Sara Bjersgård

yaaa....

Publicerad 2010-04-25 12:40:30 i Allmänt,

Ville bara meddela att jag lyckats göra min egen första inbakad fläta.....yaaa! Kanske inte blev den snyggaste man kan göra, men att vara första gången är jag riktigt nöjd=)


Hade en väldigt trevlig kväll igår, då Isses barndomskompis var här med sambo och det blev god mat, HV-hockey..yaaa...och sen lite TP!
Var ni ute på stan och firade??? Hade massa på gatan som tutade och sjöng.....gud vilken härlig stämning! Hoppas jag hinner ner en sväng på onsdag då de blir ännu mer firande på stan=)

Nu har jag precis kommit hem från en långpromenix och ska snart bege mig hem till Isses föräldrar för lunch......

                                                                                                                           //S

festelifest....

Publicerad 2010-04-24 14:38:52 i Allmänt,


Kvällens outfit bestod av den obligatoriska röda overallen (min är inte så använd=) och sen fick de bli en röd t-shirt som matchar så fint...tss

Hade en riktigt trevlig kväll igår med för förfest (kl 15.30) hos Linus, då jag träffade större delen av vår blivande faddergrupp för insparken 2010. Sen gick jag och Jeanette till hennes kompis Jonna för lite mat och förfest. Vid 10 var vi på Kåren och skakade loss...höjdpunkten på kvällen var nog ändå när vi satt ute och sjöng allsång med en kille som kunde sjunga så sjukt bra.....hahah!
Vid 01.15 drog vi oss hemåt....trötta som sjutton!

                                                                                                                                           //S

den lilla tyrannen....

Publicerad 2010-04-22 19:13:43 i Allmänt,

.....är Jeanettes nya smeknamn...hahhah!
Idag har vi kört ett nytt intervallpass...denna gång ala 6km och flera intervaller med mindre vila emellan. Dock har jag så dålig kondition att jag inte klarar intervallerna alls så bra. Men Jeanette puschar mig kanon och hade aldrig sprungit så mycket om jag varit ensam, de kan jag lova. Nu har jag ont i hela benet inprincip och kommer nog inte kunna röra mig imorn...men de var de helt klart värt=)


Trött efter löpningen....myskläder på och soffposition är intagen=)

Skolan rullar på som vanligt och vi har haft innebandy, dans/salsa, simning, tennis, innebandy igen och dans igen....allt detta på 3 dagar och man känner i kroppen att den inte är 100% pigg idag! Nu har vi lite "ledigt" tills på tisdag och de känns väldigt skönt. Var en stund i skolan idag och fixade massa i bildsalen som vi skall ha till en utställning vi ska hålla.
Imorn blir de soooooovmorgon (vaknar säkert kl8.30) och sen blir de att träffa min faddergrupp för första gången för en liten  "för förfest" vid 13-tiden (!!!). Efter det då resten av gänget drar vidare till faddersittningen, som vi inte hann få tag på biljetter till, går vi vidare till nästa gäng/fest och lite mat. Sen blir de nog kåren där vi möter upp faddergänget igen......hoppas hoppas så att de blir kul imorn för det kommer ju visa på hur roligt/tråkigt vi kommer ha i insparksveckan. Men de känns bra nu inför.....spännande!

Helgen blir nog rätt lugn...lite gäster på lördagkväll för lite hockey och god mat......ska väl försöka springa en runda eller så med, bara för att känna mig duktig..tsss!

                                                                                                                  //S

F*n F*n F*n.......

Publicerad 2010-04-22 18:55:17 i Allmänt,

Fick nyss reda på att vi inte får SIDA-stipendiet vi sökt för vår resa till Filippinerna.....åååå vad jag är besviken just nu. Vi som lagt ner så mycket tid på denna ansökan och för ingenting.......F*N!(ursäkta mina fula ord)
Vi har sökt två andra stipendier som vi egentligen inte vet om vi som lärarstudernade får söka men vi hade ju redan alla papper färdiga så vi chansade...dock var detta Sida-stipendie vår största chans och de vi siktade på......suck!
Att åka till Filippinerna gör vi nog ändå utan stipendie men det kommer kosta en hel del och ekonomin kommer vara ansträngd länge nu.....hoppas jag kan jobba galet mycket i sommar bara, fast jag egentligen inte vill!!!


                                                                                                                              //S

träning ger färdighet.....

Publicerad 2010-04-18 19:02:35 i Allmänt,

Kört ett riktigt träningspass nu.....2,5km promenad, 4km intervallträning med Jeanette (och jag fick håll hela tiden), 2,5km löpning hem- verkligen ett kanon bra pass!
Intervallträning skall jag försöka köra mycket nu, då detta skall hjälpa mig få upp flåset/konditionen så jag klara springa t.ex. 5km snabbare än innan. Mitt mål är att springa vårruset den 6maj på runt 25min, helst under. Vårruset kanske inte är den bästa måttstocken när de gäller tiden, då de är så mycket folk så man kanske inte kan springa i den takt man vill....men de får vi se då hur de går.
Nu har jag även hunnit med att rensa gräsmattan på benen med min epilator (aj) och målat naglarna fina röda...me like! Helt klart redo för en ny vecka........

                                                                                                                        //S

troschock!!!

Publicerad 2010-04-18 14:49:20 i Allmänt,

Vad är chansen liksom.......att lyckats ha röd/vit randiga trosor samtidigt som man har en röd/vit randig tröja......tss!
 

                                                                                                                                   //S

Helgen har varit.....

Publicerad 2010-04-18 14:46:19 i Allmänt,

..........................toppen!


testar min webcam på min nya dator...skojsigt!

Min helg har varit väldigt lugn och skön med massa mys, godis och slapp=)
I fredags hade jag en väldigt produktiv dag med både powerwalk, fika hos Linda med Britta, Jenny och Simon och hans söta son. Var väldigt trevligt att träffas igen, då de var allt för länge sen nu. Direkt efter de åkte jag hem för att bege mig till taberg för att jobba under kvällen. Slutade dock redan vid 20.30 så kvällen bestod sen av macedonkan-matkalas och mys med älsklingen.
Igår var de både innebandy (SM-final) och hockey på tv så vi var rätt fast hemma. Fick dock med älsklingen på en promenix och sen blev de endel städning, då jag inte är sååå jätteintresserad av innebandyn eller hockeyn=)
Idag inledde jag dagen med en fika med Hanna på Claras....helt plötsligt var klockan 13.30, tiden går fort när man har de trevligt=)
Om en stund ska jag bege mig ut för en löprunda...hade tänkt att testa lite intervallträning idag och har fått med mig Jeanette med, så kommer nog bli skoj! Hoppas vädret är med oss bara.....jättemysko väder idag ju...de har både regnat, snöat och varit klarblå himmel....riktigt aprilväder!
Hoppas ni har haft en bra helg och gjort massa skoj.

                                                                                                                                 //S

Jippi!!!

Publicerad 2010-04-14 17:38:50 i Allmänt,

Jag har blivit med dator......en sprillans ny, glänsande dator.....jippi!
Tog bara sådär 2½h att hitta en som passade mig, mitt ändramål och för en passande peng.....men är väldigt nöjd och jag hoppas den är snäll mot mig länge länge nu=)
Lovar att ta kort på den så ni får se.........love love!

                                                                                                                           //S

Långa nätter

Publicerad 2010-04-13 20:30:47 i Allmänt,

När jag är ensam hemma passar jag på att lyssna på lite Melissa Horn......efter Vemdalsresan har jag lyssnat på henne som en galning och love it! Dock är inte älsklingen lika lyrisk, men snart kan nog han med låtarna. Det underbara är att jag kommer få se henne live då hon kommer turnera med Winnerbäck i sommar och hon är med när vi ska se han i Hook.....jippi!

Min favvo just nu.....



                                                                                                                                          //S

helt mör...

Publicerad 2010-04-13 20:25:22 i Allmänt,

Hade ett monsterpass i skolan igår.....vi hade 1½h löpning med intervallträning både på tid och i terräng, väldigt kul men galet jobbigt. Heller inget jag alls är van vid. Efter de körde vi 1½h street dans, vilket var väldigt skojsigt. Men idag har jag grymt sega ben....eller snarare mina lår som är som blyklumpar och inte alls smidiga. Dock har jag orkat med ett boxningspass + ett street danspass igen idag=)
Nu är vi (som tur är) lediga från träningspass resten av denna vecka vilket är väldigt behövligt....ska dock röra mig varje dag ändå men inte lika intensivt hade jag tänkt....låta kroppen återhämta sig lite, vilket vi nu lärt oss är superviktigt!!!(så de så!)
Måste bara berätta med att jag nu är anmäld att springa vårruset om ca 1månad så nu gäller de att träna mycket löpning......spännande de ska bli, har inte sprungit de på flera år nu ju....men de väcker många härliga minnen: Egengjorda tröjor, LASSIE-laget, jag och Eve springer i täten, godisstopp, muggtrampning med Johanna.......gud vad mycket kul vi haft!

Imorn kanske jag ska köpa en ny dator.....hoppas hoppas jag får med mig älsklingen och att jag hittar nån som är bra till ett bra pris. Att hitta en dator är en ren djungel....skitsvårt att veta vad det är man ska kolla efter och vad som är bra att ha......själv kollar jag mest på hur den ser ut, men det är också därför Isse måste hänga med..tss!

Nu ska jag dricka lite te och hoppas att min huvudvärk går över......                                          
                                                                                                                    //S

söndag 11/4

Publicerad 2010-04-11 16:06:25 i Allmänt,

Vilken kanon söndag jag har.....!
Började med sovmorgon sen en lätt frukost.
Begav mig sedan ut på en löprunda.....tänkte jag skulle testa en "ny" grej, att jag först börjar med att gå ca 2km och sedan springa 5km, då jag tycker de alltid är såååå tungt i början. Jag kan tala om att de blev en sån skillnad. När jag väl började springa behövde jag aldrig komma in i andra andningen efter 2km utan de gick rätt lätt direkt och nog aldrig sprungit så snabbt.....vilken känsla! De jobbiga med denna metod är att de blir svårt att hitta slingor man kan springa som är runt 7km, då jag vill helst springa 5km......någon som har ett bra förslag? Nu gick jag upp mot stadsparken och mot dalvik och sen tillbaka, dock vet jag inte alls hur lång den är...........

När jag kom hem blev det brunch med älsklingen......

Färska frallor och massa te! (ägg blev de med)


Blev även gurka, kiwi och passionsfrukt .....nyttigt som sjutton!


Nu ska jag försöka plugga lite och sen blir de söndagsmys i soffan......me love!

Hoppas ni har haft en härlig helg och en mysig söndag

                                                                                                                 //S

H&M kläderna är här......

Publicerad 2010-04-11 15:55:18 i Allmänt,

Beställde ju lite H&M kläder för flera månader sen.....jag kunde fått vissa grejer tidigare men valde att få allt samtidigt, men nu är dom äntligen här=)

Hoodtröja och jeansshorts....supernöjd! Samma dag som jag hämtade ut paketet köpte jag två randiga t-shirts på H&M med, en grön och en rosa..tsss


Min nya favvo bikini...superduper nöjd, förutom att jag måste krympa rumpan en aning(fanns bara en storlek mindre)..fast de var la ingen nyhet iof...suck!


Sara ala krimskrams skulle man kunna kalla mig.....me love billiga smycken!


                                                                                                                        //S

påskhelgen...

Publicerad 2010-04-11 15:47:24 i Allmänt,


Jag inviger min nya ögonskugga.....väldigt nöjd faktiskt...eller vad tycker ni?


Har ju helt glömt bort att berätta om påskhelgen som varit......veckorna går så himla fort ska ni veta!
Hade en väldigt trevlig fredag med besök i Hok hos mamsen och pappsen och sedan på kvällen fick vi besök utav Karin, Mats & Isak (en underbart söt men kalastrött kille).
På lördagen var vi hos Lina & Pelle på knytkalas/påskfest och var väligt trevligt.....vi kollade på hockeyn och åt gott, hade tävlingar och sjöng singstar...yaaaa.

Syster och jag.......lika som bär?!


Jag lyckades både sjunga och posa för kameran.....rutinerad tjej ska ni veta=)


Tack Lina&Pelle för en toppenkväll=)

På söndagen kan man ju tycka ska vara en vilodag men icke....trotts en flaska vin så begav jag mig ut för första springrundan för detta år, gick ganska bra faktiskt. Sen blev de en heldag (em/kväll) hemma hos Isses föräldrar med ännu mer mat och gott=tjockishelg=)

En riktigt lyckad helg helt enkelt.....dock har det varit svårt att komma ur sockerkoman jag försatte mig i, hopplöst ju!

                                                                                                                                   //S

Begravningen....

Publicerad 2010-04-11 15:29:31 i Allmänt,



I fredags var de begravning för morfar.....var väldigt fint och känslosamt, utmattande och jobbigt.
Har nog inte riktigt fattat de än.....kommer ta lång tid tror jag. Prästen pratade om skara sommarland och lillbabs-kasettbandet på begravningen......minnen, de bästa minnen man kan ha.

Denna fina låt sjöng vår släkting på minnestunden.....säger så mycket!


                                                                                                                                        //S

Glad påsk!

Publicerad 2010-04-03 11:12:03 i Allmänt,


Först hade jag inga planer alls för denna påskhelg.....helt plötsligt blev de massor...me like!
Igår var vi en sväng hemma i Hok hos the parents och åt god mat...blev även en sväng ut och kolla på min kusins husbygge, väldigt snyggt!
På kvällen kom Karin, Mats och lilla Isak hit för en trevlig kväll med massa mat=)


Idag skiner solen och jag ska snart bege mig ut på en promenix....älskar vårsolen! Vid 17-tiden ska vi bege oss till Lina&Pelle för lite hockey, knytkalas och massa skoj.....kommer nog bli en toppenkväll tror jag!

Hoppas ni får en fin påskhelg mina vänner.....
                                                                                                                   //S

blommor blommer...måste älska blommor!

Publicerad 2010-04-01 20:10:00 i Allmänt,

Försöker ha snittblommor hemma nu....man blir på så bra humör tycker jag. Älskar tulpaner och har nu ett par lila.......men gillar nog mina vita mest (so far)........



                                                                                                                       //S

23år....eller?

Publicerad 2010-04-01 20:07:02 i Allmänt,


Min födelsedag försvann i sorgen kan man säga.....därför har de blivit firande så här efteråt.
Önskade mig bara pengar som jag skulle spara till en dator.....pengar fick jag också av alla, vilket verkligen var toppen. Tack till mormor(& morfar), mamma och pappa, min lillebror Linus och min syster Annie och sambo Johan....snart ska jag kolla ut en perfekt dator=)
Min älskling var så härlig på lördagen innan då han skulle göra en brakmiddag till mig.......

Han gjorde egen(!!!!!!) pasta, med kyckling,färska champinjoner och zuccini....love!


Efter det bjöds det på glass, som han oxå hade gjort själv, med blåbär och hallon till....mums!
Kvällen avslutades lite tvärt precis när vi skulle hugga in på en nachotallrik med salsa och drink, av besked om morfar. Men fram tills dess var de en underbar kväll..............tack älsklingen!

                                                                                                                    //S

spritter i plånboken

Publicerad 2010-04-01 19:08:20 i Allmänt,

Hade en härlig dag i lördags med min fina vän Frida.....vi var en sväng på A6 (farligaste stället i stan) och sen hade vi myskväll med god mat och filmtime.
Man kan även konstatera att jag är sämst på att hålla i mina pengar....när de kommer till kläder/smink.....får sånt "ha" begär!

Hittade två söta toppar på H&M med lite rynkade axlar...inte säker på än om de är nåt för mig men de var billigt och söta....vad tycker ni? kostade 79kr/sr


Frida shoppade loss på Makeupstore......jag kunde heller inte hålla fingrarna i styr. Blev en puderfoundation som är toppen och en mörk ögonskugga.....superhärlig! Första gången jag handlade där med.....häftigt!


Köpte även nån ansiktsmask....mudmask (Kicks) som ska vara väldigt bra för oljig hy och en "dust it"- burk (Hårsalong) som ger håret härlig volym...me like!
Vi testade även det nya fikastället på A6 och helt klart ett nytt favvoställe........love!
                                                                                                                                     //S

Tentan..

Publicerad 2010-04-01 18:56:31 i Allmänt,



Hade min anatomi/fysiologi- tenta igår och de gick kanon.....tror till och med att jag hamnade på en VG-nivå=)
Den var dock svårare än jag hade trott och kunde nog lyckast bättre......men jag mådde såååå dåligt!!
När jag vaknade igår så var jag helt yr och mådde skitilla, jag tog de lugnt på morgonen och vilade mellan alla moment (frukost, vila, duscha, vila, sminka, vila osv) Jag kände att jag verkligen måste till skolan så jag tog cykeln och trampade sakta iväg. När jag väl kom dit satte jag mig vid datorn längst fram, närmast dörren ifall jag skulle vara tvungen att rusa till toan. Jag kunde verken kolla upp, åt sidan eller på skärmen utan att känna mig snurrig...så jag satt i 20min och bara stirrade på nederkanten av datorn, hahaha. Yrseln avtog efter 1h....men då kom värken i magen istället...suck!
Varit hemma idag med då jag vaknade av att jag mådde illa........nu är frågan- Är de yrseln jag mår illa utav eller är de magen jag mår illa utav? Hade ju en dag med yrsel för typ 1-2 månader sen så kanske är det igen...var nog kristaller i örat förragången....hmm!

Känns som jag jämt är sjuk.....vet att jag har dåligt immunförsvar men hade lite hoppats på att den skulle vara bättre nu.
Hoppas inte mina planer för påskhelgen skiter sig nu, hoppas jag vaknar imorn pigg som en lärka=)

                                                                                                                      //S

Om

Min profilbild

Sara

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela