Sara Bjersgård

lektyr

Publicerad 2012-06-21 21:40:12 i Allmänt,Har som ett personligt mål i sommar att hinna läsa en massa. Därför införskaffade jag 4 nya pocket idag....
- Elsas mode + Elsas värld. De två första böckerna i Sofi Fahrmans triologi.
- Kiss heaven goodbye. Älskar att läsa på engelska så fick bli en bok på engelska med, trotts att dom är dubbelt så dyra tyvärr.
- De oskuldsfulla. Var bara tvungen att ta en självbiografi också, då detta är det enda jag har läst de senaste åren.

altanen

Publicerad 2012-06-21 21:34:29 i Allmänt,


Har börjat fixa iordning lite på balkongen nu.....är så himla svårt att bestämma vad man vill ha och det finns ju så mycket fint. Men nu är vi nästan färdiga där ute. Det enda som fattas är ett orientaliskt brickbord, vilket verkar vara supersvårt att hitta nånstanns!

Nya ljuslyktor.......underbara!


Olivträd


Ljuslyktor som jag fyndade på Village utförsäljning!


Idag är första dagen på mitt 7 1/2 veckor långa sommarlov och jag hoppas jag får många härliga dagar och kvällar ute på balkongen framöver.

träningsvecka

Publicerad 2012-06-09 18:34:12 i Allmänt,

Tyvärr har veckans träning varit superdålig och de beror lite på min skada förra veckan men mest på jobb, jobb, jobb som kommit ivägen.

Så veckans träning blev ynka:
Måndag: Gymmet 2mil på cykel+ styrka
Fredag: Promenix med mamma


Har dock hittat en toppen app som man kan leka med alla bilder man har på mobilen och skapa fina collage...väldigt bloggvänligt=)

slappar söndag

Publicerad 2012-06-03 12:00:19 i Allmänt,


Idag har jag ägnat hela morgonen i sängen med datorn i knäet.
Igår åkte älsklingen till Växjö över helgen så fått sysselsätta mig själv dessa två dagar.
Igår åkte mamma, jag, min bror och hans sambo till mormor...min mormor är världens mysigaste och jag tänker de varje gång jag träffar henne...verkligen världens mysigaste! Sedan hängde jag med hem till Hok på kvällen då det vankades slaffspizza ala Hoks pizzeria. Världens godaste kebabpizza där. Min bror njöt för fulla muggar då de inte existerar liknande pizzor i Stockholm.....!!
Om någon timme hoppas jag min älskling kommer hem igen och då fortsätter slappsöndagen tillsammans med honom...love!

fyndat

Publicerad 2012-06-03 11:53:39 i Allmänt,


Igår invigde jag min "nya" väska som jag köpte i London. Gav hela 5pund för den på Primark.....fynda,fynda!
Är egentligen inte alls min stil av väska då alla mina brukar gå i svart eller brun nyans. Men börjar gilla den allt mer och blir en perfekt sommarväska med sin babyrosa färg.
Vad tycks?

vad hände med vädret?

Publicerad 2012-06-01 17:33:52 i Allmänt,

Förra helgen drack vi Pimms, grillade och kollade på Eurovision............Jag ägnade hela söndagen vid poolen hemma i Hok.......


Sen dess har det typ regnat konstant känns det som......vilken skillnad lite sol gör för humöret och spontaniteten känner jag!
Jag hoppas bara solen tänker komma tillbaka lagom till skolavslutningarna....det är ju som vid jul. Det känns inte riktigt som julafton om det inte är någon snö. Samma gäller skolavslutningen. Det känns inte som sommarlov om det är 10grader och regn.....vi behöver sooooooolllll, tack!

ikväll blir de.....

Publicerad 2012-06-01 17:26:13 i Allmänt,

...piren!
Ikväll blir det tjejkväll med Anna och Jessica med middag på piren. Ska bli så skoj och jag behöver verkligen en kväll med fina vänner just nu. Ska dock försöka undvika att prata om jobb och allt annat tråkigt som hänt de senaste. Ikväll behövs de fnissas och pratas ikapp!!!Nu ska jag göra mig fin för kvällen....riktigt skitväder så jag hoppas vi inte fryser ihjäl!!!

hetsäter....

Publicerad 2012-06-01 17:19:17 i Allmänt,


Mellanmåls dax och jag kör på fredagsmums med en Skyr blåbär och lite 70% choklad.
Dock har jag redan hetsätit en stor matlåda med endast spagetti när jag kom hem vid 14tiden. Hade sån huvudvärk och då får jag oftast panik och äter de som kommer i min väg...allt för att huvudvärken ska släppa. Av erfarenhet beror vanligtvis min huvudvärk på att jag ätit för dåligt och så var även fallet nu.....hopplöst att undvika kolhydrater ju!


Men nu tar vi helg och då unnar jag mig mer av de farliga K (kolhydraterna)....


pissdagar....

Publicerad 2012-06-01 17:14:56 i Allmänt,

Den här veckan har det mest varit skitdagar med massa stress och jobbigheter.....de nådde sin kulmen igår när vi fick två jobbiga besked och på det skadade jag mitt ben så jag var extra kinkig.


De är tur att jag fick umgås med min mamma och pappa igår och sen kramas en massa med älsklingen....man behöver de så mycket de där dagarna. Vi ska ta oss igenom detta.....

Överansträngt ett muskelfäste så jag har fått ordinerat kylning och tejpning av min syster. Så skönt att hon vet så mycket (ibland...hihi). Har svårt att gå och kan knappt böja benet....så ingen träning mer för mig på ett tag...åååå så pissigt!!! Kanske inte var så smart heller att envisas med att springa igår....opps!


Om

Min profilbild

Sara

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela