Sara Bjersgård

Västervik & Gränsö slott!

Publicerad 2011-05-30 20:32:32 i Allmänt,

I fredags åkte jag på en resa med jobbet till Västervik. Vi skulle under fredagen-lördag ha en utvärderingsdag och kvalitetsredovisningen skulle skrivas och detta fick vi göra på en konferansanläggning i Västervik...love!
Vi bodde på Gränsö slott som är en spa och konferansanläggning ca 3km utanför Västerviks centrum. Helt underbar natur och hotell....ett perfekt val om man vill ha en romantisk weekend!

Jag hade "turen" att min rumskompis blev sjuk så jag fick bo själv....sån lyx! Mitt rum var superfint med megafönster ut mot havet! De hade varit helt underbart om solen hade varit framme så man hade kunnat legat på min egna terass och solat, men man kan ju inte få allt!




Hotellet hade ett underbart spa som man hade fri tillgång till som gäst....något vi alla utnyttjade på fredagskvällen efter en dags kvalitetsskrivande!


På kvällen bjöds det på 3-rätters och massa tävlingar och skoj! Var kul att man fick göra sig fin och klä upp sig lite. Mina kollegor har ju bara sett mig i bekväma kläder,gympadojjor och uppsatt hår typ.


På lördagen åt vi mumsig hotellfrukost i 1½h och sedan åkte vi in till Västervik för en förmiddag med shopping....supermysig stad! Sen återsamlades vi för lunch innan vi åkte mot Jönköping igen.....riktig toppenresa!

XOXO
Sara

jobb!

Publicerad 2011-05-30 20:02:22 i Allmänt,

Suttit hela kvällen med massa pyssel som vi ska ha till jobbet, är det tänkt. Detta är egentligen bara ett test för vår ursprungliga ide och se om detta blir snyggt eller om de blir en annan modell på vårt alfabete.
Men tyckte det blev rätt effektfullt såhär med utklippta bokstäver med massa olika färger...

Vad tycker ni?



Tanken är faktiskt att dessa skall sedan lamineras och sättas ute på vår gård.....smart ide tycker jag!

XOXO
Sara

Mellis med C-vitamin!

Publicerad 2011-05-30 19:48:56 i Allmänt,

Är så sjukt förkyld och trycker i mig massa c.vitamin så fort jag kan. Har blivit helt galen i kiwi och äter de nästan varje dag som mellanmål efter jobbet med fil och musli.....love!


XOXO
Sara

nya tag!

Publicerad 2011-05-23 20:52:40 i Allmänt,



Jag är alltid trött på en måndag eftermiddag/kväll....
Nu har jag även sökt ca 30 nya jobb.....både på förskola,fritids och några enstaka i skolan, tyvärr inga lärartjänster i Jönköping ännu men vi får väl se om de kommer.
Idag fick jag reda på att min tjänst i Ryd är tillsatt och det inte kommer läggas ut någon tjänst, något jag var ganska säker på att de skulle och som jag fått indikationer från rektorn om. Därför känns de lite trist att nu veta att jag slutar där den 30juni....underbara barn och härliga kollegor ska jag lämna. Just nu känns de inte alls skoj att behöva bryta upp nu när man kommit in i de och byta till ett nytt ställe med nya barn att lära känna och nya kollegor att komma överrens med. Då jag fortfarande får räkna med vick på ca 6månader så hinner man knappt komma in i arbetet innan man skall vidare...suck!

Annars är livet bra.....
Haft en lugn helg med älsklingen....vi har varit en personal kort nu i två veckor vilket tar extra på krafterna och vi fortsätter med en personal kort även denna vecka....jag är så trött så var välbehövligt med en helg utan massa måsten.
På onsdag ska jag och Lina äta middag med Filippinos som är i Sverige...ska bli sååå kul!
På fredag åker jag till Västervik med jobbet och bor på spahotell och utvärderar våren....ska bli så skoj! Vi kommer inte hem förrens lördagkväll så helgen kommer försvinna snabbt.
Men har verkligen något att se fram emot denna vecka så tror de kommer gå bra trots att man jobbar för två.

Hoppas ni har en fin vecka
XOXO
Sara

Ny favvo!

Publicerad 2011-05-17 19:37:39 i Allmänt,

Min absoluta favvo-låt just nu.....egentligen tyckte inte jag den var så märkvärdig först gången jag hörde den men nu....ååååå ÄLSKAR den! Synd bara att man inte kan lyssna på den jämt på spotify med deras nya regler....attans.

Adele- Someone Like You




XOXO
Sara

Underbar helg!

Publicerad 2011-05-15 22:19:40 i Allmänt,

Har verkligen haft en helt kanon bra helg!
I fredags var vi hemma hos min syster och grillade, färgade hår och kollade hockey. Tyvärr stoppade magen mig från att kunna vara social och ha kul men då är de ändå skönt att jag var hos dom. Kände att de gick bra att lägga mig i soffan med en filt och halvsomna.

Igår var det äntligen dax för en riktig tjejdag med några av mina 4 närmast vänner....
Vi hade bokat in oss på spa utåt Ulricehamnshållet- Lindås spa. Ett helt fantastiskt ställe som jag varmt kan rekommendera. Det sjukaste är att man får så mycket för pengarna när man är där.
Vi började med att duscha av oss och sätta i inpakning i håret innan vi fick sätta oss i bastun. Där kom dom in med massa frukt och vatten och så satt vi där och njöt/svettades en stund. Efter det hoppade vi i deras stora jacuzzi de hade utomhus...såå gött! När vi hade bubblat färdig så körde vi en bodyscrub med honung och havssalt....ska jag nog köra på hemma i sommar, så smidigt och gott=)
Efter detta fick vi byta om till morgonrock och fika lite innan våra behandlingar skulle dra igång.
Behandlingarna bestod av massage ca 10min, fotbad, ansiktsmassage och ansiktsmask...detta skedde allt i samma rum med oss alla i rummet...helt underbart! Allt detta fick vi för 450kr....helt galet!
Efter ca 3h spaupplevelse åkte vi trötta och goa hem till Lotten för lite uppladdning,fixande inför kvällen som vi spenderade på Anna-Gretas med massa god tapas och massa skratt!! Vilken toppendag verkligen.....

Idag har jag och älsklingen varit på Lager157 och shoppat loss ordentligt, så nu är min plånbok lite arg på mig tror jag=/ Men det var så mysigt att få en heldag med älsklingen och extra kul när man hittar massa snygga saker...shoppoholic som jag är..tss

Nu ska jag ta och kojsa, då en ny jobbvecka väntar!!

XOXO
Sara

ååå vilken saknad!

Publicerad 2011-05-08 12:59:59 i Allmänt,

Åååå vad jag saknar Filippinerna just idag.......gud vad bra vi hade de där borta egentligen. När man väl var där tänkte man inte alls så mycket på hur häftigt de var och vad vi egentligen fick uppleva.







Vilket äventyr!

XOXO
Sara

Rastlös och sjuk!

Publicerad 2011-05-08 12:46:26 i Allmänt,

Ligger hemma sjuk denna helg......magen började krångla och krampa i torsdags vilket resulterade i förkylning på fredagen, de där går hand i hand tyvärr då jag blir så mottaglig av bacilusker då magen inte mår bra. Därför fick alla planer för helgen ställas in och jag har varit i soffläge hela helgen. Detta har resulterat i en otrolig rastlöshet....fy vad tråkigt det är att bara vara och dessutom må skit!!!
Dock känns magen lite bättre idag och förkylningen har inte blivit värre iaf så hoppas det försvinner snart....
Dom vet fortfarande inte vad de är för fel på magen....ett mysterium enligt min läkare, hopplöst enligt mig! Har dock haft perioder nu som jag knappt känt nåt alls och kunnat t.ex. dricka vin utan kramper, äta mjölkprodukter utan kramp....är väldigt jobbigt att behöva undvika och avstå från saker! Men sen helt plötsligt kommer de..kramp i hela magen som håller i sig flera dagar...why oo why?

Så mitt liv kretsar fortfarande kring den jäkla magen.......

XOXO
Sara

Om

Min profilbild

Sara

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela