Sara Bjersgård

mys i höst/vinter

Publicerad 2009-09-30 19:06:34 i Allmänt,

Varit och fikat med Eve och Lina idag och sedan blev de en sväng på stan.
Investerat i två par goa raggsockar som jag ska mysa i,då var lägenhet redan börjar bli kall.

Blev ett par väldigt färgglada och ett par svarta! Går ända upp till knäna och är härligt tjocka....går att köpa på Indiska!

                                                                                                                //S

Volleyboll...

Publicerad 2009-09-29 18:44:37 i Allmänt,

Spelade volleyboll igår och de har satt sina spår.....


Har ett megablåmärke på handen vid tummen och massa prickar och blåmärken på båda armarna.


Men de var väldigt roligt och detta kommer bli våran måndagsträning framöver....hinner vi med blir de även tisdagar. Man kör enbart massa matcher,så därför får man ingen träning på saker man behöver öva på,tyvärr. Men de var bra blandning med tjejer och killar och endel var dåliga och andra skitbra....vilket gjorde de lättare att komma in.
                                                                                                                                   //S

vad tycker ni?

Publicerad 2009-09-27 18:12:00 i Allmänt,

Förra helgen så ville jag ha nåt roligt lack så testade svarta men ville göra de lite gulligare/tjejigare så satte dit små stenar på båda ringfingrarna......tyckte de blev rätt snyggt....vad tycker ni?


Fick klippa ner mina naglar en bit då jag tycker de är snyggast att ha korta naglar till just svart nagellack.

                                                                                                                   //S

sa nån rea???

Publicerad 2009-09-27 18:04:06 i Allmänt,

Helgens shoppingfynd....

En härlig ceriserosa tröja (likadan som den jag köpte senast i svart,korta armar som blir som vingar när man sträcker på armarna). En oversize,långärmad som jag testade förra gången men aldrig köpte,men nu var de halva priset på den så då slog jag till=). Sen blev de en rätt basic t-shirt. Köpte även stora pärlor att ha i öronen.....något jag gått och tänkt köpa länge nu!


Köpte en hög kjol oxå med fina veck i midjan.....
Sen köpte jag även ett coolt linne....detta hade jag på mig under kvällens festligheter.


Köpte även lite nytt smink,även detta på rea.
Nu är jag bara ute efter ett par snygga stövlar och en skinnjacka......
                                                                                                                         //S

veckan som gått....

Publicerad 2009-09-27 17:50:17 i Allmänt,

Här kör vi en kort resume i bilder om veckan som gått....

I måndags hade jag en Mary Kay-kväll med lite kompisar som var riktig mysig snart på veckan. Själv blev jag sminkad,men glömde helt ta bild på hur de blev. Dock såg jag lite ut som en transvistit i ett misslyckat försök att göra läpparna större med läpppenna...hahha!

Efter bjöds de på frallor och te....

Tisdagen ägnades delvis i skolan och sen en sen lunch med älsklingen på Jensens.
onsdagen åkte han till Malta för att spela poker. Han hade vunnit en plats där nere på nätet samt pengar för att ta sig ner dit+boende. Så de var ingen tvekan om att han skulle åka och spela om massa pengar....
Själv ägnade jag dagen åt att träna på gymmet med Jessica och sen begav vi oss till Johans för att träffa Kristina (som jag inte träffat på evigheter) och prata om allt som hänt sen sist vi sågs. Hann knappt hem och vända förrens de var dax att möta upp Eve för onsdagsfika/kvällsmat på Kaffepaus...en härlig onsdag i goda vänners lag.
Torsdagen var de heldag i skolan och sen Kibox på kvällen med Lina.....gud vilken träningsvärk jag hade efter onsdagen..haha! Men ändå gick torsdagensträning bra.
I fredags var jag i Skillingaryd för att göra några intervjuer och sen hade jag en riktig filmkväll med massa tjejfilmer (som jag aldrig få låna när Isse är med) och en stor skål med popcorn.....härligt!
Lördagen ägnades nere på stan och höstmarknaden med Jessica och Malin och hittade en massa fina saker på Gina tricot och allt var på rea...min favvo! (kommer bilder senare) Sen blev de bara att hem,byta om och sedan bege sig iväg på "förfest" hemma hos en av Jessicas vänner. Där skulle dom fixa henne inför kvällens festligheter med färgning av hår (som blev bra tillslut *asg*),sminkning,styling av kläder och härfixande....blev supersnyggt verkligen, men försenade blev vi med! På kvällen var vi bjudna hem till klasskompisen Hanna och hennes Emil för inflyttningsfest. Var verkligen supertrevligt och slutade med en utgång på Harrys....så kul när man går ut med folk man inte känner,efter kvällens slut är alla bästisar..haha!


Dagens lunch.....mums!

Idag har jag absolut inte gjort nåt alls....precis ätit min mycket sena lunch och väntar bara på att älsklingen ska ringa och säga att han landat i Sverige!!! Blir en massa massa mys ikväll och har morgondagen helt ledig.....älskar!
Hoppas ni har haft en underbar helg mina vänner
                                                                                                                              //S

Hopplös...

Publicerad 2009-09-23 17:08:56 i Allmänt,

Jag är hopplös på detta med att gå in och skriva här.......de roliga är ju att jag älskar dom som bloggar som uppdaterar ofta så man har nåt att läsa jämt. Men själv är ju sämst på att skriva på min egen......men ska försöka summera min helg och början på veckan när jag kommer hem sen. Har ju hänt så mycket kul. Nu ska jag iväg på den vanliga onsdagsfikan med Eve.....=)
//S

Helg i vänners tecken....

Publicerad 2009-09-19 11:15:31 i Allmänt,

Har haft en mycket bra början på min helg måste jag säga. Efter att ha klarat tentan i torsdags så tog jag helg och redan hunnit med en massa skoj.
Torsdagskvällen blev de träning på friskis, tyvärr hade vi en tjurig spinningledare som hade ett pass där man mest satt....vilket var tråkigt....
På fredagen hade jag bokat in en tvättid vid 06.00, så var uppe med tuppen. Efter detta åkte jag ner mot stan för ett möta upp Lina och Frida, som precis hade skrivit tenta och firade detta med en fika. Själv blev de en "andra" frukost för mig och sen en sväng på stan. Ville verkligen hitta nåt att ha på mig inför helgens festligheter men alla andra hittade saker, utom jag....suck!
Under kvällen åkte vi först hem till Lotten och lagade mat och drack vin....sen begav vi oss ut för att överraska Sofie då hon har förlovat sig. Hennes mamma visste att vi skulle komma men Sofie blev helt ställd.....roligt roligt! Vi hade med oss kex,ost och vin som vi sen satt och smaskade på och av nån konstig anledning kom skolkatalogerna fram...hahha!

Idag blir de en lugn förmiddag innan de är dax att göra sig fin för kvällens händelser. Idag kommer reunion 87 äga rum......alla som är 87:or i Vaggeryd och Skillingaryd är bjudna ut till Sjöbo för fest. Vårt lilla gäng ska först ut till sofie för mat och "förfest" och sen drar vi oss ut till alla andra senare. Dock har de blivit problem med skjuts så detta försöker jag fixa just nu. Troligtvis blir de även att vi blir ett gäng som sover över i Vaggeryd hos Sofie....smidigast så.
Men de ska bli spännande att se vilka som är där och troligtvis kommer de bli superskoj.
Hoppas ni får en underbar lördag mina vänner.
                                                                                                                                  //S

hej hopp i de gröna....

Publicerad 2009-09-16 17:03:45 i Allmänt,

Kom på nyss att jag inte skrivit nåt på länge länge......tiden bara springer iväg!
I måndags försökte jag läsa så mycket som möjligt inför examinationen vi har nu på torsdag. Är superluddigt vad vi egentligen ska kunna då instruktionerna löd: "på allt som ni ännu inte blivit examinerade på"!
Därför satt jag och förde anteckningar från regeringen/skolverket och Carlbeckskommittens rapport (på 300sidor) om särskolan. Intressant men uch vilken jobbig text.....
Sen på måndagskvällen blev de en spontan biokväll med Lina, Eve & Lotten. Åt lite mat hos lina först och sen blev de faktiskt "Sommar med Göran", vilket är en film jag egentligen inte ville se..tss. Hade dock hört rätt bra recensioner om den så gav de en chans.......men den var lite seg,tyckte jag!

Under tisdagen begav jag mig till en klaskompis för lite plugg och vi hade fått fram exakt samma saker nästan inför tentan så de kändes skönt. Sen blev de ju enhel del snack om massa annat oxå.....tss. Älskar hennes lägenhet som har kakelugnar,skyhögt i tak, vätterutsikt och romantiska lister i taket.
Efter lite plugg så hade jag och Lina möte på HLK om vår framtida VFU som vi planerar att göra utomlands. Vårt (nya) mål är att åka till Fillipinerna och mötet var med personen som hade kontakten med ett universitet där. Verkar såååå himla intressant och vi blir de första svenskorna som har praktik där....Men innan nåt är bestämt måste de ske många samtal,kors och tvärs och hit och dit. Men de börjar bli mer verkligt nu......ååååååå!

Idag är ännu en pluggdag eller de var tänkt som de.....men har nu varit iväg och ÄNTLIGEN införskaffat oss en diskmaskin!!!!!! Detta är något vi har pratat om att skaffa i över 2år nu men aldrig tagit tag i de......men nu så. Den dyraste blev de och den största......vi får se de som en investering=) När den är installerad och klar ska jag visa er bildbevis=)
Nu ska jag snart byta om lite och sen är de dax för onsdagsfikat med Eve och Lina....får väl ta med plugget till sängen ikväll.

                                                                                                                           //S

Lager 157

Publicerad 2009-09-13 18:25:08 i Allmänt,

Igår var vi på Lager157 och alla butiker runt omkring.....hittade endel roliga saker!

Köpte 5 nya baslinnen i fina färger...30kr/st. Me love!

(ljusgult, marinblått, persiko, turkos, hallon)


Köpte en liten gullig väst... =)

En mysig lång kofta i den fina färgen-citron gult!


Blev en massa fina och färgglada trosor.....5 för 100kr.....!


Sen blev de faktiskt 2 mössor!! Man måste ju passa på när man väl hittar, snart är de ju vinter,typ!


De var allt jag köpte. Hoppades på att hitta jeans men tyvärr blev de inga alls. Dom har så små storlekar där så fanns knappt till "stora" mig. Gillade heller inte deras nya omorgansiation...man blev väldigt förvirrad när man gick där inne och dom skulle behövt pilar i golvet så man visst vart man skulle....haha!
Men annars var de ne bra och lyckad dag tyckte jag.

                                                                                                                                     //S

hänt i veckan...

Publicerad 2009-09-11 16:13:44 i Allmänt,

Gud vad trött jag är.........men haft en väldigt bra vecka!
Onsdag och torsdag var jag i Skillingaryd på särskolan och gjorde mina 2 fältdagar inom specialpedagogiken. Åååå vad jag saknar att jobba där och man kommer in i klassen/jobbet/situationen så himla fort....hoppas verkligen jag har tid att vicka där en massa i höst.....
I onsdags blev de fika med Eve på kaffepaus och hoppas detta blir en klassisk onsdagseftermiddag =)
Under torsdagseftermiddagen letade jag och min syster som galningar efter presenter till mamma som fyller idag. Tyvärr var ALLT slut på ALLA ställen vi kollade på.....uch vad de är frustrerande när man vet vad man vill köpa. Dock lyckades vi få ihop de tillslut, trotts att de inte blev de vi första hade tänkt.
Igår stod även träning på schemat och trotts en rätt täppt näsa och halsont körde vi ett hårt pass Kibox i 85min.......jag kan ju säga att jag har ont lite överallt i kroppen idag!!!!

Idag har jag haft heldag i skolan (för en gång skull) med 2 olika examinationer.....check!

Nu ska jag snart göra mig fin inför kvällen då vi skall hem till Hok och fira mamsen. Grattis Grattis du underbara mamma!!!! (av hänsyn till min mammas hat mot att vara med på kort, så lägger jag inte ut en födelsedagsbild)

Imorn så åker vi med Isses mamma till Lager157....JIPPI säger jag......NEJ säger plånboken=)

                                                                                                                                    //S

Ikväll

Publicerad 2009-09-08 18:32:38 i Allmänt,


Ikväll börjar Idol och gud va skoj,tycker jag. Dock tycker jag att programmen med själva uttagningen/audition är roligast och ett måste att se. Efter de vet jag att jag missar de flesta fredagsfinaler och ser bara finalen tillslut. Men kommer sitta bänkad ikväll och många kvällar framöver för att få mig ett gott skratt.......dom säger ju det- Ett skratt förlänger livet. Det är bästa att passa på.....tsss

                                                                                                                                    //S

Min tisdag....

Publicerad 2009-09-08 18:21:33 i Allmänt,



Började dagen med att gå ut 9-hål med älsklingen. Jag spelade inte själv utan gick bara med. Just dessa 9hål var backiga som attans och gav sjuk bra träning....både jobbigt och svettigt. Här står vi längst upp och blickar ut över jkpg och vättern....väldigt fint!
Tanken var att vi skulle åka och kolla på diskmaskin efter men vi drog ut på tiden.....blev snabb lunch istället och sen på med träningskläderna. Får bli en sväng imorn istället.
Mötte sedan upp Lina för en promenix och blev lite över 1h.....så nu är jag helt döö i benen. Sådär härligt trött man blir av "för mycket" luft =)
Idag tog jag äntligen tag i att ansa benen lite med...hahha. Vaxat dom på salong hela sommaren men nu låtit det vara ett bra tag. Därför såg mina ben hemska ut och verkligen dax att fixa till dom. Så blev att ta fram epilatorn och efter några tortyromgångar är mina ben nu leta och fina......härligt!
                                                                                                                        //S

Dagens projekt!

Publicerad 2009-09-07 15:43:20 i Allmänt,

Mormor påminde mig igår om att jag sagt att jag ska rensa ut min garderob på gamla grejer då jag köpt massa nytt.......detta blir därför dagens projekt, då jag är ledig dag!


                                                                                                                    //S

Min söndag.....

Publicerad 2009-09-07 15:40:43 i Allmänt,

Igår åkte jag hem till Hok för lite kvalitetstid med la familja!
Mormor och morfar var även där och de är alltid lika härligt. Efter att ha släppt av Isse vid golfbanan så blev de frukost i hok och sen pyssel i trädgården. Älskar hur mysigt de är på landet och att bara kunna gå ut på en stor tomt och göra vad man vill.
Jag och pappa tog upp egenodlad potatis, mamma har lyckats med i hennes lilla land. Detta tillsammans med egenodlade tomater åts till lunch (med fisk).......tänk vad mycket man kan odla och äta själv.


Kolla den coola gula tomaten som ser ut som ett päron...tss

Efter lunch blev de en sväng ut i lingonskogen med mormor och mamma. Vi hittade en massa och gick där och "plockade" i över 2h=)


smygfotade mormor...hon är en sann bärplockare hon. Jag ser ut som en turist i skogen jag=)


Rött guld i skogen......mums!


Fick tyvärr himlans ont i ryggslutet efter nån timme och hittade då det perfekta stället, gick ju att plocka stående=)

                                                                                                           //S

Lördag!

Publicerad 2009-09-05 19:13:47 i Allmänt,

Hade en bra dag igår med extra kvalitetstid med älsklingen......sånt ät alltid härligt. Avslutade dagen med massa god mat och film.
Idag har jag varit själv hemma och har därför pysslat en massa. Inpackningar hit och dit och god mat har lagats.....! Nu öser regnet ner igen och här blir de fotboll på tv.....hmmm. Kommer nog försöka hitta nåt annat att sysselsätta mig med....tsss
Imorgon åker jag hem till mor och far i Hok en sväng...mormor och morfar är där med =) Troligtvis blir de en sväng ut i skogen för lingon och svamp..mums.


                                                                                                            //S

Ny design....

Publicerad 2009-09-05 12:55:30 i Allmänt,

Som ni ser har jag fixat lite med bloggen och dess utseende. Fick bli en lite mer höstig sida ......tycker ni om de?
Blev faktiskt rätt nöjd med den och stolt över att jag klarade de helt själv....hahah.
                                                                                                                                      //S

uch vilket väder....

Publicerad 2009-09-03 17:29:03 i Allmänt,



Regnat har öst ner nu i några timmar....helt sjukt ju.
Själv sitter jag och myser i soffan så tycker de är rätt mysigt men tycker såååå synd om min älskling. Han är ute på golfbanan och gick ut vid 14 tiden...precis då det började regna.
Pratade med honom innan vid lunch och då nämde han att han hade glömt sin regnjacka hemma och "hoppas de inte blir regn"....stackar. Han kommer komma hem som en dränkt katt och sen ligga sjuk i en vecka framöver!!!!
Själv ska jag bege mig ner mot friskis om en stund för lite träning.....får nog bli att åka buss ner....hinner ju drunkna på cykel innan jag hunnit dit=)
Hoppas ni får en mysig torsdag mina vänner och slipper vara ute, utan kan sitta inne och bara mysa.

//S

Godmorgon...

Publicerad 2009-09-03 07:50:20 i Allmänt,

Ska snart iväg till skolan men sitter just nu och äter frukost....multitasking=)
Var finalen av soo you think tou can dance igår och var därför uppe allt för länge och känner mig dööd idag! Men har semninarium till kl12, hoppas dock på att vi inte håller på så länge.
Efter detta seminarium kommer jag vara ledig....inte behöva vara i skolan förrens nästa fredag....underbart underbart!
Ikväll blir de Kibox med Lina igen.....härlig torsdag helt enkelt!

//S

Snart påväg....

Publicerad 2009-09-02 16:39:48 i Allmänt,



Blev så sugen på att locka håret så gjorde de istället för att läsa....tsss.
Ska nu iväg på fika med Eve (Lina fick förhinder) innan hon ska på träning.
Var evigheter sen vi såg så har massa att prata ikapp.

Dagens outfit blir därför något bekvämt......självklart för en fika=)


Kom på nu att idag har jag på mig bara nya kläder från senaste shoppingrundan.
Har underbart sköna jeans från HM (märket: Logg). Sedan ett av baslinnena jag köpte på Vero moda. Sedan har jag min underbart sköööönnna tröja. Har kostare ärmar och man får vingar (extra gäddhäng) när man rör armarna..tss! Var nog det dyraste plagget jag köpte och är införskaffad på Gina tricot.



Hela jag är budget.........love!

//S

Onsdag...

Publicerad 2009-09-02 15:13:03 i Allmänt,



Började min dag med sen frukost och sen ett hårt pass i spinningsalen. Körde Friskis lunchpass med Jessica och de kändes ju att man inte hade tränat spinning sen innan sommaren.
Nu har jag precis duschat och ätit lite lunch.....ska försöka läsa de sista i den supertråkiga kursboken och sen ska jag iväg på fika med Eve och Lina......härlig eftermiddag =)
//S

september.....

Publicerad 2009-09-01 10:48:40 i Allmänt,

Uch va tragiskt att de är september redan. Jag hatar hösten.......(förutom de där fina dagarna när solen skiner och löven är underbart fina....men dom dagarna är få).
Igår hade vi vår redovisning och den gick skitbra (enligt oss). Tyvärr verkar de som vi var dom enda som hade lagt ner lite tid på våran, då andra inte ens var samkörda när de skulle prata och någon hade världens sämsta Power point.....hatar när folk inte ta saker seriöst! Men dessto duktigare kände vi oss och de är så skönt att de är gjort.
Nu har jag två dagars ledigt från skolan och dessa skall ägnas åt att läsa.......jippi! Har helt glömt bort att öppna den där enda kursboken vi behövde ha som vi nu skall bli "förhörda" på på torsdag och jag har inte ens öppnat boken. De hade varit okey om de hade varit en rolig skönlitterär bok men nu är de en fackbok med massa konstiga och svåra ord i.....jippi igen!
Men ska vara duktig och läsa en massa massa idag då jag har roligare planer för morgondagen.

Hoppas ni får en bra tisdag


//S

Om

Min profilbild

Sara

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela