Sara Bjersgård

vilken dag...

Publicerad 2009-04-19 13:36:29 i Allmänt,

Hade superskoj igår.......vi gjorde så mycket roliga grejer och i trevligt sällskap! 
När jag och Annie mötte upp dom gick vi på stan och hon fick sälja kalsonger till folk.....hon var riktigt duktig på de...hahah!
Sen blev de lunch på ett fullsmockat Waynes med god mat och chailatte. Efter det bar de av till Gränna där hon fick gör sina egna polkagrisar. De roliga var att hon fick välja helt vilken smak hon ville ha och vilka färger. Den blev med passionssmak med rosa som grund och lila och gröna ränder....supersnyggt! Vi andra som stod och kollade på fick testäta en massa gott och även smaka på varm polkagris. Så som den är när de kavlar ihop den/rullar ut den. Så himla gott och vi fick tipset om att de blir så även om man mikrar polkagris. Så de ska vi alla testa när vi kom hem sa vi!
Köpte även med oss en massa polkagrisar (fick 20% rabatt på allt dessutom)........
Efter det begav vi oss till Harrys i stan för att äta gott och ha en fortsatt trevlig kväll. De roliga var att just på harrys var de 3andra möhippor.....
Vi var dom enda som utmärkte oss dock med att alla i gruppen hade fina diadem med hjärtan på- sånna där man hade när man var liten som vickar fram och tillbaka. Lena hade oxå sånna fast med en slöja på såklart=) Dessa gick vi omkring med hela dagen så mot slutet hade alla grymt ont bakom öronen..hahha!

Visst är vi söta!

//S

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sara

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela