-papper och begåvningsformulär att fylla i. Det sistnämnda ska jag dock ta tag i nu...har man lovat psykologen det så är de nog bäst att göra de också=)

Men nu är mitt underbara sportlov slut och dax att ställa in sig på jobb igen....

XOXO
Sara

Made by Indiska

Publicerad 2012-02-18 15:38:44 i Allmänt,

När jag var inne på Indiska i veckan kunde jag inte motstå att köpa lite nya tekoppar.

Blev två turkosa med guldkant...perfekt för te-bjudning           


Sen hittade jag dessa megamuggar....love!

XOXO
Sara

Sportlov=shoppinglov

Publicerad 2012-02-18 15:33:45 i Allmänt,

Denna vecka har jag haft sportlov...en av de härliga förmånerna man har när man är lärare. Många timmar har spenderats på stan/A6 med både Isse, Viktor och Jeanette. Supermysigt men livsfarligt för plånboken!!!

Ny mysig knallrosa tröja...prefekt att ha på jobbet där man fryser som attan!!


   slog till på nya nagellack..oopps!               och ett nytt armband=)


Min fina lila klocka gick sönder nyligen och tydligen på det enda stället de inte kunde laga den på. Så fick akutköpa en ny...men blev faktiskt väldigt nöjd. Mer åt det stilrena hållet!


På JC har dom utförsäljning på ALLT och 50% så därför passade jag på att köpa ett par jeans. Dock var de rätt dyra Tiger-jeans så blev ändå rätt dyra för att vara mig. Blev även ett nytt skärp..man får passa på!

Nu får det bli en shoppingfri period ett tag framöver.....men känner jag mig rätt kommer snart shoppingbegäret tillbaka=)

XOXO
Sara

är det nåt speicellt som ska hända??

Publicerad 2012-02-18 13:14:03 i Allmänt,

Blev så full i skratt när jag såg på min bloggstatestik om hur många som är här inne på bloggen och kikar och såg då hur många fler som var inne just den 15februari......varför detta kan man undra..tsss!
Men våran Alla Hjärtans- dag var som vanligt och vi var ute och åt med min syster och sambo.

Jag kan även citera Isse "mig spelar det ingen roll om vi förlovar oss eller inte, det kommer ju ändå alltid vara vi"


När "det" väl händer så lovar jag att uppdatera här......=)


Imorn ska jag ialla fall på bröllopsmässa på Elmia....undra om jag kommer bli galet sugen efter en heldag med massa fina klänningar och piff,piff och blingbling...haha!
XOXO
Sara

slut på en era....

Publicerad 2012-02-17 20:05:48 i Allmänt,


Igår var jag på mitt sista akupunkturbesök och jag valde av olika anledningar att avsluta innan akupunktören ville egentligen.....Jag är oerhört lättad att jag slipper ägna varje onsdag samt fredag eftermiddag till detta fast det även är väldigt vemodigt då det blivit en sån stor del av min vardag.
Magen känns bättre och jag kommer äta massa örter ett tag till....hoppas den krampfria magen är här för att stanna!
Ville bara visa att jag även under ett av besöken testade på koppning...såg helt galen ut efteråt med sådana blåmärken över hela ryggen men var väldigt häftigt att testa och gjorde inte alls ont. Ska även vara bra mot massa....!!! Hokuspokus skulle många säga....spännande säger jag..haha!


XOXO
Sara

en liten sak......

Publicerad 2012-02-17 19:50:20 i Allmänt,Denna söta lilla pin sitter nu på min jacka.....alla kan vi göra små saker.
Dessa pinns säljs för hjärtsjuka barn!

XOXO
Sara

Om

Min profilbild

Sara

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela