Sara Bjersgård

Inredningstips?

Publicerad 2011-02-26 13:54:13 i Allmänt,

Tycker de är så skoj att fixa i hemmet och man hittar alltid massa fint när man får i inredningsbutiker. Dock tycker jag de är svårt att se hur de man ser i butik kommer passa hemma och därför är de sällan jag vågar investera i nya saker. Dessutom saknas inspiration att fixa i vår lägenhet då jag mest längtar till att flytta till nåt större och med bättre planlösning. Men man kan alltid fixa och göra om de man har hemma redan och försöka hitta¨på lite nya saker.
Istället för att ha löste i dessa små burkar ha de fått joyna de större pastaburkarna och de har fyllts med rågflingor,havregryn och musli...mycket roligare att fixa frukosten=)


Snittblommor kan förgylla vilket hem som helst, dessa fick jag av älsklingen igår och vita tulpaner pryder även vårt hem just nu....love!


XOXO
Sara

Fredag och Soya!

Publicerad 2011-02-25 18:24:51 i Allmänt,

Denna jobbveckan redan förbi och den slutade med en härlig fredag med Sara och 7 små (mellan 1½-2½år) och en vikarie....Jippi! Men överlevde och kommer garanterat sova gott i natt....
Nu ska vi snart sticka iväg och äta på Soya med Karin & Mats samt Madde & Peza....ska bli både mumsigt och skojsigt=)
Då jag verkligen inte orkar sätta på mig något snyggt som kanske mest sitter åt eller är obekvämt så blir de casual outfit ikväll. Dock finar jag till de med mitt nyaste inköp....en supersnygg kavaj. En enkel svart med endast en knapp och 3/4ärm med sidenslag....endast 199kr på H&M=)

Hoppas håret håller sig fluffigt nu då jag nödkörde med volympulver för att få lite form efter en jobbdags slit=håret är platt som en pannkaka! Sen har jag städat för fullt hela eftermiddagen så därför de där superröda kinderna, men de ska nog räcka med att sticka ut näsan så försvinner de med...hahha
Gud vad jag längtar till vår och värme.........(bara så ni vet=)

Hoppas ni får en mysig fredag
XOXO
Sara

hopplös!

Publicerad 2011-02-16 20:42:55 i Allmänt,

Förlåt men är hopplös på att uppdatera....
Känns som jag just nu bara jobbar, jobbar, sover och sen är de helg.

I helgen som gått åkte jag direkt upp till min fina vän Karin för en underbar helg i Stockholm. Trodde dock att jag knappt skulle komma dit då de var kaos i sthlm i fre efter massa snö och alla bussar stod still. Dock hade bussarna m.m börjat köra relativt normalt vid 22tiden när jag kom upp. På lördagen var de strålande solsken så de blev en 2½h promenad på djurgården (med resten av sthlm), hittade ett nytt kanon fikaställe på östermalm och var kulturella och gick till Fotografiska. Sen åkte vi hem trötta som attans och lagade mat och kollade på schlagern.
På söndagen blev de en lugn morgon då både var superförkylda, åkte till stan för en sushilunch på vårt favvoställe och sen lite shopping och fika, innan de var dax för mig att ta bussen hem...en lugn men kanonhelg med massa kompistid...me like!
(tyvärr verkar det som att jag inte kan ladda upp några bilder just nu)

Nu ska jag som vanligt gå och lägga mig tidigt...ska orka jobba till 18 imorn,jippi!
Till helgen ska jag försöka ta de mest lugnt..ska bli sååå skönt!

Hoppas ni har de bra
XOXO
Sara




Om

Min profilbild

Sara

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela