Sara Bjersgård

lördagstristess och stress....

Publicerad 2010-09-18 19:29:51 i Allmänt,

orkar inte göra nåt idag.....är så trött i kroppen och huvudet så jag inte ens orkar kolla på tv...å då är man trött!!=)
Tog nästan hela dagen innan jag tog tag i statistiken...de tar sån tid att räkna allt, jag gav upp när de var en uppgift som jag inte fick rätt svar på. Sånt är så frustrerande då jag inte vet vad jag gör för fel. Det ska även vara samma formel som jag använt innan men på just den uppgiften gick de inte...suck

Annars var gårdagen fin...var hos Lina redan vid 9tiden och vi bakade trippelchoklad-tårta och gjorde egna hamburgare inför kvällen med fina vänner. Sen skulle vi plugga en massa men ingen av oss orkade det utan vi fixade en blogg istället. En reseblogg som vi kommer skriva i under vår resa till Filippinerna.......www.sjutimmarforedig.blogg.se
Kommer därför inte skriva så mycket eller inget alls i denna under de kommande 2 månaderna....de beror på om de finns tid till de och om jag orkar! Men hoppas ni följer mig där istället.......
Kvällen avslutades med relax på rosenlund och sen mumsig mat hemma hos Lina...dock fick jag så fruktansvärt ont i magen så kunde inte riktigt njuta av kvällen bland vännerna. Men var skoj att träffa alla nu innan vi åker!

Nu ska vi ha myskväll här och hoppas att magen blir bättre!

                                                                                                                //S

tiden går så fort!

Publicerad 2010-09-16 20:06:25 i Allmänt,

Var evigheter sen jag skrev nåt på bloggen nu....mycket har hänt under de senaste veckorna och har inte orkat skriva just då.
Jag har varit dålig...troligtvis gallstensanfall under slutet av insparksveckan, akutbesök,smärtstillande och remiss till ultraljud. Efter några dagar var magen okey igen och veckan efter så får jag helt plötsligt smärtor i magen igen, dock en annan sorts smärta och andra symtom,var konstant värk (24h) som inte släppte. Jag har gjort ultraljud och inga gallstenar hittades vilket var jätteskönt men det gav ju därför ingen förklaring på min andra magsmärta. Jag känner mig även stressad över att må dåligt och att de inte blev bättre då vi snart ska åka.....heller kommer jag inte intill vårdcentralen förrens nästa tisdag..6dagar innan vi åker. Dock mår min mage så mycket bättre nu de senaste dagarna och jag börjar känna mig "normal" igen men är så rädd för att smärtan skall komma tillbaka.
Annars har min tid ägnats åt kursstart, forskningsdesign/examensarbete, massa läsning och skrivande på engelska, statistikföreläsningar, fixa allt inför resan, fixat extra försäkring, växlat pengar, opponerat, innebandy med ett tjejgäng, fira mamma, hjälpa till i mormors flytt osv..........

Imorn ska jag dock till Lina och köra en heldag med plugg och sen relax/spa och myskväll med fina vänner...bra för både själ, hjärta och mage=)

                                                                                                                       //S

bildregn från den underbara insparken...!

Publicerad 2010-09-09 20:04:49 i Allmänt,


Fadder-feer, redo för att showa i aulan!Sen ägnade vi dagen åt att trycka in våra nollor i telefonkiosken=)


Sen tog några även ett dopp i sjön....aka isvattnet!Vi ägnade många timmar i hälsoparken med sjukamp och förfester!Den fina lådbilen som vann hela lådbilsrallyt!


Min vapendragare under veckan...bäst!


Nattuppdraget gick av stapeln och vi var bäst......men utan underbara nollor som vågar bjuda på sig själva hade de aldrig gått!


Mycket kärlek hela veckan......speciellt på kåren varje kväll=)


                                                                                                                         //S

Feer- Insparksvinnare 2010!

Publicerad 2010-09-01 17:14:56 i Allmänt,


Vi VANN hela insparken.......vilka underbara nollor vi har haft!
Nu är insparken slut för det här året och det känns både otroligt skönt men väldigt tomt. Man kommer sakna gänget man spenderat ALL sin tid med i 1v nu.


Tack för en underbar vecka alla fina feer
"tingeling tingeling come on baby shake that thing"

                                                                                                                  //S

Om

Min profilbild

Sara

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela