Sara Bjersgård

25års jubileum!

Publicerad 2012-12-16 19:43:00 i

 
Runt den första advent varje år så anordnas det årliga pepparkaksbaket i familjen Bjersgård & fam.Westin. Denna härliga tradition började det år jag föddes och hade därför 25års jubileum i år. Detta år hölls baket hemma hos oss i Hok och nästan alla kunde delta.
Detta är inledde även fam. Bjersgård helgen med julbord på Hooks Herrgård. Konstigt nog har ingen av oss barn ätit julbord där, vi har endast jobbat i servering/disk under dessa tillställningar när vi var yngre. Massa mat, allt hemlagat och liveband med dans efter det. Tyckte det var ett bra tillfälle att även sluta äta LCHF denna kväll så jag och lillebror kunde mums i oss massa ostkaka, lovely!
 
På lördagen anslöt sig nästan hela fam Westin och pepparkaksbaket drog igång. Då vi var hela 12 personer detta år blev det en himla massa pepparkakor. Roligaste detta år var att mamma hade köpt personliga pepparkaksformar till alla. Jag fick ett "fröken äpple", skojsigt tyckte jag!
 
 
 
 
Resten av dagen umgicks vi bara en massa, drack glögg och åt massa mat. Framåt kvällen blev det några omgångar Besserwisser. Kortet visar den rosa markören i en solklar ledning, vilket var mitt lag. Tyvärr lyckades någon jäkel springa om oss i slutet.
 

Snart dax....

Publicerad 2012-12-16 09:15:00 i

 
I lördags förra veckan var vi på Kristinas brud och fest i stan och testade massa fina klänningar. Här kommer en smygtitt på den fina tärnklänningen jag skall få bära om några månader. Väldigt djupt röd blev det!

Glossybox december!

Publicerad 2012-12-15 19:23:00 i

Så var det äntligen dax att få hem ännu en glossybox!!
 
Denna gång med rött tema..jul jul!
 
Alltid lika spännande att se vad för fem artiklar som ligger i!
 
Läppstift och läppglans i ett. Färgen på läppstiftet var alldeles för mörkt för mig men läppglanset var supernajs, så det lär jag använda ofta.
 
Dagkräm från Vichy. Köpte precis en ny hudkräm så får vänta ett tag på att använda denna. Men är ju alltid bra att ha hemma!
 
Duschkräm med härlig doft. Hamnade direkt i duschen!
 
Rouge från glossybox egna märke. Gör fina rosiga kinder, om man inte får det utav kylan vill säga.
 
Palett med ögonskuggor från nya svenska märket FÄRG. Blir kanon att testa nu till jul och nyår. OM man ändå kunde lära sig att göra en fin skuggning/sotning!
 
 

LCHF snickers

Publicerad 2012-12-14 10:00:00 i

Snickerskaka LCHF
 
200g mörk choklad (minst 70%)
8-9msk jordnötssmör, helst osötad.
några msk hackade jordnötter.
 
Smält hälften av chokladen och bre ut i ett tunt lager i en form/plåt. Låt stelna i kylskåp,
Lägg sedan ett härlig lager med jordnötssmör på den stelnade chokladen. Strö över önskade mängd hackade jordnötter.
Smält sedan resterande choklad och bre över jordnötterna. Ställ in i kylen och sedan är det bara att mumsa på!

pyjamas

Publicerad 2012-12-13 19:10:00 i

I helgen köpte jag ny pyjamas. Något jag så länge letat efter och aldrig hittat någon fin med långa ärmar, så här i kyla och vintertid. Men blev tillslut en på Lindex i härliga rosa toner...den var mest "Sarig" i alla fall=)
Lindex 199kr
 
 

krasslighetens tid är här!

Publicerad 2012-12-12 20:40:13 i

Just nu är det riktiga förkylningstider och både fröknar och elever är sjuka. Jag var hemma en sväng för två veckor sedan men är fortfarande snörvlig och halvkrasslig.
Blir så sjukt rastlös av att vara hemma flera dagar i sträck. Denna gång var jag förkyld med värk i kroppen men knappt ingen feber. Nästan det värsta då man inte ligger döende men ändå inte orkar göra något vettigt. Dock hann jag se ett gäng filmer på viaplay, alltid nåt!
 
Hur kommer det sig att man alltid är som mest träningssugen när man är sjuk?? Det har liksom avtagit det där träningssuget nu när jag är pigg igen. Konstigt!!

8år tillsammans!

Publicerad 2012-12-09 15:25:54 i

I november firade jag och Isse 8år tillsammans. Helt sjukt vad tiden gått fort.
Vi tillbringade helgen i Göteborg och älsklingen överraskade mig med blommor på hotellrummet...mys!
Vi firade med tapas och vin!
 
 
Vi hade en supermysig helg och det är alltid lika härligt att komma iväg från verkligheten en sväng med sin älskling vid sin sida.
 

glossybox okt

Publicerad 2012-12-09 15:07:50 i

Bättre sent än aldrig......=)
Duschkräm
Färgade gröna linser, linsvätska och behållare....inte vågat testa ännu!!
Superfint nagellack...sånt älskar vi ju!
Tvål! Använder inte hårda tvålar så gav bort den till mamma.
Fick även en munskölj i miniformat från brilliant smile.

Om

Min profilbild

Sara

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela