Sara Bjersgård

akupunktur och helg...

Publicerad 2012-01-27 19:23:14 i Allmänt,

Var på undersökning hos akupunktören idag då jag nu gått mina 10gånger och fick nu ett utlåtande hur det stod till i min kropp efter de tänkta behandlingarna. Hon kunde se att min kropp och mina organ fortfarande är i obalans och behöver ytterligare behandling för att de skall bli bra......antingen försöker hon lura mig på mer pengar eller så ser hon verkligen dessa saker hos mig! Just nu vet jag inte vad jag skall tro och på vilket ben jag ska stå på, då min mage har krånglat och smärtat några dagar. Alltså känner jag mig bättre än när jag började med akupunkturen men inte alls toppen.....det utlåtandet kunde jag med göra! Jag har dock gått med på att ge det 5behandlingar till....sen får vi se, om de var många lappar bortkastade eller verkligen gör mitt liv bättre...to be continued!

Fredag är just nu min favoritdag på hela veckan.....4 av veckans dagar är det just de jag längtar till....fredag!! Just nu uppskattar jag även tanken på att ha en hel helg med min älskling helt oplanerad....slapp,sova och mys står på schemat.....love!

Vad ska ni hitta på för skoj i helgen?...kommentera gärna=)


Nyår 2011/2012!

Publicerad 2012-01-20 20:08:43 i Allmänt,

Av ren principsak har jag valt att bara lägga ut bilder på mig och inte på de övriga gästerna under nyår....alla kanske inte vill synas i denna fina blogg och de måste ju alltid respekteras.

Vi tillbringade vår nyår hos Lina & Pelle och firade Linas kommande 25års dag. Alla de närmaste vännerna var bjudna med respektive och vi blev sammanlagt 18st...såå skoj att alla kunde komma!

Jag testade ny läpppenna för kvällen....bubbelrosa och sååå mig! Helt klart en ny favorit=)


Jag kände mig så snygg i mitt klänningsfynd...love!!


Jag och Isse åkte lite tiidgare till Lina & Pelle för att hjälpa till med de sista.....och mumsa snittar innan alla andra kom..tss!
Vi bjöds på sååå god mat under kvällen!Jag och min älskling!
man kan även kalla oss brunis och vitis...tss

Vid tolvslaget sköt vi raketer och drack skumpa....vi skickade även upp en lykta där alla gäster hade skrivit en hälsning/önskan på!


Var en fantastisk kväll och så många skratt!
Tack Lina & Pelle för att vi blev bjudna.
Jag var till och med glad över huvudvärken som infann sig på söndagen, då detta indikerar på att jag kunde/vågade dricka hela kvällen utan att ha ont i magen.....vågen på de!!!
Vi avslutade kvällen/natten med ett litet stopp på violbacken hos Karin & Mats som vi annars brukar fira nyår med....en väldigt lyckad kväll helt enkelt!

Jag omfamnar det nya året och tror det kommer bli det bästa på länge.....fast just nu spyr jag på kylan och mörker så omfamnar mest sommaren 2012, men ändå.=)
XOXO
Sara

Julen 2011!

Publicerad 2012-01-20 19:41:13 i Allmänt,


Detta är vår fina plastis för iår.....


Iår firade vi hemma i Hok.....


Bästa syster och jag redo för julfirande


Det traditionella julkortet på la familja!


Jag bara älskar julen.....och min fina familj!

Efter firande hemma i Hok begav jag mig till min andra familj , familjen Fredrikssons och firade lite till. Blev galet sent detta året med....men mysfaktorn var sååå hög i år så de gjorde verkligen ingenting!


XOXO
Sara

maguppdatering....

Publicerad 2012-01-20 18:59:25 i Allmänt,

Kanske inte det roligaste att läsa om men just nu är detta en sån stor del av mitt liv och vardag.......innan jul började jag gå på kinesisk akupunktur för att få hjälp med min mage. Läkarna på ryhov har nu ställt diagnosen "en ovanlig form av IBS" och kan erbjuda mig anti depressiva medel (ämnen i dessa mediciner kan hjälpa nervtrådarna till tarmen) eller kognitiv beteendeterapi (lära sig tänka bort smärtan)....jag kände efter detta utlåtande att jag ville testa nåt mer upplyftande och blev tipsad av en kollega om akupunktur.
Jag har känt positiv verkan av detta nu och jag hoppas att efter min 10behandlingar skall må mycket bättre (som innan all denna skit började).

Blev dock så full i skratt när jag skulle börja med att äta örter för att komplettera akupunkturen fick de kinesiska preparaten i en fin apotektpåse.....hmmm!

Känns ju trovärdigt med en apotekspåse ju.....eller???!!

XOXO
Sara

vem var hopplös...?

Publicerad 2012-01-20 18:47:47 i Allmänt,

Har tänkt att blogga så många gånger de senaste veckorna men inte riktigt orkat ta tag i de!
Men nu har jag iaf laddat in alla bilder från jul och nyår och massa annat skoj som har hänt.
Jag försöker även strukturera upp min vår och allt som skall hända och som man vill hinna med....just nu blir jag bara stressad av att tänka på de....men tror de ändå kommer bli en underbar vår!
- Älsklingen fyller år snart
- Jag fyller 25, både släktkalas och fest med vännerna skall planeras in!
- Ridning på islandshäst med alla vänner
- Resa till London under påsk
- Vinprovning med familjen
- Stockholmstripp till bästa Karin måste planeras in
- Massa extrakvällar, öppethus och studiebesök att planera för eleverna på jobbet
- Ta tag i den där jäkla träningen oxå...........

och massa, massa mer

Nu ska jag iaf försöka bjuda på lite bilder framöver från slutet av 2011 och den fantastiska början av 2012!

XOXO
Sara

Om

Min profilbild

Sara

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela