Sara Bjersgård

Ska jag beställa?

Publicerad 2009-07-30 21:16:03 i Allmänt,

Nu har jag valt ut vad jag vill beställa från den nya H&M katalogen-hösten 2009!

Vit blus med hög hals





Vet inte vilken färg jag vill ha av denna cardigan. Mintgrönt ät ju så himla fint, men mörklila är ju mer höstfärg. Kan jag inte bestämma mig köper jag nog en svart, istället. Mycket enklare ju=)



Sen har jag hittat denna snygga mössa. Men vilken färg är bäst att välja. Sp härligt med färg men svårt att matcha med halsduk.


Den här sjalen tror jag jag kommer bo i under hösten. Känns som den skulle passa mig.....vad tror ni?

Var även väldigt sugen på att beställa en väska med, men hittade samma inne på A6 idag, så har redan köpt den. Den kommer bli perfekt till skolan. Enkel och stor så alla böcker, block och matlåda får plats.





Åååå vad roligt de är med shopping......farligt, men roligt!
//S


Planer för dan'

Publicerad 2009-07-30 12:46:01 i Allmänt,



Håller på att laga mat just nu.......dax för lunch ju=)
I eftermiddag blir de lite shopping med mamma, Christine och Annie på A6 och Ikea. Tyvärr måste jag hålla hårt i plånboken idag, efter vår feta elräkning på 3000kr, vi fick denna månad.
Dock ska jag leta en massa fynd.......vi var inne en sväng på kappahl i tisdags och då köpte Christine ett par byxor för 99kr.....men när hon kom till kassan så var de halva reapriset, så hon fick dom för 49kr........det är fynd de. Så hoppas jag kan hitta massa sånna fynd idag. Byxor/Jeans står högst på listan.......

Igår blev en väldigt lyckad dag och var så skoj att träffa Karin igen. Kunna planera upp Sommarskolan med Frida, som man gått och tänkt på hela sommaren. Och sen tog vi och åkte upp till tabergstoppen och åt deras kända räkmacka och mumsade glass.....jammi! Vilken underbar utsikt de är därifrån.....tog kort med mobilen som jag kan lägga in sen, så får ni se. Såg jobbet därifrån oxå...tss!

Hoppas ni får en fin dag
//S

gillar lockar....

Publicerad 2009-07-30 12:34:48 i Allmänt,

Nu när jag varit ledig väldigt mycket så har jag försökt hitta på massa skojsiga saker för att fördriva tiden. I måndags bestämde jag mig för att testa att locka håret i minismå lockar för att se hur de skulle se ut med mitt kortare hår......blev väldigt nöjd och kommer nog locka de många gånger framöver (när de finns tid för de=)


Vad tycker ni?

Har även färgat utväxten och gjort håret lite mer askblont........
//S aka Trollungen

onsdag..mitt i veckan!

Publicerad 2009-07-29 13:10:50 i Allmänt,

Idag är en sån där dag då man har såmycket planerat så dom bytes av efter varandra. Har precis varit och tränat lite på Friskis med Lina.....gud vad jobbigt de var idag! Sen håller maten på att lagas och jag fixar iordning mig......
Snart kommer Karin hit och vi ska ha lite kvalitetstid=) Hon åker hem till Stockholm imorn och sen vet jag inte när jag kommer se henne nästa gång. (förhoppningsvis väldigt snart)
Vid 17-tiden kommer Frida hit och vi ska planera lite inför sommarskolan vi ska hålla i som tar sin start nästa vecka. Detta får gå rätt snabbt då vi troligtvis ska ut och äta med la familja ikväll. Vi har en släkting från USA här denna veckan så då blir de till att hitta på lite skojsiga saker. Även roligt för en själv att få öva en massa på sin engelska=)

Annars är livet snällt mot mig. Mår bättre från alla sjukdomar och förkyldningar och ledig veckan ut. Dock är detta sista lediga veckan fram till jullovet....uch va hemsk den tanken är!!!!!
Hoppas ni får en fin vecka
//S

någon som vill....

Publicerad 2009-07-26 13:11:48 i Allmänt,


Nya H&M-katalogen har kommit nu.....hittade rätt mycket jag skulle kunna tänka mig beställa. Någon som vill beställa med mig och dela på fraktkostnaden??
Känns konstigt att redan kolla och beställa höstkläder.....men så som vädret är nu,känns de som sommaren är så gott som slut, tyvärr!
//S

varit lite borta....

Publicerad 2009-07-23 18:00:43 i Allmänt,

Var länges sen nu......inte haft lust att skriva och orken faktiskt!
Jag är ledig nu i 2veckor från i fredags.....det första jag gör är att åka till akuten natten mellan fre-lör. Var supersäker på att jag skulle bli sjuk då jag började bli superförkyld men vaknade dock av fruktansvärda magsmärter....hmmm!
Gick upp och försökte med det mesta- Ipren,samarin,äta, dricka, vetekudde...men inget hjälpte och smärtan blev bara värre. Då jag väl (spydde) så trodde jag att det skulle sluta, men icke, så ringde till akuten och tog en liten tripp dit. Fick lite medicin och sen var jag hemma igen. Proverna visade(som vanligt) inget och de trodde de var magkatarr. Vi begav oss hemåt för lite frukost då klockan hade blivit 9 redan och sen hem och sova........
Fick ett litet attack under söndagen och åkte då till jourcentralen för att ta ytterligare tester, men de visade inget heller. Sen dess har magen mått bra. Men förkyldningen har däremot brytit ut och jag mår piss, ändå. Så jag har ungefär legat nu hemma från lör-tor, men idag känner jag mig lite bättre. Det tunga huvudet börjar försvinna och hostan också.

Har även lyckats pricka in min semester för denna sommar, de två veckorna då de ska regna konstant...jippi för de!=/
Nästa vecka kommer vår släkting Christine tll Sverige, så då blir de nog nån vända ut till Hok för att träffa henne and speak some english.
Blir även att träffa Frida snart och planera sommarskolan som äger rum om nån vecka........spännande!
Hoppas även jag får in några planer med mina favvisar Viktor och Karin, som jag fick dissa förra lördagen...*tår*

Hoppas ni har en härlig torsdag och att ni har massa skoj planerat till helgen.
//S

livets kontraster

Publicerad 2009-07-14 20:34:44 i Allmänt,

Mitt liv består av riktiga kontraster just nu......de är sommar, man försöker hitta på saker med vänner och pojkvän samtidigt som man jobbar.
 

Förra veckan var jag ute och åt med tjejkompisar-älskar att klä upp mig och trotsade vädret med bara ben=)
Sen när jag jobbar bullsar man på sig med kläder (minskar rivningsrisken) och man bli så himla ofin och de där feminina man hade bara försvinner....

Har haft en jobbarhelg och nu varit hos mormor och morfar, under en ledig dag, för att plocka jordgubbar och umgås.....sååå mysigt de är att komma dit. Väcker så många minnen gör det med, såhär på sommaren. Jag och min syster var alltid hos dom under sommaren och morfar och mormor tog med oss på en massa skoj.

Imorn blir de jobb igen och jobbar tills fredagkväll. Sen är jag faktiskt ledig i hela 2veckor.....ska bli superskönt och vi får se vad som planeras in då. Hoppas såklart på fint väder och mycket sol och bad...annars kommer jag nog bli en aning ledsen!

Hoppas ni får en fortsatt bra vecka.
//S

onsdag....

Publicerad 2009-07-08 18:34:23 i Allmänt,

Varit dålig på att skriva nu....dagarna bara rinner iväg och känner att jag aldrig har nåt roligt att skriva om dagen. Har egentligen hittat på massa skoj nu, så här kommer en liten uppdatering.
Jag har haft kvalitetstid med min älskling, kollat på film, gått promenader och lagat mat.
Idag har jag umgåtts med Lina en sväng. Vi tog en sväng på stan och kollade lite i affärerna......köpte äntligen de där hallonröda chinos:arna jag suktat över länge nu.....reafynd=)

Sedan tog vi oss en liten (fika) på kaffebönen och sen begav vi oss för att träna på gymmet.......vi har inte varit på gymmet på hur länge som helst, så nu var de verkligen dax! Vi körde kondition 30min så vi riktigt fick svettas och körde slut på oss själva. Sen körde vi armar (som var väldigt jobbigt efter så långt uppehåll) och mage/rygg. Så nu känner jag mig sådär allert och sund, en underbar känsla!
Min älskling jobbar faktiskt nu i 3dagar (med lön), samtidigt som jag nu äntligen är ledig. Men tycker ändå de är toppen och jag är snart ledig igen......
Skulle egentligen åka hem till mormor och morfar i veckan med, men pga vädret m.m så blir de av nästa vecka.....då ska vi plocka jordgubbar...mums. Hoppas dom inte har regnat bort till dess!
Men nu har jag iaf massa tid över till annat, i min ensamhet. Har iof lite planer för resten av veckan redan, som jag hoppas blir av.
Sen blir de jobb, HELA helgen...........

Hoppas ni haft/har en underbar vecka....
XOXO
//S

bra smaldag.....

Publicerad 2009-07-08 18:20:27 i Allmänt,

Ibland så har man dagar man känner sig lite extra smal eller motsatsen, stor som ett hus!
Idag hade jag en bra dag och kände mig sådär smal och allert......me like!

Dagens outfit blev idag:
Linne från Vila-randigt i vit & persikofärg
Jeans från MQ-  från"sunshine"-serien.....älskar!

//S

ingen bra....

Publicerad 2009-07-08 17:45:38 i Allmänt,

Jag har verkligen ingen bra musik att lyssna på på min dator just nu.........tråkigt att lyssna på de gamla vanliga! Bästa att få älsklingen att fixa lite ny musik åt mig, för de där förstår jag mig inte på ändå=)

//S

Liseberg....

Publicerad 2009-07-06 10:40:09 i Allmänt,

Igår var jag och Karin iväg på en liten roadtrip till Göteborg........

Såklart åkte vi till Liseberg för att åka karusell och äta karamell......Vi hade en underbar dag, med solsken och lite köer,toppen bra tyckte vi! Favoriterna var såklart bergochdal-banorna......kittlas gött i magen=)


Hade även tur när vi skulle spela på hjulen....vann stjärnvinst direkt....mums!


Så nu blir de till att äta choklad resten av sommaren.....tsss!

Vi avslutade dagen med att sätta oss på en supermysig uteservering och äta lit god mat, innan vi begav oss hemåt.
Tack för en toppen dag,min vän!
//S

frånvarande..

Publicerad 2009-07-01 14:14:09 i Allmänt,

Har inte orkat skriva nåt på länge nu........
Är inne i en jobb-period nu så har perioder då jag knappt är hemma. Ikväll jobbar jag 16-22. Imorn 9-21 och fre 9-21. Känns som jag inte kommer kunna pusta ut förrens på fredag kväll/lördag. Efter fredagens pass har jag dock ledigt tills nästa fredag......ska bli toppen skönt, tyvärr ska de tydligen regna hela nästa vecka med..........väldigt tråkigt tycker jag. Men hoppas veckan kommer bestå av massa skojsiga saker.......vill ni hitta på nåt är de bara att hojta till=)
Nähä nu ska jag smaska i mig lite jordgubbar och sen bege mig in mot stan för att passa tåget till Taberg. Hoppas åskan som cirkulerar runt jkpg nu försvinner så de blir fint i ikväll.
Hoppas ni har en bra vecka
//S

Om

Min profilbild

Sara

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela