Sara Bjersgård

väntan....

Publicerad 2008-08-30 11:31:40 i Allmänt,

Ha, nu var de helg igen....veckorna går så himla fort...!
I fredags var jag ledig och hade tänkt och plugga lite, men fick ett bättre erbjudande om att luncha nere på stan med Frida. De blev även en runda på stan, fick lite spännen köpta och lustigt nog köpte jag en supersnygg bikini oxå. Så mycket längtar jag till solen....haha!

På kvällen var jag ensam hemma och då blev jag så sugen på att kolla på film. Gick ner till Vip och hyrde två filmer. Det blev "Min brors flickvän" och "PS:I love you". Ksn verkligen rekommendera båda...dock är Ps:I love you en riktig snyftarfilm så man kanske ska se den i sin egen ensamhet...om man inte vill storböla inför andra. Min brors flickvän var väldigt mysig och rolig men man kan lätt lista ut vad som ska hända.
Idag bär de av till Hok och ska ta och rensa mitt gammal rum....min lillebror ska ta över de och jag får hans lite mindre. Hoppas han kommer överleva i mitt väldigt orangea rum= )
Vill passa på att gratta min bästaste vän Karin som fyllde 21 igår. Imorgon fyller även Ida 21.....grattis grattis.
//S



varför!!!!

Publicerad 2008-08-27 21:03:11 i Allmänt,

ååå vad jag vill åka utomlands och lapa sol. Hade gärna hängt med Karin och Mats till Cypern om de inte hade varit en massa saker i skolan jag inte kan missa.....ååå va härligt de hade varit. Men får blicka fråmåt och se om vi bokar en resa över nyår istället....någon som vill hänga med??

Annars knallar dagarna på....haft skola varje dag och jag och lina är färdiga med vårt arbete...så skönt!
Har blivit förkyld igen....så nu har jag laddat med kiwi,vitaminer och omega3...så nu ska jag bli pigg och frisk som en nötkärna=) (haha...varför säger man så??)
Men nu när jag äntligen börjat träna regelbundet och varit ute och gått så kommer detta....fick ställa in Yogan ikväll...vågar ju inte riskera att bli värre.
Hoppas jag är bättre redan imorn och att jag orkar en heldag i skolbänken.
//S

söndag

Publicerad 2008-08-24 15:07:08 i Allmänt,

Det blev en riktig shoppingdag i fredags. Isse handlade mest, hittade massa snyggt till honom så han fick en helt ny garderob typ. Jag köpte typ massa basplagg, sånt jag visste jag skulle köpa men hade hoppats på att hitta nån fin tunika eller klänning som man kan ha till leggings..men icke!
Hittade dock ett snyggt nagellack som jag bara var tvungen att köpa. Blev en mörk lila/röd nyans och var ju ett sånt jag letade efter typ.    
                                   
Sedan så har jag äntligen köpt mig ett par nya springskor...min mamma har varit på mig att köpa ett par ordentliga då jag springer och tränar i jympaskor som jag hade i högstadiet. Så fick ett infall när vi var på Intersport. Fick dom för halva priset...hade kostad 1300kr-fick dom för 650kr.
 
                                                                                            
Killen jag köpte dom av sa att om man springer ungefär 3mil i veckan så sliter man ut dom på 1år, eller om man springer 1mil i veckan kan man ha dom i hela 3år.....då jag är den sistnämda kändes detta som en bra investering.

Igår var en lugn dag...vi städade lite och fixade här hemma, då vi skulle få besök på kvällen. Men först var vi på Sir Simon och åt plankstek, Jag , Isse, Mats och Karin. Sedan gick vi som sagt hem till oss och spelade eyetoy,singstar,mariokart och en massa kortspel, var en mycket trevlig kväll. 

Idag har vi sovit länge,länge och har varit ute och gått in mina nya dojjor. Nu på eftermiddagen har jag tvättid och ska nog snart fixa lite lunch....blir nog "Saras egen ceasarsallad" idag=P
Hoppas alla har haft en härlig helg
//S




                         
                                          

Fredag

Publicerad 2008-08-22 14:55:42 i Allmänt,

Ååå vad de är skönt att vara ledig!
I onsdags var de härligt att träffa Britta och Simon igen...var ett tag sen nu. Tyvärr gick de inget bra för nån av oss på TP...man tycker högskolestudier borde göra en smartare....men inte!
Torsdagen bestod av föreläsning på förmiddagen...sen var jag och Lina och lunchade på Sir Simon. Efter de blev de gymmet....vi tog de lugnt och jobbade på armarna....därför känns de extra idag...haha!
Idag är de dax för shoppingrunda...dock har jag en pojkvän som är så himmmmmmla seg.......så vi har inte kommit iväg ännu....får bli A6 istället för stan.
Fick ett tips från Kristina om nagellack jag kunde köpa men har redan ett rött.....blir en superhärlig färg men är så himla svårt att få de snyggt,utan kladd och jämn färg. Funderar på mörkare nyans av lila eller riktigt mörk röd,nästan åt de svarta hållet. Men ska som sagt ut i nagellacksdjungeln nu och så får vi se vad jag får med mig hem.
//S

Första skolveckan!

Publicerad 2008-08-20 16:42:18 i Allmänt,

Nu var de ett tag sen jag skrev...hänt så mycket ett par dagar här.
I måndags var de dax för skola igen...kände såklart lätt ångest men de blev en lindrig start.
På måndagen bestämde sig jag och lina för att kolla upp Nordic Club som vi pratat om. De visade sig att dom hade ett jättefint gym och väldigt lite folk som slogs om maskinerna. Dock hade dom tagit bort de roliga passen som vi ville gå på så de blev inte de. Dessutom hade jag fått lägga ungefär 1500kr mer för ett årskort om man jämför med Friskis. Så istället bestämde vi för att träna på friskis samma kväll........! Jag har länge pratat om att jag vill testa spinning och spinning blev de. De var faktikst jättekul, dock fick jag väldigt ont i händerna(får jag jämt av allt) och såklart känns de på sittbenen efteråt, men de är ju en vanesak.

På tisdagen var jag ledig och då bakade jag faktiskt en kaka....vi hade en del bananer som blivit lite gamla och hört talas om banankaka.
                                                                                 

Den blev supersmakig och ska bjuda på den snart då jag ska över till Britta och fika. Hoppas alla från förra gruppen kommer...ska bli så kul!
Idag har annars varit en seg dag..haft föreläsningar mellan 9-16 och mitt huvud går på tomgång.
Hoppas alla har haft en bra dag.
//S






                                                                                  

Fika.....

Publicerad 2008-08-17 23:46:16 i Allmänt,

Tjohopp!
Haft en toppen dag idag, känner mig så glad i själen.
Jag och bästigaste killkompisen Viktor lunchade på Kaffepaus idag. Vi var la där vid 14 tiden och jag kom inte hem förrens vid 19. De blev både en lunch och fika och en massa tjöt. Efter lunchen fick vi sällskap av några av viktors kompisar och sen fortsatte tjötet. De kändes som en idyllisk söndag- sitta på ett fik i 5h med sina vänner och regnet öser ner utanför.
                                                              
Imorn börjar skolan och jag börjar nu få lite ångest....sommarlovet är därmed officiellt över...suck!
Hoppas nu att jag får en bra hårdag imorn och att jag hamnar i en bra studiegrupp. Hoppas oxå att inga otrevliga överraskningar avslöjas på kursstarten....så hela ens dag förstörs. Vi börjar lugnt imorn 13-16....önskar mig själv lycka till!
//S

Helg

Publicerad 2008-08-16 19:43:10 i Allmänt,


Då var de helg och solen skiner faktiskt ute...så härligt. Var och tog en långpromenad innan bara för att komma ut.
Igår skulle jag ju färga håret och tyvärr blev de lika dåligt denna gång som innan. Är helt "fläckig" i skallen av färgen jag hade innan och nu den nya jusare nyansen....

som ni kan se på bilden är de längst fram mest den vanliga och längre bak ljusare och så jag ville ha hela håret.
Då jag och Annie var på a6 och ikea råkade vi stanna vid Wedins som hade total utförsäljning. Köpte ytterligare ett par skor...tss...lite finare och svarta den här gången med.
De var halva priset på reapriset...gav 49kr för dessa som egentligen kostade 400kr från början...de kallar jag fynd.

Kvällen blev väldigt lyckad....vi åt kräftor tills vi storknade, sen fortsatte vi äta en massa...haha.
                                     
                                      Vi hade såklart kräftskivehattar och allt!!!

Idag har jag inte gjort så mycket alls, gått som sagt en promenad i solskenet, kollat på Pelle på tv....hoppas de går bra för honom imorn. Ikväll är jag ensam hemma och ska kolla på film och bara ta de lugnt. Snart ska jag lacka om mina na´glar också....men fick se ett "tragiskt"/konstigt/lustigt sammanträffande.....

alla nagellack jag har är i samma nyanser.....rosa/lila!! Kan inte någon hjälpa mig med att köpa nytt nagellack och säga vilken färg som är snyggt att ha!!???
Men får bli rosa naglar idag ialla fall så hoppas jag ni kan komma med andra förslag tills nästa gång.
//S





Fredag=kräftor

Publicerad 2008-08-15 13:53:59 i Allmänt,

Hej!

Idag är de dax för att käka kräftor..jammi....!
Vi var på Maxi igår och införskaffade allt till ikväll....gud så möe folk och så möe mat...haha
Väntar nu på att Annie ska komma hit....sen åker vi och köper färg och kolla på shotglas med...hoppas Ikea har några fina..(till Johans lägenhet).
Hoppas nu att blekningen blir lyckad..får alltid så guldigt hår innan...vill ha lite mer beigeblont hade jag tänkt mig,,,,men de kanske är så att på vissa hår funkar de inte, vi får se.
Var ute för första gången med mitt nystajlade hår igår....lägger upp några bilder så ni kan se mitt nya jag.
 

Har inte riktigt vant mig än och måste fixa med de mycket mer nu för att få de snyggt. Så nu går de inte att bara stiga upp på morgonen, duscha och låta de torka i vinden på väg till skolan inte.....=/




Hoppas ni alla får en härlig fredag....kanske har någon av er fått biljetter till nya stället som öppnar idag-Silver. Vissa har ju dock inte åldern inne för ett sånt exklusivt vuxenställe...*ler*
Ha de bäst
//S




Nära nu!

Publicerad 2008-08-14 13:53:46 i Allmänt,

Hej igen!

uch vilken regning torsdag de blev idag....hjälper inte alls att Isse är borta hela dagen med så man är helt ensam. Men har hunnit med rätt mycket ändå. Lina och jag var ute och gick på förmiddagen, vilket är kanon då man kommer upp på morgonen. Först var de jättefint och soligt ute och efter halva rundan vräkte regnet ner. Men vi var redan så svettig så de spelade ingen roll kom vi fram till. Jag till och med sprang sista biten....*stolt*.
Nu har jag mumsat i mig min lunch med massor av kolhydrater och ska nog försöka göra så lite som möjligt i eftermiddag.
Imorn ska jag försöka hitta en snygg hårfärg till min nya frisyr...får hjälp av min systeryster och vi ska färga hennes hår med. Hoppas de blir snyggt och ska försöka lägga upp bilder på de sen. På kvällen blir de en liten kräftskiva och bara umgås.

Hejhopp//S

Välkomna!

Publicerad 2008-08-13 18:31:25 i Allmänt,

Hej hej!

Efter allt för mycket ledig tid denna veckan så har jag bestämt mig för att börja skriva min egen blogg. Kommer dock behöva lite hjälp med layouten då jag inte alls fattar hur man gör=/

Har haft en lugn vecka då jag försöka njuta av ledigheten, vilket har funkat sådär....
På måndag börjar skolan igen och jag både längtar och fasar inför de. Det ska bli kul att träffa alla igen och få lite rutin i livet igen. Men uch vad jag inte längtar till föreläsningar, tentaplugg och massa inämningar.

Jag har äntligen kunnat börja äta igen....(underbart).så nu ska jag försöka hålla igen med maten så de där j*kla kilona försvinner. Men nu har jag ju klippt mig till en kortare frisyr som snart kan matcha smärta och smala mig..haha!
Känner mig nästan desperat nu att gå ner då jag mått så himla dåligt över det nu sista året. Vet inte om alla mina vänner har förstått det riktigt men känner mig så mycket asocialare (säger man så??!),tråkig....men framför allt...trött!!!!
Har nog blivit lite deprimerad med på köpet då ingenting passar längre, man hatar sin egen spegelbild och vill egentligen inte vistas bland folk....så himla långt har de gått!
Men tror verkligen på det nu, jag och lina ska nog till och med byta gym och utöka passen. I så fall byter vi från Friskis till Nordicclub....är de någon som varit där får ni gärna säga vad ni tyckte/tycker om de!! Aldrig varit inne men tror de är lite mindre än friskis men oxå mycket mindre medlemmar som slåss om alla maskiner och träningsplatser.

Annars knallar livet på....min sommar har varit toppen. Mina bästigaste vänner har alla varit hemma och solen har strålat. Jag har jobbat med fantastiska ugndommar och härliga barn. Tack med till Frida som varit min kompanjon vid alla påhitt=)
Hösten känns otroligt lång nu och trist men ska ägna mig åt mina mål och åka till Karin med jämna mellanrum på återhämtning....haha

Hoppas ni kommer fortsätta läsa min blogg.....vad sägs....kanske blir de en flipp eller flopp!!??
//S

Om

Min profilbild

Sara

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela