Sara Bjersgård

mår skit idag med...

Publicerad 2009-04-22 17:44:05 i Allmänt,

Är så himla trött idag med......var iof rätt tidig uppgång imorse men ändå. Får som ett tryck över ögonen/ögonlocken och klarar knappt hålla uppe ögonen när klockan bara är 10.......nåt är fel!
Annars har dagen flytet på bra....hade verkligen heldag idag från 8-16.30 vilket på senaste tiden inte varit så vanligt. Hade lång lunch så jag och Malin satte oss ca 1h i lite lä och solade...så härligt! Blev även en glass till 14 fikat...jammi!
Nu ska jag försöka sätta mig och skriva ihop en text om matavfall till vårt fördjupningsarbete.....orkar egentligen inte men skulle vara skönt att ha nåt gjort då vi ska sätta oss med de imorn.
Imorn bör de av ut till en skola där vi skall intervjua några elever och se vad dom vet om matavfall,kompostering,ekologiskmat m.m. Sedan kommer både tor och fre bestå av skrivande på arbetet. Känns skönt att vi nu inte har en enda föreläsning eller seminarium på 1½ vecka och då är de en ny delkurs! Nu är de nämligen bara arbetet och en slutredovisning(med opponering) kvar av kursen...jippi!

Längtar till helgen nu.........med sovmorgon och allt!
//S

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sara

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela