Sara Bjersgård

what have I been up too?

Publicerad 2009-10-31 18:42:41 i Allmänt,

Gud vad länge sen de var jag skrev nu.....nästan 2veckor sen sista. Därför tar vi en kort repetion av vad jag har haft för mig.....
Hela förra veckan hade jag massa examinationer och inlämningar då delkursen skulle avslutas...alltså blev de mycket läsande och skrivande. På helgen jobbade jag ett 9-21 pass och de var första gången sen i somras jag var där...alltså 3månader ifrån barnen och alla dessa rutiner, och därför var jag till och med nervös innan jag kom dit...lustigt! Men var jättekul att komma tillbaka och allt flöt på kanon hela dagen. Glömde heller inte att ställa tillbaka klockan=)
I måndags drog alltså en nu delkursstart igång med massa info och så. Blev även både volleybollträning måndag och tisdags....i tisdags höll jag på att dö då vi spelade i 3h, men gick väldigt bra för mig då jag vågade serva "ordentligt" vilket gick kanon och jag hamnade med bra medspelare som litade på att man kunde spelet..haha, något som är väldigt avgörande om man blir svettig eller inte!
I onsdags var jag ledig och passade då på att ta svininfluensa vaccinet, som jag fick genom jobbet. Blev dunderförkyld direkt på em/kvällen där och superont i armen....kunde bara sova på ena sidan, vilket gjort att jag sov skitdåligt och var ännu hängigare dagen efter. Därför tipsar jag om att ta vaccinet en dag du är ledig och då du inte har något viktigt dagen efter, ifall du skulle bli dålig. Men nu känner jag mig pigg igen och äntligen kan jag nog sova på båda sidorna inatt...kanske!
Har även hunnit med ett jobbpass mellan tor-fre som var ett sovande där man hjälper till vid läggning, sover på plats ifall något skulle hända och nattpersonalen behöver hjälp, och sedan hjälpa till på morgonen en stund. Gick jättebra och något jag kan tänka mig att göra flera gånger....
Igår blev de efter jobbet en lunch med syster på stan och en massa tjöt....sen på kvällen åkte jag till Lina för lite tjejkväll med vännerna. Blev god mat...ännu godare efterrätt och ännu mer tjöt=)
Dagen idag gick ju åt till shopping med älsklingen och imorn blir de nog att jag försöker plugga en del för att gå undan lite saker....är hellre ledig längre fram än att stressa de sista, min nya pluggfilosofi..tss
Hoppas ni haft/får en härlig hallowenhelg mina vänner

                                                                                                                       //S

I dag......

Publicerad 2009-10-31 18:16:04 i Allmänt,

Dagen har varit lugn och skön, med en lång sovmorgon under duntäcket och sen begav vi oss upp till a6 för att kika lite i affärerna. Själv behövde jag inget köpa men älsklingen ville fynda lite kläder. Såklart hittade jag saker med och kunde inte motstå....

Blev ett par svarta låga stövlar....något jag verkligen behöver, endast 299kr på skopunkten=)


Hittade denna fina marinblåa kofta på H&M för 99kr....behöver verkligen koftor nu till höst/vinter!


Tyglade mig lite och köpte inte allt jag såg...trots att det kliade i fingrarna på mig=)
Men är väldigt nöjd med dagen och den avslutades med en smoothie på "naked juice bar"....mums!

Kvällen kommer bli lugn, då älsklingen ska spela pokerturnering och jag ska nog mysa i soffan med massa tända ljus och en bra film.....kommer bli en lugn helg för övrigt med, något som behövs!

                                                                                                                   //S

dagens outfit

Publicerad 2009-10-31 18:09:04 i Allmänt,



Såhär ser jag ut idag.....
Jeans i stuprörsmodell från Lindex.
Persikofärgat/vitrandigt linne från Vila
Kofta från Lindex...en riktig myskofta=)

Till detta hade jag mina höga bruna stövlar, svart dunväst och brun sjal.....gillar höstkläder!

                                                                                                                             //S

skulle vilja ha en...

Publicerad 2009-10-22 20:26:01 i Allmänt,

ÅÅåå är så sugen på att skaffa en tatuering. Spanat runt lite på nätet men svårt att hitta de man vill ha. Någon som har en bra sida där man kan hitta många bra motiv??

Hittat några fina bara genom google.
Kinesiska tecknet för kärlek. Något jag velat ha länge är små fotsteg...kan representera alla i min familj och även fotavtryck folk gjort i mitt liv.
                                      

Carolina Gynning har en snygg på handleden...ett enkelt och stilfullt hjärta.



Är sugen på att ha en text..."Kärlek övervinner allt" tycker jag är ett fint ordspråk och passar mig liksom=)


Som ni ser är temat mycket kärlek......älskar kärlek så de kommer de nog bli tillslut....tsss
Har olika ställen jag skulle kunna tänka mig-handleden är de mest synliga stället, därför är jag osäker på att jag vill ha en där. Annars blir de nog nere vid foten/ankeln eller "magen/ljumsken". Där kan jag välja att visa upp den eller inte liksom. Vad tycker ni är snyggast att ha den?
                                                                                                                                 //S

hjälp mig välja...=)

Publicerad 2009-10-22 18:20:59 i Allmänt,

Ska snart påbörja min torsdagskväll med lite spa-treatment och tänkte måla mina (nerklippta) naglar i nån rolig färg. Men som vanligt har jag svårt att bestämma mig så kan ni inte komma med nåt förslag...??
Ska jag ta chockrosa, mörklila, svart, persika, ljusrosa, fransk, enkelt glans.......vad tycker ni passar nu i hösten?



                                                                                                                  //S

ny vecka...nya möjligheter!

Publicerad 2009-10-19 09:52:44 i Allmänt,

Redan måndag och början på en ny vecka, en vecka med massa plugg, examinationer och sånt skoj=/
Helgen har varit toppen med en lugn helg hemma i Hok. Åkte dit under fredagen och sen var de stort kalas för min syster på lördagen. Hela min söndag gick åt att läsa, men lyckades läsa ut en hel bok så är mycket nöjd!
Idag har jag föreläsning samt ett obligatoriskt moment i skolan. Ikväll blir de volleyboll som vanligt....skoj skoj!
Hoppas ni har haft en bra helg
                                                                                                                             //S

attans....inte min dag!

Publicerad 2009-10-15 11:10:58 i Allmänt,

Min dag har inte börjat så bra.....gick upp vid 7 för att ha föreläsning på förmiddagen. När jag kommer dit är de ingen annan där alls och jag börjar misstänka att nåt är fel, men jag trodde de var inställt eller att jag hade fått fel sal bara. Så ringer till en klasskompis och hon är påväg....visar sig att schemat är ändrat och föreläsningen inte är förrens i em mellan 13-16, vi är dom enda två i hela klassen som missat detta.....sååååååå jobbigt! Så blev att vi kopierade en bok m.m. och sen hem igen. Planerna för em försvann, med storhandla,färga hår, läsa och springa. Frågan är vilka delar jag ska prioritera nu efter 16...springa och läsa får de nog bli=)
Igår hade jag en bra dag med grupparbete hemma hos Jenny, med scones till frukost och så. Sen var de firande av min syster som fyllde 25år igår. Grattis grattis! Efter de begav jag mig till Kaffepaus för en kort visit hos tjejerna på onsdagsfikat....en härlig onsdag tyckte jag!
Nu är de dax att laga lite mat innan jag måste tillbaka till skolan...jag hoppas verkligen föreläsningen är sååå bra, så de var värt att gå dit igen.
Hoppas eran torsdag börjat bättre än min!
                                                                                                                 //S

men de är bara oktober.....

Publicerad 2009-10-13 20:47:06 i Allmänt,



Idag har de snöat en massa....men tyvärr lägger sig inte snön utan blir bara eländigt slask...hatar slask!!
Men känns allt för tidigt med snö nu....bara mitten av oktober ju!
                                                                                                             //S

Min helg i Sthlm.....

Publicerad 2009-10-13 19:29:25 i Allmänt,

I fredags åkte jag och Viktor upp mot Stockholm för en helhelg hos Karin. Vi hade en skojsig bussresa upp där vi pratade om massa djupa saker som döden,familjen,karriär och vår existens....mycket ovanligt tunga ämnen för oss två..hahah. Väl i storstan så blev Karin försenad och jag intalade mig själv att jag skulle kunna hitta till Söder själv....har ju åkt tunnelbanan dit hur många gånger som helst men alltid haft med mig Karin, så aldrig riktigt tänkt på hur vi går och så. Men blev så stolt när jag kände igen mig hela vägen.......
Sedan blev de stans bästa sushi.....lite av en premiär för oss....mycket smarrigt!


Under fredagen blev de sedan att strosa på söder och sedan ner mot gammla stan. Vädret var underbart och man kunde verkligen njuta.


På lördagen hade vi planerat att gå ut till djurgården och besöka chokladfestivalen som ägde rum där denna helg....

Vi gick längst med vattnet och promenaden tog lite över 1h....vilket gav oss större anledning att vräka i oss choklad=)



choklad,choklad,choklad,choklad.......mumma!
Detta var vad jag tillslut köpte....min favvochoklad från AnthonBerg, chokladte och en chokladklubba som man toppar i varm mjölk eller kaffe!

Efter promenix hem och lunch i gamla stan, så var vi som döööa nån timme innan vi svidade om för kvällen. Vi begav oss in mot stan för bio och middag. Vi såg filmen Fame....vilket var skitdålig och en mycket besviken Sara gick från biografen...Sen blev de italienskt som avrundning av dagen.

På söndagen hade vi planerat att shoppa loss ute i Nacka (då vädret var piss) på troligtvis Sveriges största köpcenter (kändes så). Blev en heldag där innan vi avslutade dagen med fika på Waynes och sen även scones och filmmys.



Efter en sen kväll och allt för tidig uppgång, begav vi oss hem mot jkpg på måndagsmorgonen för att komma tillbaka till verkligenheten!
Tack för en underbar helg min vän.....


                                                                                                                       //S

Shopping i Stockholm

Publicerad 2009-10-13 19:17:59 i Allmänt,

Blev en del shopping i helgen, då vi under söndagen begav oss till Nackaforum....mega mega mega stort köpcenter! Under våra 6h vi var där avverkade vi nog max 10 affärer......vilket bevisar att vi var länge i alla och hittade massa skoj.
Här kommer massa bilder på allt skoj jag fick köpt.....


Vanliga mörka jeans.....mycket behövligt!

Hittade denna underbart fina tunika/klänning på min nya favvoaffär- New Yorker!


Hittade en plattång för 199kr hos en frisör.....tog den direkt!(min andra är 6år gammal)


Nytt partylinne




Köpte stövlar och ett par fodrade sneekers- allt för en 500lapp=)



Har ni sätt nått sötare eller??......


Köpte ny foundation och fick då med en concealer....me like!


Köpte även 4par ringar som jag kollat länge på....(bara 3 av dom på bilden)


Ny finkofta med underbara fina detaljer....rea på lindex=)



Ja de var den shoppingrundan....supernöjd med allt och urfattig som vanligt..haha. Men de var de helt klart värt!
                                                                                                                    //S

vi drar till storstan...

Publicerad 2009-10-08 21:21:18 i Allmänt,

Imorn kl 08.00 går bussen upp till Stockholm för mig och Viktor, då vi ska ha en helhelg uppe hos Karin.
Det kommer bli en massa shopping, fika, god mat, chokladmässa, filmmys och en massa skratt & tjöt.....kommer bli en riktig toppenhelg!!

vilket härligt litet gäng vi är=)

Hoppas ni får en härlig helg
                                                                                                               //S

mitt i veckan

Publicerad 2009-10-07 11:18:02 i Allmänt,

Sitter och väntar på min bok (som ska komma med posten idag).....är ledig idag och hade tänkt utnyttja detta med att läsa en massa så jag ligger bra till i skolan=) När man väl sitter där med boken är de jobbigt men de är en skön känsla när man läst den och vet att man slipper sitta och panikläsa den om 2veckor.
Annars blir dagen lugn som avslutas med onsdagsfika med Eve. Sen börjar ju även bonde söker fru och greys anatomy är de ju ikväll med. Vilken härlig onsdag.....
//S

mys med familjen....

Publicerad 2009-10-05 11:20:21 i Allmänt,

Har haft en supermysig helg hemma hos mamma och pappa. Det sköna är att man alltid har nån att prata med och för det mesta aldrig sysslolös=) Vi har haft en "höst städar"- helg där poolen skulle läggas igen, utemöblerna skulle in, landet skulle skördas, döda blommor skulle slängas....allt sånt som måste fixas innan snön kommer, typ!
Pågrund av det tråkiga vädret,blev därför inte lika mycket träning som senast jag var där men en långpromenix lyckades vi få in igår mellan skurarna. Sen blev de mycket mys inomhus med matlagning och även utrensning av gamla saker i källaren....gud vad mycket roligt man kan hitta från förr=)
Blev en väldigt bra helg och bra uppladdning inför veckan som kommer.
                                                                                                                     //S

veckan har börjat...

Publicerad 2009-10-05 11:05:51 i Allmänt,

Måndagmorgon och jag sitter med massa blekning i håret/hårbotten. Är ledig idag och tar tillfället i akt att ha en "fixa-sara"-dag.
Veckans planer ser ut ungefär såhär:
Måndag: ledig, läsa/plugga. Volleyboll
Tisdag: skola/föreläsning samt redovisning
Onsdag: Ledig, hoppas kurslitteraturen kommit genom brevinkastet så jag kan läsa. Onsdagsfika?
Tordag: skola/föreläsning
Fredag...........åker jag och Viktor upp till sthlm och vår underbara vän Karin för en helhelg i storstan. Ska bli så himla skoj och jag längtar såååå.


                                                                                                                      //S

Hem till Hok

Publicerad 2009-10-02 13:38:42 i Allmänt,


Snart går bussen hem till Hok där jag ska tillbringa min helg. Ska bli härligt att kunna vara ute i trädgården, gå långpromenader med mamma och filosofera om livet. Man är även härligt bortkopplad från allt annat i världen så man sällan använder datorn eller kollar på tv...tss.
Så blir en lugn och myshelg på landet....
Hoppas ni får en toppenhelg
                                                                                                                 //S

förkylning....

Publicerad 2009-10-01 12:24:59 i Allmänt,



Känner mig krasslig.....när älsklingen kom hem i söndags var han superförkyld och de är troligtvis det jag har fått nu. Började känna i halsen i tisdags och redan då började jag proppa i mig c-vitaminer. Gjorde en megakur med brämhults apelsinjuice, med hackad vitlök och pressad citron.....om inte det dödar alla baciller!?
Morgonen är alltid värst, då man känner sig helt igenkorkad och halsen värker. Men har verkligen lagt mig tidigt nu och sovit länge.....hoppas de bli bättre tills imorgon.
Har en ledig dag idag och tanken var att läsa en av kursböckerna idag, skulle köpa den igår men just den fanns inte alls på akademibokhandeln....alla andra böcker i vår kurs fanns men såklart inte den jag ville ha.....suck! Så jag har inget att läsa, de spöregnar ute och näsan rinner....kan min torsdag bli nåt bättre??
                                                                                                                      //S

Om

Min profilbild

Sara

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela