Sara Bjersgård

Veckans träning

Publicerad 2012-05-27 19:19:55 i Allmänt,

Såhär blev veckans träning....underbart med så fint väder att träna i oxå=)

Måndag: Löpning med mamma 5km

Tisdag: Promenad 8km

Onsdag: Gymmet cykling 1,5mil +styrka

Lördag: Löpning 4km

Söndag: Löpning med mamma 7km

Lyckades få in 5 träningspass denna vecka...jippi!

Dagens

Publicerad 2012-05-26 13:29:04 i Allmänt,

Bara för att jag för första gången denna sommar hoppat i ett par shorts bjuder jag på en dagens outfit


Om en stund ska jag och Isse när till Jönköpings marknad för att strosa runt, kolla på folk och kolla efter fynd.....Sedan läste jag att de hade öppnat en ny glassbar på öster med Italiensk glass som jag ska tvinga med honom till..hihi!

protein efter träning

Publicerad 2012-05-26 13:17:34 i Allmänt,


Jag och Lina har bestämt att vi MÅSTE bli bättre på att få i oss protein efter träning. Just nu har jag vanligtvis laddat med mat innan träning och sedan äter jag inget alls förrens kanske 2timmar efter träning. Enligt "rykten" är de så att man skall helst få i sig protein inom 30min efter träning....oops!
Därför har jag köpt hem Skyr som ska vara väldigt bra som proteinkälla efter träning och smakar supergott med......vad äter ni efter träning???

dagens träning...

Publicerad 2012-05-26 13:10:51 i Allmänt,

Tog mig en löptur nu på förmiddagen. Tyvärr är jag så vimsig så jag glömmer att ta på mig mitt välbehövda knäskydd och märker det efter ca 2km. Därför valde jag att vända hemåt igen och springturen blev kortare än jag tänkt. Men 4km är helt okey för en solig lördagförmiddag! Tyvärr lär väl mitt knä tycke mindre om mig imorgon när jag knappt kommer kunna böja de..suck!Detta knäskydd är min träningsräddare och har hjälpt jättemycket mot värken jag i mitt högerknä!

veckans träning

Publicerad 2012-05-20 16:43:23 i Allmänt,

Tyvärr hann de inte bli så mycket träning i veckan och dessutom har förkylningen satt stopp för det också.
Dock hann jag med lite iaf....

Måndag: Gymmet- 2mil alal 40min på cykel + styrka. Var såå sugen på att springa på löpbandet med hade glömt mitt knäskydd och klarade bara 500meter innan de började göra ont...attans!
Tisdag: 6km promenad+löpning med syster
Torsdag: Trädgårdsarbete hemma i Hok mellan kl 11-18
Fredag: Trädgårdsarbete hemma i Hok mellan kl 12-17

Tyvärr blev min förkylning värre under onsdagen och har hållit i sig hela ledigheten...idag känns de dock bättre och därför hoppas jag på löpning imorn igen.
Hoppas hoppas hoppas....

uteplatsen

Publicerad 2012-05-20 14:26:43 i Allmänt,

Vi har äntligen investerat i utemöbler till vår inglasade uteplats....efter supermycket velande blev de en soffa från Bergmans! Helt underbart skön och en uteplatsen är nu endast till för slapp...love!

Nu ska vi bara hitta ett fint bord, lyktor och plantera blommor för att göra de ännu mer hemtrevligt!

passa på

Publicerad 2012-05-20 14:24:07 i Allmänt,

Jag passar på att köra magövningar/magträning när jag torkar nagellacket på tånaglarna..perfekt ju!=)


nya jag.....

Publicerad 2012-05-14 20:41:31 i Allmänt,


I fredags hade jag klipptid och fick ett litet infall....efter mycket velande blev håret brunt, var 5 år sen senast!
Tanken är att håret kommer blekas lite av solen nu under sommaren så jag får en ljusare brun som jag hade som tanke först...men blev ändå nöjd med lite mörkare brun...vad tycker ni?
nytt nytt nytt

Publicerad 2012-05-12 10:58:56 i Allmänt,

Igår tog jag tag i mitt hårproblem då jag nu under en längre tid varit så trött på mitt hår/frisyr/färg osv. Därför ville jag göra håret lite mörkare än innan för att få bort de gula i mitt hår. Dock kom vi fram till igår när jag väl var hos frisören att de skulle bli bättre om jag färgade de lite brunare för att sedan låta de bli ljusare över tiden med tvättning och solningen framöver. Är nu därför brunette så den blonda färgen är nu ett minne blott....både lite skrämmande men mest skoj med något nytt!! Här kommer en liten sneak peak innan jag visar hela mig..hihi

träningsveckan....

Publicerad 2012-05-12 10:45:20 i Allmänt,

Jag har haft förkylningsproblem den här veckan och de verkar inte ge med sig. Jag är lite sugen på att köpa mig lite allergimedicin och testa om de kan vara pollen eller nåt istället. Dom har ju skrivit om de i tidningarna i veckan att pollen är värre än vanligt och att många som aldrig haft problem innan får de nu...kanske är jag en av dom!? Sen har vi också konstaterat att vi måste ha torr luft på jobbet då mina kollegor oxå klagat på halstorrhet. Vi ringde då efter någon som kunde kolla upp detta,han kom in och sa efter 2sek att "här är de inga problem,ventilationen är ju igång..." . Så vi kommer nog få fortsätta ha vår torra luft framöver med...hopplöst! Trotts min hopplösa hals och näsa har jag tränat ändå....dock lite lättare träning än en vanlig träningsvecka. Måndag: 70min promenad Tisdag: 30min+60min promenad...blev en runda med eleverna och en på em med syster. Onsdag: gymmet 2mil cykling +styrka Torsdag: löpning med mamma 7km...sprang med stressmage hela rundan så gnällde mest. Fic dock ändå en bra tid:) Såhär blev denna veckas träning...planen är dock en promenix med Viktor idag också...men de får vi se om vädret tillåter!

måndag 7maj

Publicerad 2012-05-07 17:40:07 i Allmänt,

Idag har jag varit ute på en 6km promenad och rört lite på fläsket. Den största anledningen var att jag var tvungen att hämta ut ett paket, så de plockade jag ut på halva vägen idag. Vad som var i paketet får jag återkomma med en annnan dag. Jag vill se om de jag köpt ger något resultat först;) Vaknade ganska förkyld idag och min träningsvecks känns inte helt hundra längre...känner mig trött och sliten just nu men hoppas jag vaknar piggare imorn. Imorgon väntar lång dag på jobbet samt träning på gymmet!
Nu ska jag smaska i mig lite päron och melon som mellis...mums!
                                  

Gymmet!

Publicerad 2012-05-06 17:28:24 i Allmänt,

Jag och Lina har börjat på ett nytt gym och slopar Friskis hetsen!!
Vi är nu medlemar på Xtravaganza och trivs super bra! Innan årskiftet var deras gym enbart till för deras medlemmar som gick på deras viktminskningsprogram, men nu har dom öppnat upp för allmänheten sedan januari. Här är de mycket fokus på mental träning och därför är gymmet lugnt, med tända ljus och det spelas lugn musik. Det är aldrig mycket folk och man slipper all hets ett gym ibland kan innebära...allt detta för endast 199kr/månaden!


Här tränar jag 3gånger i veckan och vi belönar oss alltid med en stund i massagesängarna efteråt...underbart!!!!

löparset!

Publicerad 2012-05-06 17:05:29 i Allmänt,


Under min och mammas första löptur för året så kände jag ett stort behov i nya träningskläder/löparkläder. Jag sprang då i ett par gamla H&M träningsbyxor och en avlagd/urtvättad hoodie bredvid min mamma som hade funktionella, snygga löpkläder.

Därför åkte jag omedelbums till Stadium och köpte mig ett löparset. Sjukt mycket skönare att springa i för de första och för de andra känner man sig både snygg och proffisgare i dom....tips tips!!!

Träningsblogg?

Publicerad 2012-05-06 16:35:30 i Allmänt,

Är så sugen ibland på att blogga och kanske ska jag satsa mer på en träningsblogg framöver...!!??
Har verkligen börjat ett nytt liv där jag nu under 1 månad tränat minst 5 dagar i veckan....gått kanon och de hoppas jag kommer fortsätta i samma tackt framöver.

Såhär har träningsschemat sätt ut:
Måndag: Innebandyträning 1½h
Tisdag: Gymmet, kondition + styrka
Onsdag: Gymmet, kondition+styrka
Torsdag: Löpning med mamma, 5-6 km
Fredag: Gymmet, lättare kondition + styrka

Sedan har jag tagit helgen som den kommit...vissa helger har de blivit mer träning och andra helger inget alls.

Nu är tyvärr innebandyn slut för denna termin så får hitta nåt annat att göra på måndagar nu...men de lutar mest åt löpning på egen hand. Har hittat en superfin runda på 6km som nog får bli måndagsrundan.

Hoppas ni vill hänga med på träningsbloggandet framöver...

Om

Min profilbild

Sara

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela