Sara Bjersgård

fredagskväll

Publicerad 2008-10-31 16:11:19 i Allmänt,

Jag har inte pluggat nåt..suck, jag är hopplös.
Men var i skolan då en sväng...seminariet fick bra och skönt att kunna bocka av de.
Nu står banankakan i ugnen inför ikväll och jag ska snart ta och duscha och göra mig fin. Lina kommer och hämtar mig 17.40 då vi ska ta en sväng över Hok innan.
Ska blir så kul att träffa massa vänner och bara umgås och tjöta. Blir en bra uppladdning på en tung jobbarhelg....men de ska nog gå.
Känns som jag inte kommer hinna skriva mycket alls i bloggen förrens på måndag eftermiddag då jag kommer tillbaka lite till soffhörnet och "verkligheten". Ska försöka skriva hur dagen varit när jag kommer hem imorn men vågar inte lova att jag orkar.
Hoppas ni får en mysig fredagskväll och helg....vi hörs om några dagar.
//S

fredag..

Publicerad 2008-10-31 10:54:31 i Allmänt,

God morgon på er alla.......jag kom precis ur sängen, blev ingen tidig uppgång som jag hade planerat. När klockan ringde gick de bara inte att komma ur sängen....de gick inte. Men när klockan slog 10 var jag tvungen..kan ju inte låta hela förmiddagen gå.
Hamnade dock framför datorn direkt....kolla nyheter, kolla egen blogg, kolla alla andra bloggar, kolla mejlen.....allt de här är de först jag gör när jag slår på datorn....jag är beroende!?
Nu får jag nog ta och äta lite frukost och göra mig iordning för dagen...sen får vi se hur mycket pluggande de blir innan man ska till skolan vid 13.....vi har 1h skola idag, känns så himla onödigt.

Sen hoppas jag jag hinner skriva lite på rapporten i eftermiddag innan jag ska baka min underbara banankaka och göra mig iordning för hallowenmiddag hos Linda ikväll.....blir nog inte utklädd..har inget att ha på mig ju!
Önskar mig själv lycka till....
//S

brrrr

Publicerad 2008-10-30 19:22:28 i Allmänt,

Jag fryser ända in i märgen.....jag fryser!
Mina fötter är kalla och min näsa är som is.....ska ta mig en stor varm kopp med te nu och försöka tina upp. Vi har de kallt i lägenheten....får kanske ta tag i de imorn och ringa till CA och klaga lite. Jag gör inget alls...uppkrupen i soffhörnet med filten om mig och fixat inför imorn, seminarium, det sista! Jag gör inget alls och ändå så fryser jag..ska gå och kolla hur många grader vi har här inne...skulle tippa på en 17grader kanske!
De säger att de ska komma snö snart.....kanske redan inatt/imorn. Jag älskar snö, jag blir glad av snö....om den lägger sig fin som ett täcke och de knakar när man går på de, då älskar jag de. Men hatar blask....de är de värsta som finns, allt blir blött och smutsigt, jag hatar de!
Nu ropar min kopp te på mig och dax att fixa nåt för kvällen att äta. Igår bestod kvällsmaten av jordgubbssnören och choklad....ajabaja!
//S

mellanmål

Publicerad 2008-10-30 17:59:46 i Allmänt,

Jag har fått ett nytt favorit mellanmål....grov macka med oboy, så himla gott. Brukar aldrig äta mackor men nu hade vi inget annat så har fått tina upp de mörka mackorna som fanns i frysen. Sen tröståt jag ju igår och då rök oboyen fram...den är nog säkert snart 2år gammal men sånt blir ju aldrig dåligt. Vi är inga oboy människor men ibland är de såååå himla gott. Så har nu två dagar i rad ätit macka med skinka och gurka och ett stort glas med oboy...me like!
Ska sätta mig och förbereda inför imorn och sen skriva lite på rapporten. Sen vid 8 blir de slappar tid....blir att göra enchiladas till kvällsmat, kolla på SOS gute och criminal mindes.

Hur har er dag varit?
Behöver tips om vad jag kan klä ut mig till tills imorn.....nåt enkelt och roligt!?
//S

hemma på en kort visit

Publicerad 2008-10-30 12:39:03 i Allmänt,

bara hemma över lunch...
Isse skulle fixa men mat för han var uppe redan vid 6-tiden för att tvätta...men när jag kom hem låg han och sov. Fick blir akutlösning med fiskgratäng i mikron...färdig alltså...smidigt och ganska gott faktikst,
Ska åka tillbaka till skolan igen....hemma igen kl17...
//S

dagens klädsel

Publicerad 2008-10-30 12:36:47 i Allmänt,

                                           Today I'm wearing this


                                                Gina jeans
                                               Ullaredströja
                                                Gina kofta
                                                H&M sjal

//S

älskar er...

Publicerad 2008-10-29 22:33:36 i Allmänt,


Jag har världens bästa vänner.......




Ni är alltid så stöttande när jag känner mig nere...och ni är underbara för att ni bryr er.
Ni är utvalda av kvalitet inte kvantitet.....är det inte så de ska vara egentligen!? Hellre bra få kompisar än massa random personer som man kallar vänner fast man egentligen inte känner varandra.
Men ni känner mig....endel känner mig utan och innan, vi är barndomsvänner...allt i vår uppväxt flätades samman, vi är nog vänner för evigt....brukar säga att just vi vet för mycket om varandra för att man skulle våga bli ovän*ler*
Jag har vänner som tänker precis som jag...vi är piff & puff - helan & halvan....er kan jag prata om allt med och ni förstår, ni förstår så väl.
Min bästa vän kan vara så olika personer......jag har en bästa barndomsvän,en bästa vän som tänker precis som jag,en bästa killkompis, en bästa vän bestående av min syster, men min bästaste vän är min sambo....med han är jag alltid helt mig själv och behöver aldrig vara någon jag inte är, han tar mina bra sidor och mina galna.
Jag är lyckligt lottade att jag har er....ni betyder nåt för mig allihopa och ni vet vilka ni är.
Jag älskar er alla
//S

Detta är låtar jag tillägnar er....(bortse från bilderna, texten betyder allt!)

 

känns lite bättre...

Publicerad 2008-10-29 20:48:44 i Allmänt,

Jag har världens bästa pojkvän...när jag mår dåligt är han en klippa i stormen. När han kom hem hade han köpt både jordgubbssnören och marabochoklad med dajm....han vet när de behövs tröstätas=)
                                              
Så nu mår jag både illa och börjat bli lite gladare....tss. Efter snart 4år vet man vilket favoritgodis de skall va!



Har verkligen kommit igång med med rapporten nu....nästan en hel sida nu....bara 5kvar..ya!
Men hela strukturen och upplägget är väldigt luddigt så hoppas jag får med allt.
Blir bonde söker fru ikväll och sen Greys anatomy ikväll....en härlig tv-onsdag!
//S

helvetes jäkla skit................

Publicerad 2008-10-29 16:23:20 i Allmänt,

Helvetes jäkla skit
Jag klarade inte tentan....fick 30/40 och godkänt låg på 32.....blev helt tom i hjärtat. För de först visste man inte att gränsen skulle vara så hög, då kanske man hade oroat sig mer...men fick superlite på en av mina utredande frågor och de var de som sket sig............Jag var ju så säker, de är de som känns så tungt, fattar inte!!!
Så nu har jag gråtit en skvätt när jag kom hem och så får jag ta nya tag på tisdag då omtentan är. Försökte få min granskad av läraren och hon kollade på den då jag tyckte jag förtjänade mer på den utredande frågan än de fyttiga 2poäng jag fick. Fick läsa andras utredande och de hade inte alls fått med alls lika många grejer som mig..men ändå fick de 4poäng.....HATA!
Men Frida och jag kom fram till att de var nog så att hon hade gjort upp vissa saker innan som skulle va med och hade man inte de fick man minus...att man visade att man kunnde mer och utökat sket hon visst i.....HATA!
Varit deppig hela dagen.....kan inte hjälpa de, de kändes som ett slag i ansiktet, ett slag jag inte var beredd på!
Sket i träningen med....fast (jag vet Frida=) att jag säkert skulle må bättre efter men nu känner jag att jag ska sätta mig med slutrapporten och försöka komma igång....jag måste kommas igång. Hela den utsatta studieperioden bara försvann och känner mig stressad......väldigt orolig och stressad! Skulle kännas så skönt att komma igång och känna att man vet vad man ska skriva om, annars kommer jag gå ner mig helt...de känns så nu!

Uch...vilket upplyftande inlägg de blev...
Får ta och skriva mer sen när jag lugnat ner mig och tagit tag i mitt liv.
Hoppas ni har haft de bra
//S

vad tycker ni??

Publicerad 2008-10-28 23:45:42 i Allmänt,

Nu har jag ändrat bloggen lite till.....ingen som ens har kommenterat det nya utseendet, tycker ni inte om de??

Kommentera mera!

tisdagen bara försvann..

Publicerad 2008-10-28 23:10:10 i Allmänt,

Vart tog denna tisdag vägen...har gjort så mycket men tror inte hjärnan riktigt hann med!
Var på intervju för extrajobbet kl 8.30 imorse....supertrevlig dam som var ivrig att få igång mig direkt. Så jag tackade ja till jobb redan på kvällen....bara sådär blev de, hann inte ens tänka ordentligt tror jag, ville ju så gärna jobba.
Sen kom jag hem och satte mig med de plugg jag och Lina egentligen skulle ha gjort tillsammans idag men som vi fick hoppa pga..... jobb=) De gick bra, rätt smärtfritt och de kändes så skönt. Sedan bar de av till taberg igen, denna gång med buss för att inleda mitt första pass.
Kändes skönt att karin jobbade så jag visste att jag skulle bli väl omhändertagen*ler*......är rädd för att bli lite vilsen annars!
De var en skön känsla när jag kom hem sen, kändes som ett roligt extrajobb helt i linje med de jag jobbat med innan lite och härliga barn. Lär jag mig bara alla rutiner och tillvägagångssätt som finns så tror jag jag kommer trivas jättebra där.
Ska dit till helgen och jobba både lördag och söndag 9-21......lika bra att ta mycket på en gång=)

Imorn blir de skola.....illa illa vi börjar redan 8.30.....den som la den tiden måste skrivit fel eller vaknade på fel sida just den schemaläggningsdagen!! Men vi får tillbaka tentorna imorn...spännande....de var så denna gången att man är tvungen att klara tentan för att lämna in slutrapporten. Så de som får göra omtenta kommer göra de denna veckan eller nästa veckan nångång.....hoppas verkligen inte jag är en av dom!

Hoppas ni har haft en skön dag.....hittat på nåt skoj?
//S

visst är de så...

Publicerad 2008-10-28 22:54:51 i Allmänt,

Första dejten är de alltid killen som ska betala.....fortsätter de inte så sen??
Vi planerar vår stundande årsdag.....4år är de den 5november......Me love!

//S

ska jobba direkt

Publicerad 2008-10-28 12:53:42 i Allmänt,

Var på intervju idag på morgonen.....gick bra=)
Hon frågade om jag ville börja jobba/gå brevid redan ikväll och kunde inte tacka nej, vill ju jobba!
Ska jobba hela helgen med....ska bli kul, men måste försöka lägga in pluggtid på kvällarna nu så jag kan komma igång med min slutrapport.
Fick skjuta på träningen med då och ta de imorn istället...blir en lång vecka utan uppehåll känns de som....men de kan vara bra de med.
Ska fortsätta att plugga lite inför seminariet på fre...sen bär de av till nya jobbet, så spännande.....
Hoppas ni får en bra tisdag
//S

gillar ni de?

Publicerad 2008-10-28 07:27:04 i Allmänt,

Som ni ser har jag fått en ny sida.....min alldeles egna, personliga sida=)
Hade en underbar vän som hjälpte mig då jag själv inte fattade hur jag skulle göra....
Tack Eve, jag blev supernöjd!

//S

tillrättat..

Publicerad 2008-10-27 20:48:47 i Allmänt,

Lina sa till mig nyss att kommentarsfältet under inläggen inte syntes....måste blivit så när jag fixade med min stilmall lite. Men nu kan man se texten igen......så nu är de bara att kommentera mera!!!=)

vad tycker ni?

Publicerad 2008-10-27 18:32:23 i Allmänt,

De säljer ut kappor på Ellos nu och jag blev så sugen på en av dom. Gillar egentligen inte att beställa så över nätet då de kommer till typ jackor,skor,jeans men nu är de ju halva priset typ.
                      
                     Vad tycker ni?























Kostar 299kr- lite fin är den!
                                                               

//S





     

tävling...

Publicerad 2008-10-27 18:21:11 i Allmänt,

Gick in på en blogg nu som hade en fin,fin tävling....Therese lottar ut en Appel Ipod nano Pink 8GB. Så klicka in och va med vettja, kanske blir de du som blir den lyckliga vinnaren.
.

//S

Zzzzzzzzzzzzzzz

Publicerad 2008-10-27 18:13:26 i Allmänt,

Så skönt att sola.....jag somnade nästan denna gång, så trött är jag idag!
Då jag låg där och filosoferade (de går inte lyssna på musik i solariumet) började jag att planerade för min och Viktors nya utmaning mot kilona.....kommer berätta allt när vi är färdiga. De jag kan berätta är att vi ska göra upp en utmaning mot varandra där förloraren får bjuda den andra på mat. Vi känner båda att vi behöver motivationen till att motionera och äta bättre, vi ska ta striden mot fettet runt magen...yes!!!
Jag kommer lägga ut utmaningen här på bloggen sen och hoppas ni också vill vara med (ni som behöver de).....men som sagt, mer info kommer senare. Vi ska bara hitta ett tillfälla då vi träffas och diskutera alla detaljer och regler så de blir rätt från början.....sen så kör vi igång.
Har ändå varit rätt duktig med träning nu...var på friskis 3 gånger förra veckan och ett varv runt munksjön....hoppas jag och Lina håller i detta nu. Redan inbokat spinning imorn.....svettigt och gott!

Imorn ska jag på anställningsintervju till de extra jobbet jag pratat om, hoppas de passar mig och att de finns lite jobb att få- helst helgerna skulle va bra, då behöver man inte tänka på att de stör skolan och allt plugg.
Sen blir de att åka hem till Lina och plugga inför fredagens seminarium...vi kan tyvärr inte göra allt då vi har två lärandemiljöer att summera som inte är förrens ons-tor men lite blir de och sen som sagt drar vi till Friskis.
Hoppas ni har haft en härlig måndag
//S

hemma igen

Publicerad 2008-10-27 16:30:13 i Allmänt,

nu är jag helt slut......varit en tuff dag idag och är skönt att vara hemma igen. Försökt att få med mig någon ut på promenad men alla hade andra planer. De blir istället att jag tar en promenad till solariet och steker i 14min istället och sen en rask promenad i kylan hem sen. Då har jag fått 1h motion idag allt som allt...de är väl inte fy skam.
Sen ska jag bara slappa....orkar inget mer!
Är ju CSI idag....de får ni inte missa mina vänner!!!
Nu ska jag mumsa i min min macka och sen gå iväg till Nordic.
//S

de gick...

Publicerad 2008-10-27 10:38:35 i Allmänt,

De kändes bra...vissa saker var lite kluriga då de var flervalsfrågor och de kunde både vara ett av alternativen eller två, svårt att veta vart gränsen går ibland. Men jag borde klarat den...kanske inte VG men är nöjd med godkänt.
Nu blir de att sätta sig med slutrapporten kanske redan i eftermiddag om jag orkar....skulle va skönt att komma igång så snart som möjligt. Vi har en annan examination kvar med på fredag men den kan man tyvärr inte förbereda sig helt för förrens torsdag..suck!
Nu ska jag sätta mig med en kopp te och frukt och mysa lite i soffan. Ska tillbaka till skolan vid 13 för en föreläsning!
//S

spänning...

Publicerad 2008-10-27 08:33:10 i Allmänt,

Sovit skitdåligt inatt....fast jag tror inte de beror på nerver!
Om ca 30min vet jag om jag är körd eller otroligt smart..*ler*.....
Wish me luck!

hur ser ni de?

Publicerad 2008-10-26 23:00:25 i Allmänt,

Hur ser ni min överskrift: Miss Bjersgård???
Har den ändrat sig sen senast ni var inne?
Tydligen får inte alla den kursiva texten jag ser, utan nån ful stor blaffig text, så vill vi ju inte ha de. Fick hjälp av Viktor och kanske har ni det nya typsnittet så texten är annorlunda nu...eller?
Blir så trött på att de aldrig blir riktigt som man vill....
Ska skriva lite nu och sen kojsa...klockan börjar bli mycket.
//S

godsaker...

Publicerad 2008-10-26 20:42:33 i Allmänt,

Igår blev en väldigt lyckad kväll hos Britta....hon och jag började med att baka en banankaka men choklad, helt underbart god. Den blev jätte bra och vi mumsade hela kvällen.
Sedan bjöd Britta på smooties som hon gjorde i sin nya mixer....ya!

          


Kvällen bestod sedan av filmerna Ameli från Montmartre och Björnbröder....hade aldrig sätt den förstnämnda. Den var väldigt bra fast den var på franska med engelsk text...sen har vi ju björnbröder- I love!
                                                                

En bra disney film gör livet lite enklare=)
//S

varför går de inte...

Publicerad 2008-10-26 20:29:11 i Allmänt,

Började sätta mig och kolla på mina anteckningar...de känns som jag kan de, så därför har jag inte läst så mycket mer....men blir lite nojig. Inbillar jag mig att jag kan de och sen kommer de gå skit på tentan imorn eller är de så att jag kommer klara de galant....HATAR salstentor!

Ikväll blev de soppa med potatis, morötter, pasta och persilja....jammi! Lite knäckemackor till blev de med=)

Tittar såklart på Ensam mamma söker.....sen får vi se vad de blir mer för kul.
//S

söndagskväll...

Publicerad 2008-10-26 17:55:20 i Allmänt,

Så nu har jag precis kommit ur duschen och äntligen satt mig i soffan för att plugga. Hela dagen har bara försvunnit bort och nu ska jag försöka få de sista att sätta sig. Har inte kollat jättenoga på ljudbildning så ska se om jag kan de. Vi har haft en liten examination på detta innan mer övergripande så de kommer bara komma en/två flervalsfråga på de området så tror inte de tar de mest avancerade....eller?!
Men nu har jag ställt klockan på 19.55 så då blir går pluggandet över till tv-kväll. Ska ta och koka soppa med ikväll hade jag tänkt till kvällsmat, blev så sugen.
Kiboxen idag var inte alls lika rolig och inte så jobbig som förra. Ledaren var super tråkig medans den vi hade i måndags puschade på oss andra och gick runt och rättade till oss om vi stod fel elelr slog fel...den här ledaren sket fullständigt i de och ville mest träna själv. Hela passet var annorlunda uppbyggt på både ont och gott, hon hade många bra övningar men mer korta intervaller....måndagspasset var brutalt långa sekvenser och man kände att flera kilo bara flög av kroppen=) En annan markant skillnad var att idag använde vi oss bara av handskarna ca 35min av 85 medans i måndags var de över 60min med handskarna....sååå mycket roligare tycker jag! Men vi kommer nog gå på båda passen då söndagar är så mycket enklare at få in träning på än måndag kl15.

Så nu måste jag lämna datorn och helt försvinna i tentapluggandet......sköt om er!
//S

måsten....

Publicerad 2008-10-26 12:20:22 i Allmänt,

Nu måste jag verkligen plugga.....jag vill inte men måste!! Men imorn är tentan över och då hoppas jag att jag känner att jag klarat den, sen är de bara att ta tag i slutrapporten....
Hoppas ni inte glömt att ställa tillbaka klockan och att ni har haft en härlig helg. Blir träning idag men...kibox 85....ska bli kul, tränat 3gånger denna veckan och powerwalkat- beach 2009-here we come!

Här är nåt som får er ett gott skratt- Lindas sköna grimars

                                                    *ler*

//S

bakdax

Publicerad 2008-10-25 16:36:06 i Allmänt,

Nu ska jag ta och skynda mig för att gå till Britta....vi ska baka banankaka och hon ska testa sin nya mixer och bjuda på smooties. Sedan kommer Mimmi senare och vi ska nog hyra film och bara tjöta. Måste leta fram banankake receptet och gå till willys och handla innnan......


Idag har jag annars inte gjort ett skit. Gick upp sent och åt lite frukost, sen fastnade jag framför datorn och tv:n och sen blev klockan allt mer. Pratade med frida på msn om tentan på måndag, kändes skönt att man övat på samma saker och de kändes som jag kunde redogöra för de oxå....men har annars inte ens kollat på anteckningarna idag, jag borde verkligen men inte tagit tag i de.
Sen när klockan helt plötsligt var halv 4 så kändes de som de var dax för att fixa med lunch.....(allt blir så förskjutet på helgen). Vi fick en massa vuxenpoäng idag då vi gjorde panerad rödspätta med kokt potatis och remolaudsås....detta är någor vi aldrig gjort, men fick tipset av Lina och älskar panerad fisk, så var tvungen att testa. Blev supergott så de kommer de bli fler gånger.
Nu måste jag byta om och bege mig....
Hoppas eran helg har varit fin
//S

Gårdagens klädsel

Publicerad 2008-10-25 16:28:53 i Allmänt,

Blir gårdagens outfit idag då jag inte hann lägga in de igår.

Last night I was wearing this

Mina nya fina byxor från Vero Moda
Dalmatin-linne som jag inte vet vart de kommer ifrån
svart Gina tricot kofta

så blev kvällen...

Publicerad 2008-10-25 16:20:53 i Allmänt,

Nu fungerar kameran igen och dax att berätta om kvällens bravader!
Jag fick ett fint paket av Lina och Frida när dom kom....var ju inte jag som fyllde år.


Linda hade lekt med detta på jobbet den dagen och hon tyckte jag skulle få lite terapiarbete. Jag har oxå lekt med detta på jobbet och tycker de är rätt roligt, men detta var en mer avancerad modell....

Jag satte Linda och Frida direkt i arbete....Linda visar sin kreativa sida=)
Sedan efter lite lekande åkte vi ner mot stan....vi mötte upp Lina och gick mot restaurangkvarteret.
Vi hade inte bokat bord så vi gick från ställe till ställe....se vart de fanns plats och vad de blev för mat. Vi hamnade tillslut på ett stammisställe: Chilithai så vi visste att de skulle bli gott=)
Efter lite missar och så fick vi alla tillslut vår mat och de blev en trevlig utgång.

Blev friterad kyckling med sötsur sås!




Härlig kväll med mina underbara vänner

Efter maten bar de iväg hem till Lina istället för till mig.....de var Buzz som väntade. Av någon konstig anledning vann jag varje gång....vilket aldrig hänt mig innan, förstår inte varför dom andra inte kunde glädjas med mig...*ler*
Har himla fina bilder på alla när vi gör fula grimaser men dom får jag inte lägga upp på bloggen, de över bilderna har jag fått godkända. Men Lindas grimars var absolut bäst...så mycket kan jag säga!!!

Så här roligt var de igår......
Tack för igår mina vänner...ni är bäst!
//S









snart kommer de..

Publicerad 2008-10-25 12:35:58 i Allmänt,

Väntar på att mitt kamerabatteri ska laddas upp så jag kan ladda över bilderna som togs igår. Vi hade superskoj och de är ju så kul när vi väl träffas!
Denna fina bild fick Linda av mig och Frida i en fin ram....vi hoppas hon hänger upp den på en synlig plats i sitt rum nu*tss*


Berättar mer när jag har laddat över bilderna.

//S

vill ha men borde inte!

Publicerad 2008-10-25 11:15:42 i Allmänt,

Är inne på Bellme och där säljs idag ett Lancôme Juicy Tub-läppglans för 89kr. Jag älskar ju läppglans men jag använder de egentligen aldrig så till vardags och så har jag säkert 20olika redan.
Lancômes produkter är ju väldigt bra och detta läppglans kostar ca 215kr i butiken, så är ju verkligen prisvärt.

Vill ha men ska inte köpa!!!

//S

snart kommer dom...

Publicerad 2008-10-24 19:01:15 i Allmänt,

Snart kommer Frida och Linda.....nu har jag gjort mig fin och har såklart på mig mina nya byxor. Lägger upp en bild på outfiten imorn...
Frida har varit och köpt en ram med linda nu...som linda tror är till mig...men den är egentligen till henne. Hon fyller 21år imorn och vi var ju tvungna att hitta på nåt kul. Så hon ska få ett inramat kort på mig och frida......visst är de snällt!!!=)
Jag tror hon kommer bli så glad....
Hoppas ni har haft en härlig fredag...jag har pluggat som bara den, känns som jag kan rätt mycket.
Nu kom dom....
/S

So sick...

Publicerad 2008-10-24 16:14:33 i Allmänt,

Jag och Isse har nunnat på den här hela dagen....jag kan ju själva orden i låten medans han alltid sjunger sin egen konstiga version....han är allt för söt! Men de är verkligen en låt som sätter sig på hjärnan..och så är den ju bra med=)


//S

de gick ju bra!

Publicerad 2008-10-24 14:19:16 i Allmänt,

Nu har jag precis ätit en tallrik med spagetti och köttfärssås...jammi!
Kom iväg ner till stan tillslut och fixad de jag skulle....sen gick jag på jakt efter ett par svarta byxor. Har blivit så deprimerad nu de senaste när jag testat jeans då inget passar längre eller så sitter dom fult. Men kände att jag kunde lägga lite pengar på ett par helsvarta byxor som man kan ha till fint. Först var jag på H&M och testade typ 5par....inget passade, kände mig som en stor valross och blev direkt deprimerad, jäkla lår!! Sedan begav jag mig till Gina...brukar alltid hitta nåt där, de gjorde jag även denna gång...så konstigt ibland vilken skillnad på storlekar de är. Brukar "alltid" komma i stl42 eller 32/34 och de gjorde jag på Gina men inte på HM, men de var inget på Gina heller som passade riktigt bra eller satt fult, jag är en sån som försöker inte göra inpulsköp, har lärt mig att tänka till innan=)
Sista besöket blev till Vero moda och där hittade jag ett par. var inte riktigt som jag hade tänkt mig från början men gillade dom så dom fick de bli. Dom är av en liten tunnare variant, jag hade mer inriktat mig på jeansaktiga byxor.

Sen har jag nog fixat ett extra jobb....med lite hjälp från Karin såklart=) Ska till Taberg på tisdag för att träffa chefen och sen får jag nog nästan börja direkt. Det är en verksamhet med barn som är autistiska och där man tar hand om dom innan och efter skolan. Alltså hoppas jag jag kan jobba många kvällar/nätter och helger.

Nä nu ska jag stänga av Oprah på tv:n och sätta mig och plugga. Har ingen motivationa alls men måste,måste,måste!!
//S

blir förvirrad!

Publicerad 2008-10-24 10:18:23 i Allmänt,

Godmorgon godmorgon....
Uppe i relativt god tid för att hinna med allt som skall hinnas med idag.
Ska iväg en sväng till stan, kolla om jag kan fixa en sak tills ikväll, lämna tillbaka låneboken på bibblan och så skulle jag vilja ha ett par svarta byxor tills ikväll...ska slinka in på hm och kolla. Hade tänkt att ta en promenad ner men vädret är skit här idag och inget uppmuntrande så får nog bli cykeln.
                                                                    
Sedan måste jag plugga,plugga, plugga inför tentan......nu var jag inne på pingpong(skolans gemensamma mejl) och då hade vår kursansvarig lagt ut massa om vad vi ska tänka på till tentan....blev bara ännu mer förvirrad om vad vi egentligen ska kunna, trodde jag hade fattat men nu vet jag inte längre....hata!!!
Sedan i eftermiddag måste de göras iordning här då de kommer folk hit ikväll.....Jag, Linda och Frida(kanske Lina) ska ut och äta och sen blir de nog att vi åker hem hit. Vi har inte bokat nåt bord ännu men de blir nog att vi letar oss fram och se om de finns nåt ställe som har rum för oss=) blir mer spännande så då vi inte vet vad kvällen bjuder på....kanske blir chicken mama till slut!!
Nähä nu ska jag äta frukost och sen försöka bege mig ner mot stan...vore skönt att fixa de innan alla andra kommer.
//S



 

jag går runt och myser

Publicerad 2008-10-23 22:04:13 i Allmänt,

I denna lägenhet är de så himla kallt....har sagt att jag ska ringa och klaga länge nu, måste nästa de snart!!
Går runt och myser i min Old navy byxor.....älskar den affären!

Finns i USA och går tyvärr inte att beställa från dera hemsida.  Men hittade massa snyggt jag lätt skulle köpa....får ta och be Hanna (min släkting) att köpa dom och skicka över de den vägen, hon vet ju hur mycket vi gillade affären när vi var där=)
                                                                   



                                     

De fanns massa snyggt....gå in och bli inspirerade. Oldnavy

//S

snart helg ju!

Publicerad 2008-10-23 20:26:55 i Allmänt,

De blev träning idag ialla fall...borde nog inte gått då jag kände mig hängig i skolan men tog en ipren och blev lite piggare. Dock var kijympan inte alls som jag kom ihåg den och gav inte så mycket tyckte inte jag, lina delade samma åsikt..men jämför väl med kibox och de var ju verkligen en genomkörare....
Känner mig en aning piggare nu faktiskt och precis tagit en lång och varm dusch...härligt. Nu luktar jag kille med....min duschkräm var slut och den andra fanns i köket så tog Isses dubbeldusch...de har en sån killlukt..tss!
Nu har jag även lagat till mig lite pasta och korv som jag ska avnjuta i soffan framför SOS Gute..fortfarande massa dumma stockholmare där och gör massa dumheter..suck!
Sen blir de criminal mindes och sen läggdax...ska försöka sova bort förkylningen tänkte jag.
Lever på nässprej nu för att kunna sova....hoppas jag slipper de snart!

//S

tips från mig...

Publicerad 2008-10-23 20:13:10 i Allmänt,

En av mina favoritskivor...all time!

                                                                       
Han har underbar musik....

vill ha!

Publicerad 2008-10-23 11:34:13 i Allmänt,

Hittat en så snygg klänning på forever21 - har fått nippran på silver=)
                                             
Men de kostar mer att få hem klänniingen än vad den egentligen kostar. Den kostar 22$ medan att få den skickad hem kostar 35$......illa illa! Men fin är den

vad ska man göra?

Publicerad 2008-10-23 09:28:07 i Allmänt,

Godmorgon alla bloggtittare!
Har ett stort beslut att ta idag.....är förkyld men vill träna ikväll, lite kijympa! Är de värt att gå och se om man kanske blir värre eller ska man hoppa över träning idag. Har inte så ont i halsen utan mer täppt i näsan och så....vad tycker ni?
Jag känner mig liksom inte så pigg just nu men de brukar ju bli bättre under dagen så ska nog invänta lite, käka frukost och dricka några koppar te. Känns de inte bra efter de så får jag nog meddela annie och lina att jag inte ska gå.....fast jag så gärna vill=/
Blev en nogelunda sovmorgon för mig idag...vaknade vid 9 och som vanligt kunde jag inte somna om. Vaknade även kl3 inatt och mådde sååå illa, men de hjälpte med att äta ett knäckebröd...brukar bli så ibland!

Dagen består av skola senare...musik mellan 13-16. Sen ska vi sitta i bibblan 1h och lära oss hur man söker vetenskapliga artiklar på engelska, något vi ska ha till vår slutrapport.
Efter de blir de iså fall träning kl 18......vi får se hur de blir med de...annie ska med för första gången, vore ju så roligt!
Nu är de dax för dagens första kopp te....
//S

kvällsmys....

Publicerad 2008-10-22 19:54:06 i Allmänt,

Hemma från promenixen..gick på exakt 1h=)
När jag kom hem satte jag mig med pluggandet igen men kom inte så långt!
Precis ätit lite flingor och mjölk nu och väntar på att Bonde söker fru ska börja....är ju Grey's anatomy ikväll med, så de blir en riktigt mysig tvkväll.
Har sovmorgon imorn och börjar inte förrens kl13....skönt att sova ut och hoppas att förkylningen har släppt.....imorn blir de träning i så fall.
Blir att smaska vindruvor ikväll....jammi!

//S

jag dööör....

Publicerad 2008-10-22 16:43:23 i Allmänt,

Sitter och pluggar inför tentan.....gjort en mindmap om läsprocessen som kommer som en utredande fråga. Har stor hjälp av mindmaps i mitt pluggande då jag sen visuellt kan se mindmapen framför mig, vad de står i de olika rutorna osv....ska få in de så de sitter som ett rinnande vatten sen.....!! 


Blev smörgåstårta till lunch sen...efter 1timme eller så, han kan när han vill min gubbe.

Isse är alltid väldigt symetriskt korrekt i allt han gör...och jag ser mönster i allt, är lite skadad på de sättet.
Den var väldans god dock med för mycket grädde i....gillar inte de egentligen, medans Isse kan vräka i sig!

Nu måste jag skynda mig iväg...ska gå en sväng med Frida, få lite frisk luft och rensa tankarna.
Så snabbt kissa och klä på sig.......
//S

dagens klädsel....

Publicerad 2008-10-22 16:33:27 i Allmänt,

Dagens klädsel var noga utplockad inte för att de skulle se så snyggt ut utan för att de skulle vara bekvämt vid svettningsattaken jag förväntade mig vid redovisningen....80% av alla mina outfits består av linne och en kofta man kan knäppa upp...allt för att de ska vara luftigt=)....(förstår ni att detta har påverkat hela mitt liv!!
                                                               
                                                           
     Sunshine jeans från MQ - undra om de fortfarande säljer dessa då alla mina jeans är sönder
linne från Lager157 (
ignorera kärlekshandtagen=)
Kofta från Gina tricot...har flera i olika färger!

ny stil kanske...

Publicerad 2008-10-22 16:08:04 i Allmänt,

Åååå vad jag blev avis på Eve's bloggs nya utseende.....vill me ha de så!! Gillar när de känns mer personligt med bilder på en själv och kanske på vänner/familj....
Ska nog sätta mig nångång snart och se om jag själv kan fixa en liknande eller annars har Eve sagt att hon kan hjälpa mig.....Love ya!

//S

andra delen.....check!

Publicerad 2008-10-22 12:49:19 i Allmänt,

Nu har jag precis kommit hem från vår gruppredovisning...såååå skönt att de är gjort. De gick väldans bra fast jag sa tydligen "mmmm" rätt ofta....borde kanske öva lite på de och vara tyst där istället eller gå nån tala kurs=)
Brukar ha ett väldigt problem när de kommer till redovisningar....inte för att jag tycker de är jobbigt att prata inför andra utan jag har ju vissa svettningsproblem och de brukar bli värre när jag ska redovisa. Idag gick de faktikst mycket bättre och behöver inte byta tröja efter jag kommit hem....de är ju framsteg=) Men jag är en sån person som måste välja kläder efter tillfällen...vissa dagar vet jag att jag ska göra nåt då jag kommer svettas(under armarna) extra mycket och då kan jag inte ha t-shirts eller så...bär vanligtvis aldrig "färgade" kläder då svetten synd bättre på dom och så....detta är något som påverkar mitt liv väldigt och har testat allt, utom operation!!!

Men men.....tillbaka till dagens upplägg. Blir lunch snart hoppas jag...Isse har precis kommit upp och han har planerat att göra en egen smörgåstårta idag, men han verkar inte ta tag i de så vi får se.
Eftermiddagen skall ägnas till att öva inför tentan på måndag....skriva om läsprocessen så jag kan de som ett rinnande vatten...
Hoppas eran onsdagförmiddag har varit fin....här var de så fint väder på morgonen men när jag åkte hem regnade de, va surt!

//S

jag borde gå och lägga mig!!

Publicerad 2008-10-21 23:26:28 i Allmänt,

Jag är en dålig människa.....jag har inte övat inför morgondagens redovisning än, sitter delvis och väntar på att Isse ska komma hem och skriva ut min reviderade text så jag kan stryka under lite och så....men han borde vara hemma nu, hoppas de inte har hänt nåt!=/
Sedan var de så mycket roligt på tv idag med...egentligen inget jag följer men de var Uggly Betty, Christine och nu Brothers and sisters....har även smaskat lite lösgodis som vi köpte på Maxi innan...jag är en dålig människa......!! kostade bara 39kr/kg...vi var tvungna=)

Min träningsvärk börjar bli allt mer plågsam...speciellt efter att man har suttit i soffan lite och stelnat till liksom.......plågsamt!!!!! Men lina har oxå träningsvärk....känns lite bättre för då är de inte bara jag som känner smärtan*ler*
Nähä nu ska jag ta och lägga mig...ta med mina papper och min rosa överstrykningspenna!!!!

//S

Dagens favorit

Publicerad 2008-10-21 18:44:27 i Allmänt,

Sitter här med en varm kopp te....så mysigt!
Min nya favorit sort är green tea från Lipton som kommer i små söta pyramider.
                                                                 
Dess utom är de ju väldigt nyttigt med grönt te......me like!
//S

första avklarad..

Publicerad 2008-10-21 15:58:48 i Allmänt,

Nu har jag avklarat första seminariet av en lång rad...känns så skönt. Imorn tar vi den andra..då blir de gruppredovisning...känns bra inför den så hoppas inte på några komplikationer...typ som att OH-apparaten inte skulle funka..då döööör jag!!!!(då jag lagt ner så mycket extra jobb för att kunna använda den)

Hade världens jobbigaste frisyr när jag vaknade idag med...blir alltid så när jag duschar på kvällen och inte fixar de efter. Blev till att platta ut skiten i morse och få bort virvlen i luggen med spänne.....någon annan som har samma problem??
Sedan vaknade jag med världens träningsvärk i hela kroppen typ...hahah...mest i låren och nu på eftermiddagen har jag börjat känna lite i axelmuskelfästet och i magen...jippi!  Så nu får jag allt hålla igång med armträning och mage så de tar lite....så klarar jag extra mycket nästa kibox pass....yes I will!

Nu ska jag och älsklingen åka och handla....som vi alltid gör tillsammans såklart. Men av någon anledning hade Isse börjat att städa i vårat skafferi och skåp med torrvaror och slängt massa....de är ju såklart jättebra men hela vardagsrummet är fortfarande belamrat med kläder från hans senaste ryck.....han börjar men slutför aldrig, blir galen!!!!!

Hoppas ni har haft en härlig tisdag..här i Jönköping blåser de som attan och är bara trist och tråkigt...ibland till och med regnar de..gillar inte regn!!
//S

idag....

Publicerad 2008-10-21 15:48:43 i Allmänt,

Today I'm wearing this

Ännu än budget outfit
Skjortan är från Ullared
Jeansen är faktiskt min lillebrors avlagda jeans, dock har han ju häng på sina och på mig sitter dom tajt som attans=/
Blev min svarta gina-kofta och min bruna sjal till.

tvålpump

Publicerad 2008-10-20 21:18:05 i Allmänt,

Nu har jag bytt ut vår fula tvålpump och bytt den till vår nya fina mörklila......den var större än jag hade för mig men den är snygg så den passar in=)
                                       
                                                                                                   Me like
//S

mysmåndag

Publicerad 2008-10-20 21:13:33 i Allmänt,

Som vissa av er vet har jag och älsklingen alltid myspys framför CSI på måndagar...idag är inget undantag. Blev en gammal klassiker till kvällsmat idag....wok med kykling och nudlar.
                                                
Detta blandas ihop praktiskt i en wokpanna och jag häller alltid över lite soya som de får stekas i en stund. Sedan använder jag alltid sweet chili till min mat....tycker de är väldans gott, Isse gillar de med baran soya...de är ju en smaksak.
Efter detta blev de efterrätt med mormors äppelpaj recept....light varianten. är ingen smuldeg utan man använder lite socker,kanel, ströbröd och cocos...sedan avslutar man med lite smör överst.

                              Visst ser de smaskigt ut!!??

Ibland älskar man måndagar...
//S

kibox...

Publicerad 2008-10-20 18:01:20 i Allmänt,

Nu har jag och Lina kört ett stenhårt pass på friskis...gud min armar! Jag har aldrig haft starka armar och kommer kanske aldrig få de heller men när man väl använder dom explosivt som vi gjort idag ger detta träningsvärk imorn.....can't wait=)
De är konstigt oxå att så fort jag börjar träna så får jag ont nånstanns....hah...och jag lovar, de sitter inte i huvudet då jag hellre skulle slippa de onda. Idag fick jag krampkäningar i högerlåret....de får jag bara när jag simmar crawl annars men nu kom de i mitten av passet, hoppas de inte är nån sträckning eller så så jag kommer dras med de en längre tid, de orkar vi inte. Senast på spinningen fick jag ju ont insida högerknä och de var oxå nåt nytt....
Mina knän är de alltid ont i när jag tränar. klarar inte med jättemycket hopp och skutt..därför ingen sån där medeljympa på friskis, har testat och de funkade inte alls. Har alltid ont när jag springer/joggar men har länge försökt ignorera de...!
Men kibox passet var iaf super skoj och vi var i den lilla salen och vi var 10pers....mysigt va=) Vi hade en helt underbar instruktör som vimsade lite fram och tillbaka och drog massa roliga kommentarer hela tiden....så passat kl 15 på måndagar kan jag verkligen rekommendera...jag och Lina bestämde direkt efter att vi ska försöka gå varje måndag som vi kan....är ju lite dum tid om man slutar skolan kl16....men hoppas de blir vårt lilla rutinpass, kör igenom verkligen hela kroppen.
                                                      
                                                       Stod och slogs i över 1h....så himla kul

Nu har jag precis kommit ur duschen, nyrakade ben och blommondoftande hår...kan de bli bättre?!
Ska nog ta och göra en äppelpaj efter jag har pluggat lite, vi har två fulla kassar igen. Annie och Johan var hemma hos mormor och morfar igår och hjälpte morfar installera sin nya skrivare. Hem fick dom flera kassar med äpplen och jag och Isse fick några av dessa då...jammi!
               

Mormor & morfars vinteräpplen....jammi

//S




goda nyheter...

Publicerad 2008-10-20 14:12:00 i Allmänt,

Läkaren ringde innan.....proverna såg bra ut igen så nu behöver jag ingen medicin....men för att vara säkra på att de inte blir avvikande igen så ska jag ta nya prover i januari....sen får vi se....de kändes skönt så där att få veta men ändå inget svar på min snabba viktökning....kanske är de åldern (låter som jag är 50+) som de sa på ugndomsmottagningen!!!!
Har hunnit med så mycket idag....åkte hem till annie och hon lämpade av mig här på Torpa. Åkte till skolan direkt för att skriva ut på OH-de gick jättesmidigt och de kostade mig bara 12kr med färg och alls...de är de värt för att få en bra redovisning tycker jag. Sen träffade jag Frida och Lina och vi gick till Ica för att handla lite lunch...blev fjärilsmakaroner med ostsås och bacon...något nyt för mig med en klassiker för Lina och Frida=)
Sen kollade vi på den digitala föreläsningen....var inget att ha...typ exakt samma som hon har sagt på föreläsningarn...nästan alla pp som visades hade vi sätt innan....men men nu är de gjort.
Ska ta och ta på mig mina träningskläder snart och bege mig till friskis för 85min kibox pass....kommer va dööööö efter. Bokade därför tid på nordic club för en soltid efter träningen.....lägga sig där och varva ner! Jag tycker de är så smidigt att sola efter träning för jag blir ändå så svettig av solning så måste duscha efter.....blir inte ni de??
Sen har jag hela eftermiddage/kvällen till plugg.....himla vad mina planer går i lås bra idag.....hoppas de forsätter så!!
//S                                                               

Godmorgon

Publicerad 2008-10-20 09:24:40 i Allmänt,

God morgon mina vänner...sovit gott?
Varit vaken sen 6.30....fast jag kunde sova tills typ nu(9.19...) Fick upp linus och sen försökte jag sova igen...men de gick verkligen inte, det blev som jag befarade. Vanligtvis när jag har vaknat så kan jag inte somna om......suck*
Men nu har jag lite koll på alla mina grejer, plockat lite disk och tagit mig en lååång frukost framför nyhetsmorgon...de var inte igår!
Ska ta och packa ihop mina grejer nu och åka lite tidigare än tänkt till Annie för att lämna av bilen...ska nog försöka plugga lite nu när jag kommer hem till jkpg, innan lunch, så slipper jag ha de hängande eftermiddag/ikväll....super smart=)
Lovar att meddela direkt när läkaren ringer vad mina prover visade......
//S

hemma igen...

Publicerad 2008-10-19 20:27:28 i Allmänt,

Nu har jag kommit hem från Viktor och de har varit så kul. Vi gick en långpromenad med Tilda och sen satt vi och fika lite. Karin kom förbi en kort sväng innan hon skulle åka hem till sthlm igen.....*tår*..men hon kommer hem i november igen så då får vi allt träffas längre...idag blev de ett hej och hejdå!!
Bänkade mig nästan direkt framför tv:n för att kolla på ensam mamma söker.....spännande varje gång att se vilka de väljer tillslut.
Imorn blir de till att få upp Linus till skolan och sen packa ihop mina saker som ligger utspridda över hela huset. Sen bär de av till Jönköping igen och mer plugg...ska försöka göra en massa imorn...vi får se om jag får in allt på en dag. Ska lämna av bilen hos annie, gå till skolan och se om de kan hjälpa mig med att skriva ut diagram på OH. Sen kommer läkaren ringa mellan 11-12 och berätta provresultatet.....spännande. Efter lunch ska jag träffa Lina och Frida och lyssna på en föreläsning över nätet och sen diskutera den tillsammans. På kvällen skulle jag vilja träna med nån...kanske kan få med Annie då. Skulle även vilja få in en soltid under dagen men de får vi se om vi kan klämma in. Såklart ska jag få in lite plugg om fonetik till seminariet på tidags med någongång under dagen.....tror ni jag lyckas??
Men ikväll ska jag bara slappa....sov en sista gång i de sköna hästen sängarna och sedan motivera mig för de 3veckor intensiva pluggningen som väntar...jippi!
Hoppas ni har haft en härlig helg mina vänner...!!??
//S

söndag, bjud på kola...lalalalala

Publicerad 2008-10-19 14:01:44 i Allmänt,

Solen skiner utanför...men jag sitter inne och läsa och läsa...dessa nedrans avhandlingar, men nu är jag färdig...lusläste den sista delen av den sista texten för ögonen går i kors just nu, så trött på de! Ska ta och fixa lite att äta nu tror jag...är egentligen inte hungrig men är ändå alltid noga med att äta regelbundet, min kropp blir annars alldeles konstig, ja fungerar inte optimalt!
Igår var en lugn dag....Isse kom ut vid 15 tiden och vi gick en liten promenad....den enda gången han vill gå på promenad är då han har en annan avsikt med de. Här ute lockar de att gå runt elljusspåret då man går längs med golfbanan och man kan leta bollar. Så de blev ingen rask promenix inte....vi gick hand i hand och kollade åt var sitt håll..hahah!
Killarna höll fortfarane på att lana sent på eftermiddagen igår och de bestämdes att de skulle hålla på fram till söndagen så vi åkte till Vaggeryd igen för att handla på Ica så vi kunde få mat hela gänget, vankades taco=)
Men lite senare bestämde sig killarna för att bryta upp och de blev bara jag och Isse som skulle äta kvällsmat....vi hade rätt mycket mat över om man säger så, så de blir taco till lunch idag med...jammi!
Åker en sväng till Skillingaryd om en stund...ska ta och träffa Viktor och bara umgås. Tyvärr var Karin upptagen men ska svänga förbi innan jag åker hem och säga hej iaf och även hämta min fina tvålpump!

Mina underbara vänner.......visar upp våra Jordan-leenden=)


//S

pluggarlördag

Publicerad 2008-10-18 12:19:19 i Allmänt,

Sitter i mamma och pappas säng och ska försöka komma igång och plugga snart.....har tagit med mig all kurslitteratur och alla papper och ska försöka beta av en del saker....kanske till och med börja plugga inför tentan som är nästa måndag....tror iof att jag inte kommer komma ihåg så mycket av de jag läser ändå men vi får se. Lankillarna höll på länge inatt( men de är väl de man gör när man lanar) och ändå så är de uppe tidigare än mig.....min bror kommer inte vara så social imorn känner jag på mig!!! Älsklingen kommer ut hit om några timmar och så får jag oxå någon att umgås med=)
Allt detta ligger och väntar på mig nu.....jag vill inte!!!

           
Detta skall jag ta tag i först....och känns så surt då de känns så himla onödigt...alla tycker de men ingen vågar säga de till vår lärare då hon är lite bitsk av sig!!! Jag måste läsa närmare 100sidor som någon annan kommer redovisa sen!!!

Måste bara skriva om min nya favvo godis med.....helt underbar god.....ätit den ett tag nu men konstaterade igår att dom är för jäkla goda.....tyvärr är de en dyr vana, kostar multum!

Detta är den vita chokladsorten, hittade ingen bild på dom jag tycker om. Jag kör på de som är bruna, finns en med bara mjölkchoklad och nogat i och sen en med lite krisp....dom är nästan bäst, tror båda har en brunt papper. Har ni aldrig testat så är de påtiden att ni gör de....ååå så goda dom är. De bästa med dom är att de är så mäkliga så de räcker liksom med en så är sötbegäret mättat....men som sagt, de är dyra. Har man tur kan man hitta ställen som säljer dessa 2 för 12kr. På skolan kostar dom 8kr/st.....för en chokladbit liksom....men ibland är de värt de, ibland kan man unna sig!
Nähä...dax att börja läsa innnan jag tappar fokus
//S

Wearing this today

Publicerad 2008-10-18 12:05:32 i Allmänt,

                                     Today I'm wearing this


                                       Jeans från Gina tricot
                                        Tröja från Lager157

Idag kör vi på en slappare stil för ett de är lördag och jag inte skall gå utanför dörren, typ! De är så skönt att man kan gå barfota här hemma i Hok då man annars skulle frysa tårna av sig i lägenheten i Jkpg.....såg dock nu att jag verkligen behöver fixa till mina tånaglar så får ha lite manikyr och pedikyr sen....vilken tur att jag tog med mig mina nya favvo lack:

                          
Blir nog fransk manikyr med små stenar på fingrarna....kör på sånna där smålack då jag aldrig använder upp dom ändå innan lacken blir dåliga och därför är detta mer prisvärt. Har vanligt överlack som jag använder jämt och denna mer röda nyans blir supersnyggt på. På mina tår får de bli antingen den ljuslila från nivea eller det nya från maybelline. Stenarna jag brukar sätta dit på naglarna är köpta på Åhlens i Stockholm och kostar ungefär 25kr....super fina runda "genomskinliga" och något jag verkligen kan rekommendera om man vill ge naglarna något lite extra=) Tyvärr har jag inte hittat några likvärdiga här i Jönköping men fortsätter leta.
//S

Miss the old days

Publicerad 2008-10-18 11:53:32 i Allmänt,

God morgon alla glada....har ni sovit gott??
Precis kommit upp från en sen frukost med te och marmeladsmörgåsar....nästan som att vara tillbaka i London=) Karin...när ska vi åka dit igen??? Ska nog försöka få med mig Isse dit inom en snar framtid...få se de platser jag jämt pratar om. Blir ju inte detsamma om man åker med sin sambo som att åka med sin bästis men de blir en annan slags semester=) Har ni aldrig varit i London....ni måste bara åka. De är sådär lagom stort att man hittar relativt bra och så mycket att se....När jag och Karin var där förra våren var vi riktiga livsnjutare får jag allt ta och säga....vi satt på cafeers uteservering och drack kaffelatte och testade sötsaker. Vi besökte alla sevärdigheter och gick på musikal...de är härligt när man åker med någon som är så likasinnad som en själv, allt blir så mycket lättare. Åker jag iväg med Isse så skulle han vilja sova länge och äta frukost sent....han skulle inte va så noga med att se sevärdigheter eller sitta på cafe.....vi skulle istället shoppa loss och testa nya restauranger varje måltid.....visst låter inte de så farligt de heller!!??
hmmm....lustigt att man kan komma in på ett ämne fast man hade tänkt att skriva om nåt hela annat....men gud vad jag längtar tillbaka, vi hade en underbar kortweekend!
                    


                                                  




               





                                                      

//S










illa illa

Publicerad 2008-10-18 00:02:38 i Allmänt,

Ni vet dom där papprena jag åkte tidigare till skolan för att skriva ut imorse.....när vi väl var på föreläsningen fick vi dessa exakt samma papper av läraren...suck!!! Bara för att jag hade varit så duktig och tagit ut dom....men men!
Höjdpunkten på dagen var nog när jag och Lina lunchade på chilithai...underbart, ar allt för länge sen man var där! Föreläsningarna var där emot rätt sega, speciellt dom på eftermiddagen....till och med vår lärare tyckte att den ena var skittråkig...haha...så de var nog alla som tyckte. Lite roligt då vi satt på föreläsningen om ord och fonologisk medvetenhet.....där sitter min och Linas gammla specialpedagog/svenska lärare...Bibbi från Hok. Hon kände först inte igen oss med sen sken hon upp som en sol....tror egentligen inte att hon kände igen mig men hon kände igen Lina då hennes mor jobbar på skolan.....men så roligt när vi sitter där och lyssnar på hur vi ska lära barnen hur man läser och så sitter denna person som lärde oss läsa i samma sal=)
Har gjort den största beställningen på en pizzeria idag....vi hade med oss 11olika saker md oss hem...blev sånt himla bök dock när alla skule betala för olika saker och de var en nisse(som vi känner...alla känner alla i Hok) som blev så arg då pizzabagaren inte hunnit börja med hans då han hade en sån stor bställning (vår)...han gormade och gick ut och åkte iväg...gud vad vi blev snopna!
Nu ska jag titta på de sista avsnittet av E.R och sen försöka sova....killarna lär ju sitta upp typ hela natten men hoppas jag somna ändå.
//S

hemma i Hok

Publicerad 2008-10-17 19:56:33 i Allmänt,

Nu har jag varit en sväng och handlat på Ica....i Vaggeryd....såg dig inte Eve....du var väl ledig=)
Är hemma i Hok nu.....sitter i köket och i vardagsrummet sitter de 5killar och lanar.......så roligt att sitta och lyssna på deras dataspråk..hahah!!
Ska ta och sätta mig framför Idol snart....hoppas Loulou gör bättre ifrån sig idag....förra veckan var lite av en besvikelse...tycker ni inte??!!
                                                  
                                                                             Favvo rösten

Today I'm wearing this

Publicerad 2008-10-17 08:24:11 i Allmänt,

Uppe tidigt idag...fattar inte ibland varför jag går upp 1h innan jag ska åka, men ibland behövs det av någon konstig anledning. Idag tog de 30min istället med dusch och allt...har bara håret att platta kvar...hur lycka jag??
Ska sticka till skolan nu och skriva ut lite papper som jag glömt....suck!
Hoppas ni får en härlig fredag mina vänner

                               Today I'm wearing this

Idag åkte mitt snygga linne fram ut garderoben....så idag I'm really wearing this=)
//S

åååå

Publicerad 2008-10-16 23:10:34 i Allmänt,

åååå vilket hemskt avsnitt av Criminal minds de var idag....jag lär ju få mardrömmar inatt!!! Att jag aldrig lär mig!!??
Hoppas ni har haft en bra torsdagskväll
//S

lustigt..

Publicerad 2008-10-16 20:35:18 i Allmänt,

Varit mindre kontaktbar idag.....heldag i skolan och nästan direkt när jag kom hem satte jag igång avsnitten av E.R.....nu har de blivit lite matpaus och kollar på SOS Gute....så himla rolig konstaterande om Stockholmare..."dom är av ett eget slag"!!! Ja de är dom verkligen........=)

                                     Today I was wearing this


Imorn är de heldag i skolan igen och vi ska sitta på en massa olika föreläsningar mellan 9-17....suck!
Åker hem till Hok imorn kväll för att ta hand om min lilla lillebror....haha...Mamma och Pappa åker till Stockholm.
Missa inte Criminal minds ikväll.....I love!
//S

Torsdag...

Publicerad 2008-10-16 08:28:32 i Allmänt,

God morgon mina vänner....hoppas ni kom upp utan att snoooza hur många gånger som helst och känner er stressade! Idag blir de en heldag men bild för mig....hoppas han visar oss nåt vetttigt idag, om man nu ska hålla på med det från 9-16....förra gången var de segt de sista timmarna.
Sedan blir de att sätta sig med gruppen och prata om redovisningen..ska se om någon i gruppen kan skriva ut mina staplar på sin skrivare då våran är lite ostabil och opålitlig.



Idag kommer Karin från Stockholm.....Välkommen hem min vän!
//S

pusskalas

Publicerad 2008-10-15 22:20:10 i Allmänt,

ååå vilket bra avsnitt av Grey's de var idag....vill se mer!!! Va häftigt när "hon" hade byggt deras drömhus med ljuslyktor.....
Måste ta och uppdatera mig på vad som händer i cityakuten....går ju samtidigt som CSI och de kan jag absolut inte missa! Men älsklingen fixade hela resten av säsong 14 av "ER"(även kallad cityakuten) så ska som sagt kolla lite snart så jag håller mig uppdaterad.....
Förstår inte detta...nu har massa bra serier börjat igen, kollade knappt bara på CSI innan, nu vill jag följa massor av olika, hela ens kväll blir uppbunden av tv program. Man skulle ha de som Karin ibland....hon har bara 1,2,4, 6 och barnkanalen....när man är hos henne får man lite abstinens först men efter en helg saknar man de inte. Man kan ju hitta på så mycket annat liksom.....fast att ha de så jämt....nä de skulle aldrig funka, fattar inte att hon klarar sig...?!=)
Dax att ta och borsta gaddarna nu och kojsa i sängs.
Sov sött mina vänner
//S

tv - kväll

Publicerad 2008-10-15 20:07:41 i Allmänt,

Snart börjar Bonde söker fru....ska tydligen vara någon Vaggerydstjej med...får se om man känner igen henne.
Nu har jag gjort färdigt hela min redovisningsdel tills på tisdag och gjorde även fina små tabeller/diagram som jag ska försöka få ut på OH-papper-kommer bli så bra de där.
Ska försöka sätta mig in i framtida examinationer nu så som salstenta och litteraturseminarium.....och inte försöka få ångest=)
Isse har fått ett lite ryck idag och varit så himla huslig....som sagt fick jag ju lunch passande efter träningen, blev ju bara chockad av att han var upp kl 14!! Sen så har han fixat med sina kläder och börjat ordna i vår stora garderob....han lämnade dock massa utanför så nu ser de ut som ett bombnedslag.
Vi har precis avnjutit en lätt kvällsmat bestående av en majskolv...jammi jammi...smakar smakens med en massa smör på=)
Imorn blir de tidigt uppgång med skola hela dagen...ska bli kul att träffa alla igen men jag kommer sakna sovmorgonen......
Är ju Grey's anatomy ikväll oxå....don't miss it!!
//S

Nu har jag spunnit=)

Publicerad 2008-10-15 16:27:27 i Allmänt,

Sitter och myser under filten nu.....de spöregnar ute och är alldeles grått!!!
Blev en dunder frukost idag-hade min vanliga bas med fil, flingor och linfrön...sedan tog jag både i russin och banan- blev väldigt mäktigt men något jag skulle klara ett pass på friskis med.
Passet gick jättebra, men gud vad jag svettades....sen efteråt pratade vi med hon som höll passet och hon sa att hon hade ett av de tuffaste medelpassen av alla....hahah...så alla andra pass kommer nu bli "lätta", så det känns ännu bättre att man klarade av hennes pass=) Fick dock ont i baksida knä nästan direkt när vi började, brukar ha problem med knäna men då är de framsida, under knäet. Men hoppas de är nåt övergående, hade inte ont alls efter jag steg av cykeln...mysko,mysko!
Efter träningen tog jag en sväng förbi Nordicclub och skaffade mig ett solkort. Dom har ett erbjudande i restauranghäftet där ett 10kort kostar 150kr....så låg och stekte lite en stund innan jag åkte hem.
När jag kom hem var älsklingen redan uppe och stod faktsikt och lagade mat....blev alldeles paff. Så de var bara att hoppa in i duschen och sen smaska i sig massa massa spagetti och köttfärssås-en av mina favvisar=)
Ska försöka återuppta mitt pluggande och kanske se om jag kan läsa lite.....knappt rört vissa böckerna än.
Hoppas ni andra inte regnat bort..
//S

träning på schemat!

Publicerad 2008-10-15 10:13:59 i Allmänt,

hej hopp allesammans!
Har precis kommit upp och ska försöka förbereda lite för en redovisning nästa vecka....så skönt att min grupp i skolan är så effektiv och vill gärna som jag ha saker gjorda helst så fort som möjligt.
Senare får de allt bli en dunder frukost då jag ska iväg på spinning....får se om Annie vågar hänga med eller om de bara blir jag och Lina....blir till att testa medelnivån idag...spännande!


                                                               

//S

invasion..

Publicerad 2008-10-14 22:39:08 i Allmänt,

Herregud.....hela vårt bostadsområde har blivit invaderat av små minihundar av olika slag....Paris Hilton effekten har spridit sig till sjöbogatan. De rastas säkert 6-7olika småhundar på vår innergård just nu....de kommer bara fler och fler....
Jag gillar inte hunder....aldrig gillat hundar då min fobi tagit över....för er som inte vet har jag haft hundfobi sedan jag var 2år....de blir stegvist bättre men kan ännu inte vara i närheten av hundar, får fortfarande svettningar, klump i magen och hjärtsnurp. Har förstört mycket av mitt liv......
//S

Kalas

Publicerad 2008-10-14 22:24:13 i Allmänt,

                                        
      Tårtan Annie bakat för kalaset....var med citronmousse och jordgubbar- mastig med superläcker!
                                      
Testade nya mobilkameran....den funkar kanoners...måste bara lära mig alla funktioner med!
//S

grrrr

Publicerad 2008-10-14 16:57:38 i Allmänt,

Blir så j*klar irriterad...skulle gå och hämta mitt arbete så jag kunde komplettera färdig de och skicka in skiten....men när jag kom dit fanns det inga arbeten utanför dörren som de skrev!!! Trodde först jag kommit fel men sen satt de en annan som delar kontor med examinatorn och hon visste inget alls. Tydligen hade de varit fler som kommit dit och letat efter sina arbeten....jäkla skit handledare!!! Nu vet jag inte alls när jag kan hämta de eller om jag ska skicka in den kompletteringen jag gjort......
Så..nu har jag avreagerat mig.....de var skönt!!!!!
Ska ta och göra mig iordning nu för lite kalas hos Annie och Johan ikväll....blir nog min nya "big face"-tröja=)
//S
Ps: jag har en väldans konstig pojkvän...han har börjar med "give me five" och jag måste klappa hela tiden för de mest konstiga grejer.....suck! Men jag älskar honom ändå....

GRATTIS DU UNDERBARA

Publicerad 2008-10-14 15:38:24 i Allmänt,

Grattis grattis min underbara bästaste syster....Idag blir hon 24år gammal.....ett steg närmare medelåldern*ler*
                                    

       

Snart kommer vi och firar dig.....kl18 it is!
//S

dax för en promenad..

Publicerad 2008-10-14 15:30:17 i Allmänt,

ååå va härligt...solen lyser utanför fönstret och det är nästan klarblå himmel hela tiden....så dax för mig att ta en liten promenix...dock gör jag inte det för att jag lever hälsosamt och bra utan för att jag måste till skolan för att hämta ut mitt arbete...*tss*
Har skrivit färdigt vfu rapporten och den blev på 4sidor + litteraturlista...med hjälp av enkelt radavstånd och korta meningar. Kollade med Lina innan hur hon hade gjort och typiskt nog hade hon fått de till 2½sida.....fattar inte hur hon gjorde. Det är nästan värre att minska ner på text man skrivit än att få tillräckligt, bara man är bra på att ordbajsa.(ett nytt begrepp jag aldrig hört innan jag började på högskolan....ett väldans fult begrepp....vem kom på det liksom??)
Hoppas ni har det bra i tisdagssolen....njut!
//S

jippppiiiii

Publicerad 2008-10-14 13:03:37 i Allmänt,

Gissa vad som kom genom brevinkastet nyss.......jooo min beställning!
Slängde såklart på mig för att testa direkt.....allt passade och blev så nöjd=)
                                    

                                                    

Finns att köpa på --------}}}}pyttis.blogg.se

Börjar bli lite orolig för mitt arbete jag skriver på....är på min 5sida och är inte alls färdig än. Vi skulle ha typ 2-3sidor....hur kan man få ner de så, fattar inte hur andra har gjort.....???
Får ta och kolla med Lina hur många sidor hon fick...hoppas hon har lika många som jag så behöver jag inte bli orolig!
//S

Plugg pluggi plugg plugg

Publicerad 2008-10-14 10:22:12 i Allmänt,

Nu har jag äntligen masat mig ur sängen och tagit mig iaf till soffan=)
Ska försöka plugga hela dagen men massa olika grejer...har lite tur då Isse har åkt iväg med sin mor till Lager157 hela dan så jag får lugn och ro...toppen toppen!! Kändes konstigt att få en hejdå puss i sängen idag då de alltid, alltid är jag som går först......
Men ska nog ta mig en skål med flingor först och spana på Oprah....de sägs så mycket spännande på det programmet- I love it!
//S

glömde ju...

Publicerad 2008-10-13 18:07:17 i Allmänt,

I lördags blev de lockigt hår igen....blev superfina lockar denna gång fast mycket större, blev väldigt nöjd! Skulle vilja göra sånna lockar så som man gör när man permanentar, så man alltid har fina lockar efter man duschat men om man vill kan man platta de....är så mycket enklare på det hållet än att ha spikrakt som nu och få ägna 40min till att locka till det=/
                                                                       
//S

är i väntans tider....

Publicerad 2008-10-13 17:56:07 i Allmänt,

Nä..är INTE gravid...hahah.....men jag går ändå i väntans tider.....

* väntar på att läkaren ska ringa och berätta mina provresultat så jag får reda på om det är avvikande denna gång med eller tillbaka till de normala.

* väntar på min beställning från avanna- mitt snygga "today I'm wearing this"-linne och min vita "big face"-t-shirt....hoppas dom kommer genom brevinkastet imorn...spännade!

* väntar på att min plugginspiration skall komma snart

* väntar på att min vän Karin skall komma hem och med henne anländer också min nya fina tvålpump...tss!

Förhoppningsvis så kan jag bocka av 3 punkter imorn...Karin kommer ju inte förrens på torsdag=)
//S

måndag är så mallig

Publicerad 2008-10-13 17:35:28 i Allmänt,

såå då försöker vi igen....igår ville de inte funka och såg att de var andra som hade problem med det med...så de var inte min dator som var trög utan själva blogg.se!

Men igår satt jag iaf och fixade hela dagen....skrev kompletteringarna på arbetet, ska hämta papperskopian på skolan imorn så jag även kan rätta till om de är några stavfel och så..lika bra att få de gjort ordentligt.
Sen började jag även skriva på min vfu rapport om språklig medvetenhet...så slapp jag skriva så mycket i veckan.
Men huvuduppgiften var såklart att fixa allt material och planering inför måndagens lektioner.

Här har jag skrivit ut alfabetet och olika rimkort som jag ska använda mig av. Sedan har jag tagit och laminerat dom för att de ska hålla längre, ifall jag vill använda dom fler gånger.
Efter de blev de till att klippa och fixa och lägga ner allt i mina fina nyinköpta påsar.
                                
Både jag och Isse tyckte den gröna ser nästan magisk ut- så himla snyggt. I den ena lade jag bildkorten och bokstäverna och i den andra ett 20tal knappar som de skall använda som "ljudknappar".
Detta material skall jag ha till första observation och blev väldig intressant!
Sedan skulle jag ha två lektionstillfällen med högläsning och sedan bearbetning av boken.
                                                      
Denna bok tipsade dom om i skolan och då jag gått och kollat i bibblan i evigheter och inte hittat nåt bra och passande blev det denna istället. Den passade rätt bra in i deras "teman" ändå, om ensamhet, vänskap,utanförskap och om väder-fick med alla element, tror jag=)

Dagen gick som sagt väldans bra och ska försöka sätta mig och skriva om dagens resultat snart...när jag kom hem var jag dödens trött så har slappat framför tv:n nu ett tag men ska försöka ta tag i mitt liv, typ nu!
Har förresten testat nya bilen nu...(så du vet Viktor=) och jag kom både dit och hem, är jag inte duktig så säg...haha!!! Det är lite annan krut i denna än i gamla golfen..ojojoj
Hoppas ni har haft en toppen måndag fast den är så himla trist, grå och regnig.....ska ta och tända massa ljus ikväll med och bara mysa framför CSI....älskar tv-måndag
//S






ååååååååå

Publicerad 2008-10-12 19:52:12 i Allmänt,

sidan funkar inte idag och försöka med två inlägg men den hänger sig....suck...får skriva mer imorgon om det funkar då....
//S

pluggande....

Publicerad 2008-10-12 10:02:49 i Allmänt,

Redan uppe med tuppen för att jag ska kunna få så mycket gjort idag som möjligt. Ska ta och förbereda mina lektioner imorn...den ena ska handla om Fonologisk medvetenhet och jag ska kartlägga 3-4elever om de har uppnått till steg 10=)
Vi ska kolla på den lodräta raden längst till vänster och utifrån detta skapa övningar/uppgifter så vi kan se om barnet kan det, klara den steg 1 går man vidare till steg 2 osv....kan eleven ända till steg 10 är den fonologisk medveten...lätt som en plätt!
Sen kommer jag även hålla i en lässtund med en andra klass och jag ska läsa "Astons stenar" som handlar om ensamhet och vänskap....sen ska vi prata omkring boken, de ska få skriva om den i sin loggbok och sedan måla en bild som har koppling till boken- ett såkallat boksamtal(bearbetning av boken), typ!
Så nu ska jag börja hitta massa bilder till kort och bokstäver...skriva ut dessa och laminera..sen ska jag ha dom i mina fina nya sidenpåsar- det kommer bli så himla bra det här!!
Sedan ska jag ta tag i min rapport och komplitera det som skulle göras....hoppas de går snabbt och smärtfritt!
Det blir helt enkelt en lång pluggardag...........men är ju ledig från skolan nu mån,tis,ons så alla dessa dagar kommer gå åt till att plugga...nästa vecka är de ju tentor och seminarium, allt på en gång...jippi!!
Hoppas ni haft en härlig helg...
//S

konstigt

Publicerad 2008-10-12 09:51:49 i Allmänt,

Har märkt att bloggens utseende ser inte likadan ut på allas datorer....exempelvis överskriften Miss Bjersgård är tänkt att stå med en "skrivstils"-text, lite snirklig och kursiv.....är den så när ni kollar??
Både Morfar och Annie får en jättestor text som är fet och typ typsnitt 46!!!!!!----så ska de ju inte vara.
Vet att Isse berättade då jag skrev in detta typsnitt i min stilmall att har man inte de typsnittet i sin dator blir de det typsnittet som står efter osv......men jag har ju valt ett klassiskt wordtypsnitt från 2003...är de för att de har nyare variant av Word eller varför blir det såhär??
//S

Ullared

Publicerad 2008-10-11 16:25:19 i Allmänt,

Mitt Ullareds "problem" har löst sig....min underbara vän Frida ska ju dit snart och hon har lovat att kolla efter mer vita ljusgrenar.....du är toppen du!!!!

//S

hemma i Hok

Publicerad 2008-10-11 16:24:01 i Allmänt,

Nu sitter jag och skriver på morfars dator....idag har min syster skaffat en msn åt honom..tss..vi får se om han kommer använda den- jag tyckte de var lite överkurs=)
Var en stressig morgon då jag låg och snozzade allt för länge och sen fick jag jättebråttom med allt jag skulle hinna med. Fick äta frukost när jag kom fram till mor och far och sen ska jag snart ta och fixa håret inför ikväll....ska försöka vara mer noga med att locka denna gång. Men då jag alltid bli rastlös av sånt där så lär bakhuvudet se lika platt ut som förra gången..haha!!!
Har hjälp till att baka havrekakor idag...superenkelt de är.....bara mjöl,havregryn,socker och smör....de får jag allt ta och göra hemma någongång. Som tur var stod mormor vid min sida och visade alla knep man kan använda....får ta och skriva ner allt hon säger så jag är säker på att jag lyckas nästa gång....tänka sig....hon har alla sånna recept i huvudet....en levande receptbok=)
Har även suttit en hel del med min nya mobil....supernöjd fast jag inte fattar allting riktigt än...!!
Snart kommer kusinerna och de blir godmat och massa "catch up- to do" (stavas de så??)
Hoppas inte söndagen blir lika mörk och regnig som idag...man blir ju lätt deprimerad!
//S

spara eller slösa??

Publicerad 2008-10-10 19:42:10 i Allmänt,

Dagans outfit var en riktig budget sammansättning....kostade mig inte ens 100kr. Strumpbyxorna var från Ullared för ca 25kr sen var de tunikan för 35-40kr (ja vet....så billigt!!)och linnet för 30kr från Lager157.....så man kan handla en hel outfit utan att lägga ner en förmögenhet.....Jag är beviset=)

lördagsmys

Publicerad 2008-10-10 19:35:38 i Allmänt,

Så nu har vi varit iväg en sväng och handlat lite gott tills kvällen och sen en sväng på A6 & Ikea.
Blev så att vi äntligen gick till och införskaffade mig en sprillans ny mobil....jippi!!!!
Det blev en Nokia 6220 med 5megapixel kamera och 8Gb minneskort
Så nu hoppas jag inte det blir några problem med denna och att jag kommer bli supernöjd...är på laddning nu så kan inte leka med den riktigt än.
Sen var vi ju på Ikea och köpte en stor vas....blev så himla mysigt!!!
                                              
Ska se om de är nån man känner som ska till Ullared snart och som kanske kan köpa med sig ett paket "pinnar" till åt mig så blir de ännu mer ljus-hade blivit ännu snyggare. Så har du planer för en tripp dit säg gärna till=)!!??

Nu sitter jag och väntar på att maten skall bli klar- det blir änu en favvo ala Isse&Sara och de är en gratäng med tacoköttfärs,potatis och creme freach....som alltid superenkel,få ingredienser och supergott. Ska försöka lägga in receptet här i helgen så kan ni testa det...det är ett måste!!
Sitter här och smaskar.....

Köpte den här supersöta skålen i Ullared...ser ni vad det står på??!!
Men har inte vanligt godis i den än....blev en massa torkade manogbitar nu innnan maten...supergott med naturgodis- gillar nog iof torkade jordgubbar,ananas och papaya bättre....sen är ju bananchipsen med choklad "too die for"-goda....jammi!
Hoppas ni har en mysig fredagskväll...
//S

mysko

Publicerad 2008-10-10 15:09:21 i Allmänt,

Jag har sätt ett mystiskt sammanträffande på min blogg....eller då man kollar på min statestik....genom veckorna är de alltid mest besökare under onsdagarna....haha...undra varför alla läser ens blogg då!!!??
Nu har jag gjort mig "fin" och är snart påväg ut i vimlet denna fredag eftermiddag...
Får allt ta och börja med en sån där....dagens outfit inlägg oxå...jag tycker själv de är roligt att se vad andra har på sig så men det kanske ni inte bryr er om....säg vad ni tycker...är de en bra inläggside??

                                      Today I'm wearing this



//S
PS: glöm inte att kommentera-de är så roligt att höra vad ni tycker eller bara skriva vad ni har för er...*love*

skit också....

Publicerad 2008-10-10 12:32:23 i Allmänt,

Gick in och kollade mejlen och vår skolsida och såg att jag fått tillbaka kommentar från mitt slutarbete i mattedelen- måste komplettera en del. Har jag ju inte tid för nu...suck...men som tur var var de bara 3punkter jag ska få med i min visionsdel men jag måste ju ändå börja kolla i kurslitteraturen igen. Får ta tag i de på söndag...så jag får de gjort!
Där förstördes min fredag....ibland är de inget kul att gå i skolan
//S

Zzzzzz

Publicerad 2008-10-10 12:10:55 i Allmänt,

Blev en lång och härlig sovmorgon idag....gick inte upp förrens 10.30 och det var såååå skönt!!!
Men nu borde jag fixa lite inför måndagens lektioner innan Isse kommer upp och vi ska åka till Ikea och köpa massa fint. 


En fin stor vas till de nyinköpta ljusgrenarna                                              



Små påsar som jag ska använda till lektionen
                                             
                                                                            Söta ljuslyktor för värmeljus- I love!

Tänkte egentligen gå på yogan kl15 men de fick bli en sovmorgon istället..hahah
Blir en lugn myskväll ikväll med film och god mat...var allt för länge sen vi mös framför tv:n....=)
Helgen består sedan av att åka hem imorn till Hok för att träffa mormor och morfar som är hemma, lösa melodikrysset och låta mamma massera lite på oss. Sedan kommer kusinerna på kvällen för att fira Annie som fyller 24år på tisdag-kalas kalas. På söndag blir det till att ta de lugnt och förbereda menalt och material till måndag-ska försöka läsa en massa oxå....för sen v.43 drar allt igång och då finns de ingen tid till läsning knappt. Det är tentor, redovisningar och seminarium...sen kommer slutrapporten som ska slängas ihop på några dagar....jippi!!
Hoppas ni får en härlig början på er helg mina vänner....
//S

Mamma mia...

Publicerad 2008-10-09 21:45:35 i Allmänt,

Har varit dåligt på att skriva idag...haft så mycket för mig!!!!=)
Hade musik mellan 9-12 idag..så himla roligt att få dansa och sjunga och lära sig roliga ramsor som man kan ha nytta av i sin lärarroll sen. Sedan blev de att sätta sig med gruppen och fila på våran redovisning....den kommer nog bli super!
Blev att jag knappt hann kommma hem förrens jag var iväg igen....jag har ju velat se Mamma mia- filmen på bio länge nu men inte haft någon som viljat hänga med. Men nu frågade jag mamma och syster om dom ville gå och idag slog vi slag i saken..... Den var ju underbart härlig, vilka miljöer...dit skulle man vilja åka!!
Dock tror jag jag inte njöt av filmen då jag visste för mycket om den...läst allt om den, recensioner och hört vänner prata om den...därför visste jag redan vad jag skulle förvänta mig och visste nästan hela handlingen. Men jag är en musikalmänniska...älskar mixningen av story och song...även story/dans är underbart- så filmen passade mig som person perfekt.
                                                    

Nu sitter jag och kollar på Day after tomorrow och ätit upp en hel förpackning av salladsärtor....så himla gott- blir man malig så är de perfekt, tuggmotstånd och krispigt, jammi!
Väntar på ett nytt avsnitten av Criminal mindes och att älsklingen ska komma hem.
Hoppas ni andra har haft en härlig torsdag
//S

nu är jag uttöjd...typ

Publicerad 2008-10-08 22:42:11 i Allmänt,

Nu är jag tillbaka från yogan och blivit helt avslappnad och töjt mig hitan och ditan...de var skönt men de är ju inget man blir svettig av just deras pass. Därför ska jag och britta ha yoga hemma hos henne i fortsättningen och följa hennes yoga videos istället. Dom får man till och med träningsvärk av....de känns som de ger oss mer då. Kommer nog kanske gå på yoga på friskis ändå ibland bara för att få den här rörligheten/smidigheten....
Kom ju på innan jag åkte att de var massa roligt på tv idag...var ju premiär av Bonde söker fru och sen en av mina favvosar har ju börjat nu(förra veckan) grey's anatomy....men får se till så jag kan se reprisen i helgen!!!                   
                                                                  

Nähä nu ska jag vara duktig och gå och lägga mig...är ju skola imorn.
//S


                             

Kvällens träning...

Publicerad 2008-10-08 18:34:54 i Allmänt,

                                                       
Nu ska jag stoppa i mig lite mat innnan de är dax för träning.....Yoga blir de idag med Britta. Ska bli härligt att tämja ut musklerna lite och slappna av en stund.
berättar allt när jag kommer hem.....
                                            
//S

nu har jag varit duktig...

Publicerad 2008-10-08 13:41:48 i Allmänt,

Nu har jag pluggat som bara den...redan hunnit med en lång sovmorgon, kollat på Oprah och ätit fukost och sedan läst 1bok och gått igenom en vetenskaplig artikel.....känner mig så nöjd. Nu har jag knappt inget mer att plugga innan jag kan hämta ut mina böcker på Linneas efter kl 17...suck! Visade sig att Lina fick sin bok idag med....fast hon beställde den i söndags...grrr....har Adlibris något åtal med mig?? Eller är de så att Lina har mutat dom...hmmm...krävs efterforskning om detta hör jag......aha!!=)



Nu ska jag ta och laga lite lunch till mig och min älskling och sedan ska jag göra mig fin för att gå ner mot stan. Ska besöka stadsbiblioteket för att hitta en passande bok för högläsning tills på måndag....ska bli så kul att komma ut i klassen igen och ha lektioner!
Kanske sätter jag mig och gör lite material som jag behöver till min fonologiska medvetenhets- kartläggningsgrej idag för att få de gjort. Det ska jag också använda mig av på måndag....blir en heldag i månsarpsskolan...jippi!

Resten av dagen blir väldans lugn...vi ska åka och handla sen....detta är något vi alltid gör tillsammans....vi har aldrig handlat ensamma förutom om nån av oss är sjuka eller om man varit nere och stödhandlat på Willys......när vi "storhandlar" gör vi de ihop....en liten grej vi kör med.......hur gör ni??

Blev så full i skratt när ännu en gång en lastbil ställde sig utanför vårt fönster.....men ett vackert motiv på=)


Första gången den parkerade utanför låg Isse och sov och jag sprang in och drog upp persiennen och bad honom kolla ut....höll på att dö av skratt! Vi hade kossor utanför fönstret.....bilderna på lastbilen är ju så vackra och verklighetstrogna med så de blev sån bra effekt...haha
   

jaja....bäst att ta tag i sitt liv nu....få mat i magen och se till så man luktar lite fräschare.......förresten ikväll blir de Yoga med Britta....ska bli så skoj!
//S










ååååå

Publicerad 2008-10-07 21:34:52 i Allmänt,

dom j*kla böckerna har inte kommit idag heller....skulle ju läsa dom imorn men nu lär jag ju inte få dom förrens tidigast kl17 imorn....då är de ju lite sent...suck!!!
Har inte pluggat nåt alls fast Isse har åkt iväg på träning....precis ätit och sen fastnade jag framför tv:n..fast de inte är nåt roligt. Men nu ska jag kl 21.18 ta tag i mitt liv och stänga av tv:n ett tag och få lite gjort....tänkte även lägga en ansiktsmask under tiden...underbart=)

Här är älsklingen nya datahörna som han ordnat ihop då han har så ont i ryggen att han inte kan sitta utan måste stå framför datorn......ser allt för roligt ut!!!

//S

hahaha...

Publicerad 2008-10-07 18:18:08 i Allmänt,

Går verkligen inte att plugga..... Isse bara tjötar i telefon och samtidigt går han fram och tillbaka genom vardagsrummet, hallen och köket....tror ni jag som sitter och myser under filten i soffan med min överstrukningspenna kan läsa eller..näääää. De är nu de vore väldigt bra med ett 3rum som man skulle kunna sitta och plugga i och som går att stänga dörren på...vore ju toppen. Jag kan ju gå och plugga i sängen men då lär jag somna direkt...är så himla trött och då blir de ju verkligen inget pluggat! Nu får jag bara invänta att Isse ska åka på träning så jag får lite lugn och ro här hemma...haha
Såg att de var knappt nåt kul på tv idag....kunde dom inte lägga Cityakuten på tisdagar istället för att de ska krocka med CSI....dom måste ju lära sig att planera bättre de där "tvmänniskorna".
//S

Chai latte

Publicerad 2008-10-07 17:11:59 i Allmänt,

Har varit en bra dag i skolan idag...började redan 8.30*ler* så de var många dom droppade in runt 9 som hade missat denna lilla detalj. Kom inte i sängs så tidigt igår och så skulle jag upp tidigt imorse...ingen bra kombination de där. Så idag har jag varit lite hängig och trött i huvudet...inte den mest sociala heller skulle jag tro.
De var skönt att sluta redan kl14 och sedan´gick jag ner på stan för att möta upp syster..blev en långfika på Wayne's...testade för första gången en Chai latte: Kryddigt sött indiskt te med smak av kanel, kardemumma, ingefära och svartpeppar som serveras med krämigt ångad mjölk.
Den var jättesöt och god..smakade lite juligt och lär bli en favvo för mig nu i höst/vinter......men jag gjorde det misstaget att äta en härlig blåbärspaj till och fick nästan en sockerkick....gick inte äta två så söta saker tillsammans, blev inte alls gott. Jag vet ju inte om Chai latten skulle vara så söt egentligen elelr om de är nåt som skiljer sig från olika ställen men de får bli bara en sån utan kaka nästa gång.
                                                               
Nu ska jag försöka sätta mig och läsa min text om: Modersmål och svenska som andraspråk.....är nog väldigt intressant.
//S

så himla gött....

Publicerad 2008-10-06 23:28:40 i Allmänt,

De gick så himla bra på spinningen...så himla nöjd med mig själv.....yaa! Var inte ens "trött" då hon sa att de var sista låten så både jag och Lina stod upp under hela.....så nu blir de nog medel nivå nästa gång...hoppas jag överlever det..tss
Har dock lite ångest innan jag går till gymmet/friskis nu då jag har så fula märken på axlarna....hoppas dom försvinner snart. Läkaren sa att de var en hudinflammation som var vanlig och som försvinner av sig själv, sen får man antingen invänta att man blir så blek då solbrända huden försvinner allt mer eller att man solar och har då infektionen upphört blir ju dom solade oxå.

Så här fläckig är jag just nu, de har varit värre då jag hade brunare hud.
Vill egentligen skaffa mig en tränings t-shirt istället men gillar att träna i linne.....

Älsklingen hade fixat mat när jag kom hem....han är ju bäst ibland....blev
 kycklingtortillas


Recept kommer här- super enkelt  ( 225grader)
2 Kycklingfileer
1 burk crreme fraiche
½ - 1tsk samba oelek
8st tortillabröd
8 skivor ost

Du skär kycklingfileerna i små bitar och steker dessa. Då dom är genomstekta häller du i creme fraichen och samba oeleken-ta efter behag! Låt de kokas ihop bara någon minut. Sedan tar du ett tortillabröd och lägger ungefär 1msk(lite mer) av kycklingröran och viker ihop till ett paket-vänd dom med den vikta sidan mot plåten. Avsluta med att lägga på en ostskiva på innan de skickas in i ugnen. Låt de stå där tills osten smält!
De är underbart goda och så smidiga att fixa...tar 20minuter från det att du börjar tills du sitter och kan äta=)
Enjoy
//S

ångest....

Publicerad 2008-10-06 18:06:34 i Allmänt,

Vill inte gå på spinning ikväll.....orkar inte,fryser och vill bara krypa ner under filten och ligga i soffan och kolla på tv.....men såhär är de alltid typ 1h innan jag ska träna....vet hur bra jag kommer må efter och även hur bra man känner sig imorn...duktig liksom! Det är tur att jag har min träningskompis Lina....annars hade de inte blivit någon träning idag...mitt psyke tar över mitt bättre vetande...någon som känner igen sig??
Men nu ska jag ta och byta till mina supersnygga träningsoutfit och bege mig iväg på min super cykel och spinna som aldrig förr....denna gång ska jag bannemig få träningsvärk efter!
//S

godmorgon....

Publicerad 2008-10-06 10:12:31 i Allmänt,

Jahopp nu var de ny vecka och jag inleder den med en härlig sovmorgon....=) Vakande tyvärr av mensvärk och av det jäkla såret i munnen-tandläkaren sa att de skulle kännas i 2-3dagar....de har gått 2-3dagar nu!!!!!!
Men solen skiner faktiskt ute nu efter en helg med bara regn och mörker....underbart tycker jag.
Idag består dagen av att först kolla igenom den enda kurslitteraturboken jag har för tillfället...hoppas jag får dom andra på posten idag. Sen duscha och göra mig fin innan de är dax för skola vid 13.
Nu är frågan om jag ska ta och äta lite frukost eller om  man inväntar lunchen istället....vet ju att frukosten är de viktigaste målet på dagen men njuter aldrig av att äta den, superbra när man börjar tidigt och jobbar/går i skolan annars funkar man ju inte som man ska. Men nu ska ju jag bara vara hemma....hmmm....vi får se hur de blir!
Har en rolig föreläsning idag mellan 13-16 om svenska ljud- idag skulle vi ha med oss en fickspegel för att vi ska se oss själva bilda bokstäverna med munnen....väldigt spännande de där att se hur man skall lära ut till barnen och även hur man själv gör, något man egentligen aldrig tänker på.
Sedan hoppas jag att både mina kursböcker har kommit med posten och mitt "Today I'm wearing this"-linne+tröja=)
Vid 19 blir de spinning på Friskis med Lina....nu jäklar ska vi bli svarvade(tränade).
                                                                      
//S

Helgen är över...

Publicerad 2008-10-05 22:48:23 i Allmänt,

Nu är de helt plötsligt söndag kväll och helgen är snart över....suck!
Har haft en härlig helg delad med vänner och familj...egentligen kan man inte önska sig nåt mer.
I fredags tog vi det bara lugnt och mös framför tv:n....
Lördagen blev de tidig uppgång för att åka hem till Hok och hjälpa till med höststädning och låta mamma testa sin energimassage på mig. Det var helt underbart skönt måste jag säga...hon har ju bara lärt sig halva programmet som består av rygg,armar och händer.....händerna var helt underbart=)
Nästa gång ska hon lära sig resten som består av nacke, huvud och svank.....vet att jag kommer älska huvudmassage(de brukar Isse göra på mig)

 
                                                      Så här mycket gillar min syster att bli masserad...haha

Sedan var de dax att åka hem och förbereda sig för fest....

Blev lockigt hår för kvällen, första gången jag testar de med kort hår. Blev en liten förfest med Viktor innan vi åkte till Huskvarna, stod och lockade håret samtidigt som vi drack dooleys......tsss
Vi mötte upp Danne och hans gäng på bussen och sen bar de av mot Vapenvallen....dock lurade han iväg oss på en sån omväg, gud vad de var svårt att gå i klackar i nerförsbacke samtidigt som de är blött och massa löv på marken- killarna skrattade gott åt mig i alla fall...hahah!
Det blev en väldigt lyckad fest med massa prat, gott vin och så mycket skratt att jag fick ont i käkarna.
Här är de lyckliga paret!

                        
Jag, Viktor och Lina tog en massa roliga kort hela kvällen- mest på oss själva=)

                                     
                                                                          Lina och sin Pelle-sötisar
                  

                     



                                                    
                                                               Är vi inte otroligt söta!!??
Blev en riktig slappar dag idag-inte uppgång förrens 12...härligt härligt!
Hade ju till och med en frukost kompis idag...de brukar jag aldrig ha...Tack Viktor!
Var så skönt att även inte behöva gå utanför dörren idag...förutom till tvättstugan....så har varit en riktig slappardag helt enkelt.
Hoppas ni andra har haft en härlig helg
//S











vilket gör ni??

Publicerad 2008-10-05 20:28:52 i Allmänt,

Hur viker ni era strumpor.....rullar ni ihop dom som en boll eller viker ni dom bara på mitten???
Väldigt intressant ämne de där.....
//S

äntligen.....

Publicerad 2008-10-05 16:46:33 i Allmänt,

När vi var ute lördagen den 20/9 så var de en fotograf där..trodde han tog kort för Jnytt eller O'learys men har spanat efter den men inte hittat nåt. Nu sa Lina igår att hon sätt oss på Nightlift.se......så här är bilden=)

Eve..hemskt vad gravallvarlig du ser ut...haha
Det var en himla roligt kväll tjejer.....tss
//S

sååå roligt

Publicerad 2008-10-03 21:34:27 i Allmänt,

Fick se ett papper av en tjej i skolan idag där de var en berättelse om kor som en liten kille hade skrivit. Fattar inte vart han fick allt ifrån....satt opassande på föreläsningen och småfnittrade. Här är lite utdrag från denna berättelse:

                                                                               Den som fångar korna heter kofångare- dom sitter längst fram på bilar!

När kon dör skickas benen till en snickare- det kallas återanvändning.

                                                                                                                                       När blixten slår ner blir mjölken sur

                  När kon blir gammal blir det ost

                                                                              
(tyvärr fick jag järnsläpp precis när jag skulle skriva så kom inte ihåg mer...kanske kommer senare=)
//S

jammi

Publicerad 2008-10-03 21:10:04 i Allmänt,

hej hopp i de gröna....eller i det ruskiga höst vädret!
Nu har jag avklarat en heldag i skolan....blev en härlig lunch på Kaffepaus med Lina oxå....glömde helt bort matlåda idag, kom på de när jag åt frukost idag men då är de ju allt för sent=)
Var på systemet och införskaffade lite läskeblask tills imorn...ska bli så kul att träffa alla igen,hoppas de blir lyckat.
Men har problem att välja vad jag ska ha på mig......gud va de ska vara svårt med kläder..man har hela garderoben full men vet ändå aldrig vad man ska ha.....ska man klä upp sig fint med klänning eller ska man ta jeans och nån finare topp....åå hjälp mig!!!
Vi var en sväng på Ikea med idag...skulle köpa en stor vas till vår nya ljusdekorationsträdkvistar=) men hittade ingen som kändes så där hundra..så vi begav oss till blomsterlandet...fanns inget där heller- ledsen jag blir!
Sitter och kollar på Idol och gud va jag älskar Loulou.....hon måste göra en skiva sen så jag kan köpa den..tss
Imorn åker jag hem till mammsen och pappsen för lite höststädning igen och sen ska mamma få använda min rygg som testing med energimassage....underbart!
Trevlig fredagskväll mina vänner
//S

Godis för ögat...

Publicerad 2008-10-02 21:37:37 i Allmänt,

Har hittat en ny klädsajt som hade massa, massa fint.....Asos-spana in vettja!
Hittade en massa fina klänningar- här är 3 av favoriterna


                                         







sola kanske

Publicerad 2008-10-02 18:28:42 i Allmänt,

                                      
 Är så vit i ansiktet att jag snart smälter ihop med håret......dax för att börja sola solarium??
Jag vill verkligen vara lite brun men vill egentligen inte utsätta mig för den faran de faktiskt är att sola, min mor har uppfostrat mig väl=) Men om man solar kanske 1gång i veckan så kanske de inte är allt för farligt...har ju bra pigment, är ju egentligen inte blond och har inte blåa ögon....vågar jag???! Eve var så härligt solbrun senast och blev så avis på henne..fräschisen där!
Har ju hört om de där med spray tanning...men varför ska man betala runt 300kr för färg som håller i 1vecka. Är ju superbra då man vill bli brun snabbt till ett visst tillfälle men jag vill ju vara brun jämt......får bli till att sola, lite och lagom, men gud vad min mamma kommer skälla på mig...hahahha!
//blekfisen

AJAJAJ

Publicerad 2008-10-02 18:19:12 i Allmänt,

Nu har jag varit hos tandläkaren....ajaja...hatar sprutor,HATAR!! Jag har en underbart trevlig och rolig tandläkare så har inte viljat byta till en som ligger närmre pga detta....han kan även säga dom mest konstiga saker ibland..haha!
Hade en underbar pojkvän som körde dit mig, var lite av ett nervvrak innan jag åkte dit....gillar verkligen inte att gå till tandläkaren och speceillt inte när jag redan innan vet att de kommer medföra sprutor och troligtvis smärta efter själva besöket. Christian sa de i bilen då vi var lite väl sena att de var ju bara bra så hinner jag inte bli stirrig innan jag går in men de visade sig att jag ändå skulle få vänta 20min...åååå...höll på att svettas bort tröjan=/
Sen kom han och hämtade mig...så roligt...han såg direkt att jag hade färgat håret ljusare...blev så himla snopen....vilken bra tandläkare jag har va!!!??? 
Själva ingreppet gick på ett nafs...först bedövning, undertiden den började värka så fixade han med min metallbåge bakom tänderna och sedan tog han bort tandköttsbiten.....men de blev inte till att skära bort den som jag trodde utan han brände!!!! bort den....lukten stannade kvar i munnen ett tag kan jag säga och stackars den som skulle komma in efter mig...lukten av bränt kött..uchhhhh!
Det kommer att värka nu i några dagar men de var bara att knapra Ipren sa han så löser sig de med....känns inte allt så farligt nu.
Efteråt blev de en sväng på stan med Lina för att hitta en förlovningspresent till Anna och Patrik tills på lördag....lovar att berätta vad de blev.....på söndag=)
Sen gick jag och systeryster på stan för att leta efter jacka men jag kände mig inte alls sugen på de då bedövningen började släppa och värken och olustigheten kom över mig. Vi gick dock en sväng till GinaTricot och det blev en ny kofta...min favvo sort som jag har i flera färger men är gamla upplagor från några år tillbaka-blev dock en till svart..I love!
                                                             
Sen blev de en otroligt snygg sjal från H&M som jag blev så supernöjd med...ville ha en med mörka, mer "smutsiga" nyanser med massa av färg och tyvärr fanns detta inte men det blev en med mer guld,bruna toner- I love this one tooo!  
 

Har fått lite nippran på sjalar nu igen och idag tog jag fram min "tant"/"fina damen" sjal ur garderoben.....
Vad säger ni.....tant eller trend????

//S

ajajaj

Publicerad 2008-10-02 10:28:29 i Allmänt,

Nä har inte varit hos tandläkaren än utan kom ju på att jag var tvungen att ta nya prover denna veckan...hade jag helt glömt men som tur är var jag ju ledig idag. Blev att stiga upp "tidigt" och åka bort....delvis hoppas jag att dom är avvikande nu med så jag får veta vad de är för nåt, får man en förklaring liksom. Men sen vill man ju kanske inte äta medicin och så hela livet heller....men vi får se...läkaren ringer väl nästa veckan!
                                                                     
                                    Jag är otroligt rädd för sprutor och vågade inte kolla denna gång heller!!!

Glöm inte....

Publicerad 2008-10-01 21:40:23 i Allmänt,

                                                                  Glöm inte att kommentera mina vänner....
                        Behöver ju både hjälp med att välja ut jacka och smakråd om gardinerna....tyck till!!!
Under varje inlägg står de med liten text kommentareroch en siffra inom (1), tryck på den och ni kommer in för att skriva

Föreläsning

Publicerad 2008-10-01 20:33:27 i Allmänt,

Fonetik- läran om språkljuden
                                                                                      Ljuden bildar underlag för skriften

Fonologisk medvetenhet-Varje bokstav har ett ljud, att ord runt omkring dig kan delas upp i ljud.

                             Luftmolekyler som svänger

                                                                                                               Alla vokaler är tonade ljud

         Tillsammans bildar bokstäverna en enhet

                                                                       Typiskt svenska ljud är U och Y


Att förstå örats och ögats språk

                                                                                                                                 Bokstäver är innehållslösa
                                  Motivation- Avkodning- Förståelse



Haft två väldigt bra föreläsningar idag så dagen blev inte allt för seg faktiskt, skrev några nyckelord och bra beskrivningar på innehållet. Mycket att ta in på så lite tid........ Man blir lätt bekväm och bortskämd när man blir student-under vissa perioder. Man klagar så fort man har en heldag i skolan och jag själv blir väldigt trött av att sitta mellan 9-16, man undrar ju hur detta ska gå när man börjar jobba sen..haha!
När jag kom hem tog jag nästan direkt på mig löparskorna och begav mig ut på en promenix...smet in i den nya design/inredningsbutiken på Torpa...Hon hade en så snygg lykta för 199kr som jag nog ska införskaffa imorn....och snygga flytbehållare till min stora skål-myspys i höst! Sen hade hon fina krukor och så frågade jag lite snällt om hon hade likadana fast enkla svarta glansiga...och då visade hon precis sånna jag vill ha i en katalog hon beställer saker från. Så hon lovade att ta hem dom så snart hon kunde och så ställa ut dom i skyltfönstret så jag såg dom direkt...underbart härlig försäljare=) De bästa med de var att krukorna var superbilliga mot dom jag hittat innan.....ååå me like!
Blev en omelett ala Sara till kvällsmat(gör den till en äggröra)- underbart gott och oerhört lätt. De är bara att reglera mängden ägg beroende på hur hungrig du är- idag var jag superhungrig!!!!!
5 ägg
6 msk mjölk
lite salt
svartpeppar efter behag=)
Sambaoelek- ½tsk
Smörgåsskinka

Blanda ihop äggen(utan skal) med mjölken. Krydda med lite salt och grovkornig svartpeppar, tycker jag är godast. Vill man ha lite mer smak tillsätt sambaoelek, blir underbart gott. Innan jag häller på blandningen har jag stekt skinkan lite lätt, denna är strimlad i småbitar.
Blanda om hela tiden om du vill ha äggröra och låt de "stekas ur" så de inte längre finns någon synlig vätska kvar....då tycker jag den blir som bäst....sen är de bara att njuta=)

Nu blir de en kväll med Idol, Grey's anatomy och finalen-slutresultatet av Soo you think you can dance.....älskat tv-kvällar!
Imorn blir de skräckbesök hos tandläkaren...ska äntligen skära bort tandköttet vid visdomstanden....visst låter de kul!!!????
//S




Om

Min profilbild

Sara

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela